6292
  • giornalista
    ez nagyon kedves felajánlás tőled, ám ennél azért egyszerűbb módja is van annak, hogy tovább élvezhessem ezt a remek sorozatot.

megtaláltam azt a torrent fájlt, amiben azok a filmek vannak, amelyekhez már korábban megtaláltam a feliratot. ha minden kötél szakad, nekiállok, és letöltöm azt a pakkot :)

de köszönöm még egyszer!
  • Molnibalage
    Ez is korrigálható, mert folyamatosan lehet állítani kézileg billkombinációval. Az viszont meglepő, hogy ilyen feliratod van. Nekem szinte csak tökéletes felirataim vannak. Ha minden kötél szakad akkor kiírom neked az összeset és elküldöm postán. Ezen ne múljon... :)
  • giornalista
    sajnos nem konstans: minden felirat túl hosszú ideig marad a képernyőn, mondjuk 1 tized másodperccel. így 10 felirat után már 1 másodperc a csúszás, 100 felirat után már 10 másodperc és így tovább. ha egyszer beállítom jól, 1-2 percen belül ismét 3-4-5 másodpercre kerül egymástól a felirat és a szöveg.

de köszönöm a tippet.
  • Molnibalage
    Ha konstans a csúszás a BsPlayer lejátszóval lehet csúsztatni a feliratot. Ajánlom figyelmedbe.
  • giornalista
    sziasztok! én még csak most kezdtem el nézni a sorozatot, jó mókának tűnik így nyár előttre, az első évadot már le is daráltam. a másodikkal viszont gondban vagyok...

http://isohunt.com/torrent_details/64757629/Battlestar+Galactica+S02?tab=summary

ezt a torrentet töltöttem le, de sehol nem találok olyan feliratot, ami pont passzolna hozzá. mindegyik elcsúszik idővel, késni fognak, és egyelőre olyan felirat szerkesztőt sem találtam, amivel "összébb lehetne rántani" a feliratokat, azaz megmondani neki, hogy minden egyes késleltetésből vegyen le mondjuk 2 tized másodpercet...

az volna a kérdésem, hogy ti tudnátok-e ehhez a torrenthez való feliratokat adni? előre is köszönöm a segítségeteket!
  • Teppik Amon
    uhhhh. Szájtátva néztem végig :)
    Asszem le kell darálni a sorozatot a nyáron :D
    tutti ez a videó, de csak az nézze meg aki már látta a sorozatot végig.
  • Molnibalage
    Igen...
  • ProGabe #5722
  • ProGabe #5721
    valaki már találkozott olyan bakival, hogy rosszak voltak a fájlnevek, tehát rossz volt a sorrend. lehet te is belefutottál ebbe
  • A tumi
    Bocsi elírtam a 16 és 17 részről van szó.
    Tehát a 16 után a 17-ben nem értem a dolgokat
  • A tumi
    Ja meg a 18. részben a Csillagközin találnak egy konténerben egy terhes csajszit.Na az h került oda?Kihagytam pár részt vagy most mi van?
  • A tumi
    Egyet megint nem értek.
    A 2. évad 17. része után amikor vállon lőtte Starbuck Adama századost a 18. rész mintha nem időrendben követné az eseményeket.Mondja is a 18.rész elején Adama,hogy már egy hónap eltelt azóta,hogy vállon lőtték.
    Meg kineveztek valami palit a Pegasus parancsnokának.Most akkor mi van?
    Hány részes a 2. évad? 20? Nem igazán időrendben megy itt a dolog;vagy ez ilyen rész és kész?
  • Dante73
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mivel mindig akad a flottában 1-2 Cylon... Nem nehéz a nyomukra bukkanni...
  • Hixer
    hát olyasféle, mindenesetre "valami" mindig tájékoztatja a Cylonokat arról, hogy hova ugrott a flotta
  • A tumi
    Jeladót tettek a hajóra?
    :D:D
  • Hixer
    nézzed még mert kapsz választ erre is... (tipp: hogyan követik a kutatók a fókákat, bálnákat, hiszen nem tudják őket folyton fizikailag követni, na mit csinálnak?)
  • A tumi
    Hello!

Most kezdtem el nézni a sorozatot és meg kell mondjam nagyon tetszik.
    A 6. résznél járok most,de egy dologgal nem vagyok tisztában.Az első ugrásuk után hogyan talált rájuk az ellenség?És utána több mint száz ugrás után is követte őket az ellen.Az egyik szereplő azt mondta hogy lehetetlen az ugrást követni.Akkor hogyan találtak rájuk?Ez nem tiszta előttem.Utána meg nem nagyon találtak rájuk a robotok.
  • MerlinW
    Köszi:)
  • ProGabe #5711
    Kijött a Battlestar Galactica: The Final Five képregény első darabja, ami a cylonok koboli és földi történelmére, valamint a címszereplők kétezer évnyi életére koncentrál. A két író (egyikük Seamus Kevin Fahey, aki betört a sorozatba is egy forgatókönyvvel) sokat konzultált a sorozat producereivel arról, hogy mit szabad és mit nem, de már az első darabból is látszik, hogy bőven elengedhették a fantáziájukat. Kulcsszavak: Tigh, Pythia, Ship of Lights. innen lehet tölteni

via Battlestar Galactica blog
  • Dante73
    Sci-fi sorozatokkal mostanság ezt csinálja a TV2. Így volt a Csillagkapuval, aztán jött a 4400 (azt hiszem az is sci-fi szerű, bár egy epizódot sem láttam, az időpontból gondolom) és most a BSG. Én is csak gratulálni tudok a műsorpolitikához. Én, mondjuk azt csinálom, hogy az engem érdeklő sorozatokat sem nézem tv-ben; másnap leszedem torrentről, nincs reklám sem, és akkor nézem, mikor akarom. Ráadásul a másik csatornán így nem egy ugyancsak engem érdeklő, azonos témájú sorozat megy. (Példa; nézem a született feleségeket, párhuzamosan megy a Mentalista ÉS a túsztárgyalók... Többi napon meg tulajdonképp semmi nézhető. Azaz kényszeríteni próbálnak, holott van alternatíva. Nem tudom, ki fog veszteni...)
  • ljerk
    "Gratulálok" a TV2-nek !

