5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
uwu #3742 Én már tudom milyen, az elsőt elvesztettem, Zeroval nyomtunk 2v2-t idegenek ellen.
Persze simán megnyerhettük volna, de akkor még nem tudtuk mit is kell csináli egy ilyen mapon, az volt a tanulójáték. -
JLH Fans #3741 Azt hiszem pár órán belül megtudom milyen is az hogy kontinenseken vesziteni:D
Sebaj Uwu is sztem pár game kérdése hogy megismeri:D -
JLH Fans #3740 Jóhogy hát magasabb fokozat---előbb feláálazadó városok:)
Igazábol csak ennyi a különbség. -
Morálban? Hm,ez új,majd megnézem a kézikönyvet vagy civilopédiát,de kösz! -
Nem mindegy mert a nehézségi fok érzékelhetően megnyilvánul a morálban , de levan írva valahol ha nem találod akkor megkeresem... -
Multinál amúgy ha nincs gépi ellenfél nem tök mind1,hogy settler,noble vagy emperor vagy akár bármi más a fokozat?:-) Barbárokat külön lehet állítani. -
cetli=centi -
Szeptember végéig még olyan netem van ami random bebont és utána új IPvel nem tudok visszacsatlakozni,de már folyamatban a költözés egy helyre ahol stabil a net,szal októrbetől jövök és ölök. :-)
Már rég csatlakoztam volna,ha tehetném. :-( Kisgyerekkorom óta rendes civ multira várok. Mióta kijött civ4 vágom a cetlit a költözésig. ^.^ -
Az nem is baj mert a multik is mindig nooble fokozaton zajlanak, legalább szokod.
Ma este tolhatnánk egy gémet , másnem gépek ellen! -
Japánok körül szorult a hurok,beszorultak a szigetükre de ott erősen védekeztek,én meg nem tudtam rájuk fókuszálni,mert nyugatról védekeztem meg annyira meglódult a technika fejlődés,hogy egyfolytában épületeket kellett felhúzni a városaimban nehogy betámadjon vki.A tank környékén jutottam lélegzetvételnyi időhöz legyártani pár tucat páncélost azokkal meg angol segítséggel kipucoltam őket a szigetről,mire leraktak 2 várost Szibériában,és oda már csak longbowmant tudott összehozni párat amit elsöpörtem a páncélosokkal. :-) Nobleon tolom amúgy mindig,nem szeretem,ha csal az AI. :-P -
:) -
Tankokkal archert?:) Settler fokozat?:P -
Beizzítottam a 24 cives Föld térképet,elsőre az indiaiakkal nyomultam egész délekelt ázsiát magamévá téve technológiai győzelmet arattam (űrhajó). Aztán gondoltam egyet kipróbálok vmi mást és Kína szineiben kicsit agresszívra vettem a figurát. Lezúztam kezdésnek Koreát,aztán elkezdtem a mongolokat pedzegetni és az ő 4 városuk is befoglaltam,majd megindult Japán ellen. Itt erősebb küzdés volt végül tankokkal gyalultam le az íjászait. Elég jól tartotta magát amíg az angolok is rá nem ugrottak a fél világot megkerülve. Itt is űrhajós győzelem lesz úgy néz ki. Viszont elkelne egy erősebb gép lassan mert a 3ghzes p4es 2 giga rammal eléggé elgondolkozik egy egy kör léptetésénél,akár fél-1percet is. -
Most néztem meg Toguwarat, elég sok bonuszt kapnak a védekező egységei is, a gép valahogy alig akarta leverni az egységeket. Igaz kell neki egy kis segítség az elején hogy jól fejlődjön :) -
Jó, én voltam annyira béna, mint amennyire szar területetek volt:P -
JLH Fans #3727 Igen és bár nem nyertünk a veretlenségünk mostmár több tucat kontinenses game utan is megmaradt:D:P
Pedig annyit igértük eddigi gamekben az atomot meg ti is most mikor tényleg lehetett volnajönni vele egyikünk se próbálta:)
Na majd Roosevelttel Toku ellen:)
-
JLH Fans #3726 Lehet másoltal is igen:) -
De nektek meg van eredetiben? Vagy lehet hmm másoltal is játszani neten? Mert akkor szivesen felrakom újból mert most helyhhiány miatt le kellet hogy töröljem... -
