előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Először is örülök, hogy itt vagy a fórumon TheDreamingTree! Toborzásom sikerességének élő példája vagy! Küldtem már szét egy jó pár „meghívót” mindenfelé, úgy látom már volt értelme.
Remélem, te is megtalálod számításaidat a fórumunkon.
Most jutottam odáig, hogy Shania védelmében emelnék néhány szót, nem azért mintha annyira nagy védelemre szorulna, inkább csak saját vélemény.
Erre a hozzászólásra „válaszolnék”:
Egy pár adat: Minden idők legnagyobb eladott példányszámában elkelt női lemez tulajdonosa. Pl.:a „Come On Over” albumából kb.34 millió fogyott (2003- as adat). De az adatok helyett, inkább hallgassátok meg az albumait az elejétől. Igen az elejétől! Hiába mondják, hogy az első albuma (1993) bukás volt, szerintem nagyon is jó album.
Rengeteg energia lakozik a nőben és ez teljesen át is jön a dalain keresztül. Varázslatos hangulatot tud teremteni fantasztikus hangjával.
Azt elismerem, hogy az „UP!” eléggé pop- os lett, de azért letett az „asztalra” egy Country verziót is, hűen a gyökereihez. 1996- ban, amikor a CMT bájitalát iszogattam, arra gondoltam, hogy tuti, hogy ez a nő egyszer ismert lesz Európában is. Úgy is lett…
És miről is beszélgetünk itten kérem szépen? Contemporary Country, Country-Pop…tehát nagyon is megállja helyét mindkét oldalon! Na, ez az én véleményem.
Nekem mindig is ő marad, a Country Music koronázatlan királynője!