5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Köszönöm a kortesbeszédet Countrygirl!
    ..igen, elfelejtettem az én mondókámban megjegyezni, hogy Shania nélkül valószínüleg ma Magyarországon nem sokan ismernék a Country Music- ot!
    Azt hiszem "réges-régen" Elgreco is kifejtette, hogy Shania hatása volt, hogy szenvedélyes Country rajongó lett. Szép kis kollekciója van neki is, de hol is van Ő?
  • countryboy
    Nem kell Mircre menni jó minőségért, elég ha a DC-n tudja az ember kinél érdemes keresgélni, ismerek a pacákot, 110 gigányi csak dvd minőségű videója van. Korlátlen net nélkül biza nehéz dolga a magyarnak!!!!
  • countrygirl
    A jó minőségű videók letöltésére tudom ajánlani a mirc-et, még sose csalódtam benne, és olyan SVCD videók vannak fennt, hogy majd meg szólalnak! Mikor korlátlan netem volt, nagyon sokszor lógtam rajta...régi szép idők...

Shania Twain-t meg nem nagyon kell bántani srácok! Ha nem lett volna Shania, szinte biztos vagyok benne, hogy ma azt se tudnám, hogy mi az a country..és nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen, aki Shania által szerette meg ezt a fajta zenét! Tetszett néhány száma, utánanéztem, és a Woman In Me-t hallgatva rádöbbentem, hogy ez egy igen jó stílus! Engem az se zavar, hogy más stílusok felé is kacsingat, viszont időnként visszatér a country-hoz, lásd UP! close and personal koncert, ami igazi csemege..szerintem! De persze ízlések, és pofonok! Van aki szereti, van aki nem..de közömbös senki sem marad! Nekem a ruhatárával semmi bajom...főleg mikor elnézem a mai popelőadók klipjeit! Na de téma tényleg lezárva, csak azért elmondtam én is a véleményem, mégha ritkán is kapcsolódok be a csevejetekbe, azért olvasgatom időnként.

Ja és alig várom Martina Timeless albumát, de sajna még az új számát nem hallottam! Ami késik nem múlik...
  • kirus
    Jómagamnak még mindig tetszik az album. Az új javaslatokat nemtom meghallgatni.....hogy mi a bánat lehet a DC-mel??? De igyexem mindent bepótolni!!!
  • countryboy
    Nem rossz, nem rossz....de a Hicktown-on kívül nem érzek még egy igazán slágerizű dalt a lemezen....meglátjuk...
  • Nashville
    Kedves Barátaim! Olyan jól kielemezzük egyes előadók számainak érzelemvilágát, dalszövegét, hogy teljesen elfelejtkezetek (kivéve Kirust ) erről az uriemberről: [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1104786987&order=reverse&index=2#499]Jason Aldean #499 [/URL]
    Kinek, mi a véleménye?
  • Nashville
    Persze, az igények a lehetőségekhez képest változnak. Ha én is 3000- el húznék, már régen lapátra került volna egy pár vid. Így végezték nálam a modemes korszakomból származó "KazaaLite- os" Country- k. Míg rendberaktam az ID3 Tag- jukat és albumba rendeztem, addig 4 albumot leszedtem volna 512- vel. Most nagyon topon vagyok, de a frankó minőségű videók tényleg hiányoznak.
  • countryboy
    nálam 3000-es a sebesség, Nashville :)
  • countryboy
    Kinek kell egy nézhetetlen vagy hallgathatatlan klipp? akkor inkább meg se legyen....
  • countryboy
    Nashville, nekem az összes videóm jó minőségű, a rosszakat külön mappában tartom és nem keverem össze a jókkal. Ha mindenki igy tenné...
  • Nashville
    Válasz erre: [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1104786987#620]#620[/URL]

Mindkét előadó nagy reménységnek látszik! Köszi az ajánlást!
    Meg kell jegyeznem azt is, hogy a műsorlistád egyre jobban tetszik (a multkorinál nem éreztem annyira a feelig- et) csak így tovább Countryboy! Kelts hangulatot az éterben!

Martina McBride "Rose Garden"- jét most hallgatom, hát...egy tehetséges, fantasztikus hanggal megáldott énekesnőtől pont ezt vártam!
  • Nashville
    Gretchen Wilson - All Jacked UP klipje nagyon parádés, bírom a csajt, már ki vagyok éhezve az új CD- jére.
    Ha akarsz egy jó kis klipet látni, akkor ki ne hagyd "Toby Keith - As Good As I Once Was" klipjét. Nagy röhej, amikor magabiztosan tűri fel az ingujját aztán kap egy jókora maflást egy tagbaszakadt fickótól. Nincs jobb, mint egy igazi Western- es kocsmai verekedés. Ebből még jó kis üzletet is lehetne csinálni.
    Azt imádtam a CMT- ben amellett, hogy hozták a feeling- et, még jól el is szórakoztam rajtuk.

