5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• uwu
    gyere multizni és üzleteljünk
  • uwu
    A total realism modban megtaláltam alegerősebb leadert!
    Ramses +1 kalapácspt kap mindenhova, ahol van legalább 3. Ez már önmagában is durva, de a harciszekerei kapnak collateral demage-t, realism speed-en elég sokáig lehet velük zúzni.
    Elkezdtem egy játékot deity-n, de annyira gyorsan hódítottam, hogy tönkrementem volna. Visszatöltök pár kört, és csak rombolgatom majd a városokat. Bár szerintem annak is van reális esélye hogy a tönkremenést megelőzve BC 1000 körül domination victory-val legyen vége.
    A gépek iszonyatos mennyiségű egységgel jönnek, de ha van elég szekér csak az a következnénye, hogy több az xp.
    Ramsessel játszani a realism modban deity fokozaton is könnyebb mint noble-n az alapjátékban.
  • lee56
    Hát igen, ha nem védekezik a célpont, ugy énis tudok jó üzletet csinálni a háborúból :))
  • uwu
    Erőszakkal bármit meg lehet oldani, a háború a legjobb üzlet.
    Ma is nyomtam egy 5 payeres FFA-t. Terra map volt, Montezumával kezdtem agy másik Montezuma mellett, erre a barom vallást fejlesztett, én meg az első jaguárral befoglaltam a városát. Innenzől kezdve csak idő kérdése volt ki győz. Gyakorlatilag két várossal kezdtem, ami behozhatatlan előny.
    Kicsit még terjeszkedtem, a stonehang-en kívül az összes csodát felépítettem, és mikor megtámadtak a szomszédaim kiírtottam őket egyesével, conqesttel lett vége.
  • JLH Fans
    Na jó csak milyenfokozaton csinalod?:)
  • Darkon
    En igazabol nem jatszom ilyen tamado szellembe es igy altalaban kiegyenlitodnek a dolgok, a vegefele mar ha valaki hadat uzen eleg jo csatakat szoktam vivni a geppel plane ha ketten osszefognak ellenem altalaban gazdasagi erofolenyre torekszem mindig en fedezem fel az elso vallast gyorsan elkuldom a missionariusaimat es dol a le mivel nalam van az adott vallas szent varosa(altalaban tobb is).
  • uwu
    Tehát a jaguár hatékonységa 41:0 azaz végtelenül jók.
  • uwu
    A tegnapi játék is érdekes volt. 1vs1-et játszottunk olyan térképen ami sok apró szigetből állt. Montezumával voltam, és amint lehetett egy gályával átvittem 2 jaguárt az ellenség fővárosa mellé. Fosztogattam kicsit és beálltam az erdőbe. Egészen addig prőbálta őket kivakarni az erdőből amíg ki nem fejlesaztettem a buzogányost, aztán lelépett.
    A játék során 47 egysége pusztult el, nekem meg 3 Az is katapult.
    3 várost kellett bevennem amikben 2-2 védő egység állt, a többit az a 2 db jaguár mészárolta le. Több promójuk volt mint a great generalom-nak.
  • uwu
    3 hal, 2 kagyló
  • Bull
    7 tudós?Hány kajaforrás volt melletted?5?Mert az már szép.
  • uwu
    Utólag rájöttem, hogy nagyon is jó kezdőpozíció volt, mert Róma fosta a szettlert, meg a vorkert. A flottát római rabszplgák gyártották le, és mivel gályával is át lehetett menni a szomszédhoz ki tudtam használni a pretorianusokat. Később mikor leléptem Rómába 7 tudós tolgozott a jövőn, volt már akadémia is benne meg 2 nagytudós beleépítve.
    Lehet hogy keresek egy mentést és aprítom még egy kicsit gránátossal a buzogányosokat.
  • uwu
    Játszottam ma egy nagyon jó multit, csak nem tudtam befejezni, mert felbaszta egy noob az agyam.
    Random civvel volt mindenki, FFA, mindenkinek saját kontinens.
