5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countryboy #480 egy kissé eltértünk itt a tárgytól...
ON -
Észventura 22 #479 Hy kirus miért milyen kocsid van
?
:)))))))))) -
#478 Na és akkor most elkezdek Alan Jackson albumokat töltögetni! Kedves vidéki lány neked jó utat. Ha hazatérsz, írhatnál vmi részletes élménybeszámolót, hátha jövőre nem a kocsimra költök vagyonokat, hanem inkább egy ilyen frankó útra! -
#477 ja igen:
és hogy olcsóbb? venni egy sima tanuló gitárt, és ebbe szereltetni ezt a bigyót, v egy olyat venni amibe ez benne van? -
#476 egy láma kérdés, nem értek hozzá:
van ugye az alap kalsszikus gitás no elektronika, és láttam egyszer egy egyet a húrok alatti körben egy 9voltos elemet, a gitár végén jack dugóval, valamint a nyak felett 4 tekerő gombot (ilyen volt johnny cash marshall,martin gitárja is is) ez egy rezonátor v erősitő benne? látom koncerteken,hogy habár ilyen erősitős a gitár, mégis tesznek mikrofont a kezéhez a húrokhoz, erre akkor mi szükség? -
Észventura 22 #475 Hatalmas flegma cuca van Alannak, meg kell hagyni nekem is ilyen a gitárom csak fekete színű további jó hétvégét már ami megmaradt belőle.
-
#474 Hogy Alan Jackson lejart lemez? Nalam tuti nyero! Az osszes albuma megvan, az egyik legjobb Country enekes! A Chattahoochie szama is nagyon energikus, jo kis "terdcsapkodos, csizmadobogos" (Kirus utan szabadon :))). A legujabb albuma a What I Do, tobb lassu track-et tartalmaz, de igy is No1.
Jo repulest es varjuk a beszamolot!
Remelem sikerulni fog a koncert terved!
-
#473 hi!
valakinél rengeteg country-t találtam DC-n kiket érdemes letölteni ill. ismeritek-e őket hallomásból:
-Cam Fletcher
-Dan Crary
-Kentucky Headhunters
-Mark Wills
-Terry Pratchett
persze Marty Stuart-ot,Dwight Yoakam-ot, Bill Monroe-t nem említem ők igazi nagymenők.
thx -
Észventura 22 #472 Előre is köszi vidéki lány ment egy mail. -
countryboy #471 Tévedsz, drága countrygirl, AJ nem lejárt lemez....csak a Chattahoochie-t unom már :)
Itt van egy oldal, hogy ki hol fog fellépni még a nyáron!!!!
Érdemes végigböngészni, hátha....
http://www.ticketliquidator.com/SubCats.aspx?pcatid=2&ccatid=23&title=COUNTRY/FOLK -
Vidéki lány #470 Drága Countryboy!!!
Annnnnnyira hálás vagyok az ötletedért, hogy nézzem meg a country-koncerteket!!
Rámentem a kedvencem, Alan Jackson honlapjára és képzeld, 08.25-én Pittsburgh-ben (ami 150 km) koncertezik!!!!!!!!!!:))))))) Annnnnnnnnnnnyira jó lenne eljutni oda!!!!!!!!!:)))))
Köszönöm még1x a javaslatot!!!!:))))))
(Tudom, hogy nektek Alan Jackson lejárt lemez, de nekem ő jelenti a country-zenét!)
-
Vidéki lány #469 Azt vhol neten meg tudom nézni, hogy Toledo-ban lesz-e aug. 30-ig vmi country-koncert?
-
countryboy #468 És ne hagyj ki semmiképpen egy koncertet, bárhol is fogsz lakni tuti hogy a közelben fog éppen koncertezni valamelyik nagy country sztár. Megéri kifizetni a belépőt!!!!! Életreszóló élményben lesz részed. -
Vidéki lány #467 Köszi szépen!:)
-
#466 Jó utat, bárhogy is választasz! Érezd jól magad! -
Vidéki lány #465 Jaaaj, jaaaj... lehet, hogy nem vagyok igazi country-s..?:((( Nekem a Niagara-kép is nagyon tetszett...:(
Na, majd mesélek, mi lett ebből az egészből...
Vasárnap indulok.