Mostanában gyüjtögetem be a rég nem látott klipeket, csak sajna nem mind a legjobb minőségben jön. Hiába, nem mindenki tud normálisan digitalizálni, de nem elégedetlenkedem, jó hogy legalább ez is van.
  • Nashville
    Válasz erre: [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1104786987#600]#600[/URL]

Abba a bizonyos fan clubba én is belépek, és remélem nagyon, hogy Big & Rich sem fog többé komálni azzal a borzalmas Cowboy Troy- al. Pfú, még a nevét is utálom leírni.
    Remélem Countryboy, a műsorodban nem fog többet szerepelni, tudom te is utálod. Na, nekem itt a pont ezzel a fószerrel kapcsolatban!
  • Nashville
    Nálam menne a videó, de az 512- es sebességem már megint bemutat! Grrrrr!
    ...gondolom, ti nagykanállal eszitek...
    Egyébként, nálam is előfordul, hogy csak a reklám jön be a CMT weblapján, ha rákacsintok egy klipre.
  • Endiman
    atyaisten! micsoda country concert volt 1989-ben a galoppályán!
    az index fórumon is volt már téma ez.
    egy egész napos country fesztivál. 20:20 Emmylou Harris.nem semmi
  • Észventura 22
    érdemes rákattintani és elolvasgatni
    azért még a magyarok is tudnak
  • Észventura 22
    http://www.angelfire.com/music4/becsecountryband/hun/index.htm
  • kirus
    Ray Scott meghallgatva. Nekem olyan mint a mackódal ! Lehet majd többszöri hallgatásra jobban begyün
  • Észventura 22
    Sziasztok ismét szeretnék egy két igen jo előadót megosztani veletek.
    (ezek mind egytől egyig letölthetők a http://music.download.com honlaprol ami elég gyakarn frissül ugyhogy megéri látogatni)

na szoval:

The Merritts Featuring Randy Howard
    Whiskey Runners
    Dale Gillett
    Damon Carr
    Dave Jorgesson
    DeLana Stevens

nekem nagyon bejött amit és ahogy és term. amilyen stílusban csinálják.

jó szorakozást üdv mindenkinek. Sziasztok.

• countryboy
    A tervezett műsor (nem ebben a sorrendben):

1 Better Life Album Version Keith Urban :13 04:40 Cold 105 2-Step
    2 All Jacked Up Album Version Gretchen Wilson :04 03:29 Cold 188 East Coast
    3 Skin (Sarabeth) Rascal Flatts :13 04:17 Cold 47 Ballad
    4 As Good As I Once Was Toby Keith :08 03:45 Cold 119 Cha-Cha
    5 USA Today Alan Jackson :18 03:19 Cold 117 Cha-Cha
    6 Drunk Chicks Seven :15 03:22 Cold 131 West Coast
    7 She Didn't Have Time Terri Clark :09 03:14 Cold 74 Ballad
    8 Nobody But Me Blake Shelton :12 02:33 Cold 81 Cha-Cha
    9 Tequila Makes Her Clothes Fall Off Joe Nichols :08 03:01 Cold 94 2-Step
    10 Come A Little Closer Dierks Bentley :14 04:10 Fade 80 Ballad
    11 Change The Warren Brothers :14 02:49 Cold 132 1-Step
    12 (I Never Promised You A) Rose Garden Martina McBride :05 03:12 Cold 131 2-Step (F)
    13 XXL Keith Anderson :21 03:41 Cold 128 East Coast
    14 It's My Time (Waste It If I Want To) Steve Holy :09 03:11 Cold 126 Cha-Cha (F)
    15 My Kind Of Music Ray Scott :09 02:57 Cold 118 1-Step
    16 I Love Her, She Hates Me Darryl Worley :10 03:29 Cold 44 Waltz
    17 Dream Big Ryan Shupe & The Rubberband :21 03:34 Cold 92 2-Step (F)
    18 American By God's Amazing Grace Luke Stricklin :11 04:11 Cold 88 Patriotic
    19 Your Man Josh Turner :18 03:28 Cold 101 Cha-Cha
    20 So Gone Buddy Jewell :13 02:56 Cold 85 2-Step
    21 Gloryland Keni Thomas :00 03:32 Cold 121 Cha-Cha
    22 You Will Derryl Perry :10 03:16 Cold 135 East Coast
  • countryboy
    MA két új előadót ajánlok a figyelmetekbe, mind a kettő dögös country dal.
    Az egyik a Seven nevű formáció, első slágerük címe: Drunk Chicks. Részeg csajok....na lám!

A másik egy srác, a neve Luke Stricklin. Patrióta hangvételű első dala, az American By God's Amazing Grace szerintem nagyon jól sikerült és jó is a hangja.

Azonkívül ajánlanám nektek az új Martina McBride lemez (Timeless - Október 18) első kislemét, a Rose Garden-t, ami Lynn Anderson nagy sikere volt a 70-es években, szerintem egy nagyon jól sikerült feldolgozás, sok steel gitárral.

