5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#800 Hát a Time Well Wasted-ről még nem tudok nyilatkozni, ha minden jól megy holnap érkezik a CD, majd utána... A többi viszont tényleg jó. -
#799 Trisha- tól ez is nagyon jól szól: "Rivers Of You" akár az egészet fel lehetne sorolni annyira jó!
Az a gitártéma tényleg jó szól! Patty új albumáról ezek jók: "Same Kind of Crazy", vagy a "Big Chance"... Jók a hangszerek összhangja és Patty hangja csodálatos egyveleget alkot.
És ha már a gitárnál tartunk, akkor a Time Well Wasted albumról a "Time Warp" is mutat valamit Brad tehetségéből. -
#798 Bizony, hogy jó. Nekem a Standing Out In A Crowd jön be. Nem tudom, ugy tűnik, ez a 3/4 fekszik nekem. Mint ahogy a Farther Along is....
Meg amibe most belezúgtam, az a Patty Loveless: Keep Your Distance...Zseniális az a gitár-téma az elején :)
Pech, hogy ez a Linedance-bemutató pont most szombaton van, esküvőre megyek, igy nem lehetek ott :( -
#797 Éppen most hallgatom Tim McGraw - Live Like You Were Dying albumát. Az egész album elég nyugis, de nagyon tetszik. A "Can't Tell Me Nothin'" szám fantasztikus érzéseket vált ki az emberfiából!
Érdemes meghallgatni Travis Tritt előadásában is és el lehet dönteni, melyik a jobb. Nekem egy kicsit a Travis- é..., mert jobban jön a lúdbőr.
Jó lenne, ha a következő albumánál Tim is jobban felébredne és felpörgetné, a feje tetejére állítaná a Country világot. Ezt egy kicsit nehéz elképzelni, de Trisha is megtette, de még milyen jól!!!!!!! ...nem győzöm csodálni a Jasper County albumot! -
#796 Régebben, amikor állandóan a CMT- n csüngtem láttam Linedance- t. Mondtam is a kis feleségemnek, hogy egy ilyen táncklub kellene Magyarországra is. Nem sok alternetíva van eme igényes zene kedvelőinek, ha szeretnének egy jót mulatni.
Én is gratulálok neked OC és mindenkinek, aki részt vesz ennek megszervezésében, és ígérem egyszer mi is meglátogatjuk az egyik bulit...csak nehogy ne bírjuk abbahagyni. Egyébként milyen gyakorisággal tervezed a próbákat? -
#795 Vidéki Lány! Én is szeretlek.
Az eksön 13.00-18.00 között lesz. A tagfelvétel is folytatódik a The Footloose Dancers linedance klubunkba. Gyertek minél többen.
Üdv OC -
Vidéki lány #794 Idemásoltam... helye van az ilyennek a fórumon!
OC, én személy szerint, de sztem mondhatom a többiek nevében is, nagyon büszke vagyok rád!:) Tök jó, hogy hazajöttél és 3 hónap alatt felizzott a levegő a line-dance és a country-zene körül!:)
OC... a line-dance hazai prófétája:))))
Westerntánc a Duna Plazában
Linedance-bemutató és -oktatás vár mindenkit szombaton a budapesti Duna Plazában.
Az egész napos program a TCM westernhetéhez kapcsolódik: nemcsak tánccal, de rodeóversennyel is készülnek a szervezők, ám a legeredetibb attrakció a linedance-bemutató lesz.Hogy mi is a linedance? Olyan tánc, melyhez nem kell partner: a táncosok sorokba rendeződve ugyanazt a koreográfiát táncolják, természetesen countryzenére. Kis csoport esetén elég egy vonal, szombaton viszont remélhetőleg a sok táncos láb miatt többre lesz szükség. Az oktató, Sógor Gyula, azaz Old Cowboy az első sor előtt áll, őt figyelik az egymással érintkezésbe általában nem kerülő táncosok.Old Cowboy a Metrónak elmondta: a countryzene szeretete révén került kapcsolatba a linedance-szel. Az a jó ebben a táncban, hogy párfüggetlen, a zene és tánc élvezete kikapcsolja a résztvevőket mondta. Aki a countryt kedveli, annak ez aktív kikapcsolódás.Lovasversenyek alkalmával másfél éve mindig megragadja az alkalmat arra, hogy tanítsa és népszerűsítse. Linedance-klub alapítását is kezdeményezte, első budakalászi összejövetelük nagyon jól sikerült.
k. sz. -
countryboy #793 Én kommentálnám pár szóban: várunk mindenkit szeretettel, ugye OC? :) -
#792 Hellotok!
Nézzetek bele a mai Metro újságba. Mivel még magam sem láttam a cikket, később kommentálom.