    Rómaival lettem, ami jó is lett volna, ha nem a TENGER KÖZEPÉRE EGY SÁRGA KOCKÁRA kapom a settlert. Mikor megláttam rögtön ki akartam lépni, de gondoltam ezt meg kell próbálni, mert ennél rosszabb sosem lesz.
    egyből hjózás felé mentem és elkezdtem belakni a kontintnst ami a szigetemtől 5-6 kockára volt.
    A pretoriánusoklkal levertem a legközelebbi szomszédom, mivel gályán is át lehetett menni foglaltam piramist. Aztán mikor meglett az astrtonomia leromboltam 5-6 városát aannak akinek a legtöbb pontja volt, és átvettem a vezetést. Ekkorra már csak 1 payer maratt, a többi AI. Erre bejött valaki a közeli szomszédom helyére, és visszafoglalta a piramisos várost. Épp kész lett a kémia, és gránárosokkal visszafoglaltam de annyira laggzott hogy képtelen voltam folytatni egy másodperc kb 5-6 másodperc alatt ment le, és a kretén sosem nyomott kör végét mindíg megvárta míg letelik az idő. Mikor bejött a a rohadt eszkimó szétcseszte a játékot, és hiába írkáltam neki hogy húzzon a picsába mert nem lehet tőle játszani.
  • uwu
    Csak a körök számát tudod korlátozni, akkor mindenképp vége van az adott körben, és az győz akinek a legtöbb pontja van. A fejlődést nem lehet megállítani, ha arra gondolsz.
  • CyrSyS
    Sziasztok!

Olyat belehet állítani hogy meddig menjen a kor? Pl. Az ipari forradalomig lehessen fejlődni.
  • ollie
    mert? nekem pl eredeti
  • dronkZero
    Nem mintha az itt fórumozók közül bárkinek is meglenne eredetiben... :P
  • JLH Fans
    Majd kipróbálom de ugy nem kihivás:D
  • uwu
    Jó volt ez a toal realism modos játék.
    Kikapcsoltam a conqest victory-t, gondoltam fellövöm az űrhajót, vagy kultúrálisan nyomom el a világot, ennek ellenére diplomáciai győzelem lett belőle.
    Island-on játszottam emperor fokozaton, de nagyon könnyű volt mintha noble lett volna. Ezzel a moddal szerintem simán lehet deity-n is játszani, mivel sok idő van a térképen való mászkálásra, meg van pár új dolog ami még több kombinációs lehetőséget ad, így össze-vissza lehet szopatni a gépeket. Nameg az elfoglalt városokért lehet kapni 1-2 technológiát, ngyon mgéri hódítani.
  • Darkon
    Szerencse kerdese nalam pl barbarinvazio van (prince utan 2.nehezsegi fokon jatszom) folyamatosan jonnek tucatjaval gazdasag docog most lett csak chariottom de ok mar swordsmanekkel jonnek(!) nehez idok jarnak a Francia(Frank) birodalomra...
  • uwu
    Játsszál inkám a total realism moddal sokkal könnyebb.
  • lee56
    lol, azért ne add fel
  • JLH Fans
    Én belevágtam hogy ezennel nem kontinensen,hanem sima Pangeán elsőként a forumozok és összes ismerősöm közül nemcsak Emperoron,hanem Immortalon is nyerjek.
    Ez az eddigi legbiztatóbb kisérletem,ugyanis technologiában tartom a lépést még mindig (AD500)Sőt,az első hábirúm is biztatóan indult,praetoriánusaim 2 várost is elfoglaltak.Úgy terveztem,leigázom Mao Cetung bácsit,aztán nekimegyek a közelben levő Dzsingisz Kánnak,ugyis idegbeteg faszfej szóval tuti nekemjönne előbb-utóbb.
    Ámde ekkor hadat üzent a Zulu,majd Mao upgradelte az ijászait longbowmanekké
    Nem volt még gáz,mert volt erőm támadásra és védekezésre is.
    Erre persze hogy a térkép 2.feléről hadat üzen nekem Alexander már hogy a faszba is ne....