De brutális hidegháború alakult most ki:) 2*2 finan líder, tecnológia fej-fej mellett...:) -
JLH Fans #3723 Warlords:) -
mzprox #3722 Mai nap egy játék? -
mzprox #3721 Melyik verzióval játszotok? 1,6-os patch? Netalántán a Warlords-al? -
JLH Fans #3720 Nem is az elejen követtetek el hibákat az elején mi hibáztunk nagyot:)
Ááá hihetetlen volt hogy ti már fregattal és gránátossal nyomultatok mikor mi még javában fejlesztettük a puskaport:D
Kb 5 technologia előny volt ez:)
S most először hittem azt végünk van,azért a 3 nagy parti városom (12,11és 7es)beleértve a legjobbat tele csodákkal lerombolása után meleg volt a helyzet nagyon:)
Végül szerencsére bejött,( mivel időt nyertünk a túléléshez hogy megsemmisitettük óriási veszteségek árán de mind3 inváziós sereget)hogy a filozofiai vezetőt jóval jobban kimeritette a harc mint bennünket a pénzest de azért ez nem volt ilyen egyszerű:D
Nagyon kivancsi leszek a mai összecsapásra félek még egyszer nem fogunk forditani innen,ezért nem szabad megengednünk hogy ennyire elhuzzatok:) -
A lényeg, h 1938-ban adtuk föl tomival, és ha nem követünk el kisebb hibákat az elején, akkor talán máshogy alakul. Ja, és meg kell tanulnunk lerakni 5 helyett 10 várost ugyanarra a helyre:P -
Huh én is szivesen kipróbálám multiban egyszer.... -
uwu #3717 Tegnap lezajlott életem legkeményebb és leg élvezetesebb meccse.
R_P és Tomi vs JLH és én. Ezt sosem felejtem el, kösz srácok. A részletek anyyira durvák hogy le se tudnám írni. Ha kíváncsiak vagytok gyertek, multizzunk minél többen, garantált hogy emlékezetes lesz. -
Még szerencse,hogy 2 giga van. ^.^ -
Viszont 1 giga memória nem lesz elég a 24 civhez. -
Rusy #3714 ne haragudjatoka hülye kérdésért de a tutorialban elakadtam, amikor azt mondja nyomjam meg a g betűt és egy kis falura menjek rá nem tudom megcsinálni, hogy kell? -
Kúl kis játék volt, sajna tegnap nem tudtam folytatni:( Habár sztem felesleges, mer ami kis előnyre szert tettünk, azt el is b*sztuk:) De kezdem komálni a filós vezetőket, bejönnek:)
Taktikai/stratégiai szempontból kell még kicsit fejlődni, és akkor egész izgalmas meccseket tudunk vívni:) -
JLH Fans #3712 Szép kis multiparty alakult végre tegnap:)
Ezuttal nem 5 en,hanem végre 6 an magyarok sikerült belevágni,természetesen 3 óra játék után ujabb incomplete lett az eredmény,de hálistennek ezuttal ugy néz ki folyt.köv,és nemcsak a game befejezése,hanem továbbiak is követik:)
Kb 1óra lehet még hátra belőle:)
A game számomra legalábbis (de ahogy kiderült mindenkinek) nagyon tanulságos volt,sztem izgalams is,és mindenki tanulhatott belőle.
Zero,Uwu and Me csaptunk összes VAkos,RP,il Tomi-Bullal, a filizofikus vs financiális vezetők igen nagy párbaja alakult ki,mi képviseltük a pénzeszsák stratégiát:)
Az elején némi előnyre tettünk szert a stonehenge és az oracle lévén,ingyen metal casting és kereszténység.
A Piramist természetesen az ellenfél vitte haza,igy a reőresentation miatt aztán a sok tudóssal hatalmas technologiai boost vette kezdetét odaát,mig az elejen az összes csoda mienk lett ,Parthenon Art.Templom Colossus,Great Lighthouse stb)de aztan többekközött a Sankore Egyetem ill pl az Angkor Wat már jelezte,hogy ellenfelünk van előnyben,s ezt a soksok tudósuk és a fil vezetőüknek köszönhetően (meg persze az államforma) még fokozni is tudták,mig nálunk lassan (de aztan annál biztosabban) ért be a sok cottage.
