5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • kirus
    Tyű de pörög megint a fórum! Jó lenne ha nem ajánlgatnátok ennyi mindent! Minden nap hajnalban fexem le! Most épp Dierks Bentley albumokat töltöttem. Tyű de tetszik.

Vidéki lány, idáig a Nancy S. számot találtam meg, remélem lejön, akkor átküldöm. Keresem a többit...hátha
  • countryboy

Csak unatkoztam :)

ON
  • countryboy
  • Vidéki lány
    NA, akkor már tudom, mit csinálok a hétvégén üres óráimban...:))))
  • Nashville
    Letölteni nem tudod, mert a netről jön közvetlenül, de az otthoni gépeden is meghallgatható, még lassú sebességnél is a What I Do, amit másodjára ajánlottam. A CD minőségű, csak szélessávon megy.
  • Vidéki lány
    Tudod, én ezeket itt, a mh-en, a "gyors gépen" nem tudom meghallgatni, mert nincs hangkártya.
    Ezek csak ilyen ízelítők, le lehet őket tölteni, vagy az egész számok?
  • Nashville
    Szívesen!
    Brad Paisley új albuma a CMT- n, CD minőségben hallgatható: Time Well Wasted
  • Vidéki lány
    Köszi a What I do-oldalért!
  • Nashville
    Találtam egyet, de nem a legjobb minőségben hallhatod: What I Do
    Én is Countryboy- ra várok, hogy mondjon egy jó címet, amelyik mindig tuti.
  • Vidéki lány
    Ez nekem is be van írva a naptáramba!:)
  • Nashville
    Igen, azt a klipet láttad. Nagyon eredeti ez a Toby Keith! És a zenéjében sem találni semmi kifogást! Nálam ő az egyik ETALON a szakmában.
    Az augusztusi Country Roads- ról lemaradtam, de semmiképpen nem akarok lemaradni erről:
  • Nashville
    Elvileg Itt, de nekem nem indult el. Ha találok jobbat, akkor belinkelem.
  • Vidéki lány
    Helyesbítés:

Countryboy vagy Nashville,

Alan Jackson: What I do c. cd-jét hol hallgathatom meg szted?
  • Vidéki lány
    Ja, másik két örök kedvenc:
    Alan Jackson: Chattahoochee (elcsépelt, de én ezáltal szerettem meg)
    Midnight in Montgomery (gyönyörűűű!!!)
  • Vidéki lány
    Countryboy vagy Nashville,

Alan Jackson: Who I am c. cd-jét hol hallgathatom meg szted?
  • Vidéki lány
    Ja és az örök kedvenc:
    Alan Jackson: Chasin' that neon rainbow
  • Nashville
    Ez csak bennfenteseknek lehet meg! Sehol sem találom.
  • Vidéki lány
    Nálam most ezek a nyerők:
    Alisson Kraus & Union Station: dupla cd-s koncertfelvétel
    Brad Paisely: Alcohol
    Toby Keith: As good as I was once (azt hiszem, ennek láttam a klipjét a 3sat-on és nagyon tetszett)
    Terri Clark: She didn't have time (és a Little Gasoline... csak az már régebbi)
  • Nashville
    A CMT- t már egyáltalán nem lehet fogni Európában. Ez a régió nem tudja, hogy mi a jó, mi kell az embereknek. Hmmm azok a régi szép idők...

Vidéki lány! Amerikában tudtad fogni az adót? Nem is mondtad.
  • Nashville
    Dehogy is bonyolítom túl. Sok órás munkánk fekszik az ajánlatokban, de kinek van ideje mindig visszalapozni...pedig megéri.

...meg amúgy is végre elértem a célomat, hogy nem kell kimásolgatni a címeket amit beírsz. Végre linkeltek Endiman- nal együtt!
    Ha már így belejöttél akkor nyomjál már légyszi olyat is, ahol az albumokba frankó minőségben bele lehet hallgatni, nem csak 20 kbps- os bitrátával.
    A CMT honlapján is előfordul a CD minőség (128 kbps), de ritkán.

