5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• JLH Fans
    Azóta felvettem mindenkit szóval remélem ma 9 fele akkor ujabb 2 vs 2 veheti kezdetét a feltételek térképügyileg olyanok lesznek amit csak szeretnétek,én bármelyiken szivesen játszom.
  • JLH Fans
    Mit nem értesz?Mint kiderülhetett szavaimból nem volt tökéletes az MSN em ebből mi nem volt világos?:D:P
  • JLH Fans
    MSn t szinten küldd el privibe légyszi:)
  • Bull
    Ezt nem értem...ma vett fel egy másik srác minden gond nélkül....akkor esetleg adj te egy cimet
  • Wlakos
    Szoljatok nekem is ha beférek valahová.
  • JLH Fans
    Azon vagyok de du 2 óta a köv felirat fogad mikor megkisérlem:cimjegyzéke nem modosithato:D
  • Szaruman
    Asszem én vagyok az állandó partner:) Engem is vegyetek föl msn-re, címem: [email protected]

Viszont nekem holnap nem jó este, max 9-10 után:(
  • Bull
    Már ha felveszel msn-en,mert én nem tudom a cimed.
  • Bull
    Ma már nem megy,de holnap szerintem ok,de még beszélünk holnap msn-en
  • JLH Fans
    Nyugodtan sztem 8 tól üthetünk egyet ha minden jól megy:)
  • Bull
    Épp tesztelgetünk,készülünk ellenetek....hehehe

• JLH Fans
    Köszi szépen mindenkinek:)Lehet a végén még 3 vs 3 is lesz belőle?:D
  • Wlakos
    KIrály lett a cikk:)
  • Bull
    [email protected] nekem is egy állando partnerem..ugyhogy adott is lenne a 2v2
  • Botond #3688
    Bronz az réz amúgy,de a többi stimmel. :-)
  • mzprox
    Van valami balance vagy esetleg mirror map opció? Civ-et még nem játszottam multiban, de single üzemmódban már igazán veterán vagyok :). Én is a nyugodt építkezős játékot preferálnám a warrior rush helyett. (Msn címem egyébként : seridur kukac gmail . com)
  • mzprox
    Civ4 multit én is játszanék szívesen valamikor...
  • JLH Fans
    Akkor légyszi dobj meg egy cimmel...:)
    Angol-Inca szövetséget csinálunk akkor,ha kontinenseken játszunk vagy szigeteken.
    Lévén a financial alaptulajdonásgot tartjuk a legtáposabbnak,márpedig mind2 vezető azzal kezd,ezen belül az Victoria imperealista Elizabeth meg filozofikus mindkettő nagyon hasznos,a jó öreg Capac mester az inka oldalról pedig ipari,na egy olyan kell a csodák miatt.
    Itt ez tipikusan fejlesztgetős játékok,az astronomia (galleon) feltalálásaig át se lehet kelni a másik kontinensre ,szoval van idő 10-15 várossal benépesiteni és csak aztan van háboru.
    Van még a Hub és Pangea,na itt ugyan 1 kontinensen vagy az ellenfelekkel,de mivel kicsit messze vannak,ezért van lélegzetvételnyi idő mondjuk egy Oraclere meg 3-4 városra,de többre már nem.
    Az összes többi 3-4 map arról szol hogy az ellenfél ante portas, 10-15 kockára vannak kb a fővárosok,szóval kezdettől fogva csihi-puhi,üsd vágd nem apád csőd miatt felesleges aggódni,nincs mibe belerokkanni ha addigra a másikat kiirtja az ember:)
    Ez utobbi játékokat azért nem szeretjuk csak annyira,mert félig szerencsejáték.
    Tegyük fel nincs se lo se vas se bronz,az ellenfélnek meg vmelyik ott fityeg 1 kockára a fővárosa mellett.
    Innentol kezdve sok esélyed van tudástól/nemtudástól függetlenül:)
  • Bull
    Szasztok.
    Milyen tipusu multit nyomtok?Olvaslak benneteket régota,Angol-Inca szövetség...stb,általában gondolom 2v2-ben rush-olás megy mi?Semmi nyugi,állando feszültség,folyamatos háboru?
    Elég régi civ-es vagyok,néha lehet hogy beszállnék,esetleg valamikor egy jo probajátékra.....az az igazság hogy én kissé kényelmesebb vagyok,elöször szeretem kialakitani a stabil hátországot és gazdaságot,aztán háboruzni,mert utálok belerokkanni a saját háboruimba.
    msn-em van természetesen.
  • JLH Fans
    Tovább is lehet fejleszteni azt a technologiát máris pontosabb infokat kapsz:)
    Amugy meg a városokat nem lerombolni kell hanem elfoglalni és visszaadni az eredeti tulajnak azért is sok zsé jár:)De majd megbeszéljük TS:)
  • uwu
    Persze, ha kifejlesztem annyit mond, hogy a kincs valahol észak angliában, bagy európában van, de hiába ütöttem szét az összes várost, egyikben sem volt kincs.
  • JLH Fans
    Ezen a problémán sztem tudok segiteni ha magam is belenézek kicsit a küldibe ill annak civilopédiájába és tech-treejébe,van ott kincsvadászat is az tuti:)
    PS:Mé nem vagy TS en?:D
  • JLH Fans
    Szia a cikk sztem tök cool szóval 1 embernek má tuti tetszik:D:)
    De sztem lesz ammég több is.Ami meglepett az csak 2 dolog volt, a teológia feltalálásának időpontja,ill az oracle felhasználása.
    Multizni szoktál néha?
    Mert sajnos egyre ritkábbak a magyarok elleni 2 vs 2 ők,és sztem mindenki szivesen látna:)

