A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
uwu #3796 Úgy tűnik 24 cives föld térképet meg lehet csinálni a leg nehezebb fokozaton is.
Ismét a perzsákkal kezdtem el, első próbálkozásra teljesen reménytelennek tünt, de ha minden összejön szerintem sikerülhet. A középkorig asszem kitaláltam hogy lehet eljutni, ha az megvan a lovagokkal kell majd leigázni a világot.
Hogy ne menjek tönkre kell a buddhizmus ami reményeim szerint 30-40 városba fog elterjedni.(load/save-el ki kellet hozni az első faluból a mysticismust) Hogy legyen hasznom belőle kell egy great prophet, ezért ha a meditation megvan egyből rá kell gyúrni az Oracle-ra. Építkezés közben ki lehet fejleszteni az írást, így ingyen meg lehet kapni a betűket. Ha ez megvan a sok géppel úgy kell cserélgetni a technológiát, hogy egy szintre hozzam őket, de közben az összes ókori technológia meg legyen nekem. Innen már csak egy technológia a ngykönyvtár amiből tudósokat fogok kapni, és ha mindet belepakolom egy városba, reményim szerint egyre gyorsabban jönnek majd, így talán eljuthatok a lovagokig.
Hagyományos fejlesztgetéssel nem mentem semmire, még a bronzeworking is 20kör volt, ez az egy esély van, és persze közben iszonyatos egységgyártásba kell kezdeni, akkora sereg kell hogy elég gyorsan tudjak hódítani, a városokból rabolt pénz talán elég lesz egy 40-50 fős állandó mozgásban lévő sereg fenntartására.