5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Kezdj ujat hacsak nincs a gepedban min 2gb memoria mert kesobb csak 50xrosszabb lesz. -
uwu #3981 Felraktam a total realism modot, elkezdtem a realism earth mapot, de valami picsa lassan van vége egy körnek. Minden enter után várni kell egy percet. Mi lesz így a végé???
Egyébként tetszene, de lehet, hogy így nem tudok vele játszani. -
valaki meg tudná nekem mondani, hogy a "zsúfoltságot" (gondolom ez a 'crowded') hogy lehet megszűntetni, vagy legalább is csökkenteni?
kezdek belejönni a játékba :P -
JLH Fans #3979 Mint mindenkinek neked is ajánlom a multiplayert:)
Ott bizonyos pályákon garantáltan össze fog akadni ugy a bajszod,hogy kell vagy 10 perc max mire feltűnik az első ellenséges axeman:)
Csak aztán győzd megvédeni magad:D
Ami meg a többi részét illeti,ez nem Battlefield,vagy hasonló,szóval sosem lesz olyan. -
CyrSyS #3978 Sziasztok megint! Olyan kérdésem volna hogy a civ IV jó meg minden de nem akciódús. Értem ez alatt hogy pár óra kell mire tényleg mondjuk összeakad a bajszom valakivel úgy isten igazából. Valahogy lassúnak tűnik a játékmenet. Nem lehet ezt valahogy javítani? Fürgébb játékmenetet kialakítani? -
uwu #3977 köszi, akkor megnézem hétvégén
-
Lord Zax #3976 Lehet mindent külön inditani. Olyan mint a hl, meg a cs, két kül játék, de szükség van az eredetire. Nekem külön van kint sima civ4, modos, meg war exe is. -
uwu #3975 Ha felrakom a 2.1.3-ast a gépemre csak az alapjáték változik meg, wagy nem lehet warlordsozni sem? -
2.1.3as verzio a sima civhez jo csak. En most fogom tesztelni ezt a betat most szedtem csak le a warlordsot(akarommonadni megvettem persze) de a modnelkul nem akartam elkezdeni nov6-ra igertek hogy kijon a teljes dehat ugylatszik kesnek:( -
CyrSyS #3973 Lenne egy olyan kérdésem hogy a speed az mire szolgál? -
CyrSyS #3972 Ésha jól olvastam a Civfanatics oldalon, én is készíthetek saját Tech tree-t? Ez jól hangzik, régebben vágytam ilyesmire. Ha megerősítit nekem valkai hogy a gép is használja az általam készített fejlesztéseket akkor megtanulom a tech tree készítéshez szükséges ismereteket! -
CyrSyS #3971 Köszi! Jó hogy szólsz mert felakartam dobni a Warlords-ra de ezek szerint a 2.1.3 nem kompatibilis vele mondásod szerint. Akor még várok! Sztem ennek a játéknak van a legjobb AI-ja és ez ami megfog benne! -
Szerintem az osszes kozul ez a legjobb keszul a warlordhoz is meg nincs kesz teljesen beta 3as mar letoltheto
TR Warlords beta 3 -
CyrSyS #3969 Most olvastam a Total Realism MOD-ról. Ha jól olvastam a játékot élethűbbé, nehezítésekkel fűszerezték? Mert ha igen akkor azonnal visszaállok a civ-re :) Mert olvastam hogy prá dolog sokkal drágább lett meg ilyesmi. Ez tök jó :) ÉS a MOD ugye függ a nehézségi foktól is egyben ugye? -
Mi is a Total Realism-ot nyomjuk és tényleg buli a sok új egység meg találmány meg minden. -
Cormac #3967 Hát akkor biztos van mod is benne, de nem simertem fel. ;) -
Lord Zax #3966 Sziasztok!
joideje játszok már evvel a kis játékkal, amiota kijött kb. :)
HA unatkozok simán elöszedem, sose unom meg, ha töltök egy uj játékot addig ezzel elvagyok.
Találtam egy jo modot, total realism mod, minden jo benne, csak az idöt nemtudom változtatni, az csak realis lehet, de az meg tul lassu, epicen szoktam nyomni az megfelelö lenne.
Valaki nemtudja belehet e valahogy rakni hogy választhato legyen?
Nagyon bejön ez a mod, jobb mint a hivatalos kieg, több egység reálisabb... -
JLH Fans #3965 Bármilyen modot rá lehet engedni gyakorlatilag a warlordsra 
Csak épp minek modolgassam a jétékot akkor eleve multinak nyicsta,nameg elég bonyolut és összetett anélkül is:)
De persze ettől még ki lehet próbálni:)
-
Ezt a két modot a Warlordsra is rá lehet engedni? -
lee56 #3963 Nem csak neked 
Cormac : biztos igazatok van, sokat nem zoomolgattam mondjuk, de ennyire részletes kis vityinlókat nem igen láttam, pedig elég max grafikán játszok szal, nem a grafika miatt. -
JLH Fans #3962 Áhh eszméletlen sok dolgot hianyolok én is civ3ból...