Old Cowboy,
végre, végre, végre!:) Mi van veled? Nem tudtam már, hol vagy elveszve!:) Írj e-mail-t!:) Puszi!
Észventura,
élőben a Bojtorján tagjai aranyosak, kedvesek és EMBEREK!:) Nem játszák a megközelíthetetlen bálványt. A "másik" fórumban néha még fel is tűnnek!:)
CD-t, vagy kottát szeretnél dedikáltatni vagy egy dedikált képet szeretnél kapni tőlük?
Ha az utóbbi, írj mailt az e-mail-emre: [email protected] és segítek!:)
Üdv.
Cg. (jaj, itt nem én vagyok Countrygirl...)
Üdv.
Timi
-
#464 A felső kép a Country Music Hall of Fame. -
#463 Ez,
Vagy inkább ez?
-
#462 Erre a kérdésre sajnos nem tudok most válaszolni, mert elutazom egy hétre határon kívülre, pedig nagyon tuti, részletes utvonaltervem és városnéző programom van.
Már csak egy -két dolognak kell összejönnie, hogy meg is valósítsam álmomat.
Ha nem most indulsz, hanem egy hét múlva, akkor majd jobban kifejtem mondanivalómat.
Az, hogy Niagara vízesés vagy Nashville? Hát nem véletlenül nem Niagara a nicknevem! -
Észventura 22 #461 Ja milyenek élőben
-
Észventura 22 #460 Figyu már vidéki lány honnan ismered őket személyesen nem tudnál nekem intézni egy dedikálást nagyon nagyon megköszönném és term nem maradna el a honorárium sem
-
#459 Hello Vidéki Lány!
Üdv itt is. Az úgy volt, hogy anno elmentem Arizonába. Egyik ismerősöm megkérdezte: Megnézted a meteorkrátert? (Ti. a világon az egyedüli éppen maradt az arizonai). A válaszom az volt: választanom kellett. Elmegyek Tombstone-ba, ami egy ma is élő westernváros, ahol Wyatt Earp halomra lőtte a Daltonokat, vagy a meteorkráter. Tudod ugye, mit választottam? A természetet is nagyon szeretem. Pussz -
countryboy #458 Mit szeretsz jobban, a természetet vagy a steel-gitárt? :) -
Vidéki lány #457 Akkor még1 kérdés:
Ha feltennék nektek a kérdést, hogy a Niagara-vízesést választanátok-e vagy Nashville-t, akkor mit mondanátok?
(hülye kérdés az sg.hu/country fórumon, de segítsetek!:))
-
countryboy #456 Ohio-ban nincs igazi countryzenei-élet, de alatta, Kentucky hegyei között már igen, ott a bluegrass a nyerő stílus, Kentucky alatt pedig már ott van Tennessee, ahol minden a country-ról szól. Persze Texast nem übereli, de az már nagyon messze van OHio-tól. -
countryboy #455 Oh kihagytam a Wildhorse Saloon-t, Amerika legnagyobb country dancehall-ját, ahonnan annak idején a CMT sugározta a táncleckéit. Ez Dickson-ban van, nem messze Nashville-től.
http://www.wildhorsesaloon.com/ -
countryboy #454 Country Music Hall Of Fame:
http://www.countrymusichalloffame.com/
Emlékszem, ki volt rakva az egyik teremben egy ős-steel gitár, oda lehet ülni és nyávogtatni... kipróbáltam én is.... :))) -
countryboy #453 Semmi sem hamasítvány és nem kell nézned MADE IN címkét. Én anno 100 dolcsiért vettem egy minőségi marhabőr csizmát ami még ma is hordható állapotban van...
Használt lemezboltok pedig minden városban vannak dögivel. Én rengeteg CD-t hoztam haza amit fillérekért vettem. -
countryboy #452 Érdekesség, hogy az advance copy-hoz képest nem tették rá Faith Hill CD-re a Good Ole USA című dalt, szerintem azért mert nem illett a szerelmesdalok tömkelege mellé, patrióta szövege miatt. DE ki tudja mi lehetett az igazi ok. Mindenesetre ez a dal csak a promociós tervezett példányon található meg. -
Vidéki lány #451 Countryboy,
szted van olyan cd, amin steel-számok vannak kimondottan?
