5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • kirus
    Hát igen, a tyúknak bejön a csirke ! Jo Dee Messina-tól egy dalom van (my give a damn's busted), azt szorgalmasan hallgatom is itthon, kocsiba. Lusta vagyok albumok után keresgélni, de majd ma rászánom magam.

Ja, a mai naptól megalakítom a Cowboy Troy gyűlölök fanclubját. Ez a neve a rappelő ürgének? Hányok mikor meghallom a rádióba...csak hogy mindenki lássa utálatomat!!!
  • Nashville
    Jó a Cowboy Crush bemutatkozó dala, várjuk a folytatást!
    Az elején olyan Dixie csirkésen indult! Nem véletlenül tetszik neked annyira.

Engem ez a Jon Randall valahogyan nem "érint" meg. Jó hangja van, de ennyi. Nem hozott színt a hétköznapomba. Azért próbálgassátok csak minnél többen, kell a tapasztalat!

Kirus! Felderítetted már Jo Dee Messina- t?
  • kirus
    Én mindenesetre nagyon várom, már vígan éneklem a nótájukat. Cefetül tetszik
  • countryboy
    Cowboy Crush....egyetlen számuk van még csak, az nekem is bejött....többet még nem lehet mondani arról hogy befutnak-e vagy sem, hamarosan eldől, ha kijön az első lemezük.

Nashville: a link neve legyen mondjuk 'MOHA Country'

Köszi!

Amúgy pedig tényleg ízlések és pofonok, úgy látom te elfogult vagy Shania irányába, én viszont úgy állok hozzá, hogy ami jó benne azt elismerem, de ha kell nagyon tudom kritizálni. Igy vagyok mással kapcsolatban is. A Live In Chicago koncertjén, ami kijött DVD-n, szerintem botrányosan volt felöltözve, összetévesztette szegénykém a edzőtermet a színpaddal...
  • kirus
    Najóóóóóóóóóó! Izlések és pofonok. A zenéjén lehet vitatkozni! Öltözködésben viszont.............NEM ENGEDEK!!! Én lehet ott akadtam el, hogy minden videoklipjében bohócnak öltözik??? Báááááááár, én azon sem csodálkoznék, ha 2006-ban Shania megpróbálkozna a lakodalmas-rock-al!

Ami a lényeg: Cowboy crush ügyben kérem a válaszokat!!!!
    Puszi
  • Nashville
    Mi lengyen majd a link neve?

URL beillesztést kellene használnod, nem nagy munka! Rossz mindig kimásolgatni és beilleszteni a böngészőbe. A listadoboz alján megtalálod.
  • Nashville
    Nem akasztottál ki, te is leírtad véleményed.
    Úgy látom, egy húron pendültök Countryboy- al!
    ...na, de semmi sértődés, a fórum nem azért van, hogy mindenben egyetértsünk.
    Amúgy is, vitatkozni csak jó partnerekkel lehet!
    Még egy megjegyzés, Shania ügyében: Hogy nem jól öltözködik? Hogy számai közepesek?
    Valahol nagyon elakadtatok barátaim!

Remélem TheDreamingTree- t nem riasztottuk el, ugyanis egy Shania fórumból invitáltam ide, ahová mellesleg én is szoktam írogatni.
  • countryboy
    Itt tudtok belehallgatni:

http://www.jonrandall.com/main.php?content=radio

• countryboy
    Alig fél órája kaptam meg postán Angliából (ahol előbb megjelent mint az USA-ban) Jon Randall új CD-jét, a címe: Walking Among The Living. Hát először is nem tudok szóhoz jutni. Én még ennyire érett, profi munkát nem hallottam. A Whiskey Lullaby után irom ezt a pár sort, úgy éreztem nem birom tovább hallgatni és le kell írnom amit érzek. Brad Paisley és Alison Krauss-tól sem hagyott hidegen, de most aztán libabőrös vagyok. (Amúgy Jon-t Grammy díjra jelölték az idén a legjobb dal kategóriában - ennek a dalnak ő is a társszerzője). Fenomenális!
    Az új kislemez, az I Shouldn't Do This remélem nagy sláger lesz, az előző, a Baby Won't You Come Home sajna nem lett az, bármennyire is promotálta a Sony Nashville kiadó, a rádiók nem kapták fel, pedig nagyon ütős dal az is.

