5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Wlakos
    Sziasztok! az MSN cimem [email protected] ha játékot szerveztek és eltudtok viselni 1 ujoncot:) szóljatok rám. Ha időm engedi jövök.
  • uwu
    Túl komolyan veszitek, ez csak egy játék. Azért van a játék, hogy jól érezzük magunkat.
    Én sem szeretek veszteni, engem is írtottak már ki az elején, de nem vette el a kedvem, próbálkoztam újra, meg újra és sok emlékezetes meccsekben volt részem.
    Kéne még szervezni ilyen meccseket magyarok közt, és meglátjátok egyre jobb lesz.
    Csak ezeket a rosszhangulatú hozzászólásokat kéne hanyagolni.
  • JLH Fans
    Most erre hadd ne mondjak semmit.
    Nem fogok vitatkozni olyankor amikor a másikból a sértettség beszél jól láthatóan,sőt vitatkozni sem fogok,nem hiszem hogy olyat irtam volna amit igy kellett volna bárkinek vennie.
  • Thanatos
    szvsz igazad van, én pl minden gameban multit preferálom de civel még kedv elvevés nélkül se jutna soha eszebe multizni :D max egy haveral "coop" ozgatunk néha gép ellen oszt annyi :) valahogy nekem ebből a gameból annyira nem hiányzik a multi :)
  • LSSAHPAUL
    Na oks ha neked ez olyan fontos akkot mi voltunk 2.5 vs 2 ellen, és ti nyertetek.
    Ami viszont gáz és nem ártana hogy minimum a fejetekhez kapjatok hogyha legközelebb egy újjonc magyar srác ellen játszottok legalább ti ne vegyétek el örökre a kedvét olyan geciségekkel hogy egy wariorral az egyszem városa mellé álltok..., meg utána kb BC2000-ben 2 néppel lerusholni... Ki mástól remélhetne egy kis megértést, egy jó játékra esélyt.. Én tudom hogy ez megy multiban, sőt szinte minden játékban, én is ezt csinálom bf42-ben, nem vagyok tekintettel a noobokra , én is megfizettem anno a tanuló pénzt, de a magánvéleményem az hogy a civ lehet egy kicsit mássabb... itt ha valakinek elveszik a kedvét az tényleg inkább singlézni fog.. Remélem nincs igazam.
  • JLH Fans
    No azé pontositsunk ha lehet kérem:D
    Persze,végig ottvolt a gép szövetségesünk miutan kilépett barátunk,1 egész kemény várossal,és nem csinált végig semmit.
    Jó legyen akkor kvázi 2 vs 2,bár én ugy érzem azért ez akkor is min 2,5 vs 2 volt nektek,ha 2 vs 2 lett volna simán akkor sztem nem ez lett volna ami,de ez most mind1:D
    Abban megintcsak nem hiszek hogy reggelig ment volna,sem a 2 óra álloháborúban,2 óra mulva sztem már végelett volna,de a mi lett volna ha kérdéseknek nemigen van értelme,tény hogy -150 pontról és feleakkora seregről tartottunk ott a végén hogy +100 pont és kiegyenlitett erők és inkabb nem mondom meg a hátországomból mi érkezett maradjon szakmai titok:D
    Ezzel együtt sem volt még közel sembiztos a dolog természetesen.
    Azért én a magam részéről örülnek hogyha máshogy nem,akkor ellenetek még ork és te) sok multit nyomhatnánk még,nem köszönöm ennyi lenne a vége.
  • LSSAHPAUL
    A UngarisheOrk nagyon jól nyomta, de Eboti nem tudott azonosulni a multis játékkal. Azt mondta nem is fog többet játszani mert ő inkább a singlét nyomja ahol lehet sim city-s felfogásban játszani. Az hogy 3v2 volt az annyiban igaz hogy a javatokra és a kezdetektől a végéig. Amig 3-an voltunk 3 különbözőt fejlesztettünk, utána amikor már csak 2-en voltunk ( ugyanis ha kicsit elgondolkozol botit teljesen kirtották, nektek meg végig ott volt a 3. szövi ) összesen max 3 technologiban értettünk egyett utána külön váltunk. Lehetett volna húzni reggelig elhiheted, szal ha pontra megy a dolog akkor sokkal rosszabb lett volna kilépni de hála istennek nem volt tétje így sikeresen megszabadultunk min 2 óra állóháborútól. Erre illik a repülöktől egy idézet : szép volt jó volt köszönöm ennyi :)
  • JLH Fans
    Nincsmit.Van csomo Európra térkép meg Eart mapok is,csak előre beállitva mennyi civilizácioval.De kell legyen sima random eart map is,kb 1 hete emlékszem hogy pont azon az oldalon főoldalra betették a linket hogy warlodrshoz random earth map.Szóval az lehet máshol lesz kicsit,de némi keresgélés után tuti a találat,és addig is csomó eart mapot találhatsz azon is mint mondtam:)
  • Botond #3653
    Otthonról megsasolom. Köszönöm!
