5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countryboy #440 Nagyon rossz helyeken keresgélsz........ -
#439 no, én is keresgélek néha kifejezetten country-t a DC-n de ritkán van jó 'kapás'.Főként johnny cash-t, emmylou harris-t találok, de pl legutóbb egy rakat dixie chicks-t láttam valakinél.Szóval DC-n sem ez a messze legnépszerűbb műfaj a megosztásokban,de azért lehet találni néha egy-egy igen szép gyűjteményeket.(ezt csak magyar hubokra értem) -
Észventura 22 #438 Mizu van mostanában itt elég nagy a punnyadás miért van ez???????????????????????????????????????????
-
Észventura 22 #437 thenksz nagyon köszönöm -
#436 Ment egy privi! Ilyen kérésekkel kapcsolatban csak ott nyilatkozom! -
Észventura 22 #435 csak egy kérdés nashville amiket country boy leírt itt megvannak a dc-n
ha igen melyik hubon
előre is kösz a fáradozást
-
#434 Szép a lista, egy rakás ismeretlen előadóval. Kíváncsi vagyok rájuk, főleg az új tehetségekre, akiket még nem hallottam.
Jó lenne, ha máskor is elkészítenéd a listát, így jobban rá tudunk készülni
Astalavista -
Észventura 22 #433 én bizti hogy hallgatni fogom
üdv mindenkinek szép hétvégét
-
countryboy #432 Ajánlom minden kedves fórumozó figyelmébe a szombati country műsorom a Civil Rádióban 13.00 órától. Fogható Bp-en a 98.00 FM-en és a neten www.civilradio.hu - a hallgatáshoz RealPlayer szükségeltetik.
A tervezett program (a legfrissebb augusztusi kislemezekből):
1. Gretchen Wilson - All Jacked Up
2. Josh Turner - Your Man
3. Brice Long - It's Only Monday
4. Jessica Andrews - Summergirl
5. Jeff Bates - Good People
6. Rascal Flatts - Skin
7. Darryl Worley - I Love Her, She Hates Me
8. Melanie Laine - If Love Is A Weakness (CAN)
9. Poverty Plainsmen - Sister Golden Hair (CAN)
10. Keith Anderson - XXL
11. Joe Nichols - Tequila Makes Her Clothes Fall Off
12. Faith Hill - Sunshine & Summertime
13. Keith Urban - Better Life
14. Doc Walker - I Am Ready (CAN)
15. Jake Matthews - Kings For A Day (CAN)
Mivel vidéken leszek, ezért egyórás beszéd nélküli non-stop countryzenei maratonban lesz része annak, aki leül a rádió vagy a net mellé. Jó szórakozást! -
Észventura 22 #431 lehet turkálni az oldalon aki akar
jo szorakozást
-
Észventura 22 #430 http://www.totalcountry103.com/ -
Észventura 22 #429 nagyon köszönöm nem tod mitől mentettél meg
nagyon isten vagy bármi amiben segíthetek ha tudok szólj
puszi ezért
-
countryboy #428 Humoros weblap a legviccesebb country számcímekkel. Jókat lehet rajta röhögni ha tudtok angolul.
www.countrysongtitles.com -
Vidéki lány #427 ja, és nem "lajcsúr", hanem "rajcsúr" (ramazuri, balhé) -
Vidéki lány #426 Gyorsan segítséget kértem a Bojtitól... elvégre náluk jobban senki sem tudja!:) A megoldás:
"de az óriás derékalj dunna az amit most sem feledek"
Nagy fába vágtad a fejszédet!:) Ez jó kis darálós szám, nagyon oda kell figyelni a jó szövegmondásra:)) sok sikert!
-
countryboy #425 A kettő ugyanaz, csak a 2004-es újrakiadás +2 számmal. -
Észventura 22 #424 Mikor még földből ki se nőtt kis srác voltam én,
meglátogattuk a nagymamát mindegyik hóvégén.
Kaptunk szalonnát meg friss tojást meg házi vajaskenyeret,
de az óriás ... dunna az amit most sem feledek.
Volt vagy háromszor két méter lágy mint egy kis csibe,
pamut vászon a huzata tuggy isten hány liba tollát tömték bele.
Visitott 8 srác meg négy kutya meg egy malac azt ugy csortam én,
de csuda lajcsúr volt a drága nagyinál a dunna közepén.
A tűz is lobogott vacsora után a vének szívták a pipát,
történeteket rejtett a sötét mig a nagyi mondott pár balladát.
Én csak ültem néztem a lángok fényét míg nehéz lett a fejem,
a másnap ujra ugy talált rám hogy a dunna közepén heverek.