Tudod, olyan, amiket te is szeretsz!:)))
-
Vidéki lány #450 Na, a souvenir boltokat messze el fogom kerülni, mert ha én egyszer oda betérek, nem marad hazautazásra semmi..:))))
Country Music Hall of Fame: Ez nagyon érdekelne!!! Ahogy nézem, "laza" 500 km választana el tőle... nem tudom... rábeszélés kérdése..:) És akkor éppenséggel mehetnénk hétvégén, ahol egy élő koncert.. jaaaaaaaaaaaaaaaaj...:))) Najó, inkább nem spannolom magam!:)
> Használt lemez boltok mindenfelé vannak...
Úgy érted TÉNYLEG mindenfelé, vagy csak Tennessee-államban mindenfelé?:)
Csizma: azt milyen áron (f)osztogatják? Úgy értem, mondjatok vmi irányárat, hogy ne rázzanak át. Azt már tudom, hogy a MADE IN cimkét kell nézni!:) Honnan ismerem meg, hogy nem "hamisítvány"?:)
-
countryboy #449
Tegnap megjelent Faith Hill új albuma, a Fireflies. Tipikus country-pop album, rengeteg filler-el, de a Tim McGraw-al elénekelt duett, a Like We Never Loved It All, nagyon ütős.
A legcountrysabb dal a Dearly Beloved, igazi bulizós nóta, ha ilyen lenne az egész lemez, Faith Hill lenne a kedvenc női előadóm. További kiemelhető dalok:
Sunshine Summertime, Mississippi Girl és a címadó dal. -
countryboy #448 Nashville-ben nem szabad kihagyni a következőket:
Music Row (ezen a környéken vannak a lemezstúdiók és souvenir boltok)
Country Music Hall Of Fame (a countryzene legnagyobb múzeuma)
Grand Ole Opry (hétvégente tuti el lehet csípni élő koncertet nagy sztárokkal, kb 20 dolcsi a beugró)
Használt lemez boltok mindenfelé vannak, óriási kinálattal, 2-5 dollárért tuti jó cd.ket lehet kapni a 90-es évekből.
Csizmát érdemes venni, mert eredetit csak amcsiban van, a magyar és spanyol csizmák ócska silány munkák azokhoz képest.
-
Vidéki lány #447 Értettem én, hogy a jegyekre gondoltál...
Az a baj, hogy nem hinném, hogy Nashville összejön... Cincinatti esetleg?
Ohio és Country Music kapcsolata: "Down by the banks of the Ohio...":))))))
Nashville-ben mit (lenne) érdemes megnézni/meghallgatni? Azt hiszem, hogy country cd-ket nem fogok beszerezni (najó, 1-2-t, valami Steel Special-jellegűt), meg nem gondolom, hogy csizmát/kalapot/egyéb vennék (bár ki tudja... egy nő bárhol, bárhogyan tud shoppingolni..:))), de mégis mi az, amit ne hagyjak ki? - már ha ott járok.
-
#446 itt a sietség jele: nem repülő árak -bár lehet, hogy a magángépek sem drágák, de a jegyre gondoltam... -
#445 Csak nem utazol?
Aki ott van a közelben, az ki ne hagyja Nashville- t!!!
Rákerestem a neten Ohio állam és a Country Music kapcsolatára, de semmi érdemlegeset nem találtam.
Egy pár link, hogy ne csak a levegőbe beszéljek:
Itt a weblapjuk található, ahol a Country Music- ra kerestem rá.
Itt pedig egy térkép az államról.
Szóval, maradjon inkább Nashville, a kinti repülő árak úgy tudom nem is olyan drágák. -
Vidéki lány #444 Észventura22,
személyesen is ismerem őket. Honlapjuk: www.bojtorjan.hu -
Észventura 22 #443 Figyu már Vidéki lány te honnan imsered a Bojtorjánt van valami internetcímed vagy személyesen ismered őket?
-
Vidéki lány #442 Sziasztok!
Countryboy és Nashville, elsősorban tőletek kérdezem.
Ohio-ból merre érdemes country-ügyileg ellátogatni?:) Tudom, Nashville lenne a legjobb, de az per pillanat kicsit messzinek tűnik - bár még mindig közelebb van, mint innen...:))
Köszi!!!
Timi -
#441 hát akkor mit tanácsolsz?