Civilization IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coopolni utoljára a Skála Coopban coopoltam sztem szóval ha már multi akkor legyen minimum utolsó vérig😄
Amit most 2 napja kezdtem ugy néz ki én is megnyerem bár csak cultural victory néz ki eddig az volt a gond hogy fütyültem a vallásokra és kicsit tulterjeszkedtem magam az elejénde mostmár...😛
Amugy szörnyunek tartom hogy csomo akár több éves jatek foruma is igen aktiv minden nap egész mostanaig a civ 4 meg...meghalt januarban...
Ennyire azért sztem nem rossz játék sõt😞
LSSAHPAUL
Én is monarch-on játszom, és már 1953 van és nem nyertem még meg. Igaz 2x annyi pontom van mint a 2. helyezettnek, muszáj voltam hadat üzeni pár népnek mert elkezdték építeni az ûrhajót. Én is veterán vagyok (emléxem hogy 1992-93-ban a civ1 miatt belopóztam fater munkahelyére mert ott olyan 286-os volt amihez vga monitor volt, nekem otthol csak cga), szal nem értem hogy megy ilyen szarul a civ4.. kellemes fokozat a monarch 😊
Pár tanácsom azért van..
-ha háború van ( sõt még elõtte!!) minden várodban próbáld meg beállítani hogy great artist szülessen, mert egy elfoglalt városba beteszed és +4000 culture, olyan várost kapsz mintha örökre a tiéd lett volna,gyárthatsz benne utánpótlást! ellenben ha nem így teszel vagy 100 kör mig magához tér a város, 10körig komoly katona jelenlét szükséges..
-az egységeket csak is a fronton fejleszd!! mert lehet mire a frontra ér más speckóra lesz szükség. Megmondom õszintén hogy én csak is és csak is a város ostrom elõtt fejlesztem az egységeket ( kivétel a játék eleje amikor élet-halál harcot vívok a barbárokkal ). ( az gondolom tudod hogy mielõtt kigurul egy katonai egység a gyártósorról válts át teokráciára és vassaluge-ra )
-diplomácia: ne várj sok jót a többi civtõl 😄 , de luxus cikkeket jól lehet csereberélni velük, ha valakit összeúszíthatsz valakivel akkor tedd meg.. az a pár technology amit elkér simán megéri hogy a fél világ egymásnak rontson
Mennem kell melózni, ha vége a VB-nek nyomhatunk egy multit. akár coopban gép ellen 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Jah és még egy kérdés...Earth pályán nem lehet kikapcsolni semmilyen victory modot?!
Sziasztok játszik még ezzel valaki?
Én februárban elnyomtam pár multiplayert,ugy hogy elõtte egy single playert sem jatszottunk szóval mindenkinek totál ismeretlen volt😊
Jó kis gamek voltak,de sajnos azóta nem állt modomban jatszani de most több hetem is van rá...
Már 3 gamet is kezdtem amugy de sima monarchon levernek😞
Legalábbis én tudok kb 8 várost csinálni mert olyan drága a gép meg 2X annyit,ugyan élek de utolsó elõtti vagyok...
Civ veterán vok 15 éve játszom és nagyon siman vertem a gépet emperoron 1,2,3 ban is de most tanácstalan vok milyen stratégiat jatsszak és szivesen vennék néhány instrukciot😊
ollie
Mia hibaüzenet?

Botond
nem
Miért van az hogy az eredeti game a legújabb patchel, egyszercsak váratlanul kilép az XP-bve egy hibaüzenettel?<#violent><#shakehead><#sir>
Nevetséges, nektek is csinál ilyet?
Az 1.61-essel megy a müxik a magyarosítás?
ollie
De.

dr Kotász
Nem 1.61 az utolsó?
Hi!
Az 1.52-es patch-csel megy a legújabb magyarítás?
Nekem csak all grass mapon sikerült, de az nem nehéz, mert a gép nem tud mit kezdeni azon a nagy büdös semmin. Még csodákat is ápítettem 1900valahányba conqestel nyertem, a legerõsebb egység a longbowmen volt.
Próbáltam earth-ön is, de úgy tûnik az lehetetlen, a világ összes loadgeme-je is kevés ahhoz.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

én egyszer majdnem 😄 csak elegem volt a sok visszatöltögetésbõl 😄
vagy cézárral lehet vagy az inkákkal asszem(duelen), mással nem nagyon sikerült még senkinek sem
inkák alapból kapják azta ijjászölö emebrt és ha elfoglalod a nyersanyagokat,meg még netán pár várost is,de igen nehéz a gép nyomatja a settlereket mint az állat

Megverte valaki a gépet deity fokozaton?

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Sziasztok! jó a game de mikor végigcsináltam a tutorialt az egységek alatt volt ilyen levetítenn "numpad" és azzal tudtam irányítani öket. ez eltûnt. hogy tudom visszacsalogatni? 1.61 es verzió.

avan
gcw-n bocs

avan
ja, hogy krekkelt a jatekod. ha meg nem, akkor a gwc-n van uj krekk mar, amitol ezek megjavulnak.