Szeretem anyám szeretem apán a nagyit és a nagypapát,
sokszor levittek a tóra és az volt csak a móka mikor kifogtuk a nagy csukát.
de minden szép emlékemen is tul e gyermek kor nekem,
az a dunna volt ott a drága nagyinál amit most sem feledek,
az a dunna ott a drága nagyinál.
csuda lajcsúr volt a drága nagyinál a dunna közepén.
VIDÉKI LÁNY MEG TUDNÁD NEKEM MONDANI HOGY MIT MOND AZ ÉNEKES AZ ELSŐ VERSSZAKBAN A 3 PONTNÁL MERT ÉN KEGYETLENÜL NEM ÉRTEM ez a kedvenc számom most a bojtitól imádom meg akarom tanulni gitározni de amég nincs meg a szöveg addig nem akarok nekiállni.
pusz legyél jó. -
#423 Countryboy! Ment egy privi! -
#422 Rátaláltam!
The Ranch 1997
In The Ranch 2004
A 2004- es megvan, és nagyon tuti!!! Tényleg nagyon jó kis dallamos album! Nekem való gyöngyszemek!
-
#421 Mi az album címe? Egy dalcímet nyomhatnál, nem találom a "bányában". -
countryboy #420 Keith Urban egyik legjobb lemezét nem is szólóban hanem a The Ranch fedőnév alatt készítette 1997-ben. Minden egyes dal egy gyöngyszem, ajánlom mindenkinek aki imádja a chicken-pickin' gitárstílust és a nagyon dallamos számokat. -
#419 Nyugodtan mehet a reklám.
A másik fórumban van egy Tennessee fiú, aki szintén reklámozós kedvében volt nem is olyan rég'. A Country Index fórum is nagyon jó, csak más oldalról közelíti meg a Country-t, bár Countryboy- nak ott is vannak jó "beszólásai". ...egyébként ott már leírtam pozitív véleményemet a társaságotokról.
Örülök, hogy itt is megjelentek és tetszik a búlvár híradás is! Most is éppen Keith Urban- t hallgatok, szuper előadó! Nyert a CMA- n is! -
Vidéki lány #418 Hát ami igaz, az igaz!:))) Nagyon szeretem a Bojtorjánt, nem írom, hogy country-t játszanak, mivel ezt ők sem állítják magukról (nem arcoskodnak), de a zenéjük megérint, kivált belőlem érzelmeket és szórakoztat. Szeretem, hogy EMBEREK (nincsenek elszállva), és le lehet velük ülni megvitatni az aktuális "nagy helyzetek"-et.:)
-
Észventura 22 #417 Végre egy igazi lány aki rajtam kívül rajong a bojtiért a kedvenc magyar eggyüttesem csak sajna még nincs meg az összes száma csak igazi ritkaságai pl az első studiofelvételük a Budapesttől Miskolcig c. számukról.
:PPPP
ISTEN A BOJTORJÁN!!!!!!!!!!!!!!!!
-
emeseemese #416 Hello vidéki lány, ebben a fórumban is megemlítem, amit nyilván tudsz, csütörtökön Dugonics téren Riverside (remélem, hogy jó idő lesz). Újdonság: vettem egy új gitárt. Üdv! -
Vidéki lány #415 Country-bulvár
Mióta Nicole Kidman elvált Tom Cruise-tól, szerelmi élete folyamatosan foglalkoztatja a bulvársajtót. A színésznő most megirigyelhette kolléganője, Renée Zellweegertől újdonsült countryzenész férjét, mert maga is ebben a műfajban nézett új jelölt után: újabban egy Keith Urban nevű ausztrál countrysztárral látják együtt. -
Vidéki lány #414 Észventura,
ha hozzám szólt a kérdés:
szegedi vagyok
Bojtorjánról a véleményem pedig a "másik" fórum gárdonyi beszámolója alapján leszűrhető!:))))
(Bocs, Nashville, ez itt nem reklámozás akart lenni!!! Nem akartam hosszan részletezni, hogy odáig meg vissza vagyok a Bojtorjánért!:))))) -
Vidéki lány #413 Illés: Szörényi (ebből mindjárt 2), Bródy, Illés Lajos, Pásztory Zoltán (idén őt Szörényi Örs fogja "pótolni")
Fonográf: Szörényiék, Bródy, Tolcsvay, Móricz Mihály, Németh Oszkár (tavalyi koncerten: Szörényiből 3)
100 Folk Celsius: alapítótagok: Littvay Imre (gitár, mandolin, dobro, ének, zenekarvezető), Orbán József (gitár, szájharmónika, ének), Balla Gábor (basszusgitár, ének) és Somogyi Tibor (conga, ének),1977-ben Somogyi Tibor helyére Zsembery István (conga, ének) került, majd később Balla Gábor helyét két másik zenész, Kovács József László (gitár, banjo, ének) és Mikes Attila (hegedű, ének) töltötte be. 1980. táján Zsembery Istvánt Drosztmér István (basszusgitár, ének) váltotta fel a zenekarban.1985-től új taggal bővült a zenekar. Kocsándi Miklós (dob, ének) a Karthágó együttesből igazolt át, és az ő hangjával tovább erősödött a vokál, valamint állandó megjelenésével kissé keményedett a hangzás.1987-ben tragikus csapás érte a zenekart: betegség következtében elhunyt Drosztmér István.Drosztmér István helyére a zenekarban Heilig Gábor (basszusgitár, ének) került, aki zeneszerzőként és szövegíróként is jelentős szerepet vállalt az együttesben.1995-ben Kovács József László helyére Légrády Péter (banjo, gitár, ének) került.1996-ban Heilig Gábor helyére Torontáli István (basszusgitár, ének) került. A két új taggal (Légrády, Torontáli) a zenekar stílusa némileg a country zenén belüli új hullám, a "new country" felé fordult. (forrás: diaksziget.com)
Ha az utóbbi kettőben találsz azonosat, neked van igazad, ha nem, Emeseemesének!
