5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countryboy
    Country rajongók figyelem!!!!

Old Cowboy és Countryboy szervezésében gyűlést hívunk össze minden kedves fórumozó részvételére számítva! A program címe: A Country zene jelene és jövője. Összejövetelünk célja: egymás megismerése személyesen is, valamint eszmecsere hőn szeretett zenénkről. A beszélgetések közben és alatt a háttérben kivetítőn a legfrissebb és legjobb videóklippek lesznek láthatóak fokozva a találkozó hangulatát.

Időpont: 2005. Október 14. Péntek 19.00 óra
    Helyszín: Budakalász
    Faluház
    Szentendrei út. 9

(Hévvel könnyen megközelíthető!)

Belépő nincs, a helyszínen lehet fogyasztani.

Ezen hirdetést október 14-ig még párszor fogjátok látni a fórumon, mert azt szeretnénk hogy minél több country rajongó értesüljön róla és eljöjjön erre a valódi fórumra.
  • countryboy
    látom mindenki a gép előtt ül
  • Nashville
    Az Okt. 14.- ei tali még él? Nem esett róla szó mostanában.
  • Nashville
    Éppen próbáltam felfogni a válaszüzenetet. ...Sara Evans- nak szól az a puszi Még jó, hogy félrenyomtad!
  • kirus
    Te tudol valamit! Nézzél privit!
  • countryboy
    Kirus, te félrenyomó! :)
  • kirus
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ félre nyomtam ez countryboy üzenetére ment volna
  • kirus
    Ne tudd meg! Állítólag ma kertészkedünk!!! Meg tök jó country zenéket hallgatott az illető
  • countryboy
    Countryboy sajna dolgozik 7-én ezért nem tud elmenni. De mint mondani szokás: lélekben... Na jó ezzel nem sokra mentek :)

Kirus: milyen lehet az a jó társaság, hogy még a letöltésről is megfeledkezel??? Irigyellek érte :)

• Old Cowboy
    Nashvill. Sara Evans. Ha te is arra gondolsz, amire én. Nagyon bejön.
    Üdv
  • kirus
    Ok, ok, rákapcsolok turbóra, aztán felderítek mindent és mindenkit. Csak egyenlőre szusszanni nem volt időm, este meg a jóvoltadból nagyon frankó társaságot kaptam , és inkább nem töltöttem. De ígérem belehúzok és minden ajánlást végigkagylózok.

ÚÚÚÚ majdnem elfeledtem a szerdai lindedance-elést....emberek innen jön valaki? Lehet nem lesz kocsim, akkor sajna nemtok menni. Esetleg lenyúlom vmelyik családtagét, szóval igyexem.
  • Vidéki lány
    Endiman,

üdvözöllek a klubban...:)))) (gy.k.: Alan Jackson Fan Club...:))))

Ide is írom, hogy ha esetleg Szegedről, vagy környékéről megy vki 7-én, szerdán a klubba, és még akkor éjjel haza is jön, szívesen csatlakozom!

Üdv.
    Timi
  • Endiman
    no, mivel sokan 'támadtatok' mert csak Johnny bácsit hallgatok, elárulom Alan Jackson fan lettem, ugyanis egyre jobban teccik :)
  • TheDreamingTree
    Suds In The Bucket !!!!!

De ez csak egy tipp....

• Nashville
    Persze Kirus, mindenki leírta véleményét Shania- val kapcsolatban, ez természetes.
    Ha már a Country énekesnőknél tartunk, akkor Jo Dee Messina után ismerd meg Sara Evans- t is. Csodálatos tehetség! Igazi Country életérzés!
  • Nashville
    Old Cowboy! Írtam neked egy privit.
  • Old Cowboy
    Hát ez nem megy. Esetleg magánban elküldeném annak, aki fel tudja tenni.

Köszi a segítséget előre is.

OC
  • Old Cowboy
    Hellotok!
    A szerdai buli (szeptember 7. 19.00) tuti. Vidéki lány a Te részvételed nagyon fontos. Légyszi gyere!

És jöjjön mindenki.
    Csatolok egy térképet, hogy könnyebben oda tudjatok találni.

