Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Dzsingisz kános móka is érdekes, bár nagyon könnyû. Nincs alapból város, hanem nomád táborok vannak, tudnak kettõt lépni, és abból áramlik véletlenszerûen(de eléggé sûrûn) a sereg, attól függõen, hogy hol áll. Meg benne van Magyarország, lehet tatárjárni itthon is... ( 😞 )
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Másodszor HOF
<#szomoru1>#szomoru1>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
vmi bizarr a dolog. uthalozattal es tengeren az osszes tobbi hindu varosommal osszekotott varosom az oceanon tulrol vett taoizmust valasztja.... 😞
Ha a 3 ment akkor itt mi a probléma?Az elejen ugyanugy terjeszkedni kell,csak nem szabad 6-7 városnál többet letenni az anyagi csõd miatt.
A városok letevésében pedig végképp nincs semmi ujdonság.
Csináljak gyorsan pár várost védelem nélkül vagy csak egy várost és azt fejlesztem? Hova a legjobb lerakni egy várost? Bocsi ha hülye a kérdés, de az elsõ 3 Civvel faszán elboldogultam, de a 4-gyel sehogy se sikerül.
vhol van valami leiras, hogy a vallas hogyan terjed? van egy orszagom, ahol az egyik vallas el van terjedve. az orszag keleti szelen uj varos epitek, ami hosszu korok ota nem veszi at a kozponti vallast. a deli orszaghatarnal epitek egy masik varost, ahol "felfedeznek" egy masodik vallast. erre az elobb emlitett varos a kovetkezo korben felveszi az uj vallast.... miert nem a regit? ami mar sok helyen van? ami a kozeleben mar el van terjedve?
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Tehát a Warlords által jobb let a gép AI-ja? Ha igen akkor asszem felteszem én is megint és játszom vele!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
de a warlords telepítését azzal kezdi hogy automatikusan kérdezés nélkül 1.61-re frisiti a civ4-et
és utána jönnek a gondok
beléptem modba ott csak 4 kört kaptam és automatkusan kapituláltam
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
akkor lett volna aggresszív ha a második városa után megtámadott volna...
a kérdésem h a Warlordot miért akarod patchelni?
telepísd fel helyesen és mûködni e kell...
alapjáték sdhval
1.61 patch
utána Warlord crackes verzió...
simán fut a játék...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
leírt problémámmal kapcsolatban valamilyen más tippetek van?
Komolyan kezdtem egyet a keltákkal,kinéztem egy überfasza helyet városnak,gondoltam az tuti az enyém lesz,a kinainak má 2 városa volt mikor kinéztem és má az archert gyártottam hozzá,és má a settlert gyártottam mikor letette a 3.városát,de hálistennek nem oda csak kb 6 kockára onnan.
10 kör még elkészült a settlerem kb 2 kockára voltam a célmezõtõl erre.....letette 4.városát...pont oda.
mielõtt én még a 2.at😊
Pedig nem én lettem bénább.
civ4-et inditom, semmi gond, belépek a játékba
aztán 10 fordulo után automatikusan kapitulálok
na ez miért van?????????????????
rákerestem a guglival ezek szerint valamit rosszul írtam mert 0 találat
A TS-t állítsd gombnyomós üzemmódra, a hangaktiválós nem 100%os, meg idõnként nagyon idegesítõ tud lenni.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
feltelepítettem a Warlord-ot
a civ4-et 1.61-el patch-elte
a warlords elindul a civ4 nem
nincs valakinek ilyen crack-e
de végre most már rakhatom fel a warlodsot 😄
Ha sikerül felhuznod a Taj Mahalt az szép és jó,de megnyugtatlak emperoron 0,monarchon kb 5-10% ban fog sikerülni,multiban meg öröm ha van,de azért nem esek hasra tõle.
Aranykornak egyetlen esetben van értelme,ha ûrversenyben akarod szétrugni mondjuk Gagarin bácsival Armstrong seggét vagy forditva attól függ melyik civvel vagy😊
Persze ilyen téren nincsen jobb az azték ûrprogramnál😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az titok.
ebben már nincs meg az hogy a nagy fal minden városban felépíti a falat és a barbárok elleni védelem az csak plussz?
100 oldal meg 15 óra...nekem az akkor 2 hét 😄