Szóval szerezzétek be mert ez minden pénzt megér: Szeptember 20-án fog megjelenni!!!!!
  • countryboy
    Nashville: megkérhetnéd Tasy barátodat, hogy a country.lap.hu-ra tegye már fel az én műsoromat is a Civil-ben! Köszi!!!

Ez a link hozzá:

http://www.civilradio.hu/Rovatok/MohaZene.htm
  • countryboy
    Kirus, maximálisan egyetértek a Shania véleményedet illetően.
    "Shania hangja, jó, a számai közepesek, az öltözködése pocsék."

Valamikor én is szerettem, de én mindenkiből kiábrándulok, aki a popzene felé kacsingat, csak azért, hogy minél nagyobb ismeretségre tegyen szert. Ő megtette.
  • kirus
    Így utólag visszanézve mindig valamit félreírok. Bocsi, a gyorsaság átka
  • kirus
    Szia Nashville :-)!
    Akkor jól sejtettem hogy Jason Aldeant miatt volt ez a hatalmas lóerő növekedés!!! Tehát már kiírtam cd-re, tényleg jó.
    A másik találtam egy jó kis pörgős nótát azt hiszem Cowboy crush, nobody ever died of a broken heart....bocsi ha valamit esetleg félre írtam. Hozzá szoktam hogy nem kutatok albumok után, hanem majd ti megmondjátok milyen ! Aztán adok a véleményetekre, és megszerválom az albumot.
    Kiakasszalak? Shania hangja, jó, a számai közepesek, az öltözködése pocsék . Viszont a twister című filmben volt egy dala, nemtom mi a címe, noone needs to know right now???? talán. Az tetszik.
  • Nashville
    Ezúton is köszönöm Tasy- nak, hogy karbantartja a Country zene.lap.hu- t.
    A múltkor ajánlottam neki újdonsült kedvencemet, Jason Aldean- t. Aki még mindig nem hallotta az kattanjon rá!
    Kirusnak üzenem, hogy vigyázzon, ha az "egekig" tuningolt Cordoba- jában hallgatja, mert ettől minden kocsi még jobban pörög! Nálam ma, nagyon ott volt a feeling!!!

Ejtenék még egy pár mondatot Brad Paisley új albumáról is. Tudom, hogy volt már, de mostanra jutottam odáig, hogy teljesen kielemezzem.
    Vélemény: Fenomenális! Az az igazság, nem is vártam mást Brad- től. Igazi profi!
    Nem is ajánlanék olyan sok számot, mint szoktam, mert már biztos kívülről fújjátok mindet. Csak egy-kettő: „The World”, „I’ll Take You Back”, „You Need A Man Around Here”
    Bitangjó az Alan Jackson- nal énekelt duett is "Out In The Parkin' Lot"!!!
  • Nashville
    Először is örülök, hogy itt vagy a fórumon TheDreamingTree! Toborzásom sikerességének élő példája vagy! Küldtem már szét egy jó pár „meghívót” mindenfelé, úgy látom már volt értelme. Remélem, te is megtalálod számításaidat a fórumunkon.

Most jutottam odáig, hogy Shania védelmében emelnék néhány szót, nem azért mintha annyira nagy védelemre szorulna, inkább csak saját vélemény.
    Erre a hozzászólásra „válaszolnék”:
    Egy pár adat: Minden idők legnagyobb eladott példányszámában elkelt női lemez tulajdonosa. Pl.:a „Come On Over” albumából kb.34 millió fogyott (2003- as adat). De az adatok helyett, inkább hallgassátok meg az albumait az elejétől. Igen az elejétől! Hiába mondják, hogy az első albuma (1993) bukás volt, szerintem nagyon is jó album.
    Rengeteg energia lakozik a nőben és ez teljesen át is jön a dalain keresztül. Varázslatos hangulatot tud teremteni fantasztikus hangjával.
    Azt elismerem, hogy az „UP!” eléggé pop- os lett, de azért letett az „asztalra” egy Country verziót is, hűen a gyökereihez. 1996- ban, amikor a CMT bájitalát iszogattam, arra gondoltam, hogy tuti, hogy ez a nő egyszer ismert lesz Európában is. Úgy is lett…
    És miről is beszélgetünk itten kérem szépen? Contemporary Country, Country-Pop…tehát nagyon is megállja helyét mindkét oldalon! Na, ez az én véleményem.
    Nekem mindig is ő marad, a Country Music koronázatlan királynője!
  • Endiman
    október 25-én jelenik meg Randy Travis: Glory Train cd-je.No pl. Őt eléggé kedvelem.
  • Észventura 22
    üdvözeletem TheDreamingTree-nek
  • Észventura 22
    Egy kis izelítő hogy mostanában miket lehet letölteni na itt is van egy pár igen jo előadó akik meg kell hagyni rögtön a szivembe lopták a zenéjükkel magukat főleg Robert Allen