• uwu
    Végeztem a vikingrs scenaroval, de nem úgy mint várható volt.
    A játék célja az lett vola, hogy összeraboljak kb. 50000 aranyat. Mindenféle kincsekre kellett volna vadászni, de nem találtam semmmit. Az első két véros adott 2x200 aranyat, de azután sehol sem kaptam. Az összes várost, az összes falut, és bányát leromboltam, csak az utak maradtak meg, mégis csak kb 20000 aranyat sikerült rabolnom, és vége lett a játéknak conqest victory-val.
    Végül semmi nem lett a kincsvadászatból, pedig az érdekelt volna inkáb, csak simán gyalulás volt.
  • LSSAHPAUL
    a nagyfalhoz pár szó. 2 nyilas barbár tört be a játék elején a területemre, egy warriornak kellett volna szembe néznie velük :p Pont mire a város mellé értek felépült a nagy fal a barbárok meg eltüntek... szal nem csak bejönni nem tudnak ,hanem akik bennt vannak azok azonnal megszünnek létezni.. nem kitoloncolódnak hanem megszünnek létezni.
  • Amiga
    Sziasztok! Írtam egy cikket a kiegészítőről, itt van:

Warlords

Remélem, tetszeni fog.
  • JLH Fans
    Na tegnap este sikerült egy olyat civezni ami olyan 50 ből 1 szer jön össze és ami visszaadja hosszu időre az ember játékba vetett hitét az ilyen gamekért mint a tegnapi érdemes multizni:)
    Nem véletlen hogy Uwu és én is uj rekorddal 32 ill 36 ezer ponttal zártunk:)
  • Morfi
    Annak viszont örülök hogy sikerült a félreéréseket tisztázni, legalább ez a topic ne legyen olyan mint rengeteg más ahol az emberek egymást szapulják hogy te így te meg úgy és ezt neked meg azt. Ez egy nyugodt játék szerintem...és nincs kivétel :D
  • Morfi
    2v2-ben szerintem sincs kereskedelem :) Mindenki tudja hogy csak ők az ellenfelek és a cél a teljes pusztulás :D
  • Thanatos
    izé, egy 2v2-ben ahol tudod hogy ő az ellenség és őt kell legyőznöd tuti nem fogsz vele kereskedni mert minek segitenéd... (ergo nekem pl ez nem szimpatikus a multiban :P)
  • LSSAHPAUL
    Hát alapból nem kell olyan pályán játszani ahol a szádban van a másik. Akkor már tiszta age of empire a játék, persze van aki ezt szereti.
    De egy normális térképen ( nem pangea vagy mi ) ha rossz területed van akkor védekezni kell és nyomni a tudományt. A támadó nagyon sokat szív a háborúval.. hosszú az út mire oda ér a csapat, lehet már el is avul.. ha meg veszit egy egységet neki kb 10 kör mig helyettesíti szemben a védővel aki akár körönként kiszarik egy egységet.. nem beszélve arról hogy milyen bonuszok vannnak város vagy hegy védekezésnél.. és még van egy igen jelentős tényező : az idő. már kb 20 egységnél nincs is idő normálisan belenézni a városokba, szinte gondolkodni nincs idő hogy mit fejlesz ha még egyáltalán jut pénz a fejlesztésre.
