5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Vidéki lány #720 Sziasztok!
Nagy kérésem/kérdésem lenne:
country zenei alapokra lenne szükségem (karaoke-file-ok). Tudom, hogy van számos karaoke-lap, ahonnan le lehet tölteni ezt-azt, csak az a baj, hogy amit én keresek, seholsem találom. Ezek a következők:
Alisson Kraus: When you say nothing at all
Sheryl Crow: Strong enough (to be my man)
Nancy Sinatra: These boots are made for walking
I wanna be your cowboy sweetheart (nem tudom pontosan, kinek a száma)
Ha esetleg megvan vkinek, vagy tudja, hogy honnan lehet ingyen letölteni, nagyon megköszönném, ha írna...
Köszi,
Timi -
#719 Nem, az Keith Urban. Nem tudom, hogy lehet, hogy egy ausztrál country-t játszik.
Hm, milyen jó ez a Patty Loveless szám (Dreaming My Dreams With You), imádom a 3/4-et :)
Lenne egy kérésem/kérdésem a társasághoz:
Mivel még új vagyok country-zenében, nem ismerek minden előadót...még. Szóval, ha tudnátok ajánlani egy-két nevet, akit feltétlenül meg kéne, hogy ismerjek, megköszönném. Ja, és inkább maiakra gondolnék, mint Brad Paisley, Sara Evans, szóval erre a contemporary coutry-ra, ahogy vki nevezte.
Tankx -
#718 igen, ez az! de a Timelifemagyar honlapján mindenbe bele lehet hallgatni!
Alan Jackson nagyon bejön, tuti nem fogom megunni.Már van tőle egy Greatest Hits,és a What I Do (2004) albummja :)
Na végre úgy tűnik megtaláltam azt a mai country-ban amit eddig hiányoltam.Ő az ausztrál? -
#717 Nem hallottam még ezt a hírt.
Ismerős a téma, amikor a brutalitás eluralkodik egy kapcsolatban. pl. Withney Houston stb...
Szegény Mindy...nem tudom, hogy innen van- e visszaút. Nagy kár érte!!! -
countryboy #716 Azt is tegyük azért hozzá, hogy Mindyke karrierje 1999 óta hagyatlik, sőt már szóba sem állnak vele a lemeztársaságok. Harmadik és negyedik albuma óriási bukás volt és nyilván ezt is nehezen viselte-viseli el. -
countryboy #715 Nashville, Mindy McCready-ről nem tudom, tudod-e, hogy augusztus 29-én lecsukták, többszöri drog és alkoholelvonú kúra után megszegte a törvényt mert engedély nélkül hagyta el TN államot. Floridában elcsípték és bezárták. Szóval az énekesmadarad egy drogos, alkesz, gyógyszereken élő picsa lett és miért???
A pasija miatt, aki üti veri, egyszer majdnem halálra folytotta, stb....De akit érdekel a sztori itt a link:
http://www.eonline.com/News/Items/0,1,17252,00.html
-
#714 Erre Gondoltál? :LINK
...de az Alan Jackson irányról le ne térj! ...mert az vezet a Contemporary Country- hoz! -
#713 howdy again :)
Hosszas keresgélés után végre le tudtam tölteni azt a 6cd-s TimeLife Classic Country válogatást amit éjjelente hírdetnek a tv-k agyba-főbe.
szerintem igazi kincs, valóban digitálisan felújitott és nagyon élvezetes.
Ha vhol neten ráakadtok, ki ne hagyjátok, kötelező darab, ami a zene gyökereitől indul! -
#712 Hellotok!
Nagy nap a mai. Indul az első országosan meghírdetett, de nem agyon reklámozott linedance klub.
Elérhetőséghez lapozzatok vissza. Köszi Nashville-nek segítségéért.
Gyertek minél többen.
Üdv
OC -
#711 ...és nem feledkezzünk meg, Faith Hill - Fireflies albumáról sem!
Nálam pozitív élmény az album!
-
#710 Hellotok!
Mai ajánlatom egy szintén nagyszerű énekesnő, aki 1996- ban kezdte pályafutását: Mindy McReady. + 1 LINK
Egyedi hangja van, érdemes megismerkedni vele!