C Netter
    Garry Schultz
    Gloria Jane
    Jim Cook
    Jim Stinger
    Paul Garry
    Robert Allen
    The Merritts Featuring Randy Howard
    Troubadour Tunes
  • TheDreamingTree
    Hello mindenkinek!

Új tag lennék itt ebben a fórumban, Nashville-nek köszönhetően. Őszintén örülök, hogy rátaláltam erre fórumra, meg úgy általában a country-ra :)
    Jó, hogy a világ ezen táján is akadnak emberek, akik szeretik ezt a ZENÉt.
    Mert ez az. Nem tudom, szokás-e nagy vonalakban bemutatkozni az első levélben, ezért biztos, ami biztos a legfontosabbak: 25 éves vagyok, budapesti, és countryban kedvencem Shania Twain (szuper volt a koncert!!!!!) és Brad Paisley (na Ő nem tudom, mikor jön errefelé...).

Elsőre ennyi.
    Bye
    TDT

• kirus
    Én írigykedem és kész. Biztos nagyon jó buli volt
  • Old Cowboy
    Endiman-nek:
    Nem csak Hollandiában népszerű, hanem az egész földgolyó kultúráltan szórakozni kivánó country és western rajongói körében.
    Ja, magyar nyelven nincs neve és ne is legyen, mint ahogy a country és western sincs lefordítva. Tehát marad a LINEDANCE. A korosztályról annyit, hogy itt érvényes a 8-tól 80-ig. Saját fotóim is vannak ennek bizonyítására.
  • Endiman
    Hollandiában nagyon nyomják a line dance-t hatalmas partykkal, egy időben cseteltem egy holland hölggyel aki egy ilyen tánciskolát vezet, és azt mondta legalább 100 diákja van,és idős hölgyek is jelentkeznek.Náluk nagyon népszerű,de engem nem érint meg :)
    Magyarul azthiszem formatáncolás a neve.
  • Old Cowboy
    Hi!

Egy kis beszámoló (csak, hogy az érintettek irigykedjenek):

Western lovasverseny – linedance party

Immár sokadik alkalommal került sor linedance oktatásra western lovasversenyek után. Ez nem meglepő. Az augusztus 27.-i mégis rendhagyó, mérföldkő, talán igazi történelmi esemény volt.

Történelmi esemény volt abban az értelemben, hogy MAGYAR NEW-COUNTRY –T JÁTSZÓ ZENEKAR SAJÁT MAGA ÁLTAL AJÁNLOTT ZENESZÁMRA, EREDETI, A VILÁG MINDEN SARKÁBAN – CALGARY-TÓL OAKLAND-IG, LONDONTÓL KUALA-LUMPUR-IG – EGYSÉGES KOREOGRÁFIÁRA, MAGYARORSZÁGON EDDIG MÉG NEM OKTATOTT TÁNCRA TÖBB, MINT 40 LELKES COWBOY ÉS COWGIRL ÁLLT BE A SORBA ÉS ÉLVEZTE A TÁNC ÖRÖMÉT.

De, hogy ne vágjak az események közepébe és ne is kezdjem a tűz körül ugráló őseinknél. Azzal kezdeném, hogy a rendezőség un. „meglepetés” zenekart hívott az esti bulira. Számomra igazi meglepetést a zenekari pódiumhoz tolató kisbusz volánjánál ülő Orosz Attila hozott. Szája majd’ a füléig húzódott – mosolyogva -, mikor meglátott, mivel 4 éves külföldi tartózkodásom nem tette lehetővé, hogy ez idő alatt találkozzunk. Közeli ismeretségünk eredménye – részben - a zenekar mai nevének kiválasztása is. Nem kell mondanom, hogy csak szuperlatívuszokban tudok zenéjükről, lelkesedésükről, a közönséghez való közvetlen kapcsolatukról nyilatkozni.

