5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Vidéki lány
    Cb: gondolom, a befeszitett bicepszre ertetted ezt... huu, ez egy masik sztori, de eloben majd elmeselem, mi az eredete a befeszitett bicepsszel valo gitarozasnak...:)
    Old Cowboy: te tudsz ilyen country-kortancokat is? vmennyit tudtam beloluk memorizalni, majd megmutatom...:)
  • Super Mario
    Nashville, te nyertél. Tényleg 28-án született. Sajna tévedtem.
  • countryboy
    Nincs is jobb mint egy vérbeli honky tonk-i bunyózás miközben a zenekar csak játszik és játszik... :)
  • Vidéki lány
    Sziasztok!

Este country-barban voltunk! Gyonyoru volt!! Line-dancerek, tok tuti berendezes, cowboyok, country-zene.... JAAAAAAAAAAAAAJHHHH!:))))) valami gyonyoru volt!!!:)))

Kb. 30-40-en tancoltak, volt line-dance es paros kortanc is.

Elozene volt, a Guitars and Cadillac-kel kezdtek, ugyhogy ez megalapozta a hangulatomat!:) Tegnap is bizonyitast nyert szamomra, hogy igenis lehet befeszitett bicepsszel gitarozni!!:)))) Majd errol eloben!:)... Steel-t nem hasznaltak, a zenekar egy szintetizatorbol (ritkan hasznaltak), egy ak.gitarbol, szolo- es basszusgitarbol es dobbol allt. Nekem a legjobban a szologitaros hangja jott be, az olyan country-s volt (o enekelte a Guitars and Cad-t), aki enekesnek volt kikialtva, kicsit kappanhangu volt:), a basszusgitaros nagyon jol nyomta a vokalt, a dobosnak meg olyan mely dormogos hangja volt, ami szinten bejott...

Lattam gyonyoru csizmakat, kalapokat es cowboyokat!!:))))) Mindenki tudta a tancokat, nem volt tanitas... ereztek (vagy sokat jarnak ide...:))). Ja, es kepzeljetek, tancoltak azt a tancot is, amit mi tanultunk Gardonyban!!!!!!:))))))) ... vagy csak ahhoz nagyon hasonlo volt?:)))

Ma megyunk Terri Clark-koncertre... drukkoljatok, hogy ne essen az eso!!!:))))

Puszi,
    timi
  • countryboy
    FRISSÍTVE!!!! Látható az új Kenny Chesney és Collin Raye albumborító is!

http://www.angelfire.com/music4/mytop20/albums.html
  • elgreco
    Pár ajánlat, hogy felvidulj:
    Jedd Hughes - High lonesome
    Aaron Lines - Love change everything
    Billy Currington - I got a feelin'
    Billy Dean - Eyes
    Billy Ray Cyrus - Busy man(egyik nagy kedvencem)
    Blake Shelton - Some beach( ez is nagyon jó!)

• kirus
    Nincs több érvem, feladom..........most menjek egyedül? Legalább valaki valami jó zenét ajánljon hogy felviduljak
  • Vidéki lány
    Kirus: Nagyon aranyos vagy, hogy meginvitaltal hozzad, es orommel el is fogadnam, a gond a szabival van: most, hogy ket hetet (14 napot) kertem szabikent (a hetvegeket nem szamitva) az amerikai ut miatt, nem lenne veluk fair, hogy meg ilyen 1-1 napokat kerjek, plusz altalaban a karacsony kornyeki idoszakot is szabikent szoktuk kivenni. Szoval inkabb itt a gond...:(

Cb:
    jellemzo, hogy a 3 nev kozul kiet tudtam helyesen leirni...:( Kosz a javitast!!!:)
    (Az igazsag az, hogy a www.memory cimet mondtak csak be, azert jegyeztem meg. Nem igen szoktak beszelni, ha meg is szakitjak a zeneket, azt scak a reklamok miatt teszik..)

Udv., puszi:
    Timi
  • kirus
    Az all jacked up-ot pont most írom rá egy válogatás cd-re, a holnapi győri úthoz. Nagyon bejön a dal. Countryboy, valamiért fogadni mernék, hogy otthonról hamarabb helyszínre érnél mint ha nálam aludnál ! Talált?
  • countryboy
    OFF
    Kirus, engem nem invitálsz ottalvásra? :)))
    ON
  • countryboy
    Gretchen Wilson új klippje, az All Jacked Up, nagyon jól sikerült!!!! Várom az új albumot tőle szeptemberben.
  • kirus
    Egyszerűen nem tudsz rajtam kifogni!!! Akkor másnapra szabit kell kérni, és soxeretettel meghívlak, hogy aludj nálam. Elférsz, nem kell éjszaka vonatozni. Minden megoldható . Nem mondon hogy egy ilyen ajánlat után képes leszel otthon maradni, és nem linedance-elni!!!
    Számítok rád, puszi: Kirus
  • countryboy
    Countrygirl, az pontosan írva Reba McEntire és Brad Paisley :)

a www.memory nem lehet most futó nóta, hiszen jó 4 éves szám. A Georgia Rain Trisha Yearwood-tól viszont tényleg nagy sláger most, tipikus Trisha dal, olyan amilyet mindig is szerettem tőle hallani.
  • Vidéki lány
    Sziasztok!

