Civilization IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
És harmadszor scenario. 😛
A Dzsingisz kános móka is érdekes, bár nagyon könnyû. Nincs alapból város, hanem nomád táborok vannak, tudnak kettõt lépni, és abból áramlik véletlenszerûen(de eléggé sûrûn) a sereg, attól függõen, hogy hol áll. Meg benne van Magyarország, lehet tatárjárni itthon is... ( 😞 )

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Elõször is Alexander
Másodszor HOF
<#szomoru1>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Alexand-es scenario-val rengeteg pontot lehet gyûjteni a FOF-ba, 104000 normalizált pontot kaptam a conqest-ért.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

robotnyk
nem hiszem hogy van, cdgalaxisban elsõk között van mindig
Botond
Kiegészítõ kapható már itthon? Most értem haza,és nincs már nyitva bolt. :-( Cd galaxis honlapján még csa jön jön jön...
ollie
Van benne némi random is, de a kézikönyv szerint a legnagybb esély a terjeszkedésre a kereskedelmi útvonalakon keresztûl van. Persze most eszembe jutott, hogy a tengeren keresztül is van kereskedelem.

ha ez ilyen egyszeru lenne nem kerdeztem volna.
vmi bizarr a dolog. uthalozattal es tengeren az osszes tobbi hindu varosommal osszekotott varosom az oceanon tulrol vett taoizmust valasztja.... 😞

Nem egy várossal akartam megnyerni a játékot, csak a startra gondoltam.
ollie
A vallások azon városok felé terjednek, melyekkel valamilyen út vagy folyó köti össze.

Hát sztem semmelyik civben nem lehetett nyerni 1 várossal megsugom itt sem lehet😊
Ha a 3 ment akkor itt mi a probléma?Az elejen ugyanugy terjeszkedni kell,csak nem szabad 6-7 városnál többet letenni az anyagi csõd miatt.
A városok letevésében pedig végképp nincs semmi ujdonság.
Srácok ti hogy kezdetek?
Csináljak gyorsan pár várost védelem nélkül vagy csak egy várost és azt fejlesztem? Hova a legjobb lerakni egy várost? Bocsi ha hülye a kérdés, de az elsõ 3 Civvel faszán elboldogultam, de a 4-gyel sehogy se sikerül.
megneztem a warlords-ot, asszem maradok a sevomod-os alapnal 😞 talan csak a great wall tetszik, de annal meg kar, hogy nem novekedhet.

vhol van valami leiras, hogy a vallas hogyan terjed? van egy orszagom, ahol az egyik vallas el van terjedve. az orszag keleti szelen uj varos epitek, ami hosszu korok ota nem veszi at a kozponti vallast. a deli orszaghatarnal epitek egy masik varost, ahol "felfedeznek" egy masodik vallast. erre az elobb emlitett varos a kovetkezo korben felveszi az uj vallast.... miert nem a regit? ami mar sok helyen van? ami a kozeleben mar el van terjedve?

Ohh én kezdõ játékos vagyok és a sima CIV4-nél is erõs volt nekem magasabb nehézségi szinten,csak rákérdeztem hogy a kieggel még jobb lett-e. Egyébként ennek a játéknak van a legjobb AI-je jelenleg a stratégiai játékok között.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Miért sztem ha monarchra vagy feljebb tetted akkor eddig se volt rossz😊
Sziasztok!
Tehát a Warlords által jobb let a gép AI-ja? Ha igen akkor asszem felteszem én is megint és játszom vele!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Tudom azt akartam irni csak nem akartam ujabb +felesleges hsz ást😊
Kori
oke újra fogom rakni

de a warlords telepítését azzal kezdi hogy automatikusan kérdezés nélkül 1.61-re frisiti a civ4-et
és utána jönnek a gondok
beléptem modba ott csak 4 kört kaptam és automatkusan kapituláltam

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

telepísd újra...
ez nem azt jelenti h agresszívabb, csak h jobb..
akkor lett volna aggresszív ha a második városa után megtámadott volna...
nincs semmi baj a crackes játékkal...
a kérdésem h a Warlordot miért akarod patchelni?
telepísd fel helyesen és mûködni e kell...
alapjáték sdhval
1.61 patch
utána Warlord crackes verzió...
simán fut a játék...
SötétBarom
CivAnon

Nemtudom volt-e már, de sztem jópofa.. Ráadásul még lehet hogy segít is valakin ;DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dronkZero
Fogalmam sincs, nekem ilyet nem csinál...

Kori

leírt problémámmal kapcsolatban valamilyen más tippetek van?

AZt vettem észre mintha a warlordsban a gép még aggresszivabb lenne😞
Komolyan kezdtem egyet a keltákkal,kinéztem egy überfasza helyet városnak,gondoltam az tuti az enyém lesz,a kinainak má 2 városa volt mikor kinéztem és má az archert gyártottam hozzá,és má a settlert gyártottam mikor letette a 3.városát,de hálistennek nem oda csak kb 6 kockára onnan.
10 kör még elkészült a settlerem kb 2 kockára voltam a célmezõtõl erre.....letette 4.városát...pont oda.
mielõtt én még a 2.at😊
Pedig nem én lettem bénább.
Morfi
hát jó kérdés...de van olyan civ4 ami nem crackes, azt lehet patchelni és akkor úgy már jónak kell lennie

Kori
na van gondom

civ4-et inditom, semmi gond, belépek a játékba
aztán 10 fordulo után automatikusan kapitulálok

na ez miért van?????????????????