Üdv OC[IMG]C:\Documents and Settings\Old Cowboy\Dokumentumok\Képek\Térkép[/IMG]
  • kirus
    Hééééééé fiúk, nem vagyok 3 napot, aztán így pörög a fórum!!! És még mindig Shania-nál tartunk? Nemáááááááá. Legutóbb vmiért nem sikerül lehúznom az újonnan ajánlott zenéket, mindjárt megpróbálkozom velük újra!!
  • countryboy
    Ez aztán a lelkesedés, Nashville! :) Köszi!
  • Nashville
    További jó zenehallgatást mindenkinek! Zona Jones- al búcsozom.
  • Nashville
    Ez a Randall nóta is nagyon ott van!
  • Nashville
    Egy kicsit besegítek Countryboy- nak a műsorvezetésbe!
    Tegnap olvastátok a Metro újságot? Benne van Faith Hill hamarosan kiadásra kerülő albumának beharangozója! Majd beszkennelem, ha lesz időm.
    Tim McGraw is nagyon jól hangzik a háttérben! Jó kis páros!
  • Nashville
    A "részeg csajok" is nagyon ütős! Ez a 6- os blokk is jónak ígérkezik!
  • Nashville
    Az 5- ös blokk, úgy egy az egyben nagyon nyerő!
  • Nashville
    Nincs egy ismerősöd a Danubius- nál? Meg kellene nekik mutatni!!!
  • Nashville
    És itt van Martina is! Ha ezt Countrygirl hallaná!...
  • Nashville
    Endiman, nekem semmi gond, lehet hogy akad valami a gépeden. Gondolom, azért fel van telepítve a Real Player...
  • Nashville
    És már itt is van, Ray Scott - My Kind Of Music! Remélem mindenki hallja!
  • Nashville
    Imádom a technikát! Internet nélkül, most nagyon padlón lennék!
    Nagyon ott a feeling! ...csak nyomjad Countryboy!
    Ha így folytatod, akkor hamar fogunk a fórumban jubilálni!
  • Endiman
    mármint a vétel nem jön be...
  • Endiman
    nekem sehogyse jön be a Civil rádió, és el kéne végre felejteni a real playert és áttérni minden web-rádiónak winamp-ra
  • Nashville
    ...a kezdés nem is lehetne jobb!
  • Nashville
    ...és már dübörög is a hangfal!
  • Nashville
    Én már ott vagyok, de nem tudok végig maradni...sajnos.
    Nem is lenne rossz, ha bemondanád a fórumunk címét. Nem ártana egy kis reklám, hogy a csapatunk létszáma az egekig szökjön!
  • countryboy
    A mai MOHA Country-ban a következő dalok tuti elhangzanak, érdemes lesz hallgatni! FM 98.0 - 13.00 órakor.

Dwight Yoakam - Blame The Vain
    Jon Randall - I Shouldn't Do This
    Shane Owens - Bottom Of The Fifth
    George Strait - She Let Herself Go
    Zona Jones - Two Hearts
    Faith Hill & Tim McGraw - Like We Never Loved At All
    Seven - Drunk Chicks
    Terri Clark - She Didn't Have Time
    Steve Holy - It's My Time
    Ray Scott - My Kind Of Music
    Martina McBride - Rose Garden
    Luke Stricklin - American By God's Amazing Grace
    Josh Turner - Your Man
    Alan Jackson - USA Today
  • elgreco
    ígérgeztem = ígérkeztem
  • elgreco
    Itt vagyok én is csak háttérben, csendben figyelem a pro és kontra véleményeket.
    Nekem úgy ahogy van bejön a csaj, azaz Shania Twain, lehet felőlem amiben akar a színpadon, a hangja és kisugárzása a fontos.
    Most éppen egy Forty5 South nevű bandát hallgatok, akiket ajánlani tudok mindenkinek, elég jó kis zenét játszanak.
    Nashville: még mindig él az ajánlatom, várom a listádat:)
    A szerda nekem sajnos nem fog összejöni elnéztem a naptárban azt hittem pont egy szabad szerdámra esik az időpont, azért ígérgeztem be de tévedtem.Remélem azért a többség ott lesz és jól fogtok szórakozni.
  • Nashville
    Igen, és aki akarja, az ne késlekedjen, mert nem sokáig lesz ott!
    A linket, utólagos engedelmeddel "kattintásnyira nyújtom": SHOES

Használjátok az URL kódot, nem nehéz! Akinek gondja van vele vagy bármilyen formázással, az írjon egy privit és elmagyarázok mindent!
  • TheDreamingTree
    Sziasztok!
    Egyetértek Countrygirl/Nashville-lel, én is Shania-n keresztül ismertem (és ismerem folyamatosan) meg a műfajt. A "Shoes" tényleg jó, ha valakit érdekel :
    http://s29.yousendit.com/d.aspx?id=1KAI6Q5JKKKI332RWU0VNNSP3J
    Innen le lehet tölteni mp3-ban.

Most néztem a hiradót, nem semmi, ami New Orleans-ban van, Vidéki lány remélem nem arra felé jártál!

Bye