5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countryboy #680 Country rajongók figyelem!!!!
Old Cowboy és Countryboy szervezésében gyűlést hívunk össze minden kedves fórumozó részvételére számítva! A program címe: A Country zene jelene és jövője. Összejövetelünk célja: egymás megismerése személyesen is, valamint eszmecsere hőn szeretett zenénkről. A beszélgetések közben és alatt a háttérben kivetítőn a legfrissebb és legjobb videóklippek lesznek láthatóak fokozva a találkozó hangulatát.
Időpont: 2005. Október 14. Péntek 19.00 óra
Helyszín: Budakalász
Faluház
Szentendrei út. 9
(Hévvel könnyen megközelíthető!)
Belépő nincs, a helyszínen lehet fogyasztani.
Ezen hirdetést október 14-ig még párszor fogjátok látni a fórumon, mert azt szeretnénk hogy minél több country rajongó értesüljön róla és eljöjjön erre a valódi fórumra. -
countryboy #679 látom mindenki a gép előtt ül -
#678 Az Okt. 14.- ei tali még él? Nem esett róla szó mostanában.
-
#677 Éppen próbáltam felfogni a válaszüzenetet. ...Sara Evans- nak szól az a puszi Még jó, hogy félrenyomtad! -
#676 Te tudol valamit! Nézzél privit! -
countryboy #675 Kirus, te félrenyomó! :) -
#674 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ félre nyomtam ez countryboy üzenetére ment volna -
#673 Ne tudd meg! Állítólag ma kertészkedünk!!! Meg tök jó country zenéket hallgatott az illető -
countryboy #672 Countryboy sajna dolgozik 7-én ezért nem tud elmenni. De mint mondani szokás: lélekben... Na jó ezzel nem sokra mentek :)
Kirus: milyen lehet az a jó társaság, hogy még a letöltésről is megfeledkezel??? Irigyellek érte :)
-
#671 Nashvill. Sara Evans. Ha te is arra gondolsz, amire én. Nagyon bejön.
Üdv -
#670 Ok, ok, rákapcsolok turbóra, aztán felderítek mindent és mindenkit. Csak egyenlőre szusszanni nem volt időm, este meg a jóvoltadból nagyon frankó társaságot kaptam , és inkább nem töltöttem. De ígérem belehúzok és minden ajánlást végigkagylózok.
ÚÚÚÚ majdnem elfeledtem a szerdai lindedance-elést....emberek innen jön valaki? Lehet nem lesz kocsim, akkor sajna nemtok menni. Esetleg lenyúlom vmelyik családtagét, szóval igyexem. -
Vidéki lány #669 Endiman,
üdvözöllek a klubban...:)))) (gy.k.: Alan Jackson Fan Club...:))))
Ide is írom, hogy ha esetleg Szegedről, vagy környékéről megy vki 7-én, szerdán a klubba, és még akkor éjjel haza is jön, szívesen csatlakozom!
Üdv.
Timi -
#668 no, mivel sokan 'támadtatok' mert csak Johnny bácsit hallgatok, elárulom Alan Jackson fan lettem, ugyanis egyre jobban teccik :) -
#667 Suds In The Bucket !!!!!
De ez csak egy tipp....
-
#666 Persze Kirus, mindenki leírta véleményét Shania- val kapcsolatban, ez természetes.
Ha már a Country énekesnőknél tartunk, akkor Jo Dee Messina után ismerd meg Sara Evans- t is. Csodálatos tehetség! Igazi Country életérzés! -
#665 Old Cowboy! Írtam neked egy privit. -
#664 Hát ez nem megy. Esetleg magánban elküldeném annak, aki fel tudja tenni.
Köszi a segítséget előre is.
OC -
#663 Hellotok!
A szerdai buli (szeptember 7. 19.00) tuti. Vidéki lány a Te részvételed nagyon fontos. Légyszi gyere!
És jöjjön mindenki.
Csatolok egy térképet, hogy könnyebben oda tudjatok találni.
Üdv OC[IMG]C:\Documents and Settings\Old Cowboy\Dokumentumok\Képek\Térkép[/IMG] -
#662 Hééééééé fiúk, nem vagyok 3 napot, aztán így pörög a fórum!!! És még mindig Shania-nál tartunk? Nemáááááááá. Legutóbb vmiért nem sikerül lehúznom az újonnan ajánlott zenéket, mindjárt megpróbálkozom velük újra!! -
countryboy #661 Ez aztán a lelkesedés, Nashville! :) Köszi! -
#660 További jó zenehallgatást mindenkinek! Zona Jones- al búcsozom. -
#659 Ez a Randall nóta is nagyon ott van! -
#658 Egy kicsit besegítek Countryboy- nak a műsorvezetésbe!