Van egy "Házi Feladat": Na ebbe tessenek belehallgatni: PISTOL Kiben nem forr a Country vér, ha meghallgatja a számot? Fantasztikus ez a Trisha Yearwood. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy varázsló!!!
    Az egész album lenyűgöz, hallgassátok meg itt: Jasper Country

Nemsokára 13. -a és megjelenik! Hajrá Trisha!
  • Endiman
    kétkategóriában is jelölik Alan jackson-t a CMT Awards-on. Nem semmi

Lehet budapesten fogni valahogy a CMT-t műholddal?
  • countryboy
    Vagy ha ez nem jó lista, akkor ajánlom ismét a kedvenc oldalamat, ahol egészen 2001-ig visszamenőleg meg lehet tekinteni a legfontosabb CD megjelenéseket.

alegjobbalbumok
  • countryboy
    Nashville, túlbonyolítod :)))

Itt van ez a link, 3209 kortárs country CD (persze egy-két kivétel akad közöttük), ebből érdemes szemezgetni!

countrycd
  • Nashville
    Lenne egy kérésem/kérdésem a társasághoz:
    Mivel még új vagyok country-zenében, nem ismerek minden előadót...még. Szóval, ha tudnátok ajánlani egy-két nevet, akit feltétlenül meg kéne, hogy ismerjek, megköszönném. Ja, és inkább maiakra gondolnék, mint Brad Paisley, Sara Evans, szóval erre a contemporary coutry-ra, ahogy vki nevezte.

A Contemporary Country- ról (Kortárs Country) szól a fórum, azért vagyunk odáig (meg vissza)! :)
    Jó a kérdés, kérés: Akkor egy pár nevet mondok, akiket előzőleg már ajánlottam, amúgy sem árt felfrissíteni a memóriánkat. :) Egyébként akartam készíteni egy összefoglalót, hogy könnyebben át lehessen látni az ajánlásokat. Belinkeltem volna a hozzászólásokat, ahogy eddig csináltam, de sajnos az odalakat nem növekményesen számozzák (mindig az aktuális oldal az első). Ha ezen majd változtatnak, akkor elkészítem a belinkelést, de addig is TheDreamingThree, ŐKET ajánlom figyelmedbe:
    Travis Tritt, Toby Keith, Jason Aldean, Katrina Elam, Dwight Yoakam, Dierks Bentley… na tőlük szerezd be az összes albumot, ez elég lesz egy jó időre. Majd szólj, ha készen vagy. :)

Egyébként, ha visszalapozol, akkor az ajánlásokat könnyen megtalálod, mert fotókkal illusztráltuk nagy részét.

Sok sikert!

Ui: természetesen még van ajánlat a tarsolyomban :)
  • countryboy
    Dean Miller: Platinum (Koch Records, 2005)
  • Vidéki lány
    Na csak jók vmire az ilyen unalmas munkanapok... kinyomtattam a dalszövegeket és most tanulom ezerrel, hogy ha egyszer meglesz a karaoke-alap, tudjam már rendesen addigra a számokat...:))))(Most épp Alison Krauss: When you say nothing at all van soron... a vokált meg hozzáképzelem...:))))
  • Vidéki lány
    Nashville,

átérzem a problémát!:))
    Én is az okt.14-re készülök, de ha addig egy line-dance is bejön, az csak jó!:)
  • Nashville
    Én is nagy élvezettel olvasom a beszámolót! Remélem az egyik ilyen táncikálásra egyszer én is eljutok. Az okt.14- ei talira vagyok ráhangolódva, de még az is nehézségekbe ütközik. Még oda csak-csak eljutok, de vissza...utolsó vonat stb. könnyű a Pestieknek...
  • Vidéki lány
    Nem baj kirus, én értettem, hogy nem nekem szólt..:)))
    Amúgy én is nagyon akartam (volna, ha nem hétköznap lett volna...)
  • kirus
    Mindig félrenyomok...........eh Ez Old Cowboynak ment volna! Tényleg sajnálom én nagyon készültem. És countryboy, még jó hogy én nem lehetek hibás
  • kirus
    Én nagyon akartam
  • countryboy
    Kirus: mindenért countryboy a hibás???? Azért téged sem kellett nagyon marasztalni!
  • countryboy
    Szerintem a szeptember 17-ei Duna Plázás buli mindenkinek elérhető egy kis kedvcsináláshoz a line dancehez. Gyertek el, remélem lesz elég látnivaló és érdekesség.
  • Vidéki lány
    Kedves OC,

már nagyon vártam ezt a beszámolót! Hányan is voltatok akkor végül?