Col Andrew
Hi!
Van egy olyan problémám, hogy nem látszanak tereptárgyak (fa, village-k, állatok). Tudjátok mi lehet a gond?

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Ez a Mod Starter teljesen jó, koszi! <#wave>

dr Kotász
Nem baj, Civ4 is jó multiban... <#hehe>
LSSAHPAUL
bocs 😄 most veszem észre hogy civ4 rovat 😄

LSSAHPAUL
Azért ne ess kétségbe ha nem tudod tovább nyomni single-ben, probáld ki a multi playert az sokkal jobb. Kell igazi cdkey, de most a tesco-ban az alapbf1942+road to rome+secret weapon csak 3990 ft

Botond
Teljesen hibátlan.
Mûködik vkinek az 1.61 patch? Nálam van ugyan menü, de a régebbi mentések betöltésénél kilép, új játéknál meg nem látszanak a resources rajzok a térképen...
De van hozzá külön modállító progi is. Ezzel indítva a kért moddal indul.
Vagy ha pl egy hivatkozást (ikont teszel az asztalra) ami közvetlenül a játékállásodhoz akkor a kellõ mod minidg betöltõdik.
A modállító neve: "Civ IV MOD Starter.zip"
Keress rá.

www.republiknet.hu

Az ini-ben hol kell megadni? Lehet egyszerre több mod is alapértelmezett?

marmint mod

ez szerintem mindig is benne volt. ha jol remlik az ini file-ban meg lehet adni a default mode mappajat, es akkor azzal toltodik be.

Sziasztok,

Régebben kérdeztem, de akkor még nem volt rá megoldás, de azóta van új patch, lehet-e már modokat default-ként beállítani, hogy egy alapjáték indításakor automatikusan betöltõdjenek?

avan
azt azert megkerdeznem a CrucifX-tol, hogy miert kell mellozni a warezt? CrucifX szetneztel mar a jovedelem / piaci arak korul? csodalkoznk az emberek, hogy letezik a warez?

Kori
újra kell telepíteni a gamet

ezvan😞

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

avan
1.61 telepitese utan nincs menu. mi a szar ez? nvidia 6800, xpsp1, amd64_3500+

Magic Boy
Telepítsd a realisim mod-ot és akkor nemnagyon lessz ilyen gond-od!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Neuman
😊
Én is azért írtam hogy kinek mi! A 3 még elment azzal eljátszottam 3 hónapig, de ez már felülmúlja azt is!

!!!HALA MADRID!!!

Kori
bocs

leveskocka
ha visszaolvasol,rajosssz,hogy nem neked irtam😊csak a fotokat nyomtam valaszba neked,hogy nem csak nyillal akcioznak a jatekban😊
Kori
én nem azt írtam hogy rossza játék csak elég gázos az ilyen megoldás

amúgy az egyik kedvenc játékom kb 10-15 kmenetet nyomtam már le vele

leveskocka
vannak idegesito dolgok kesz,ez van aki tud irjon kulonbet,nemmuszajvelejaccani
leveskocka
es ez mind velem esett meg...es a mai napig jatszok vele😊

Neuman
igaz igaz? szerintem ide a logika is kevés!
Mind1 nem akarom ócsárolni a játékot kinek mi tetszik.

!!!HALA MADRID!!!

Kori
abba azért igaza van hogy eléggé gázos amikor nyillal legyõzik a modern páncélost

leveskocka
hat ez egy ilyen hitvany jatek,hogy logika kell hozza...de szar...
igyjártál...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Neuman
Most már nem keresem elegem van belõle! Nem az én játékom nem fekszik ez nekem!

!!!HALA MADRID!!!

😄😄😄
valami kis köze biztos van hozzá nem?
keresd csak szépen meg,biztos nem olyan mély aza kuka 😄

Neuman
😄 Miért ez erre épült?

!!!HALA MADRID!!!

hzsolt
Remek, majd ha sakkozol, és egy gyaloggal ütik a bástyádat, akkor a sakktáblát is dobd ki a picsába!

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Neuman
Fiúk én nem tudom hogy tudtok a játékkal játszani? Kb 4 óra alatt úgy felidegesített, hogy kidobtam a cd-t a kukába! Nem tudom van e valami logikai menete a játéknak? Nagy nehezen kiképzek egységeket, majd csatába viszem és kis szarházi 1 szintû egységek legyilkolnak pillanatok alatt, hol ott erdõbõl támadok és erdõ védelmi bónuszom is van még plusz! Erre nem tudtam rájönni, hogy iért van?
A civ3-ba is voltak hasonlók, de ott még elment, de itt!

!!!HALA MADRID!!!

dr Kotász
Baloldalt a városinfó ablakban vidd az egeret a lakosság összetételét ábrázoló csíkhoz, ott kapsz infót.
Magic Boy
Az mitöl függ, hogy egy lázadó város átáll-e az ellenfélhez?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.