5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Vidéki lány
    Sziasztok!

Nagy kérésem/kérdésem lenne:
    country zenei alapokra lenne szükségem (karaoke-file-ok). Tudom, hogy van számos karaoke-lap, ahonnan le lehet tölteni ezt-azt, csak az a baj, hogy amit én keresek, seholsem találom. Ezek a következők:

Alisson Kraus: When you say nothing at all
    Sheryl Crow: Strong enough (to be my man)
    Nancy Sinatra: These boots are made for walking
    I wanna be your cowboy sweetheart (nem tudom pontosan, kinek a száma)

Ha esetleg megvan vkinek, vagy tudja, hogy honnan lehet ingyen letölteni, nagyon megköszönném, ha írna...

Köszi,
    Timi
  • TheDreamingTree
    Nem, az Keith Urban. Nem tudom, hogy lehet, hogy egy ausztrál country-t játszik.
    Hm, milyen jó ez a Patty Loveless szám (Dreaming My Dreams With You), imádom a 3/4-et :)

Lenne egy kérésem/kérdésem a társasághoz:
    Mivel még új vagyok country-zenében, nem ismerek minden előadót...még. Szóval, ha tudnátok ajánlani egy-két nevet, akit feltétlenül meg kéne, hogy ismerjek, megköszönném. Ja, és inkább maiakra gondolnék, mint Brad Paisley, Sara Evans, szóval erre a contemporary coutry-ra, ahogy vki nevezte.

Tankx
  • Endiman
    igen, ez az! de a Timelifemagyar honlapján mindenbe bele lehet hallgatni!

Alan Jackson nagyon bejön, tuti nem fogom megunni.Már van tőle egy Greatest Hits,és a What I Do (2004) albummja :)
    Na végre úgy tűnik megtaláltam azt a mai country-ban amit eddig hiányoltam.Ő az ausztrál?
  • Nashville
    Nem hallottam még ezt a hírt.
    Ismerős a téma, amikor a brutalitás eluralkodik egy kapcsolatban. pl. Withney Houston stb...
    Szegény Mindy...nem tudom, hogy innen van- e visszaút. Nagy kár érte!!!
  • countryboy
    Azt is tegyük azért hozzá, hogy Mindyke karrierje 1999 óta hagyatlik, sőt már szóba sem állnak vele a lemeztársaságok. Harmadik és negyedik albuma óriási bukás volt és nyilván ezt is nehezen viselte-viseli el.
  • countryboy
    Nashville, Mindy McCready-ről nem tudom, tudod-e, hogy augusztus 29-én lecsukták, többszöri drog és alkoholelvonú kúra után megszegte a törvényt mert engedély nélkül hagyta el TN államot. Floridában elcsípték és bezárták. Szóval az énekesmadarad egy drogos, alkesz, gyógyszereken élő picsa lett és miért???
    A pasija miatt, aki üti veri, egyszer majdnem halálra folytotta, stb....De akit érdekel a sztori itt a link:
    http://www.eonline.com/News/Items/0,1,17252,00.html
  • Nashville
    Erre Gondoltál? :LINK

...de az Alan Jackson irányról le ne térj! ...mert az vezet a Contemporary Country- hoz!
  • Endiman
    howdy again :)

Hosszas keresgélés után végre le tudtam tölteni azt a 6cd-s TimeLife Classic Country válogatást amit éjjelente hírdetnek a tv-k agyba-főbe.

szerintem igazi kincs, valóban digitálisan felújitott és nagyon élvezetes.
    Ha vhol neten ráakadtok, ki ne hagyjátok, kötelező darab, ami a zene gyökereitől indul!
  • Old Cowboy
    Hellotok!
    Nagy nap a mai. Indul az első országosan meghírdetett, de nem agyon reklámozott linedance klub.

Elérhetőséghez lapozzatok vissza. Köszi Nashville-nek segítségéért.
    Gyertek minél többen.

Üdv
    OC
  • Nashville
    ...és nem feledkezzünk meg, Faith Hill - Fireflies albumáról sem!
    Nálam pozitív élmény az album!

• Nashville
    Hellotok!

Mai ajánlatom egy szintén nagyszerű énekesnő, aki 1996- ban kezdte pályafutását: Mindy McReady. + 1 LINK
    Egyedi hangja van, érdemes megismerkedni vele!
    Ízelítőnek: „For A Good Time Call”, „Maybe, Maybe Not”, „I Just Want Love”, „What If I Don't”, „You'll Never Know”, „It Ain't A Party”.