  • JLH Fans
    Próbál meg it párattuti találsz:)
    http://forums.civfanatics.com/downloads.php?do=cat&id=62
  • JLH Fans
    Jó kérdés rá van chessve valahová a civfanatics.com oldalra ahol minden megtalálható ömlesztve a civvel kapcsolatban:)Azért megpróbálom megtalálni.
  • Botond #3650
    Link!
  • JLH Fans
    Már van,csak le kell tölteni hozzá:)
  • Botond #3648
    Rajtam úrrá lett a csalódottság. Nincs earth map warlords alatt. :-( Nem is nagyon játszok e miatt.
  • JLH Fans
    Azért pár szót a gameről mégha incomplete is lett,meg eleve 5 en voltunk csak,ugy aztan Uwu and Me egy noob külföldi társaságában vettük fel a harcot a Paul,Ungarishe Ork and Eboli vezette csapatokkal:)
    A külföldi szövetségesünkről annyit,hogy direkt sosem azt fejlesztette mint mi igy aztán haszna semmi se volt,ellenben az első ellenséges egység láttán kb rémülten feladta a játékot hozzásegitvén pár tucat ingyen xp hez és jok sok moneyhoz az ellenfelet:D
    Szerencsénk volt a szerencsétlenségben,hogy Eboli elég elszigelt helyen volt,igy kapott pár zulu impit és egyipó harci szekeret (najó nemcsak párat)
    amik elég hamar kivégezték szegényt,igy innentől kezdve ujra 2 vs 2 vé alakult a játék,pechunkre közben felvonultak ellenünk,s mire visszaért a sereg a főfrontra,addigra Uwu 1 városát lerombolták.
    Közben próbáltam a megmaradt 5 harci szekérrel az ellenfél hátországa ellen egy partizánakciot kezdeményezni.ámde védtelen workerek helyett csak egy elefánt és pár sperman jött szembe,igy 5egységes szakaszunkból 1 körön belül 4 hősi halált is halt:D
    Közben a főfronton Uwu sulyos harcok árán és egyre nehezebben de tartotta 1 vs 2 ben a frontot,amig a hátországból lassan csordolgáló erőim végre felvonultak,igy ujra kiegyenlitett erőt tudtunk felmutatni a dobon sorakozó soksok ellenséges katapulttal és longbowmenekkel szemben,sőt már azon gondolkoztunk hogy mehetnénk át végre ujra offenzivába amikoris az ellenséges erők vezetői úlyos kimerültségre panaszkodván (fél 12 lehetett)
    beszüntették az ellenállást:(
    Pedig a tánc még eztán kezdődött volna csak igazán:)
    Azért bemelegitésnek nem volt rossz,és remélem a folytatás csak jobb lesz:)
  • JLH Fans
    Közben örömmel jelenthetem hogy megvlósult (még ha csak félig is) az első warlordos magyarok közti multi (mármint biztos volt jó sok csak sajnos ők nem járnak SG re igy nem tudom) annak kevésbé hogy ujra totálisan lehalt a fórum.
  • uwu
    Valaki csinálta már a warlords vikinges scenario-ját? Érdekesnek tűnik, csak pár dologban tanácstalan vagyok.
    Az tiszta sor, hogy rengeteg vikinggel kincsre kell vagászni, és össze kell rabolni kb. 50000 aranyat.
    Az okoz gondot, hogy ha megtartom az elfoglalt városokat teljesen tönkremegyek, ha meg lerombolom nem kapom meg a kincset ami benne van. Ezért loadgamelni kell, hogy kiderüljön, van-e benne kincs.
    Van egy technológia amit nehéz kifejleszteni, de elvileg megmutatja a kincseket a térképen. Én kifejlesztettem, de semmi nem történt, csak fejleszthettem előről másodszorra is a nagy semmit.
    Ha valakinek van tippje a témával kapcsolatban írjon pls.
  • JLH Fans
    Bocsi ma este nem voltam elfelejtettem hogy ma este van poker:)
    De holnap leszek ez 99%:)
  • LSSAHPAUL
    Felvettelek msn-be, most kezdenénk, de csak 3-an vagyunk.. ha sietsz és rámszólsz msnen akkor nyomhatunk 2v2-őt.