A Footloose Dancers nagyon jó, hangzatos név, és hát még1 előnye van: nem vész kárba az inged!:)))))

Hány táncot tanultatok és milyen táncokat?
  • Old Cowboy
    Hellotok!

Egy kis összefoglaló, avagy kezdeti nehézségek:

Nehéz dolgom volt. A technika nem úgy működött, ahogy kellett volna. Erősítő kiiktatva, csak a keverőn keresztül szólt a zene. Magamat is buzdítva, díszletképpen kitettem a déli zászlót (western szimbólum) a falra, hogy némi feelinget hozzak a rideg falak közé. Izgultam, hogy egyáltalán el jön-e valaki, mivel a 19.00-ra hirdetett időpontban még nem volt ott senki. Lassan kezdtek szállingózni a táncosok, de mivel egy nagyobb társaság még jelezte, hogy úton vannak, nem kezdtük el. Beszélgettünk, ismerkedtünk, söröztünk. Közben szólt a talpalávaló country muzsika.

Először is köszönöm mindazoknak, akik eljöttek első önálló linedance partinkra. Nem voltunk sokan, de akik eljöttek nem bánták meg, sőt nagyon is jól érezték magukat. Voltak akik időben elmentek (a záróra 22.00), de többen még maradtunk, így még néhány – a jelenlévők számára „új” - táncot is bemutattunk Ilával (feleségem).

A körbeadott és kitöltött kérdőívek alapján az derült ki, hogy szükség van egy önálló linedance klubra. Az általam javasolt „The Footloose Dancers” klubnév általános sikert aratott. Az oktatás időpontjáról még lehet vitatkozni, úgy 40%-a a résztvevőknek előnyben részesítené a hétköznapokat, míg a 60%-a a hétvégék mellett szavazott. Szerintem akár mindkettő bejöhet, ha létszámban elérnénk azt a határt, ahol már érdemes megosztani a társaságot, az átjárhatóságot természetesen biztosítva. Rajtam nem múlik, szívesen csinálom bármikor.

A tulajjal történt egyeztetés eredménye, hogy a legközelebbi időpont Szeptember 23. péntek. 19.00 óra.

Jó lenne, ha még többen el tudnátok jönni. A klub alapítás dátuma szeptember 7., de azokat akik ott lesznek a legközelebbi találkozónkon még bevesszük az alapító tagok sorába.

Kirus és countryboy nem kellett volna meghátrálni néhány szúnyog miatt, amiket egyébként a később kitett riasztó gyertyák elüldöztek. Megjelenéseteket azért köszönöm.

Keep It Country
    OC
  • Vidéki lány
    És a line-dance? Vagy a kezdést sem vártátok meg?
  • kirus
    Hozzáteszem hogy én maradni akartam. Mindenért countryboy a hibás. Persze a bocsánatkérés részemről is áll!! Biztos hogy ez a helyszín fog maradni?
  • countryboy
    Mi elmentünk Kirussal, de a szúnyogok szabály szerint elüldöztek minket. Nem lehetne azt a tavat elvinni onnan??? Még a kocsiban sem lehetett megmaradni, úgy támadtak mint akik még soha nem szívtak vért. Persze ez nem mentség amiért nem köszöntünk el és úgy léptünk le, ezer bocsánat Old Cowboy-tól!!!!
  • Vidéki lány
    Ja, igen!:)
    A Line-dance klub engem is érdekelne!:)
    Milyen volt, kik voltak, milyen zene volt, stb. stb.
  • elgreco
    Mai ajánlat: Van Zant testvérduó akiket jelöltek a CMT honlapján a contry duo of the year kategoriában is. Itt a link ahol megnézhetitek a jelölteket. Brad Paisley szerintem tarolni fog.

Milyenre sikerült az első linedances party?

Üdv
    elgreco