OC
-
countryboy #791 azért is elírom: Jasper County plate... -
countryboy #790 ...the Georgia rain....on a Jaspes County plate ... couldnt washed away what I felt for you that day....
hát igen, nem mindegy, hogy county vagy country....Jasper egy megye neve Georgia államban, ahonnan Trisha származik...egy régi szerelmére emlékezik ebben a csodálatos dalban. -
#789 Húha, most látom, beszűkült a látásom! Végig Jasper Country- t írtam Jasper County helyett, nem is tudom miért!
Helyesen:
-
Vidéki lány #788 OC, Endiman,
szerintem - ha hamarabb nem - okt. 14-én erre a beszélgetésre is sort kerítünk... Amúgy meg tudom erősíteni: pl. a barátom is amerikai és mégsem tud linedance-elni!:)))) -
#787 Ha Szeptember 13. -a, akkor:
Azért a többiekről se feledkezzünk meg!
-
#786 A bánatba, pedig akkor még ott voltunk, csak a parkolóba. Hát majd legközelebb -
#785 Vidéki lány, Endiman! Mégeszer köszi, de a legnagyobb segítség az lenne, ha személyesen tudnánk megbeszélni a dolgokat. Néhány mondatban nehéz összeszedni a külképviseleti dolgozók viszonyát a fogadó állam polgáraival, és akkor még nem is említettük, hogy az amerikaiak nagyon kis hányada tud csak linedance-elni. Gyertek el. Beszéljünk a dolgokról. Üdv OC -
#784 Kirus! Nem tudom merre lehettetek? A nagy esemény úgy 1/2 6-körül volt. És a lányok is kitettek magukért. Üdv OC -
#783 OC,
Tényleg csak 1 ötlet volt, nem a hozzáértésedet kérdőjeleztem meg -
Vidéki lány #782 Kedves OC,
szerintem Endiman a klub közönségének/tagjainak bővítése miatt javasolta a kapcsolatfelvételt az itt élő amerikaiakkal. Bennem nem is vetődött fel az a lehetőség, hogy azért írja, mert feltételezte, hogy majd ők fognak bennünket tanítani... Talán én vagyok naív, de úgy gondolom, ha az előbbi indokkal nézed a hozzászólást, még jó (és használható) ötlet is lehet... talán nekik nincs szükségük a tanításra, de kaphatnának itt egy kis "hazait", bővíthetnék a csoport-létszámot és ha még esetleg barátokra (netán támogatókra!) akadnánk köztük, még kellemes is lenne, esetleg később fellépési lehetőséget biztosíthatnának nektek/nekünk!:)
Szerintem megfontolandó!:)
Puszi,
Timi
-
#781 Nem mondod komolyan?????!!! Na most nagyon mérges vagyok! Mikor volt ez, mert aztán később indultunk, mert még a bohócokat kocsikázattam. Ezt nem hiszem el! -
#780 Hello Kirus!
Sajnálhatod, hogy még egy kicsit nem tudtatok várni. Végülis az alapi rodeos rendezvény nagyközönségnek sikerült a Country Walking c. táncot megtanítani. Ennek eredményeként ismét növekedett klubunk létszáma.
Üdv OC -
countryboy #779 Nash, a másik fórumon miért sokkal egyszerűbb egy képet feltölteni és beszúrni??? -
#778 Már mondtam, hogy ha nem tudtok valamit, akkor kérdezzétek bátran Nashville bátyót!
Képet az [url] melletti [kép]- re kattintással lehet "beszúrni". A kép internetes címét kell beírni.
Művelet: az Interneten lévő képre jobb kattintás/tulajdonságok, na itt van a cím és azt kell kimásolni (Ctrl+C) és a [kép] kattintás után (Ctrl+V) és kész is.
Ha a kép csak a gépeden van akkor fel kell tölteni a netre pl. itt: LINK Ez ingyenes és a feltöltés után megjelenik a címe. Azt kimásolod és beilleszed a [kép]-re kattintással.
Remélem nem voltam bonyolult.
Gyakorolni itt lehet: HTML gyakorlás -
#777 a rádió URL-je: http://38.113.148.139:8046
most épp Brad Paisley danol :)
Én kedvenc rádióm a Classic Heartland: http://130.166.72.1:8006
itt elég tisztességesen nyomnak Bluegrass-t is -
countryboy #776 A franc se tudja hogyan lehet beszúrni ide egy képet, mikor URL címet kér...ez f...ság :) -
countryboy #775 Ugyancsak ajánlom annak aki még nem ismerné, Jason Sellers-t. Nagyon kellemes hangú énekes, összesen két lemeze jelent meg (I'm Your Man 1997 és A Matter Of Time 1999), '99 óta dalszerzőként találkozhatunk a nevével különböző előadók lemezein. Kedvenc dalaim: Can't Help Calling Your Name, That Does It, That's Not Her Picture. -
countryboy #774 Egy új Winamp-os country rádió indult el, támogassátok azzal hogy hallgatjátok!