Mivel számomra is meglepetés volt a zenekar, szokás szerint, vittem magammal „táncos” CD-met, azzal, hogy lesz, ami lesz, én táncot fogok oktatni. A zenekar részéről nemhogy ellenállás, de a legnagyobb biztatás volt irányomba. Miután megegyeztünk, hogy néhány szám után kezdem az oktatást, nem kis meglepetésemre a Nyugat-Európai linedance klubokból jól ismert new-country számok köszöntek vissza. Az első tánc a - szokásos - ALAPTÁNC, a „Freeze” volt, amit oktattam. (Ennek a táncnak az a jelentősége, hogy majd’ minden country számra táncolható és az első, melyre koreográfiát is írtak.). Miután újra a zenekar következett, s a táncosok pedig már önállóan is képesek voltak a táncot táncolni, a zenekar, – hogy meg is nevezzem őket – a MUSIC STATION NO.3, a kiváló country muzsikus- énekes, Billy Ray Cyrus közirmert Acky Breaky Heart c. zenéjét adták elő, melyre a közönség – biztatásomra - „őrületes” táncra perdült.

A történelmi esemény pedig a „These boots are made for walking” c. Nancy Sinatra szám kapcsán történt meg. A cowboyok és cowgirlök számára is merő meglepetés volt, hogy nem az általam hozott CD-re történt a TÁNCOKTATÁS, hanem IGAZI, ÉLŐ COUNTRY ZENÉRE. Jól látszik, hogy Attiláék nyugati linedance szalonokban otthon vannak. Mondhatnánk úgy is, hogy „vették a lapot” és nagyon jó, harmonikus zenész-táncoktató kapcsolat jött létre közöttünk. Szeretném, ha Attiláék minél több linedance-es rendezvényen részt tudnának venni.

Az oktatott táncok a fentieken kívül a Country Walking és Canadian Stomp volt. Az elsőt és az utóbbi kettőt korábbi western lovas találkozók alkalmával már megismerhettétek.

És ne feledjétek a szeptember 7.-i 19-órás linedance-es összejövetelt bejegyezni naptáratokba. Nagyon fontosnak tartom, hogy erre az időpontra minél többen jöjjetek el.

Üdv
    OC
  • Endiman
    köszi
  • countryboy
    Trick Pony: kortárs country trió, outlaw és country-rock-ot játszanak. Három albumuk jelent meg eddig, mindegyik kitűnőre sikeredett.
    Trick Pony (2001)
    On A Mission (2002)
    R.I.D.E. (2005)
  • Endiman
    OFF:
    Katrina hurrikán fenyegeti a Jazz hazáját New Orleans-t, a fél város víz alá kerülhet, fenyegetve a történelmi városrészeket.

Elég szörnyű.
    index cikk
  • Endiman
    ok köszi.Még 1 kérdés: kicsoda Trick Pony?
  • countryboy
    Szerintem Dwight Yoakam éppen olyan jó mint Alan Jackson, csak éppen mást csinál. Garth Brooks 2001-ben abbahagyta zenei karrierjét, oklahomai farmján éldegél új feleségével, Trisha Yearwood-al.
  • Vidéki lány
    Nashville,

Volt a "Little gasoline". Szerintem talan az az egy szam volt, amit ismertem... ez persze az en tajekozatlansagomnak koszonheto, de igy legalabb mar tudom, mit kell meghallgatnom!:)
  • Endiman
    oké, nem tagadom, hogy nagy neve van a szakmában, Johnny Cash is nagyon kedvelte Őt zet egy interjúban mondta,de nekem nem jön be.Alan Jackson jobb.Egyébként hova tűnt Garth Brooks?Semmit nem lehet hallani róla.A cduniverse szerint legutolsó albuma 2001-es.
  • countryboy
    Endiman, te Dwight Yoakam egyik legjobb lemezét "szedted" le, hiszen ez egy válogatás a legjobb számaiból. Ha valaki, hát Dwight biztosan nem dezodorszagú. A legeredetibb úgynevezett bakersfield-i sound, amit valaki a countryban ma képvisel, nem nyaldossa a rádiók ülepét, azt játsza 20 éve ami a vérében van, szóval le a kalappal.
  • Endiman
    bocsánat...Istenek
  • Endiman
    leszedtem Dwight Yoakam 1999-es 'Last chance for a thousand years' albumát, hát lehet hogy nem ez a legjobb albuma, de nekem csak a 'dezodor-cowboy' szinten van,semmi extra.
  • Endiman
    de nekem akkor is Ők négyen az istenek :)
  • Endiman
    egy talált kép Alan Jacksonról:

