Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ehhez kellett kb 2 hónap meg ugy 10-15 vesztesen végigjátszott game mire szép fokozatoan eljutottam idáig.
Emperoron is már tudok nyerni elég gyakran,de ha mondjuk szar terepet kapok vagy alig van 1-2 gép a szigetemen a masikon meg több és 1 vki leigazza a többit vagy ilyesmi akkor természetesen nem.
És emperoron persze már csak loadgammel van sanszom már csak a barbik miatt is,volt hogy siman megindult 2 axeman elég korán és ugy kiütötte a 2 ijaszom mint a szart😊
Ha jól vettem észre eddig nagyjából ugyis mindenegyikünk egy szinten van mondd ha másképp látod😊
MSN cimed van esetleg?
Ez az utolsó kérdés nem csak rád vonatkozik hanem mindenkire aki szeret(ne) multizni😊
Pl holnap és/vagy holnapután este?
Nem az,jo nekem a teamspeak is játékon belül persze hogy használhatjuk ezt csak én má megszoktam az MSN t évek óta szóval a szervezés részét jobb szeretem ott bonyolitani minden multinak mert ugye közben beszélek baráttal,barátnõvel néha meg ilyenek,és az MSN 4-5 ablakot még átlátom de ha más is megy azt már nem annyira😊
Szóval holnap kinek jó és mikor?
blue marble fent van es most a sevomod-ot hasznalom. nagyon jo.
Még civ3-al nyomtam sid-en is de ahhoz mégtöbb loadgame kellett.
Mivel sokat tölt ez a szar inkáb maradok a noble-n, és loadgame nélkül játszok.
Nameg mostanában sokat multizunk Zero-val. Egyre gyakrabban gyõzönk 2v2-ben idegenek ellen. Általában akkor vesztünk, ha mindketten reménytelenül szar helyen kezdünk.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Tehát akkor mondjuk három modot elõször ikonról indítok, és utána a Civ4-et?
tehát ha a blue marble exe fájlt töltötted le, akkor a gép automatice ezt használja és akkor még szabadon választhatsz 1 modot amit a mod könyvtárba másoltál/telepítettél be pl a Gold...
Van már arra lehetõség, hogy egyszerre több modot alapértelmetté tegyek, és a játék azokkal induljon el? Tehát pl. szeretném a Blue Marble-t és a CIV Gold-ot alapértelmezetté tenni úgy, hogy a New Game gomb megnyomásán kívül mást ne kelljen tennem.
hümm, pécs szép hely...szerencsére csak szeptemberben kell visszamennem oda 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
sok újjítás van benne, qva jó, de bika gép kell az óriási pályához...
a megjelenésre ne vegyél mérget... :-)
De pár kicsit magasabb körökben mozgó barátaim szerint 2 hetet késni fog:S
Viszont az USAban már mától van ha minden igaz...
De ez utobbiban nem vok biztos.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Dehogynem😊Egy ember épp azért ember hogy akármekkora táolást is kap elkenje emperoron is a pofáját ahogy én mostanság rendszeresen😊
Már arattam mind az 5 fajta gyõzelmet😛
Persze tudom hogy értetted...Ugyanakkora birodalmak esetén😊
Apropó a kiegészitõrõl tudsz vmit?
Elvileg mára várják de félek Pécsre nem fog megérkezni nemhogy holnapra de 1-héten belül sem😞
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Németekkel kezdtem, a második városom Párizs volt<#violent>#violent> 2 varrior halt hõsi halált az elején.
A középkoros earth-et 2x is végignyomtam az arabokkal, egyszer domination, egyszer cultural victory-val.
Ha pl. egy kontinens sivatagos csücskébe kerülsz akkor soha nem lesz páncélos hadsereged, ilyenkor jöhet az öngyilkos roham a legközelebbi szomszéd ellen, ha neki nem tök szar terület jut, úgyis legyom.
Azt útálom ebbe a játékba, hogy ha jó területen kezdesz nem állítht meg senki, ha meg szar a hely csk vergõdni lehet, meg várni a végét. Persze a gáp ellen ez nem igaz, ha normál fokozaton játszol akármennyi AI-t le lehet nyomni.
Ha nehézre rakod csak kisebb városaid lehetnek (helth, és heppy face is kecesebb), és nehezebb fejleszteni.
Az AI nem lesz tõle jobb csak magadat hozod nehezebb helyzetbe.
elvoleg 1 7en belül nálunk is, de az 576KBs ok úgytudják, hogy késik...
én is várom már a warlors-ot mert legalább akkora változás lesz, mint a conquest volt a civ3hoz...
a noble fokozat hivatalosan az elsõ szint a játákban, ahol a gép nem indul hátránnyal ellened, a magasabb szinteken profibb a gép és kíhívás ellene játszani, bár jó kombóval (lásd alább) hamar kilehet picsázni...
az earth 18nak az az elõnye, hogy sok nép van, tehát mire kiírtanád õket legalább 1-2 lesz aki veszélyes rád nézve...
mert ugye az se mind1...
de nem hangzik rosszul a prófétás, a minden vallás az enyém játék csak gyengusz fokozaton mûködik tapasztalataim szerint, mert magasabb fokozaton az AI-k ráhajtanak a vallásra, tehát ott én úgy szerzem meg a vallásközpontokat, hogy nem alapítom, hanem elfoglalom... :-)
Azzal a "katapult vontatósdi és axemanokkal" taktikával simán,könnyedén visszatöltés nélkül ellehet picsázni a gépet emperoron, feltéve ha nem vagy elszigetelve..
A tegnapi gémemben az inkákkal kezdtem, kapnak valami elég szar warrior helyettesítõ mukit ( a medve megölte még az elején ) de viszont alapból kapnak a melee egységek combat 1. kitüntit meg pénzes nép szal gyorsan axeman és már háború 😊 Csak 2 várost csináltam, a többit foglaltam. Annyi szerencsém volt hogy 3 néppel voltam szomszédságban, így mindig volt ki ütni megállás nélkül.
Tehát annyira egyszerüsödik a game hogy háború, utána igen elõnyõs békeszerzõdés ,utána egybõl háború a következõ legerõsebb néppel, majd békeszerzõdés... ez megy végig mignem elfogynak a városaik.
Ebben a game-ben most reggel 1640-ben járok és már csak szórakozás az egész. Mégmindig a katapultok és axemenek foglalják be a városokat, valszeg azért mert anno kicsit túlzásba vittem a gyártásukat és egyszerüen nem halnak kifele 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Sok sikert a továbbiakban !
Szóval nem hibás senki csak szar dolog/érzés volt de azota probléma megoldva😊😊
Azért ilyen teli tüdõs joooo reggelt civ foruuum kiáltást ne várjon senki de remélem nem selejt uj mikrofont vásároltam😊