  • Yossi
    mert a gepfegyveres csak vedekezni tud, nincs attack pontja.
    vegulis logikus. egy nehez gepagyuval nem lehet lerohanni az ellenseget. csak beassa magat es vedekezik.
  • Falabu #3669
    Ha se ló se vas nincs akkor kell kereskedni. Lehet neki meg az nincs ami neked van és azmeg neki kéne, meglehet győzni őket, hogy cseréljetek:)!

Az miért van hogy a gépfegyveres egységem nemtudja megtámadni az ellenség muskétását, de a cavalry simán osztja neki???
  • uwu
    Bocs ezt egy kicsit félreértettem, azt hittem szó szerint nehezedre esik kezdőkkel játszani.
  • JLH Fans
    Egyébként ez totálisan igaz főleg olyan pályákon ahol az ember 1 kontinensen van az ellenféllel és jó közel.
    Most ha se ló se bronz se vas,az ellenfélnek meg igen akkor onnantól kezdve kapáltak,lehet vki bármilyen játékos tulsokmindent ugysem fog tudni csinálni:)
    Az előzőről meg annyit hogy azota hálistennek mint kiderült csak félreértettél ennek örülök:)
  • JLH Fans
    "
    Sziasztok! az MSN cimem [email protected] ha játékot szerveztek és eltudtok viselni 1 ujoncot:) "
    Erre irtam hogy igen persze hogy el tudunk:)
    Hát basszus ha ez baj hogy leirtam...No komment.Visszakérdezek hogy az előző beirásod miért kellett?
    Mert arra nem volt szükség sztem de mind1.
    Most nem az,végigjatszottunk egy csomo multit szóval nem gáz,de amugy ez a kérdés sztem szintiszta kötekedés volt nem más.No de mind1.

• uwu
    Egyébként, az hogy ki a győztes 90%-ban azon múlik, hogy milyen kezdőhejre kerül az ember. Nyersanyagok és kaja nélkül semmit sem lehet csinálni.
  • uwu
    Pont az ilyen beszólásokra gondoltam az előbb.
    Az első sort mégis miért kellett?
  • Morfi
    Énis, én is, én is akarok multizni vad idegen emberekkel :D MAx a multiban vagyok újonc meg hogy mit hogyan merre és mikor :D amúgy ha időm engedi akkor szivesen betársulok én is 1-2 ilyen kellemes véres harcba, csak az a lényeg hogy utánna az ellenfelek ne öljék egymást halálra szavakkal se :) Ne legyünk már "buták" :)
  • JLH Fans
    El tudunk viselni bárkit:)
    Sőt sztem az lenne a cél hogy minél többen kátsszuk a fórumon ezt a remek játékot és közben jol szorakozzunk akármi is az adott game eredménye éppen.