    Abba kellett hagynom a kinai háborut,a körök mentek,mendegéltek én pedig csak védekeztem...
    Volna,ugyanis ekkor gondolta azt pár körrel később Dzsin gisz KÁn hogy mivel még van olyan gép akivel nem vagyok hadiállapotban,ezért neki se ártana hadat üzennie mert még csak 85 frontos a háboru és eddig még mákszemnyi esélyem is lett volna...
    Na közben sikerült békét kötnöm Alexanderrel (persze csak technologiáért)szóval a fiúk még egy utolsó rohamra indulnak,de innentől kezdve sztem esélytelen...Pedig milyen jól indult...(A spacem meg rohadjon meg és szopjon le )
  • uwu
    Nekem megéri
    Találtam egy tankot aminek 9 arany a fenntartási költsége (csak egy promója van, 100% xp for combat).
    Asszem megéri, tekintve, hogy jelenleg riflemenekkel meg ágyúkkal kell aprítom a longbowmeneket. Így mék lazább lesz.

Egyébként sokkal könnyebb a mod mint az alapjáték. Annyi extra van, a gép meg annyira bénán játszik... Emperoron nyomom, de asszem ha ezzel megvagyok tolok egy daity-t is.
  • Darkon
    En nem hasznalom mert tul dragak inkabb a sajatjaimat kuldom kb 20-100arany koruonkent attol fuggoen milyen szinten allnak es milyen eros egysegek
  • CyrSyS
    35 féle bónusz? az tök jó
    Minél több fejlesztés legyen nekem ez a lényeg :)
  • uwu
    A zsoldosokat senki nem használt még?
    Csak mert én szeretnék, de nem tudom hogyan kell.
  • Bull
    Probáltam háboru nélkül nyerni,de legalább lépést tartani a géppel monarch-on.Nagyon élvezetes játék lett,legalábbis nekem ,aki szeret birodalmat épitgetni.AD 1100-ban járok,eddig senki nem háboruzott senkivel,11 várost épitettem,a 12.-hez már uton van a settler,a 13.-hoz pedig már épül.A fövárosom már 16-os,ami nem rossz,90%-on sikerült szinte végig fejlesztenem,és most 470 kutatáspontom van.
    Azt mondanom sem kell hogy a gépek többségének természetesen több és nagyobb városa van mint nekem de azért kutatásban kissé elmaradtak Már csak azt kéne kitalálnom,hogy fogom megnyerni a végén.Lehet hogy mégis csak kiirtok mindenkit az infantry-kal
  • JLH Fans
    EZ a mod nekem is tetszik 2 dolgot leszámitva:
    1:kib lassu nem birja el a gépem
    2:szerintem már tulságosan tulbonyolitották a dolgokat,azért egy egységnek nemár 35 féle bonusza legyen stb...
  • Dragooon #3994
    köszi szépen :)
  • uwu
    A total realism modban, hogy kell használni a zsoldosokat? Nagyon táposnak tűnnek, vettem egyet, de nem tudom hogy kell lerakni.
  • Cormac
    Különben is...olvasd el az oldal tetejét.....szép piros betűkkel mi van kiírva?

Mit gondolsz, miért? :S
    "A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!"
  • ollie
    Peched van, mert innen (direct2drive) csak az Usában, Kanadában. Mexikóban és Nagy Brittaniában lehet letölteni.
    :)
  • Cormac
    Meg kell venni...
  • Cormac
    A netről..
  • dr Kotász
    Az egész játék több turnből áll.
  • Bacsa Szabolcs
    sziasztok!

lenne egy kérdésem hanét lehetne letölteni a játékot
  • uwu
    Valamit nagyon elbasztak ezzel a moddal, normal mapon is nehezen játszható.
  • uwu
    Na most lett elegem az earth mapot játszhatatlannak minősítem
    Kezdek újat kisebb térképen.
  • CyrSyS
    Lenne egy olyan kérdésem hogy a speed az mire szolgál? Lassabban telik az év körönként?
  • Darkon
    Sehogy:) max ellensulyozni lehet valahogy igy...