Ízelítőnek: „For A Good Time Call”, „Maybe, Maybe Not”, „I Just Want Love”, „What If I Don't”, „You'll Never Know”, „It Ain't A Party”.
Szép napot, jó (idő)töltögetést! -
countryboy #709 countryboy szerint belefér... -
#708 A totaly countryn megy.............. -
#707 hm, hát ez abszolút nem ide vágó zene, olyan Jimi Hendrixes :) -
#706 Najó, mostmár nem bírom cérnával! Valaki hallgassa meg: Mojo Gurus: Baddest mothers son. Izlésficamom van? -
#705 Countryboy: Yeeeeeeehaa. Szeretném, ha jegyzetelnél is. Jó lenne egy kis promoció valamelyik szombati Civil Rádió adásban, ha a téma nem nagyon off.
Ja. A tulajjal most vetettem egy rendes CD lejátszót, mivel másolt CD-met nem tudta lejátszani. Keverője, erősítője, hangfalai vannak. Jó lenne még egy mobil mikrofon. Arra godoltam, hogy a fejemre akasztom és tánc közben tudom magyarázni a lépéseket. Ha valakinek van és tudna hozni legalább a szerdai napra, annak nagyon tudnék örülni.
Köszi
OC
-
#704 Jon Randall - In the country című számot hallgatom, tényleg állat -
countryboy #703 Jaj Istenem, de jó ez a lemez!!!!
Jon Randall - Walking Among The Living -
countryboy #702 Old Cowboy: countryboy is elmegy szerdán, csakhogy tisztelét tegye az első alkalom miatt :) -
#701 Még jó hogy erre. És mondtam hogy már megjavultam!! Nem kell cinkelni -
#700 Erre gondoltál?: Brad Paisley -
#699 Nem akarom jókedvünket lehangolni, ezzel a LINK- el, de engem is mélyen érintenek a New Orleans- i borzalmas események. Nem csak azért, mert szeretett zenénk szülőhazája Amerika...gondolom, minden jóérzésű embert elborzasztanak a TV- ben látható képsorok. Tegnap láttam egy összefoglalót... -
Vidéki lány #698 Én is már épp javasolni akartam nekik egy telefonszámcserét!:))))))))) -
countryboy #697 köszi Nash, add át üdvözletem Mr.Tasy-nak! -
#696 Én már megjavultam, és nem OFF-olok ! Eskü! -
#695 Micsoda csetelések kérem szépen!
Countryboy! Nézzed csak!: MOHA Country Végre ott van, ahol lennie kell... -
countryboy #694 mennyi lett itt az OFF téma :) -
#693 Ne tudd meg!!! Gyere bébi, fagyizunk meg minden! -
countryboy #692 kirus, neked nagyon sok jópofa ismerősöd lehet! lehetek egy közülük? :) -
#691 Nagyon pöpec, mint egy pöpec csávó ismerősömnek! Mindenesetre elég mázlis és kötetlen!!! -
countryboy #690 a jobb munkahelyeken lehet ilyet csinálni :) -
Vidéki lány #689 Milyen munkahelyed van neked Kirus, hogy leplezetlenül tudsz ilyeneket csinálni???:)))) -
#688 hát aztat meg honnan tudjam, mikor nincs meg? Nasville biztos tudja Ez most még hozzám képest is érthetetlen nem???? -
countryboy #687 melyik az a negyedik album? -
#686 Ja, amúgy a 4-ik albumot nem sikerált megtalálnom. De már kettőt meghallgattam és jó nagyon. Szerintetek a főnököm kiakad, hogy egész nap toll-papírral a kezemben jegyzetelem a totaly countryról hogy melyik számot töltsem le otthon? -
countryboy #685 countryboy otthon pöffeszkedik és hallgatja az új Patty Loveless albumot. Első hallásra a kedvenc a címadó dal, a Dreamin' My Dreams...pöpec! -
Vidéki lány #684 Az okt.14-it próbálom intézni!:))))
CB,
hát jóhogy itt ülünk a gép előtt, hétfő van, "dolgozunk"!:))))))))))
Puszi mindenkinek!
Timi -
#683 Itt a térkép, Old Cowboy ajánlásával:
-
#682 Nálam a ház előtt megáll a HÉV? -