Csak pár példa:Zeusz szobor (ancient cavalry rulezzz)
-Coastal fortress (mekkora köcsögség hogy a 4ben semmi se lő vissza a hajoknak:S)
-Cruiser missle (ujabb ellenszer lehetne elsősorban hajok ellen)
-Aircraft carrier nem tud bombázot szallitani:S
Nameg a city view és a palotaépitgetés...
És bizony a 3 nak a diplomaciája is sokkal jobb és összetettebb volt,csak azt a hibát kellett volna kivenni vhogy belőle,hogy a gép városért odadta mindenét
Persze összegészében jobb jóval a 4 a 3 nál de ezek nagyon hiányoznak legalábbis nekem.
-
Cormac #3961 Bezony...ha felépíted a városod szépen, akkor lesz ilyen zoom-mal. :) -
de lesz ilyen sima zoomolással -
okok, köszi :> -
lee56 #3958 Zoomolással tuti nem lesz ilyen, szerintem valami moddal csinálják, mer sima civ4-ben nem tudok view city gombról, pedig egyideje már jáccok vele.
Azé nemtom mért nem lehetett alapból benne, sztem jópofa dolog, látni közelebbről részletesen a szép nagy fővárosodat. -
meglehet :D de nem erre gondoltam..
a civ3-ban volt egy olyan, hogy megnyomtál vmit és egy szép kép lett a városodból.azt megtartották, vagy kiszedték a 4-ből? -
Cormac #3956 Zoom az egérrel??? -
Ja siman installos nem kell foltenni ujra a jatekot. Sevomodba jobban ki vannak dolgozva az egysegek de szerintem a Total Realism jobb. Az alap egysegek minenki szamara elerhetoek de van egy csomo plusz csak az adott nep altal fejlesztheto egyseg(nem kezdem el felsorolni mert nagyon sok van civfanaticson nezze meg akit erdekel). -
lenne egy kérdésem! a civ4-ben melyik gombbal tudom elérni, hogy az ilyen képet lássak?
lécci segítsetek htx -
Wlakos #3953 jaja
-
Bull #3952 na,akkor ez az a fajta város amiböl azt csinálsz amit akarsz -
JLH Fans #3951 Óóó hogy rohadna le....akkor elmondom:)
Szóval van 3 kagylő,1hal,a elefánt,1 disznó,és kaptam lovat is:D -
JLH Fans #3950 Hmm talán igy akkor:
Álom a köbön -
JLH Fans #3949 Csak hogy irigykedjetek egy kezdőpozicio életem második immortal fokozatos játékában
(Mellesleg egész jól megy mostanában a ladder is már)
-
lee56 #3948 Köszi, megnézem őket, ööö lehet hüle kérdés, de installosak, vagyis könnyen le lehet szedni őket, vagy ujra kell rakni hozzá a játékot.
És a Sevomod-ban kidolgozottabbak az egységek, ezt a grafikára értetted?
Még 1 kérdés, van olyan mod, vagy ezekben a modokban vannak uj minden nép által használható egységek, pl mint a régi civ3 kiegekben, cruiser hajó, aegis cruiser, radar artillery mrls vagy hasonlók? -
uwu #3947 Soha nem játszttam easy-n. Gépek ellen emperor, vagy deaty, bár az utóbbiból csak egyet csináltam. Mielőtt elkezdtem multizni, volt egy időszak mikor toltam párat nobe-n, hogy szokjam a városmanagementet, egész máskápp kell csinálni. Az a gáz hogy a multit nem lehet csak katonai erővel megnyerni, nehéz fokozaton gépek ellen viszont nincs más esélyed.
Bár utolsó játékomban cultural victory-t csináltam emperoron, de sokkal nehezebb volt mint a domination, csak már untam hogy mindíg ez a vége.. -
Erre a megoldas meg meg millio idegesito dologra: Total Realism MOD vagy: Sevomod
En mindkettot probaltam a sevomodba jobban kidolgozottabbak az egysegek a total realism meg meg inkabb realisabb -
lee56 #3945 Hmm, először is, ahogy már leírtam általában, szigeteken jáccok ahol astronomiáig nincs foglalósdi, és ilyenkor nagyon nemmind1 kinek van vallása az elején, és hogy mennyi 
De még ha mondjuk continensen jáccanék is, normálnál nehezebb fokozaton hogy a fenébe foglaltok el a géptől bármit is, engem a puszta terjeszkedés padlóra küld néha gazdaságilag, nagy hadsereg fentartásról nem is beszélve. Vagy easy-n jáccol akkor, vagy én cseszek el valamit, de nagyon
-
uwu #3944 Ez azért is jó, mert általában nem kell prófétát pazarolni a templomra.
Persze, van hogy nincs ideje belerakni, attól függ milyen közel lakik.
-
uwu #3943 Násképp is lehet valláshoz jutni. 
Ha a szentvárost elfoglalod, igazából mindegy, hogy ki találta ki hamarabb a vallást