Kirus: az a baj, hogy a visszajovetel a gazos... az ejjeli vonat lenne az egyetlen, az meg ejfelkor indul es 7-re van Szegeden...:((((

OC: lesz itt meg linedanceles, ugy latom! Ez tok jo, hogy mar ilyen "sokan" vagyunk!:)

Super Mario: nem tudom, de ha vki a country istennoje, ugy gondolom, hogy kellene szerepelnie egy 24 oras country-radioban legalabb egyszer-ketszer. En - bar nem non-stop hallgatom - sosem hallottam meg Shania-szamot. Folyton Alan Jacksont (nyammmm!!!), Reba McEntry-t es Brad Prasley-t nyomnak. Most a www.memory es a Georgia Rain a futo nota, azt hallom napi 2-3-szor, illetve, mivel Terri Clarck koncertre keszulnek/keszulunk, ot.

Puszi, udv.
    Timi
  • Endiman
    countryboy!
    ha megengeded, feltenném linkjeim közé az usacd honlapot, és egy linket a Legend box set-hez.
  • countryboy
    Hanna-McEuen. Csúcs.

http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=10:xfyvad1kw8w2
  • Old Cowboy
    Hellotok!

Látom lelkesedik a társaság. Gyüjtsétek az ötleteket továbbra is. Csak így tovább. Remélem 7.-én leszünk egy jó páran.

elgreco-nak: Mint, ahogy írtam már kb. 22.000 koreográfia létezik. Ezek hozzáférhetőek a neten. A holland nyelv - egyébként - nem az erősségem.

• elgreco
    Az osztrák szomszédainknál már a 6-ik Linedance fesztivált rendezték meg az idén. Van néhány letőlthető filmrészlet az első három helyezet csapatról.
    videók!!
  • elgreco
    Engem is érdekelne a linedance dolog! Nem ígérem meg, hogy minden alkalommal ott leszek de, megpróbálom úgy beosztani időmet, hogy minél gyakrabban.
    Old Cowboy, ha pdf formátumú holland nyelvű koreográfiákkal tudok rajtad segíteni, akkor szólj, ugyanis a múltkor sikerült letöltenem valakitől olyan 100-120db különböző koreográfiát. Sőt ezen felül egy Line Dance Fever nevezetű zenés kollekciót is, amely 18db lemezből áll.

• kirus
    Hát, meggyőztetek! Táncolni imádok, miért pont ez ne menne? Amúgy meg Vidéki lány totálisan belelkesített ...kérjek egy nap szabit, és lemenjek érted Szegedre? Nem hiszek a lélekvándorlásban, úgyhogy ahol a lelked, ott a tested!!!!

Nashville.... vállalom a nyilvános megkövezést de nekem nem tetszett a Dwight Yoakam album , tuti nem ezt fogom minden nap hallgatni
  • Vidéki lány
    Sziasztok,
    bar nem kerdeztetek, de mondom, hogy tenyleg nagyon jo a line-dance, es megpedig azert, mert 5-10 perc alatt egy egesz koreografia-sort meg lehet tanulni... meg a falabuaknak is!:) Viszonylag egyszeru, egyedul is tancolhato (Kirus, ezt foleg neked mondom, mert amennyire ezek a fiuk szeretnek tancolni...), es elvezetes.
    En sajnos 7-en biztos nem tudok ottlenni, mert hetkoznaponkent Szegeden dolgozom, de ilyen tavoli drukkerkent biztos veletek leszek lelekben!

... szerintem mehetsz, mint nezo, de ugysem fogod sokaig birni... mar csak a zene miatt sem!:)))

Puszi,
    Timi
  • Old Cowboy
    Kedves Kirus! (a többi érdeklődő)

Itt (és egész Magyarországon) senki nem profi linedace-ben. Én úgy jutottam hozzá, hogy 4 évig Nyugat-Európában éltem, ott ragadt rám, kedvenc klubomban, néhány koreográfia (jeleleg már 22.000-nél is több van). De mivel igen megkedveltem és úgy gondoltam, tovább is tudom adni ismereteimet. Aki eljön az első alkalomkor, de akár folyamatosan is, ismertetést fogok adni róla. Itt már eddig is eléggé OFF. Gyertek minél többen. Ez egy nagyon élvezetes dolog (kérdezzétek Vidéki Lányt). Ja, és a nézőkből lesz a későbbi táncos.

