Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az egész baromi fura így az elsõ 7 rész után..tetszik, hogy nincs kifejezetten jó vagy rossz oldal...ammenyire megérzéseim sugallják itt valahol a cylon-ok is áldozatok de fõleg a föld és az egész egy furcsa emberiség-felelõssége boncolgatás, érdekes karaktereken közvetítve..nem rossz koncepció tényleg. Mondjuk inkább egy szappanopera mint science fiction.
De valahogy a konfliktusok és események okai, börtönlázadás? egy választásokat követelõ értelmiségi terrorista? vagy hogy egy véletlen baleset öljön meg 13!!! pilótát?
Aztán a sajtótájékoztatók, na hát azokon jókat röhögtem. 57 000 ember él a flottában kb vagy hogy az emberiség a kihalás szélén de a a sajtótájékoztatókon ott van egy 10-12 riporter : 😄 😄 mi van? Ez egy vicc, ki fizeti õket és minek egyáltalán? ..ugyanmár..ezek kicsit nekem olyan tré dolgok...de remélem még magával tud ragadni a show..a doki õrült karaktere az tetszik nagyon.. 😄
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Írtam korábban, hogy ez a trendi most, Caprica, SGU a nagy elõdök nyomába sem ér, de lehet megunta amerika a "minden részben happy endet", vagy csak egyszerûen nincs pénz arra, hogy látványosabb akciódúsabb részeket készítsenek, mert egy Bones, NCIS... Fringe lenyomja a nagy elõdöket mondanivalóval, tartalommal, zsenialitásban és ezeket meg pihenõpályára tették egyszerûen, de legalább nem dobták el egyenlõre. Más érdekli az embereket arrafelé, ahoz igazodnak, mi nem vagyunk piac nekik.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
amúgy meg szerintem a kettó nem üti egymást....az új adama sorozat már a háború alatt kezdõdik, míg a caprica addig nyugodtan elmehet...mi miért történt meg minden 😄
Armin & Ayu fan
Lenne 1 kérdésem ami a következõ,szerintetek a Pegasus emblémája az sötét lila vagy sötét kék? ill a Galactica logója az most milyen sárga szerintetek?
Armin & Ayu fan
Szerintem ide illik 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
Holnap még megejtem a Plant, gondolom ami eddig nem derült ki, már ezután sem fog :>
Az utolsó benne van a filmben, egyedül az eleje új.

Holnapra talán befejezem a 3. évadot is. Után van a razor, vagy mi.. Az is ilyen webisode cucc, mint a resistance?