pár számot már meghallgattam tőle tényleg egész jó
  • Nashville
    Részemről nagy köszönet, hogy élménybeszámolót tartottál a Terri Clark koncertről! ...majdnem mintha ott lettem volna.
    A „She Didn't Have Time” az új dala, ami
    ITT meghallgatható.
    A „A Little Gasoline” száma volt? Az a kedvencem, egyébként tényleg nagyon emberi előadó, sztárallűrök nélkül. Valahogy így képzeltem és ezt te is megerősítetted.

Ha te is úgy gondolod, jöhetnek a fotók!
    Kuriózum lenne itt a fórumon, mivel még nem sokan éltünk át hasonló élményeket. Hozd közelebb hozzánk az élményt!
    A fotókat nem olyan egyszerű itt megjeleníteni. Ha nem sikerül, csak jelezd nekem és segítek.

További jó szórakozást!
  • Vidéki lány
    Nos... megvolt tegnap a Terri Clarck-koncert... Hat, meg mindig a hatasa alatt vagyok.
    A masodik-harmadik szamra ertunk oda es a kovetkezo szam utan vittek neki valami eskuvoi ajandekot, vagy valami olyasmi lehetett, mert bejelentette, hogy 3 het mulva ferjhez megy. Aztan elenekelt egy szamot (She didn`t have time - ez lehet a cime, de remelem, Cb kiegesziti az eziranyu tudatlansagomat), amit eredetileg Reba McEntire-nek irtak. Ez nem hallhato cd-n majd, ebbol csak videoklip keszult, valamint a turnekon enekli el. Nagyon szep szam.
    Ezutan mutatta be a zenekart (rajta kivul meg basszusgitar, szolo, akusztikus, STEEL - de errol majd kulon szot ejtek, dob, hegedu). Amikor bemutatta az egyik gitarost, ezt mondta: - Szologitar, akusztikus gitar, bendzso, mandolin, harmonika es a volegenyem: ... (utana mondta a nevet)... Meglehetosen elfoglalt ember!:))))
    Amugy nagyon aranyos es termeszetes a csaj! Veletlenul bekapott egy bogarat, erre ott, a nagykozonseg elott a kivetiton rakozelitve elkezdte banyaszni a szajat... meg mondta, hogy "shit", meg hogy egy kis feherje nem art... ezen legalabb ket percig le volt akadva, hogy hogy lehet ilyen szemtelen ez a bogar, hogy bemaszik a szajaba...:)))
    Szoval a steel... csak nehany szamnal hasznaltak, a tobbinel a steel-es szologitaron jatszott (kb. olyan Toth Andris-szinvonalon...). De azert elmeny volt, amikor itt a mar majdnem ejszakaba belehasitott a steel hangja.. huuu.... akkor libaboroztem rendesen!!!
    A hegedus csaj rettenetes jo volt, o vokalozott egyebkent Terrinek.
    Masfel oran at tartott a koncert, 0 szunettel... jol birta szusszal! Utana csak VIP-kartyaval lehetett a backstage-be menni... ennyire (es most nagyon picit mutatok) voltam attol, hogy bemehettem volna, csak ... (na, mind1, ezt nem reszletezem, de nem rajtam es a biztonsagi orok ebersegen mulott a dolog...).
    Utana meg nezegettem kalapokat, lovakat, countryboy-okat, lett egy kis baratom (egy ponilo, Simon). Majd, ha lesz kep, felteszem!:)

Udv. (meg az USA-bol):
    Timi
  • countryboy
    Ezt a figyelmességet :)
  • Nashville
    Boldog Szülinapot SHANIA!

• Nashville
    http://www.telusplanet.net/public/microbus/birthday/birthdayheartwishes.gif