Tegnap olvastátok a Metro újságot? Benne van Faith Hill hamarosan kiadásra kerülő albumának beharangozója! Majd beszkennelem, ha lesz időm.
Tim McGraw is nagyon jól hangzik a háttérben! Jó kis páros! -
#657 A "részeg csajok" is nagyon ütős! Ez a 6- os blokk is jónak ígérkezik! -
#656 Az 5- ös blokk, úgy egy az egyben nagyon nyerő! -
#655 Nincs egy ismerősöd a Danubius- nál? Meg kellene nekik mutatni!!! -
#654 És itt van Martina is! Ha ezt Countrygirl hallaná!... -
#653 Endiman, nekem semmi gond, lehet hogy akad valami a gépeden. Gondolom, azért fel van telepítve a Real Player... -
#652 És már itt is van, Ray Scott - My Kind Of Music! Remélem mindenki hallja! -
#651 Imádom a technikát! Internet nélkül, most nagyon padlón lennék!
Nagyon ott a feeling! ...csak nyomjad Countryboy!
Ha így folytatod, akkor hamar fogunk a fórumban jubilálni! -
#650 mármint a vétel nem jön be... -
#649 nekem sehogyse jön be a Civil rádió, és el kéne végre felejteni a real playert és áttérni minden web-rádiónak winamp-ra -
#648 ...a kezdés nem is lehetne jobb! -
#647 ...és már dübörög is a hangfal! -
#646 Én már ott vagyok, de nem tudok végig maradni...sajnos.
Nem is lenne rossz, ha bemondanád a fórumunk címét. Nem ártana egy kis reklám, hogy a csapatunk létszáma az egekig szökjön! -
countryboy #645 A mai MOHA Country-ban a következő dalok tuti elhangzanak, érdemes lesz hallgatni! FM 98.0 - 13.00 órakor.
Dwight Yoakam - Blame The Vain
Jon Randall - I Shouldn't Do This
Shane Owens - Bottom Of The Fifth
George Strait - She Let Herself Go
Zona Jones - Two Hearts
Faith Hill & Tim McGraw - Like We Never Loved At All
Seven - Drunk Chicks
Terri Clark - She Didn't Have Time
Steve Holy - It's My Time
Ray Scott - My Kind Of Music
Martina McBride - Rose Garden
Luke Stricklin - American By God's Amazing Grace
Josh Turner - Your Man
Alan Jackson - USA Today -
#644 ígérgeztem = ígérkeztem -
#643 Itt vagyok én is csak háttérben, csendben figyelem a pro és kontra véleményeket.
Nekem úgy ahogy van bejön a csaj, azaz Shania Twain, lehet felőlem amiben akar a színpadon, a hangja és kisugárzása a fontos.
Most éppen egy Forty5 South nevű bandát hallgatok, akiket ajánlani tudok mindenkinek, elég jó kis zenét játszanak.
Nashville: még mindig él az ajánlatom, várom a listádat:)
A szerda nekem sajnos nem fog összejöni elnéztem a naptárban azt hittem pont egy szabad szerdámra esik az időpont, azért ígérgeztem be de tévedtem.Remélem azért a többség ott lesz és jól fogtok szórakozni. -
#642 Igen, és aki akarja, az ne késlekedjen, mert nem sokáig lesz ott!
A linket, utólagos engedelmeddel "kattintásnyira nyújtom": SHOES
Használjátok az URL kódot, nem nehéz! Akinek gondja van vele vagy bármilyen formázással, az írjon egy privit és elmagyarázok mindent! -
#641 Sziasztok!
Egyetértek Countrygirl/Nashville-lel, én is Shania-n keresztül ismertem (és ismerem folyamatosan) meg a műfajt. A "Shoes" tényleg jó, ha valakit érdekel :
http://s29.yousendit.com/d.aspx?id=1KAI6Q5JKKKI332RWU0VNNSP3J
Innen le lehet tölteni mp3-ban.
Most néztem a hiradót, nem semmi, ami New Orleans-ban van, Vidéki lány remélem nem arra felé jártál!
Bye