Kori
Have a look at our cracktro
??????

Kori
thx

rákerestem a guglival ezek szerint valamit rosszul írtam mert 0 találat

Morfi
meg lehet hogy boost is elkellene mellé

dronkZero
Ehm. Valami rémlik, hogy hallottalak beköszönni, de nagyon halk voltál, és nem is szóltál többet(legalábbis nem hallottalak). Vagyunk páran a BF2es klánunkban, én azt hittem, hogy valamelyik klántársunk köszönt be, aztán nem foglalkoztam többet a dologgal, bocs.

A TS-t állítsd gombnyomós üzemmódra, a hangaktiválós nem 100%os, meg idõnként nagyon idegesítõ tud lenni.

Morfi
te kis butus, a gugli a barátunk õ tud mindent, de asszem ez az ami kell neked.

Kori
kis egítség kellene

feltelepítettem a Warlord-ot
a civ4-et 1.61-el patch-elte
a warlords elindul a civ4 nem
nincs valakinek ilyen crack-e

Morfi
na megsasoltam kemény 5 percben a játékot 😊 azt hiszem már tudom mivel ütöm el az idõt 😄 már maga a kezdõ zene is fület gyönyörködtetõ nem beszélve az új vezetõkrõl na meg a többirõl, szerintem jól sikerült

Morfi
lehet 😊 mert ezeket a nagy embereket nagyon nehezem szokom meg 😄

Ez ugye nem komoly kérdés?😊
Morfi
hogyan? mesélj 😄

Morfi
amúgy a ha mentik az internetes játékot az kinek a gépén történik vagy mindenkinek meg lesz valamilyen formában?

Csodákat azért máshogy is lehet épiteni,de a lényeg hogy tul nagy ár elpazarolni õket ilyen célra ennék szvsz sokkal többet érnek😊
Morfi
engem akkor nem szoktak hallani mikor ki van kapcsolva a mikrofon és nem veszem észre 😊

de végre most már rakhatom fel a warlodsot 😄

Az a baj tudod bentvagyok a szerverukon és hallom mikrofonon miket mondanak de ugy latszik a csatlakozásom szar vagy nem tudom mert engem nem hallanak pedig ujat vettem....
Morfi
várni türelmesen, hátha ide kinéznek és megkönyörülnek rajtad 😊

Most ilyenko mit tegyek?Látom most kezdtetek gamet akkor beszállni má nem lehet?:S
Morfi
de nem csak az arany miatt, jó az aranyar beválthatod tudományra vagy mûvészetre, de a kalapács a lényeg, azt nem tudom hogy mennyivel emeli meg de kb meg felezõdik az építési idõ. bár lehet hogy rosszul teszem hogy ilyenekre gyúrok velük, ha igen szoljatok mert akkor keresek más megoldást 😊 szeretek csodákat építgetni, olyan sok szép jó pontot adnak hogy nem lehet kihagyni

Isten ments hogy rábeszéljelek bármire is vagy forditva,de szegény szerencsétlen GP okat aranykorra vesztegetni az a legroszabb dolog amit csak tehetsz.
Ha sikerül felhuznod a Taj Mahalt az szép és jó,de megnyugtatlak emperoron 0,monarchon kb 5-10% ban fog sikerülni,multiban meg öröm ha van,de azért nem esek hasra tõle.
Aranykornak egyetlen esetben van értelme,ha ûrversenyben akarod szétrugni mondjuk Gagarin bácsival Armstrong seggét vagy forditva attól függ melyik civvel vagy😊
Persze ilyen téren nincsen jobb az azték ûrprogramnál😊
Pluskast
Ahogy nézem viszont új tudományok nincsenek. Vagy igen?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Morfi
nekem is 100% lenne, de még 1 óra kb 😄

Nekem 100...lenne,ha kapnék egy IP cimet😊
Morfi
én technikai okok miatt nem, meg nem akarom magamat vérig alázni 😊 még gyúrnom kell rátok <#worship>

Ez játék nekem 90%.<#eljen>

Az titok.

Morfi
jól hangzik ez a tábornokosdi 😊 Bár mostanság én arra áltam rá hogy gyüjtögetem a nagy embereket és minnél elöbb aranykorokat csinálni, gondolom tudjátok miért?! aztán kb 3 és 5ig aranykorközt vagy hogy jöhet a Tadmahal vagy micsoda ami adja az arnykort építés utánn (a nyelvtani és írás hibák az erõsségeim).

ebben már nincs meg az hogy a nagy fal minden városban felépíti a falat és a barbárok elleni védelem az csak plussz?

100 oldal meg 15 óra...nekem az akkor 2 hét 😄