  • söör
    Hi!
    [email protected]
  • LSSAHPAUL
    Figy. valami icq vagy msn cim kellene... most kezdünk de valszeg egész hajnalig nyomni fogjuk
  • söör
    Hali!

Szupi! 5 fele majd jövök, lehet hogy kések egy kicsit
    mail:[email protected]
    skypeen pedig tttt03
  • LSSAHPAUL
    Az inkát bevállalnám ma este, 16.30-tól vagyok.
  • JLH Fans
    Amugy tegnap beütött a krach...
    Vagy 20-25 (szerintem még több)sorozatban győztesen megvivott multi után ugy gondoltuk,mé ne próbáljunk már ki uj népeket:D
    Hát érdekes eremdénye lett..Ha vas kellett volna nekünk az nem volt,ha bronz akkor az,ha lo akkor az,végül zsinorban 2 game jött ahol egyikünk sem volt se lo se vas se bronz:D
    Meg 85-90% os eséllyel mikor megütöttünk vmit akkor sorra veszettük a csatákat.
    Természetesen ha mondjuk az ellenfelünk Dzsingisz kán volt akkor 1 kockára a fővárosától állandoan ott volt a ló,a masik meg pl római,akkor tőle pedig szintén 1 kockára a vas.
    Szóval csinaltunk egy 4ből semmit,azthiszem marad az angol-inca sövetség:)
  • JLH Fans
    Nagyszerű lenne sztem ma délutan vmikor 3-4-5 fele lehetséges volna 1,szólj ha vagy és megbeszéljük priviben a részleteket.
  • söör
    Hali!

Mit szólnátok egy multihoz?Ha jól értelmeztem 2 vs 2-t játszottatok.?
    Illetve nem tudom mikor szoktátok tolni mert nekünk általában hétköznap 7-8-tól 22-ig jó.Hétvégén addot esetben tovább is nyúlhat.Majd figyelgetem a fórumot,jelezzetek!
  • JLH Fans
    No mostanában annyi unalmas game után egyre több jó multit sikerül Uwuval összehozni:)
    Először egy Hubos térképen én daráltam be de kegyetlenül a praetoriánuskkal az egyik ellenfelet mig a másik ezt látva feladta,majd jött egy kontinenses...
    Aholis meglepően láttuk hogy ezek biza nem pancserek sőt:)
    Az Oraclet miota multizok még SOHA nem vitték el előlünk,most igen...Ahogy nem 1 és nem 2 vallást is.
    Fej-fej mellett haladtunk mindvégig pontban és tudományban is,de azért a fontosabb csodák nagyrészét csak sikerült elvinnünk,sőt pontban is hajszálnyi vezetésre szert tennünk,de minimális volt a különbség.
    Tudtuk az fog dönteni,hogy ki kerül ki győztesen a liberalizmusért folytatott versenyből,s ezuttal mienk lett:)
    Uwu azonnal rohant is át a galleonjával 2-3 muskétással egyetemben,s neki lett igaza,ugyanis 2 partmenti védelem nélküli ill 1 bentállo egységes várost is be tudott rombolni.
    Én kicsikét később indultam,de már 3 galleon+2 fregatt és 9 gránátos próbálta bevenni a 2nagy egyiptomi partmenti várost,de mindhiába.
    a partraszállás sikerült,de ha néhány körrel is,de késve érkeztem.
    Innentől aztan kemény harc következett,a fregattjaink ezuttal nem a semmivel,hanem ellenséges fregattokkal találtak magukat szembe,s végül az én ellenfelemnek még a tengeri uralmam is sikerült megtörni és ő került föléynbe.Mindközben azonban,bár jónéhány seregszállito hajom is a tenger fenekén végezte,lassan de biztosan sikerült némi utánpotlást juttatni a csapatoknak,s mikor az agyukkal kiegészült kb 15 gránátos elöször a partmenti 2várost,majd az igen fejlett Memphist is kicsit beljebb bevette (közben még érkezett utánpotlás 3-4 hajonyi mégis a seregből 4 gránátos maradt eddigre semmi más)végül feladták.
    Aztan jött a tegnapi küzdelem,amikoris az inka alapharcosokkal gyors ruhban próbáltam megsemmisiteni az ellenfelem,s bár sikerült rombolnom területet s workereket is rabolni,végül kudarcba fulladt a dolog.
