Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit most 2 napja kezdtem ugy néz ki én is megnyerem bár csak cultural victory néz ki eddig az volt a gond hogy fütyültem a vallásokra és kicsit tulterjeszkedtem magam az elejénde mostmár...😛
Amugy szörnyunek tartom hogy csomo akár több éves jatek foruma is igen aktiv minden nap egész mostanaig a civ 4 meg...meghalt januarban...
Ennyire azért sztem nem rossz játék sõt😞
Pár tanácsom azért van..
-ha háború van ( sõt még elõtte!!) minden várodban próbáld meg beállítani hogy great artist szülessen, mert egy elfoglalt városba beteszed és +4000 culture, olyan várost kapsz mintha örökre a tiéd lett volna,gyárthatsz benne utánpótlást! ellenben ha nem így teszel vagy 100 kör mig magához tér a város, 10körig komoly katona jelenlét szükséges..
-az egységeket csak is a fronton fejleszd!! mert lehet mire a frontra ér más speckóra lesz szükség. Megmondom õszintén hogy én csak is és csak is a város ostrom elõtt fejlesztem az egységeket ( kivétel a játék eleje amikor élet-halál harcot vívok a barbárokkal ). ( az gondolom tudod hogy mielõtt kigurul egy katonai egység a gyártósorról válts át teokráciára és vassaluge-ra )
-diplomácia: ne várj sok jót a többi civtõl 😄 , de luxus cikkeket jól lehet csereberélni velük, ha valakit összeúszíthatsz valakivel akkor tedd meg.. az a pár technology amit elkér simán megéri hogy a fél világ egymásnak rontson
Mennem kell melózni, ha vége a VB-nek nyomhatunk egy multit. akár coopban gép ellen 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Én februárban elnyomtam pár multiplayert,ugy hogy elõtte egy single playert sem jatszottunk szóval mindenkinek totál ismeretlen volt😊
Jó kis gamek voltak,de sajnos azóta nem állt modomban jatszani de most több hetem is van rá...
Már 3 gamet is kezdtem amugy de sima monarchon levernek😞
Legalábbis én tudok kb 8 várost csinálni mert olyan drága a gép meg 2X annyit,ugyan élek de utolsó elõtti vagyok...
Civ veterán vok 15 éve játszom és nagyon siman vertem a gépet emperoron 1,2,3 ban is de most tanácstalan vok milyen stratégiat jatsszak és szivesen vennék néhány instrukciot😊
Nevetséges, nektek is csinál ilyet?
Az 1.52-es patch-csel megy a legújabb magyarítás?
Próbáltam earth-ön is, de úgy tûnik az lehetetlen, a világ összes loadgeme-je is kevés ahhoz.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
vagy cézárral lehet vagy az inkákkal asszem(duelen), mással nem nagyon sikerült még senkinek sem
inkák alapból kapják azta ijjászölö emebrt és ha elfoglalod a nyersanyagokat,meg még netán pár várost is,de igen nehéz a gép nyomatja a settlereket mint az állat
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Van egy olyan problémám, hogy nem látszanak tereptárgyak (fa, village-k, állatok). Tudjátok mi lehet a gond?
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Vagy ha pl egy hivatkozást (ikont teszel az asztalra) ami közvetlenül a játékállásodhoz akkor a kellõ mod minidg betöltõdik.
A modállító neve: "Civ IV MOD Starter.zip"
Keress rá.
www.republiknet.hu
Régebben kérdeztem, de akkor még nem volt rá megoldás, de azóta van új patch, lehet-e már modokat default-ként beállítani, hogy egy alapjáték indításakor automatikusan betöltõdjenek?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Én is azért írtam hogy kinek mi! A 3 még elment azzal eljátszottam 3 hónapig, de ez már felülmúlja azt is!
!!!HALA MADRID!!!
amúgy az egyik kedvenc játékom kb 10-15 kmenetet nyomtam már le vele
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Mind1 nem akarom ócsárolni a játékot kinek mi tetszik.
!!!HALA MADRID!!!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
!!!HALA MADRID!!!
valami kis köze biztos van hozzá nem?
keresd csak szépen meg,biztos nem olyan mély aza kuka 😄
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
A civ3-ba is voltak hasonlók, de ott még elment, de itt!
!!!HALA MADRID!!!