Szép napot, jó (idő)töltögetést!
  • countryboy
    countryboy szerint belefér...
  • kirus
    A totaly countryn megy..............
  • Endiman
    hm, hát ez abszolút nem ide vágó zene, olyan Jimi Hendrixes :)
  • kirus
    Najó, mostmár nem bírom cérnával! Valaki hallgassa meg: Mojo Gurus: Baddest mothers son. Izlésficamom van?
  • Old Cowboy
    Countryboy: Yeeeeeeehaa. Szeretném, ha jegyzetelnél is. Jó lenne egy kis promoció valamelyik szombati Civil Rádió adásban, ha a téma nem nagyon off.

Ja. A tulajjal most vetettem egy rendes CD lejátszót, mivel másolt CD-met nem tudta lejátszani. Keverője, erősítője, hangfalai vannak. Jó lenne még egy mobil mikrofon. Arra godoltam, hogy a fejemre akasztom és tánc közben tudom magyarázni a lépéseket. Ha valakinek van és tudna hozni legalább a szerdai napra, annak nagyon tudnék örülni.

Köszi
    OC

• elgreco
    Jon Randall - In the country című számot hallgatom, tényleg állat
  • countryboy
    Jaj Istenem, de jó ez a lemez!!!!
    Jon Randall - Walking Among The Living
  • countryboy
    Old Cowboy: countryboy is elmegy szerdán, csakhogy tisztelét tegye az első alkalom miatt :)
  • kirus
    Még jó hogy erre. És mondtam hogy már megjavultam!! Nem kell cinkelni
  • Nashville
    Erre gondoltál?: Brad Paisley
  • Nashville
    Nem akarom jókedvünket lehangolni, ezzel a LINK- el, de engem is mélyen érintenek a New Orleans- i borzalmas események. Nem csak azért, mert szeretett zenénk szülőhazája Amerika...gondolom, minden jóérzésű embert elborzasztanak a TV- ben látható képsorok. Tegnap láttam egy összefoglalót...
  • Vidéki lány
    Én is már épp javasolni akartam nekik egy telefonszámcserét!:)))))))))
  • countryboy
    köszi Nash, add át üdvözletem Mr.Tasy-nak!
  • kirus
    Én már megjavultam, és nem OFF-olok ! Eskü!
  • Nashville
    Micsoda csetelések kérem szépen!

Countryboy! Nézzed csak!: MOHA Country Végre ott van, ahol lennie kell...
  • countryboy
    mennyi lett itt az OFF téma :)
  • kirus
    Ne tudd meg!!! Gyere bébi, fagyizunk meg minden!
  • countryboy
    kirus, neked nagyon sok jópofa ismerősöd lehet! lehetek egy közülük? :)
  • kirus
    Nagyon pöpec, mint egy pöpec csávó ismerősömnek! Mindenesetre elég mázlis és kötetlen!!!
  • countryboy
    a jobb munkahelyeken lehet ilyet csinálni :)
  • Vidéki lány
    Milyen munkahelyed van neked Kirus, hogy leplezetlenül tudsz ilyeneket csinálni???:))))
  • kirus
    hát aztat meg honnan tudjam, mikor nincs meg? Nasville biztos tudja Ez most még hozzám képest is érthetetlen nem????
  • countryboy
    melyik az a negyedik album?
  • kirus
    Ja, amúgy a 4-ik albumot nem sikerált megtalálnom. De már kettőt meghallgattam és jó nagyon. Szerintetek a főnököm kiakad, hogy egész nap toll-papírral a kezemben jegyzetelem a totaly countryról hogy melyik számot töltsem le otthon?
  • countryboy
    countryboy otthon pöffeszkedik és hallgatja az új Patty Loveless albumot. Első hallásra a kedvenc a címadó dal, a Dreamin' My Dreams...pöpec!
  • Vidéki lány
    Az okt.14-it próbálom intézni!:))))

CB,
    hát jóhogy itt ülünk a gép előtt, hétfő van, "dolgozunk"!:))))))))))

Puszi mindenkinek!
    Timi
  • Nashville
    Itt a térkép, Old Cowboy ajánlásával:

• kirus
    Nálam a ház előtt megáll a HÉV?
  • Nashville