Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Azzal adtak súlyt annak, hogy a két egyes mennyire más következtetésekre jutott.
Annyira azért nem volt rossz a film, persze én is jobban örültem volna, ha egy "mi lett volna, ha helo-t idõben kivágjuk a légzsilipen" feldolgozást látunk, de ne legyünk nagyon telhetetlenek 😊
A mélyebb leásást majd megkapjuk a Caprica-tól.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A meztelenséggel sem volt baj, hiszen hozzá tartozik az élethez. A sorozatban talán azért nem is volt, mert nem akartak nagyobb besorolást.
A lomposról meg azt hittem hogy poén, de nem <#idiota>#idiota>.
Összességébe jól megmagyarázta a különálló részeket (persze mások megint valami fergeteges fondorlatos alattomos cylon tervet vártak), és hihetõ volt az egész.
-tRs-Landor
A gyerekgyilkosság meg teljesen felesleges és gusztustalan.
A másik dolog, ami kicsit megütötte a szemem, az az erõs fanservice volt, nem is emlékszem, hogy fedetlen nõi kebleket láttunk-e eddig a BSG-ben...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az elsõ 30 perc rendben is volt, de elõtte 1 órában símán ki lehetett volna fejteni, ahogy a 5 cylon utazik, megérkezik és látja, hogy minden újra elkezdõdik. Ahogy segítenek kifejleszteni az új humanoid cylonokat, stbstb. Rengeteg mindent meg lehetett volna magyarázni. De ez "túl nagy energia befektetés" lett volna az írók részérõl. Lehet pénz is a plusz cg miatt, de szerintem ennyit megérdemeltünk volna.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Lehet én vártam sokat, de a Razor után megvolt a színvonal, amit hozni kellett volna. Ez nem hozta. Nem azért, mert nem érdekes (az, ha az ember végignézte a teljes sorozatot), nem azért, mert nem volt benne látványos rész (a kolóniák lebombázása, megtámadása), hanem azért, mert valahogy érezni, hogy ezzel csak ki akarják egészíteni a sorozatot, nem pedig egy különálló részt csináltak, mint a Razor.
Ettõl függetlenül kötelezõ mindenkinek, aki végigvitte a 4. évadot.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Elméletileg octóber 27-n jön a Batlestar Galactica: The Plan
-tRs-Landor
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
visszatettem, bár lehet lassan aktualizálni kéne...
A zene nekem megvan, megrendeltem mind a 4évad filmzenéjét amazonról😊 Csak kérdeztem hallgattátok-e a komplett 2CD-s albumot, mert jó😊
[merlinw.org]
"Hey... ki szedte ki a fejlécemet? "
senki, 404: http://www.gamearmy.hu/joebacsi/bsgtopik.swf
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[merlinw.org]
Battlestar Galactica Bear McCreary "Roslin and Adama" Live at Grand Performances 6-13-2009
Battlestar Galactica Bear McCreary "Prelude to War" Live at Grand Performances 6-13-2009
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A öreg Adama viszont szimpatikus.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
"The film will premiere exclusively on DVD, Blu-ray and digital download on October 27, 2009."
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
ne haragudjatok a kérdésemért, de mikor adják ki már végre a the plant??
---Battlestar Galactica---
(mondjuk anno a PB-t es a Heroest is abbahagytam, de a BSG tulsagosan is erdekelt, nem lehetett nem nezni 😄 Remelem sikerul majd pozitivan csalodnom a filmekben!)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[merlinw.org]
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Megéri nekikezdeni!