Üdv
    OC
  • Észventura 22
    http://music.download.com/robertallen/3600-8965_32-100277031.html?tag=chart_topdls_artist

nem tudom hogy ismeritek e az oldalt nekem nagyon bevállt lehet zuzni a számokat a vinyora ezerrel
  • kirus
    Kedves Old Cowboy!

Segítenél egy magam fajta elveszett leánynak? Szóval amint elolvastam a linedance-ről szóló felhívásod, elkezdtem böngészni a neten. Amúgy is olvasgatom a paci.hu és a rodeosport.hu oldalait is - bár sajna nem vagyok egy lovas amazon - , mert érdekel a téma, és a tetszik ez a western feeling. Azért kellenek a nézők is nem? De hogy témánál maradjak. Itt meg lehet tanulni linedance-elni, vagy ezt a műfajt annyian művelitek már, hogy aki megy, az vérprofi lesz? Hogyan is fog működni ez a klub? Valami bővebb?
  • countryboy
    Shania sajna (?) nem a country istennője. Soha nem is volt az. Három lemezt csinált, amit country-nak lehet nevezni, a legelső 1993-as album óriási bukta volt, alig fogyott belőle pár 10ezer darab. a The Woman in Me 1995-ben hozta meg az áttörést, több millió eladási példány, látványos videók és jó country dalok. A Come on Over 1997-ben már félig pop album, rengeteg slágerrel, ez hozta meg a nemzetközi hírnevet, mert 97 előtt azt sem tudták amcsin kívül (kivéve a megszállott country rajongók), ki az a Shania. Jó album, de már a rádiós slágerek rossz előjelek voltak. Aztán rá 5 évre jött az Up, ami szerintem egy botrányosan rossz pop album, de a country verziója sem nagy durranás, nagyot csalódtam Shania-ban és ez azóta is tart. Szóval 2 country album után én nem mondanám senkire, hogy az adott műfaj hercegnője. Ez az én véleményem.
  • Super Mario
    24-et tudok, évek óta ezt a dátumot regisztrálom a naptáramban, de majd utánanézek.
  • Nashville
    Hello!
    Te, fiu te! Nem ma, hanem AUGUSZTUS 28- ÁN!!!

• Nashville
    Dwight Yoakam honlapja igazán megér egy kis túrát!
    A zöld HOTEL- es kis képen alul van egy cím, ami további infókhoz vezet, arra kattintsatok! Utána az asztalon lévő kis Jukebox- ra. Ott bele tudtok hallgatni a Blame The Vain albumba. Ne hagyjátok ki!
    ...ja és a kis forgó pénzmagot el ne felejtsétek bedobni!
    Nagyon jól ki van találva!
  • Super Mario
    Sziasztok! Ma van a Country istennőjének, SHANIA TWAINnek a 40. születésnapja!
  • countryboy
    Életem első country CD-je Dwight Yoakam 1990-es fantasztikus albuma, az If There Was A Way volt, amit 1992-ben vettem meg egy bp-i lemezboltban. Egyik nagy kedvencem, mert egyedi a stílusa, rögtön felismerhető és megmozgatja az ereimben a vért :)
  • Nashville
    Kíváncsi vagyok, vajon hogy tetszik nektek ez az album:

Kattanjatok rá, megéri. FENOMENÁLIS!!!
  • Nashville
    A táncra én is kíváncsi lennék!
    Billy Dean- től a Greatest Hits- et eredetiben birtoklom.
    Elég jó előadó, bár mostanában hanyagoltam.
    A legújabb albuma a "Let Them Be Little". Azt is érdemes megszerezni.
    Az albumról nagyon tetszik a "Thank God I'm A Country Boy" szám.
  • kirus
    Esetleg lehet nézni ahogy mások táncolnak? Hallottam egy olyan szép dalt a total country-ban, Billy Dean: Somewhere in my broken heart. Érdemes az előadótól albumot töltenem srácok?
  • Nashville
    A második helyszín sokkal barátságosabbnak tűnik!
    Sajnos én nem vagyok olyan mobilis innen a távolból, de egy-két alkalom mindenképpen belefér, majd értesítsetek a fejleményekről.
  • Nashville
    Az iménti linkek helyesen:
    Bush
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1104786987#487]Az "iromány" amibe nem tudok belekötni[/URL]
  • Nashville
    Tehát a műfaj meghatározása:
    <span class="bb-style-medium"><span style="color:red">Contemporary Country</span></span>

Én egyfolytában ezt ajánlgatom, de még mindig nem tanultál meg visszaolvasni.
    Egyébként a múltkori IROMÁNYODBAN irományodba egyáltalán nem tudok belekötni, mert teljesen értelmetlen. Át kellene venned a fórum rezgését és nem a Bush "cikkedhez" hasonló értéktelen dolgokat írogatni, a helyesírásról (pl. az előadók neve), a mondatszerkesztésekről nem is beszélve.
    Ne haragudj, csak őszinte voltam... részemről az ügy lezárva, nem kívánok ezzel tovább foglalkozni.
  • Old Cowboy
    Hellotok!