    Kisebb átmenetet tekintve mikor az ellenfelemnek volt axemanje és 2-3 al megpróbált kiütni nekem meg nem,ujra csak én lendültem offenzivába 2X is,de hatalmas balfékségeim miatt (rossz helyre léptem a GG al ami igy meghalt,7 katapultot belelőttem a városba feleslegesen de igy sem tudtam bevenni és odalett maradék ostromló sereg is) visszavertek.
    Innentől kezdve a játék végéig védekezésbe szorultam,ezt többé-kevésbé jol láttam el,bár mongol ellenfél elitegyégei komoly problémákat okoztak időnként,hiszen 2-3asával diverzánsként beszivárogtak romboltak amit tudtak,de a spearmenjeim végül csak utolérték őket mindenhol,1 kivétellel,amit a fővárosom bánt,ami biza ugy elesett,hogy öröm volt nézni.
    A helyzet már-már kritikusra fordult,ám a longbowman megmentett:)
    Végül miközben én passziv-masszivot játszottam az ellenfelemmel,és a végére csak az elefántjaim felszámolték az ostromot,Uwu mindeközben igen-igen lassan,de annál biztosabban felülkerekedett a masik ellenfélen,a 2 vs 1 et pedig nem birta sokaig a lila,bármilyen hősiesen is küzdött.
    Ugyhogy sokaig éljen még az angol-inca elnyűhetetlen szövetség:)

• Morfi
    Ma asszem megint veleük próbálok egyeduralmat létrehozni :)
  • JLH Fans
    Hát igen most először voltam velük multiban és nagyon sulyosan aláztunk:)
  • Morfi
    JLH Fans ezek a rómaiak tényleg tudnak valamit, a pretóriánusok elég kemény legények, simán leigáztam velük mejdnem 2 civilizációt. Igaz születni is tudni kell :)
  • dronkZero
    Ja, még annyi, hogy a GG pont nullázódik, amikor kitermelsz egyet, tehát az addig összegyűjtött 20 pont visszaugrik nullára, és onnan kell elérni a 40-et.
  • dronkZero
    Ez sokmindentől függ. A barbárokkal való harc nem számít bele a dologba. Ha Imperialista vagy, akkor az első GG 20 XP után jön, a következő 40XP, aztán 80... Ha nem Imp, akkor 30, 60, 120... Ráadásul az imperialista kétszer gyorsabban gyűjti, tehát 1XP 2GG pontot ér.
    Jobbra fent van az ikonok közt a kard+pajzs, arra klikkelve meg tudod nézni, hogy hogy áll a GG "fejlesztése".
    De van valami olyan is -bár lehet, hogy csak multiban-, hogy a többi nép által beszerzett GG-k is növelik a köv GG megjelenésének a határát. Pl én nem Imp néppel voltam, Uwu Imppel 2v2ben szövetségesként, és hiába gyűjtögettem az XP-t a katonáimmal, mindig Uwu kapott GG-t, nekem meg egyre többet kellett gyűjtögetnem, hogy az _elsőt_ megkapjam. Tehát nem 30nál adta meg, hanem vagy 50-60 GG pont környékén. De mondom, lehet, hogy ez a teamgame sajátossága csak.
  • Morfi
    És kb mennyi győztes csata kell hogy legyen egy GG?
    amúgy a tankot már nekem egy warrior is legyőzte :D
    Már nagyon elszoktam attól hogy én irányítsam a jobbágyaimat :)
    Az okfejtéseimet én se mindig értem, de igyekszek értelmesebben fejtegetni az okokat :)
  • JLH Fans
    Ezért is mondtam hogy az egyikre tegyél min.1 GG t.onnantol kezdve az az egység kb tankként fog funkcionálni.
    AMugy nálam is ez a pálya standard és pangea.
    Az utobbi okfejtésed bevallom őszintén nem értem teljesen:)
    Hét ha leigázol pár népet annál fejlettebb leszel:)
    Szóval nekik nem szabadna hogy esélyük legyen.
    Semmi különös titka nincs,egyszerűen kell nyomatni a courthouseokat,marketplaceeket és ugye mindenhová cottage ahová csak lehet.
  • Morfi
    Szép kis pálya lehet :) Ma szerintem megpróbálom standard pályán is mert már a large-ot nem bírja, legalábbis ha kontines van és csak 6-an vagyunk rajta :S
    De valahol mindig ott szoktam elbukni hogy leigázok 1-2 népet és a többi úgy elhúz mint a vadlibák...így esélyem sincs az visszamaradott egységeimnek :)

Az XP-re visszatérve, nagyon gonosz dolog az. Vegyünk egy példát; van egy axeman 16/17XP-vel, ha ezt maceman-á fejlesztjük akkor annak az 10/17-es XP-je lesz. Más szóval a már meglévő szintre viszi le az xp-t. Ez szívás azért egy picit.