Újabb mérföldkő nemcsak a magyar hanem a világ szórakoztatásában is:
    Csütörtök éjszakánként kapjuk a sorozat második évadjának epizódjait, ezen a héten péntek hajnal 00:35-kor.

Oksa, legyen. Aztán mit látok, pörög a bevezetés és ámulok - az előző részekben olyanok vannak amikre nem emlékeztem pedig néztem az előző héten is.

Aztán a döbbenet kiülhetett az arcomon amikor utánanéztem, 01:25-kor véget ér ez az epizód és egy óra más műsor sugárzása után jön a következő rész hajnali 02:25-kor............és így volt már a múlt hetekben is.

Mit lehet erre mondani ? Mit ? Mit ? Anyám........
  • mindero
    Hát jó ára van.

Nálunk szerintem nem lesz, amíg nincs leszinkronizálva az egész addig nem kerül forgalomba semmi.
    Sajnos.
  • joebacsi
    90 rongyért sztem kicsit alacsony a nejlon felbontása :)
  • LasDen #5706
    konkrétan elélveztem......ez kell nekem.... :D sajna csak a sima dvd-s....itthon kb mikorra lesz várható....vagy várható egyáltalán???
  • ProGabe #5705
    Released: 28th July 2009
    SRP: $49.98 (DVD)

Further Details:
    Universal Home Video has announced DVD ($49.98) and Blu-ray ($69.98) releases of Battlestar Galactica: Season 4.5 for the 28th July. Each will include commentaries by Ronald D. Moore, David Eick, and Edward James Olmos, Ronald D. Moore’s Podcast Commentaries, David Eick’s Video Blogs, deleted scenes, and featurettes ("Evolution of a Cue", "The Journey Ends: The Arrival", "So Say We All", "Manifesto Destiny", "Battle-Style Galactica", "Martyr To A Cause", "The Sins of The Forgiven", "Battlestar Revelations"). The Blu-ray release will also include additional U-Control and BD-Live functions.

Also available from the 28th July will be DVD ($279.98) and Blu-ray ($349.98) releases of Battlestar Galactica: The Complete Series. The ambitious 20-disc Blu-ray™ Hi-Def set and a 25-disc standard DVD set contains every episode of television’s most original, thought-provoking series, together with extensive bonus materials delving deep into the richly imagined world of the hit SCI FI Channel original show. We've attached the package artwork below:

• mindero
    Nagyon odavagytok mind, kíváncsi vagyok (az a pár kiszivárgott jelenet elvette a kedvem). Holnap megnézem én is.
  • ProGabe #5703
    Caprica topik ;)
  • MerlinW
    Hát... ez... zseniális lett.
  • Victor1103
    Ez valami FRAKKING hihetetlen volt!!!Pilotnak számomra 10/10 szvsz. Mikor előszőr halottam arról miről is fog szólni nem hittem volna hogy életképes az ötlet most viszont már csak azt tudom mondani hogy a sorozatban rengeteg potenciál van és biztos vagyok benne hogy az alkotók ki is fogják használni.
    2010-re egy nagyon várós sorozat
  • Bucser
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát az egyik főszereplő hozza a doktor Frankeinstein formát:) Majd látjuk mit hoznak ki belőle.
  • Morpheus
    Nem mondtam, hogy rossz lesz.:) Ja-ja hasonlítani fog rá.:) Űr meg űrhajó nélkül.:) Remélem a szereplők lesznek annyira kidolgozotak, mint a BSG-ben.
  • Bucser
    Sci-fi-be öltött morális/társadalmi feszegetés lesz.

Azaz olyan mint a BSG 3-4-ik évadja a harcok nélkül.

Jó lesz ez:)
  • Morpheus
    Hát érdekes lesz... Aki Sci-fi-t vár csalódni fog.:)
  • Teppik Amon
    kösz az infót! :D kipróbáljuk!
  • ProGabe #5695
    Caprica.S01E00.Pilot.DVDRip.XviD-REWARD \o/
  • Bucser
    2-3 db ugyanazon modellből 12 kolónián (crka 12 milliárd ember között) nem hinném, hogy olyan feltűnő.
  • Molnibalage
    Akkor meg hol a gond? A többiből sem volt kosárszámra.
  • Pharaoh
    Azért Boomer a seregben volt, igaz belőle csak egy volt az emberek között.
  • Molnibalage
    Közeli? Egy Cycoln sem volt közvetlenül a seregben.

A mai világban is legtöbbször nem kép alapján azonosítanak. Ha van valahonann papírjuk, de soha nem mennek egymás közelébe és nem hívják fel magukra a figyelmet akkor két egyforma ember fel sem tűnik senkinek.
  • Bucser
    Caprica sem volt segghülye a biztonságtechnika terén, gondolom a többi modell sem. Így azt írtak át amit csak akartak.