Linedance klubot szeretnék létrehozni. A paci.hu lovastársaságnak - akik igencsak érdeklődnek a téma iránt - az alábbiakat küldtem el:

"Hi minden linedance szerető lovasnak!

Egyre többen vannak/vagyunk, és nem csak itt a paci.hu-n, hanem a neten létrejött két countryzenés fórumon is, akik szeretnénk megspékelni a feeling-et egy kis táncikával. Tehát eljött az ideje, hogy komolyan gondolkodjunk egy linedance klub beindításáról.

Ma meglátogattam a Híd Western sörözőt. Beszéltem az új tulajjal (Ti. július 1.-től tulajváltás volt.). Nagyon bizalmatlan volt a linedance-szel kapcsolatban. Szerintem azt sem tudja, mi fán terem. Ennek ellenére sikerült beleegyezését megszereznem. Megbeszélés szerint a szept. 5.-ével kezdődő héten lenne az első összejövetel - a nap és az időpont szabadon választható -, melyhez az üzletvezető - ígérete szerint - CD lejátszót biztosítana. Eddig elég jól hangzik a dolog. Viszont ottani belső forrásból megtudtam, hogy két hét múlva kezdődik egy átépítés, aminek az lesz a következménye, hogy a bárpultot és az előteret szétszedik, a bárpultot hátra helyezik a klotyó irányába. Az előtérben egy lejáratot képeznek ki a pince felé, ahol valamilyen (idézem a forrást): un. roma disco-t fognak üzemeltetni. Öszintén megmondon, nekem személy szerint ez a párosítás nem igazán tetszik. Arról nem is beszélve, hogy a kricsmi teljesen el fogja veszíteni jellegét.

Ha azt mondjátok vágjunk be - legyen úgy.

Én egy másik helyszínt preferálok:

Tárgyalást folytattam egy vadi új étterem tulajával, aki nagyon pozitívan állt a dolgokhoz. Ez az étterem Budakalászon van az Omszki tó partjára építették, mely a Cora parkolója felöl közelíthető meg kocsival. Végülis a Cora parkolója és a tó között található.
    Tömegközlekedéssel a szentendrei hévvel közelíthető meg, a menetidő kb. 25 perc a Batthyány térről, a Budakalász megállónál (Békásmegyer után az első) kell leszállni, ahonnan kb. tíz perc sétával elérhető.

Időpont: A szeptember 5.-ével kezdődő hétre tervezem az indulást. Szerintem legyen pl. 7.-e szerda este 7 óra. Ott a helyszínen egyeztetünk a továbbiakról: időpont, gyakoriság, klub neve. Létrehozunk valami szabályzatot, tehát megalakulunk.

Hajlamos vagyok más helyszín és időpont egyeztetésre is, de szerintem nem kellene az időt tovább húzni.

LEGYEN MÁR VALAMI

Véleményetek?

Üdv
    OC

Ui.: ÉRDEKELTEK: 27.-én szombaton este a veresi westernlovas találkozó buliján - a szokás szerint - linedance oktatás!!! "

Ez itt és a másik zenés fórumon is érvényben van. Tehát várom véleményeteket.

OC
  • countryboy
    Mi itt az úgynevezett kortárs country stílust kedveljük és célünk az új előadók megismertetése a szélesebb közvéleménnyel. Észventura, ajánlom neked Jon Randall-t, Jay Teter-t, Craig Morgan-t, Buddy Jewell-t, Josh Turner-t, Billy Currington-t...mindannyian tökéletes választások.
  • Észventura 22
    ÜDV MINDENKINEK

1 alabama - cant keep agood man down
    2 alabama - five oclock 500
    3 alabama - keepin up
    4 old boys - blue monday
    5 old boys - sugar bee
    6 slim whitman - rose marine
    7 jim revese - mexican joe
    8 johnny cash - i walk the line
    9 pee wee king - slow poke
    10 marty robbins - ill go on alone
    11 red foley and ernest tubb with the sunshine trio - goodnight irene
    12 jim reeves - bimbo
    13 hank tompson - rub a dub dub
    14 patty page - tenessy waltz
    15 bonnie lou - seven lonely days

ez lenne az ajánlatom egy kis válogatás a kedvenceim közül ha tehtetitek hallgassátok meg őket nagyon jo zenék.
  • elgreco
    én