A rádió neve: Country Music USA (128kb) és főleg a 80-as és 90-es évek dalait játsza.
Nekem bejött!
-
#773 Hello Endiman!
Ugye nem feltételezed, hogy anélkül nyitnék egy linedance klubot, hogy ne tudnék jónéhány táncot? Mindenesetre köszi a tippet. A legközelebbi alkalomra, szeptember 23.-ra feltétlenül gyere el, s gyarapitsd a lelkes csoportunk létszámát. Legalább megtudod miről van szó, ha nem is akarsz táncolni.
Ja. És olvasd el, légyszi, a 726-os hozzászólást. Üdv -
#772 legújabb letöltésem egy Alan Jackson Live concert valami CMA entertainer of the year műsor :)
szuper! -
#771 Old Cowboy!
Csak egy ötlet de mi lenne ha valahogy felvennéd a kapcsolatot itt élő amerikaiakkal line-dance ügyben? Én egy időben pl jártam nyelvtanulás végett egy budapesti baptista közösségbe amerikaiakhoz és bizony rendeztek néha olyan tipikus kukorica-lepényes hétvégéket ahol néha felcsendűlt countryzene is.Hátha tudnának keríteni vkit aki adna táncórákat egy lelkes csoportnak.
Csak tipp volt. -
#770 Hello, úgy tűnik, itt mindenki csak munkaidőben netezik
Jó is az...
Egyébként, nem tudom, ki mennyire van otthon a torrent világban, de én pl onnan elég sok mindent le tudok szedni, mindenkinek ajánlom.. Az Alan Jackson, meg a Trisha Yearwood is már lejött (hogy honnan, miközben még meg se jelent, arról gőzöm nincs, de mindegy) hallgatom szorgalmasan, a Talkin' Song Repair Blues szövegén végig röhögtem...
Vidéki Lánynak: Az az Alison Krauss Live CD tényleg jó - a Ghost in The House vokáljaitól mindig libabőrös leszek- , én is sokszor hallgatom, majd még a DVD-t akarom megszerezni. -
countryboy #769 Nash: ezen az oldalon nem is találsz nagy neveket, hiszen a CDBaby csak olyan előadók CD-it forgalmazza, akik független kiadóknál vannak, vagy pedig saját lemezcégük van, mint pl Billy Yates-nek, aki mellesleg az egyik legjobb dalszerző Nashville-ben. Tehát ezen az oldalon csak ismeretlen, de sok esetben nagyon tehetséges (és méltatlanul mellőzött) előadók CD-i találhatóak. -
#768 Én meg Formációs és Versenytáncoltam, de akkor még se híre, se hamva sem volt a Linedance- nek. Sőt, akkor még egyáltalán nem volt Country zeném. De most...
A Chattahoochee- ra nagyon lehet rázni! -
#767 Jót tett ez a kis bunyó!
Ez tényleg minőségi próba! Szeretem a Winamp- os társításokat. Ha rátalálsz még ilyenekre, akkor jöhetnek, bár ezen az oldalon nagy neveket nem nagyon találtam.
Mikor jelenik meg ez a Billy Yates album? A fickó egyébként a CMT honlapján nem található... Nálam bejön a hangja és a zene is nagyon ott van!
Na, megyek egy kis Jason Aldean- t hallgatni, direkt szüneteltettem, hogy most milyen hatással lesz rám. Eredmény: Átütő. Vidéki Lány neked is nagyon ajánlom, nagyon megvan Alan Jakson mellett! -
Vidéki lány #766 Hehe.. én is írtam táncot hozzá anno, amikor megvolt az énekstúdiónk... Fel is léptünk vele párszor, és a közönség nagyon szerette...:))) -
countryboy #765
Na de azért ha megemberem magam:
BILLY YATES: HARMONY MAN (2005)
NAGGGGYON JÓ, és fantasztikus az összes albuma is!!!!
billyyates-cdhallgatás -
countryboy #764 Dehát ha nem tudok címet mondani, Nash!
Soha nem hallgattam bele a neten albumokba, mindig tudtam mit keresek igy nem volt rá szükségem!
De tényleg!!! -
#763 Csatlakozom Vidéki Lyányhoz: Alan Jackson Chattahoochee-ja nemcsak kiváló zene, de óriási táncot írtak hozzá. Így a világon az összes country linedance klub napi repertoir-jában szerepel. -
Vidéki lány #762 Kirus,
dejóóó!!!:)))
Nagyon köszi a segítséget!!!! -
#761 Címet kértem ecsém!
Te maffiózó!
Elszabadultak az indulatok!