Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
OpeningMenu.mp3
az egyik legjobb zene amit mostanság hallottam
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Lenne egy nagy problémám!! Letöltöttem a MÓDOKAT a játék magyar honlapjáról és amikor kicsomagoltam és tenném be a népeket(magyar,szeb,törökök stb.)akkor mindig felülírja az elõzõt amit beraktam és a rákövetkezõt teszi be és így tovább ,ugyan így folytatódik. Mit csinálok rosszúl???<#confused>#confused> Kérlek segítsetek!!!!
ugy erzem magam,mintha egy 486-os gepem lenne.atjar a retro erzes.a tokomet erdeklik a csilivili egysegek,de hiaba veszem le a grafikat,akkor is tetvezik...
asus p4c800-e deluxe deszka,2*512ram,2.6p4 proc,gygabyte 6600gt
De viszont a közeli haveri kör imádja a strat. játékokat. Én is szeretném megkedvelni,de úgy nem fog menni ha állandóan szótárazni kell. Ha már játszom élvezni akarom,nem csak arra menni, hogy meglegyen. Na mind1 végül is elfér a vinyón, oszt ha kijön a magyarítás majd akkor elkezdem, hátha megtetszik.
Az is gáz, hogy túl olcsó az ûrhajó alkatrészek gyártása, és ha más is eljut a modern korba, akkor csak rohanássá válik a játék, nincs lehetõség egy jó kis 3. világháborúra;(((
Persze ki lehet kapcsolni a zûrhajós gyõzelmet, de akkor egyel kevesebb ok az izgulásra.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
install gond nelkul ment, indult elsore. regedit, patch, crack azt go. 2500+ 512 ram fx5600. azer' beszaggat neha. mongyuk nem atom vga 😉 de jacchato.
lol dolgokkal mar en is talalkoztam, de legjobban az tecc, mikor bardos faszi leuti helikopterem 😄D
De a civ3-hoz már nagyon régóta vannak nem hivatalos kiegészítõk rengeteg új egységgel, sõt má a civ4-hez is egyre több van (lásd civfanatics.com).
A Firaxis januárra ígért is egy modkittet, de még sehol nem láttam.
Elég ciki, hogy kb a 70-es/80-as évek szintjén megáll a fejlõdés. M-1 harckocsi, vadászbombázó, lopaxó, aztán kifújt.
Hol vannak pl az irányított energia fegyverek, néhányat már rendszeresítettek, vagy a közeljövõben fognak. Cirkáló rakéták, légvédelmi rakéták. De pl lehetne elektronizált gyalogos is, a gyakorlatok alapján 5X-ös hatékonyság!!!! És az amcsik gyak már most ilyenek, kis laptop a kézben, meg HUD a bokorugró szeme elött, kék barát, piros ellenség: 0 felderítési/azonosítási/gondolkodási/reakció ídõ.
A civikeket is jól átalakítanám szívem szerint. Internet pl lehetõvé tesz az E-kormányzást, nagyobb hatékonyság, csökkentett állammi alkalmazott réteg! Ez sincs benne a játékban, pedig a net sem mai találmány!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Meg csomó katonai egység hiányzik. Miért nincs nuclear submarine? A fission mellé berakhatták volna. És crusie missile? Simán elbírna kicsit többféle egységet...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A különbözõ fejlesztések, épületek egységek hatásai ráadásul elég egyszerûen le vannak írva és nem kell hozzá nagy intelligencia, hogy valaki kitalálja pl ez mit jelent: +3T /City (a T, kalapács akar lenni😉
Ez a mai fiatalság...<#shakehead>#shakehead>
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ne érts félre, szeretem én is magyarul játszani a játékokat és ha jön egy magyarosítás, örülök neki. De ha valaki azért nem játszik vele, mert nem tud angolul... szvsz hibát követ el.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
The Matrix has you...
khumbula