Üdv. Timi
ui: Gárdonyi beszámoló fenn van a "másik" fórumon! -
Észventura 22 #412 Szerintem nem tévedek Emese -
#411 Nagyon szívesen!
A Dixie "csirkék" hivatalos honlapja a következő: www.dixiechicks.com
A "Shouldn't a Told You That", "Little 'ol cowgirl", és a "Thank Heavens for Dale Evans" albumok nem is szerepelnek a hivatalos lapon, ezzel szemben: Dixie Chicks - CMT
A jelenlegi énekesnőjük a "Wide Open Spaces" albumtól kezdve ajándékoz meg minket a csodálatos hangjával! Mindenképpen érdemes beszerezni egy élő felvételeket tartalmazó "CD"- t is! Hatalmas élmény!!!
-
#410 Látod, ezért szebb a nők sorsa . Mire kialmozom a kérót, végighallgatok egy pár albumot! Egyébként azt hiszem Dixie Chicks rajongó lettem. Három albumukat húztam le idáig, és mind nagyon tetszik.Köszönet az önzetlen ajánlónak -
#409 ...ja igen, az idővel nekem is gondom van, mivel képtelenség annyi albumot végighallgatni, amennyihez hozzá tudunk jutni. Fel van dobva a labda az biztos!
IMÁDOM AZ ILYEN "LABDÁKAT"!!!
LUBICKOLOK A COUNTRY MUSIC ÉLMÉNYFÜRDŐJÉBEN, MELY NÉHA OLYAN, MINT EGY VADVIZI EVEZÉS! -
#408 ...a "lyukak" mérete persze állandóan változik, a ti ajánlataitoktól függően!!! , főleg a 2000's évek előadóira gondolok.
A videóklipek megszerzése is feladja a leckét, főleg a jó minőségű videk begyűjtése. Ez a listám is gyorsan bővül, melyből ajánlani is fogok a későbbiekben. -
#407 Frankó, hogy tetszenek az ajánlatok! Az én gépem is izzott állandóan, de mostanára akkorára duzzadt a gyűjteményem, hogy csak az apró lyukakat kell betömködnöm. -
emeseemese #406 Bocs, de a 100 folk celsiusnak semmi köze nincs a Fonográfhoz. Csak azért, nehogy vidéki lány tévedésben legyen. A két zenekar párhuzamosan létezett, a 100 folk c még ma is létezik. Tudomásom szerint egyetlen tagjuk soha nem volt közös. -
Észventura 22 #405 Remélhetőleg lesz
Jó szorakozást
-
#404 Nos, szeretném megköszönni a tippeket , egytől egyig jó kis nóták. Napok óta nem volt kikapcsolva a gépem, csak húzom a zenéket, albumokat mint az őrült! Csak legyen időm végighallgatni őket. -
Észventura 22 #403 NAGYON JO FEJ LEHET VELE NAGYON SOKAT ÖKÖRKÖDNI
TE hova valósi vagy
Ja a bojtorjánról mi a véleményed
-
Észventura 22 #402 Ja Illés Lajos fia nagyon jo barátom
itt dolgozi Mezőkövesden egy kávézóban mint főpincér
-
Észventura 22 #401 Régen még az 50 es évek elején alakult az illés
Utána feloszlott és lett a fonográf
amikor feloszlott lett belőle a 100 fok celsius