A liberalizmus körül csucsosodott ki az ellenfél előnye,az ingyen asztronómiával együtt lehetett vagy 3-4 tech,mondhatni a taktikai harcot elvesztettük,fel voltunk készülve az invázióra,de hálistennek nem jött,mert mint kiderült a technologia fejlettség nem jeletett katonait is.
Aztán egy 10 kör mulva csak megkezdődtek a harcok,stratégiában pedig hálistennek ezuttal még mi bizonyultunk jobbnak vmivel,pl sikerült átcsusszanni 3 fregatt között akkor még a galleonjainknak,majd rombolni az ellen legjobb városát (ez Uwu remek munkája volt) majd az ellenfél partraszálló galleonjait melyet nem fedezett semmi (sokaig nekem csak caravellaim voltakde abbol egész sok) a felfedezett kémia segitségével iziben fregattokká fejlesztettem,igy szegény partraszálló erők előbb kipróbálhatták a 10 fokos tengervizet,majd cápaeledelként végezték.
Majd sikeresen visszanyomtunk még egy inváziót (pedig ezuttal partraszálltak)
és végül (most már infantrynál tartunk a fán)beérett a sok ezuttál már town,igy mi kerültünk 2-3 tech előnybe,jó esélyeink vannak a győzelemre (.(85-90%)lévén egy nagyobb partraszállo erő sikeresen földet ért és ujabb várost hintett be sóval de nem is ez a lényeg igazábol,hanem hogy (remélem nem beszélek senki nevében nem igazat) mindenki ugy tűnik élvezte,és sok hasonló ill még jobb összecsapás követi még:)
-
Cormac #3711 Idővel lehet h én is kipróbálom a multit, habár én is inkább békésen szeretek építkezni, nem szeretem a rusht. -
Cormac #3710 A kiegről olvashatsz egy szuper leírást. A #3677-es hszben megtalálod a linket. -
A kiegésző milyen? Jó dolgok vannak benne? Mert akkot lehet felteszem. -
uwu #3708 Jó ez a barbáros scenario. Kirahta a camp-et egy szigetre ami egy hegyből állt, persze el tudtam hajózni, de egyből kiírta, hogy vesztettem.
Remélem ha csinálok újat nem defeat-tel kezd. -
Tegnap játszottam egy europa térképen, 10-en voltunk de 2 ember kilépett helyettük meg ai jött be agressive beállítással. Kár mert kifosott 3 kör alatt vagy 20 egységet és legyalult.. jó game lett volna mert törökökkel voltam és nem sok kellett volna a Janicsárhoz. A nagy lol az volt hogy mekkora harc volt egy vallásért vagy csodáért :D Én tudtam hogy ez lesz, kapásból a zsidóságra mentem ami meg is lett bár a stonehange építésénél hibáztam.. ugye a törököknek nincs misticism, 4 kör kellett hogy eltudjam kezdeni, a végén 2 körrel lemaradtam :p Hátha lesz ma este is :) -
Van egy mod,ami 24 civessé teszi a játékot,mert azt alapból nem támogatja,ez amit linkeltem egy csak egy térkép,amit ebben a modba kell berakni,és akkor 3 térkép közül választhat az ember. 23 civ a kelták nélkül,hogy ne legyen zsufi európában még jobban. 24 cives,ahol nem huge a map hanem egyel kisebb,illetve a 3. amit linkeltem ami huge meg 24 civ is,de a kelták vietnám/thaiföld környékén kezdenek.
Viszont huge mapon 24 civnél most járok a puskapor feltalálása körül és erősen begondolkozik a gép kör léptetésnél,pedig erősen izomgép ketyeg itten. ^.^ -
billy76 #3705 nem tom mit csináltál, de azon az oldalon le van írva hova kell másolni, és akkor mindenféle cucc nélkül simán mod-ként elindul... :-) -
Megoldottam,még egy cuccot le kellett hozzá szedni. Indiával ownolok éppen. Több pontom van,mint a második,harmadiknak együtt. :-D -
Itt a 24 szereplős Föld scenarió. Azt írja load a modként,na ez megvan,utána load scenarióként,de a load a scenario gomb szürke. Alapból i sszürke volt. Ilyenkor mi történik? Nektek is szürke a load a scenario gomb? Csak warlords scenario gomb aktív.