Ezeket a dalokat tutira lejátszom szombaton a MOHA Country-ban a Civil Rádióban.
  • countryboy
    nem how does hanem why does, bocsánat....
  • countryboy
    Endiman, nem értem min csodálkozol. A rebel illetve outlaw country énekesek ennél cifrábbakat is mondanak, Hank Williams JR sem a gyengéd szövegeiről hires. Ez egy ilyen irányzata a countrynak, nem kell finnyáskodni. Big & Rich is megénekelte, hogy How Does Everybody Wants To Kick My Ass? Hát biztos azért, mert megvan rá az okuk. A gyenge szöveget illetően pedig csak annyit, hogy nekem a Rascal Flatts típusú nyálak számítanak gyenge szövegnek.
  • Endiman
    hát többször meghallgattam a számot, az utolsó sor: "Dont like my music? Kiss My Ass" háát...
    Ezen kívül szöveg szempontjából gyenge dal, mert más énekesektől idéz.Remélem ennél csak jobb számai lesznek.
  • countryboy
    na azért :)
  • countryboy
    Most nem ezért, de ha elmegy a végén a lány, az miért melankólia? :)))
  • TheDreamingTree
    Nem tudom, lehet, hogy csak a pasi mély hangja miatt éreztem melankólikusnak. Egyébként meg végül is a lány elment a végén. Tehát melankólikus :)
    Ja, meg az AOL.com-on is van country szekció, ott is meg lehet nézni a videókat. Persze nem mindet... Még csak most láttam a Gretchen Wilson videót. Úgy tűnik, Kid Rock állandó vendég lesz nála...:)

• Nashville
    De kár, hogy ilyen messze laksz!
  • countryboy
    én már cd-ről hallgatom :)
  • Endiman
    Ne a CMT honlapján, hanem a www.rayscott.com-on hallgassátok meg a számot.(alul)
    De tényleg egész jó.
  • countryboy
    Jah szombaton le is adom a rádióban ezt a dalt.
  • countryboy
    Kirus, nálam műkszik. Bírom a fószert, tipikus country pofa.
  • kirus
    Mármint hogy kíváncsivá tettetek. Erre fel is mentem a cmt honlapjára, gondoltam megnzem a videót.........nálam csak a reklám jön be. Miééééééééééééért?
  • kirus
    Na, ma este én is meghallgatom ezt a számot. Mostmár kíváncsi tettetek
  • Nashville
    "My Kind Of Music" a címe? Szerintem nagyon jó!!! A kislányommal és az asszonykámmal már táncoltam is rá egyet!

Szerintem TDT másik számot hallgatott, találtam többet is, de már nem merek többet olyan nagyon NEW dolgokat írogatni, mint régebben.
  • countryboy
    Melankólikus???? Én nem tudom, te mit hallgattál....óriási bulidal a '70-es évek stílusában!
  • TheDreamingTree
    kirusnak: maradjunk annyiban, hogy Shania-t én sem az öltözködése miatt szeretem.

Ez a Ray Scott szám elég melankólikus..., a szövege viszont aranyos...:)
  • countryboy
    Van egy új felfedezettem!

Egyetlen száma van még csak az úriembernek, úgy hivják hogy Ray Scott, a dal címe pedig My Kind Of Music. Na ez aztán tényleg az én zeném!!!! Eszméletlen jó a hangja, mély bariton, és a számban rengeteg country sztár neve hallható, ha jól odafigyeltek rá. A dal máris felkerült a Billboard Top 75 Country Singles listájára és ha minden igaz a Warner még az idén kiadja az első CD-jét is.

Hajrá Ray Scott!
  • kirus
    Drááááááága drága TDT (bocsi, de olyan hosszú neved van)!
    Ígérem ez az utolsó kekeckedésem Shania ügyben. Én sem hordok sem csizmát, sem kalapot (ami késik az nem múlik), ettől még nem rakok keresztes kapucnit a fejemre, és nem azért mert Magyar vagyok, hanem mert tudom hogy BÉÉÉÉÉÉÉÉNAAAAA!!! Valaki keressen már ennek a nőnek egy stylistot!! Amúgy rendszeresen nézem a VH1-on a különbözö összeállításokat a sztárokról, ott is lehúzták az öltözködése miatt. És tényleg pont. Befejeztem!
    Pussssssz
  • TheDreamingTree
    Sziasztok!

Nem, nem lettem elrettentve :)

Amúgy az én változatom:
    A hangja jó, a számai jók, Ő jól néz ki, de az öltözködése tényleg nem mindig a legjobb...legyünk diplomatikusak. Amúgy Ő mondta a Larry King interjúban is, hogy sose érezte magát cowboykalapos-westerncsizmás country-girlnek. Talán mert kanadai...

bye
    TDT