előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Vidéki lány #564 Nos... megvolt tegnap a Terri Clarck-koncert... Hat, meg mindig a hatasa alatt vagyok.
A masodik-harmadik szamra ertunk oda es a kovetkezo szam utan vittek neki valami eskuvoi ajandekot, vagy valami olyasmi lehetett, mert bejelentette, hogy 3 het mulva ferjhez megy. Aztan elenekelt egy szamot (She didn`t have time - ez lehet a cime, de remelem, Cb kiegesziti az eziranyu tudatlansagomat), amit eredetileg Reba McEntire-nek irtak. Ez nem hallhato cd-n majd, ebbol csak videoklip keszult, valamint a turnekon enekli el. Nagyon szep szam.
Ezutan mutatta be a zenekart (rajta kivul meg basszusgitar, szolo, akusztikus, STEEL - de errol majd kulon szot ejtek, dob, hegedu). Amikor bemutatta az egyik gitarost, ezt mondta: - Szologitar, akusztikus gitar, bendzso, mandolin, harmonika es a volegenyem: ... (utana mondta a nevet)... Meglehetosen elfoglalt ember!:))))
Amugy nagyon aranyos es termeszetes a csaj! Veletlenul bekapott egy bogarat, erre ott, a nagykozonseg elott a kivetiton rakozelitve elkezdte banyaszni a szajat... meg mondta, hogy "shit", meg hogy egy kis feherje nem art... ezen legalabb ket percig le volt akadva, hogy hogy lehet ilyen szemtelen ez a bogar, hogy bemaszik a szajaba...:)))
Szoval a steel... csak nehany szamnal hasznaltak, a tobbinel a steel-es szologitaron jatszott (kb. olyan Toth Andris-szinvonalon...). De azert elmeny volt, amikor itt a mar majdnem ejszakaba belehasitott a steel hangja.. huuu.... akkor libaboroztem rendesen!!!
A hegedus csaj rettenetes jo volt, o vokalozott egyebkent Terrinek.
Masfel oran at tartott a koncert, 0 szunettel... jol birta szusszal! Utana csak VIP-kartyaval lehetett a backstage-be menni... ennyire (es most nagyon picit mutatok) voltam attol, hogy bemehettem volna, csak ... (na, mind1, ezt nem reszletezem, de nem rajtam es a biztonsagi orok ebersegen mulott a dolog...).
Utana meg nezegettem kalapokat, lovakat, countryboy-okat, lett egy kis baratom (egy ponilo, Simon). Majd, ha lesz kep, felteszem!:)
Udv. (meg az USA-bol):
Timi