Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Nem találom, hogy a negyedik évadot akarná is valamelyik Tv adó esetleg leadni (((((
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
A TV2-ön adják a harmadik rész péntek éjjelenként
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kapd le a 4. évadot is, aztán jöhet a Caprika spin-off.
-tRs-Landor
Hol és mikor lesz a IV. évad ?
Teljesen kesz vagyok.
Teljesen.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azt hittem, hogy a színes köreinek a föld felé vezetõ úttal van kapcsolata....
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Battlestar_Galactica_(2004_TV_series)_episodes
Üdv!
A 4 évad epizódjain kívül, akkor összesen hány film és webisode van?
És ezeket hogyan kell "beilleszteni"?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A boxot meg törölnöm kell.
De.
Nem mindenkinek van torrentje
Akkor maradjunk a Menedéknél.
Valóban nem semmi idõpontban adják pénteken 02:40
Csillagközi romboló
Amerikai sci-fi akciófilm-sorozat (36. rész)
Az AXN-nen adott sorozatot is éjjel 2-3 -kor vette a box nekem....sorozatbeállítással.
Azt néztem hajnalban felvételrõl vagy éjjel 12 környékén. Ha élõben tudtam nézni akkor az éjjeli 11-kor kezdõdõt néztem.... egészen a reklámig....azon automatikusan bealszok ))
Hasonlóan néztem a sanctuary génrejteket és .... a startreket is ))
A "reklámját a tv2-ön meg nemnézés miatt, nem tudtam róla semmit......egészen eddig ))
Igy se vitték túlzásba heti két rész adással..... na de, hogy egyáltalán semmi ???
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Punk: Resisitance, Razor webizódok, valamint unfinished buisness vágatlanul. A Face of the enemy-t meg valamelyik torrent oldalról.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tele volt idegesítõ elemekkel. Például Starbuck elég irritáló volt végig, Baltar kis barátját pedig nem nagyon tudtam hova tenni. És ami kisült belõle...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 3. évad elsõ fele ezért is tetszett az átlagnál jobban. Aztán jött a második felében az a 3rész, amiben a Starbuck szállal szenvedtek... Cserébe pedig jött egy újabb jó rész, a sztrájk a finomítón.
A 4. évadban a 10. rész érdekes volt
Aztán az évad második fele szintén nem tetszett annyira, egyedül az volt jó benne, amikor Laura mondja: "nem érdemlem meg, hogy éljek egy kicsit?" Az bezzeg eszébe se jutott, hogy a finomítón dolgozók is ugyanúgy megérdemelnék, mégis tovább kell gürizniük.
Az utsó részben a visszatekintéseknek nem tudom mi értelme volt. Semmi újat nem tudtam meg egyik szereplõrõl sem. Ellenben a lezárás tetszett, mivel
"Vannak, aki hisznek abban, valahol messze, a világegyetem másik végén kezdõdött emberi törzsekkel, akik
talán az egyiptomiak a toltékok vagy a maják õsei voltak...
és talán õk építették a hatalmas piramisokat és az elveszett civilizációkat Lemuriában vagy az Atlantiszon.
Vannak, akik hisznek abban, hogy testvéreink még ma is harcolnak fennmaradásukért
messze, messze a csillagok között."
Mégha 100%-ig nem is egyezik meg vele.
Illetve még megemlíteném, hogy pár poén elfért volna az utolsó részben. Például az ûrbõl látható ismeretlen kontinens (Atlantisz), vagy Baltar mondhatta volna, hogy 2faj él itt, de mi csak az egyikkel vagyunk kompatibilisek 😊
A két film közül a Razor tetszett, de Cain mondanom se kell sokkal jobb arc volt az eredeti sorozatban. Egyszerûen nem tudtam elhinni, hogy ezek megtörténhetnek.
A Plan meg elég unalmas volt így, hogy hamar néztem meg, túl ok volt az ismerõs jelenet.
Kösz, hogy végigolvastad 😉
Battlestar Galactica 4 évad 4 percben. Ha teljesen ismeretlen a sorozat, nem spoileres, úgyis elfelejti mindenki azt az 1-1 másodpercet, ami az.
[merlinw.org]
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
A '78-as eredeti BSG-nek a szereplõk nevén és a sztori bizonyos hasonlóságaitól eltekintve semmi köze az új 2003-as BSG-hez. És csak rajongóknak ajánlott.
Van pár jópofa utalás (pl.: a régi cylon hajók, ill. cylonok a sorozatban az új cylonok õseiként jelennek meg - csak design szintjén; Richard "Tom Zarek" Hatch mindkét sorozatba játszott), de inkább ne nézz bele a régibe, mert a különbözõ karakterek teljesen máshogy jelennek meg (Sturbuck például férfi, Baltar pedig a cylonok fõvezére) úh csak összekavar teljesen.
Kezd a pilot-tal (miniseries) aztán szépen haladj évadok szerint. Webizódokat nem muszáj megnézni, nem vesztesz semmit.
Most próbálok ismerkedni a BSG univerzummal. Láttam egy-két részt és úgy döntöttem, hogy megnézem az elejétõl a végéig. Csakhogy hol van az eleje? Ráleltem egy idõvonal ábrára és teljesen elbizonytalanodtam. Olyan oda- és visszacsatolások vannak, hogy csak meresztettem a szemem, de nem tudtam eligazodni rajta.
Ezért kérlek most titeket, hogy adjatok tanácsot. Milyen sorrendben kellene végignéznem a sorozatokat (+webisodes +filmek), hogy kikerekedjen az egész és ne valami kesze-kuszaság legyen a vége? Vagy nézzem egyszerûen megjelenési sorrendben? Az eredeti sorozat fontos része az egésznek, vagy azt teljesen feldolgozta az új sorozat? Tele vagyok kérdésekkel és kétségekkel... Segítsetek! Köszönöm!
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Armin & Ayu fan
Bezzeg a magyar dvd kiadasban hallhato az eredeti igaz nyelven 😄
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A halál csupán a kezdet...