A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
mzprox #3783 Remélem hamar újra elvonási tüneteitek lesznek :). Hétvégén kipróbáltam végre a multit (nehezen szántam rá magam, hogy teljesen idegenekkel civ-ezek, és amitől tartottam nagyjából be is következett: folyamatos kilépések, szó nélküli lelépés stb..)
Azért jó volt, kicsit szokatlanok voltak a 30 mp-es turn limitek.. így se rossz, de én azért szívesen játszanék nyugisabb játékot, olyat ahol nem kell amiatt aggódni, hogy nem fejezzük be még aznap, mert meg lehet szervezni, hogy máskor folytassuk. (pl én szeretem az epic speedet, de hétvégén amikor valaki normálon indított egy játékot többen azonnal kiléptek... végül újraindult quick speeden...
Két team játékot játszottam, az egyiknél kijelenthető hogy nyertünk, a másikban csak jobban álltunk amikor mindenki elvonult aludni... Érdekes módon a két játék teljesen hasonlóan alakult: én csak védekeztem és kutattam (kb 2* annyi research pontom volt, mint a csapattársaknak összesen) a többiek pedig írtották az ellent (ezt elég jól csinálták meg kell hagyni.. saját játékomból tudom, hogy védekezni sokkal könnyebb, mint támadni (főleg ilyen turn-limiteknél)