  • JLH Fans
    Én viszont folytattam a rómaival az emlitett monarchot,csak vissza kellett töltenem vagy 15 kört.
    Makacs tipus vagyok ugyanis:)
    Konstatáltam magamban előre hogy se vas,se réz,igy aztán kénytelen-kelletlen horse archer+chariot gyártásba fogtam vágtam a fákat 1000 el,sajnos olyanokat is kellett ahol tundra volt alatta,de nem volt más esélyem.
    Osztán mikor egyikből 8 másikból 5 lett (chariot kell jo sokaig az axemanek hullanak tőle mint a legyek)akkor villámháborúval befoglaltam a gép 2 városát,majd gyorsan békét kötöttem (volt némi mázlim sztem még 4-5 kör és elsöpört volna a counterattack legalábbis min. egyik város odalett volna.
    Igy lett vas.Azóta még 2 városra tettem szert az immár praetoriansokkal vivott háboruban:)
    Kaja ugyan nuku azóta is,lévén egy kurva folyó nincs a közelben,szóval farmról nem álmodhatok, dehát mondom milyen "kiváló" helyen kezdtem.
    Érdekesség,hogy bár nem ipari néppel vagyok,sikerült elvinnem a Stonehenget,az Oraclet,a Piramist,és a Függőkertet is.
    A birodalom az általam feltalált egyetlen vallást,a kereszténységet vallja,amugy a természetes ellenség a mellettem levő kib jó helyen levő és nem is nagy hadsereggel biró (sőt) kinai lett volna de ez a szemét felvette a kereszténységet:)
    Igy hipphopp +8 as lett a viszony,igy 2 városom a birodalomból (és remélem majd egyre több)nincs közvetlen összeköttetésben a többi várossal,(Kinaval oben bordersem van) ugyanis úgy döntöttem először Alexandert támadom meg.(Pontosabban nem volt rá szükség ő jött nekem) Ugyanis ha Kinának mentem volna neki azt a közelben levő 2 pszihopata vezető (Montezuma és Nagy Sanyi) tuti nem nézte volna jó szemmel,a 2-3 frontos háborúkat meg nem szeressük.
    A helyzet még igy sem könnyű,mert 3 városnak van összesen vmiféle termelése,a többiben szinte zéró,viszont kereskedővárosnak kiválóak,nem véletlen,hogy bár a kutatás 60-70% on megy már csak régóta,a kinai kivételével aki vezet előttem 2-3 technologiaval,a többi 5népet messze magam mögé utasitottam kutatás terén.

• JLH Fans
    A multizás az mehet még pár hétig nagyon szivesen részemről,viszont sima Warlordssal,(és majd később a pacthekkel)szóval semmiféle bármilyen moddal való multi (és single sem) ammár nekem nem gyere be.
  • JLH Fans
    Hidd el jó az az axeman is ha van mellé katapult:)
    Meg anélkül is,minden csak mennyiség kérdése:)
    Aztán ahogy megjön az első GG,ráteszed,és vele lehet tarolni mint Godzilla New-Yorkban.
    a FFA t nem támogatom,semmi értelme,mindenki csak a legerősebbet fogja b.gatni ugyis.
  • Morfi
    Érdekesen hangzik :) Esetleg free for all? :D

Ma megint egy ujabb álázásban volt részem, most monarchon...vas nuku és 3 szép kis gép körülöttem egy picike szigeten. Valahogy az axeman nem valami jó ostromló egység :D Azthiszem legközelebb settler szinten megyek, talán ott nyerhetek is :D
  • söör
    Üdv mindenkinek!

Már nagyon régen jártam itt , de érdeklődéssel olvasom azért zajlik némi multizás.
    Anno indítottunk egy multibajnokit de életképtelen volt.Szépen indult a dolog de később jöttek az egyeztetési gondok stb.Szóval engem érdekelne továbra is a lehetőség. Egy régi kollégával szoktuk tologatni de többen érdekesebb volna.Különösen a SEVO 3.1 mod a kedvenc , annak is a nagy addonos változata.
    Talán a 2 vs 2 lenne a legcélszerűbb, esetleg lehet 3 vs 3 is.
    Továbbá kihívásos alapon hogy legyen idő az egyeztetésre is. Az eredményeket meg lehet rögzíteni.Várom a hozzászólásokat, és a leendő ellenfeleket!