5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
zizzenet #35 Nagyon sokat várok attól, hogy Sid Meier rajta tartja a szemét a gamén, a Fireaxis viszont aggaszt, ha jól emlékszem a Civ III-at is ők csinálták.
Nos. A CivIII készítésén is rajta tartotta a szemét Sid Meier "atya", ugyanis az ő vezényletével készítete el a játékot a Firaxis. Van is vele interjú, amelyben arról beszél, miként gondolta újra a játékmenetet a játékosok temérdek visszajelzése és a sok éves tapasztalat nyomán. Szintén Sid Meier irányításával készítette szintén a Firaxis a Pirates! c. játékot, ami hasonlóan kiváló játék (bár ez megint csak ízlés dolga). Mivel a CivIV is a jól bevált csapattal készül, van remény egy nagyon jó játékra. -
#34 hát ezaz várni kell:((((( -
Verseghy #33 Nagyon várom már, hogy kijöjjön, igaz nemsokat nemtudok róla:D -
#32 nekem abszolute kedvencem a Civ3 és a Conquest -
#31 Civ 3 szerintem nem rossz játék,mint ahogy mondják sokan,nekem az a bajom vele,h nagyon elhúzódnak a partyk benne..
A 4esben remélem alapból lesz multi,nem kell várni a kiegészítőre miatta,mint ahogy a Play the Worldre! -
#30 Kis felvilagositas: a Firaxis Meier apo SAJAT cege, elso termekuk a Gettysburg volt, aztan Antietam, Alpha Centauri, Civ 3 (ami istenkiraly volt, Microprose kooperacio), legutobb pedig a Pirates, így azt hiszem nyugodtan kijelenthetjuk mar most, hogy a CivIV-ben sem kell majd csalodnunk: egyszeruen nincs miben. -
Lysandus #29 A screenshotokon a szélmalom az AD 1503-at idézi, a nagy alakok meg az Imperialism sorozatot. Nagyon sokat várok attól, hogy Sid Meier rajta tartja a szemét a gamén, a Fireaxis viszont aggaszt, ha jól emlékszem a Civ III-at is ők csinálták. És nekem az nagyon nem tetszett. Nagyon-nagyon nem. Mondjuk a Civilization című, vagy a címben a szót szerepeltető játékok közül a Civ II után nekem mind csalódást okozott. (Ezért várok garanciát Meier mestertől, akinek a Civ II után a többi "Cives" gaméhoz már semmi köze sem volt.)
Aki RTS-est szeretne az meg szerintem játszon mással. Én jobban szeretem a TBS-t (turn based strategy) az RTS-nél. Ez nem jelenti azt, hogy ne imádtam volna a Dune II-őt, vagy a Warcraft sorozatot. De az soha nem jutott eszembe, hogy TBS Warcraftot szorgalmazzak. Az egy másik játék. Ahogy a Civ is. Ja, és remélem, hogy megmarad a Civ I és II hosszú építgető jellege a Civ IV-ben. Ja és szerintem a technology tree-t sem kéne nagyon változtatgatni. -
#28 Hát ha 2005 vége abból szerintem 2006 lesz simán itt lesz az E3 arra talán elviszik.
De azért nyomhatnának képeket esetleg videokat. -
#27 ennyi volt?????? -
#26 kösz az infot
naon várom!!!!!! -
#25 Kiadónál a Civ IV!
[2005-01-26 @ 18:00 - sHadeS]
Bizonyára sokan emlékeztek, hiszen anno elárultuk, hogy hivatalosan is megerősítették a Civilization IV készítését. Sajnos akkor még semmi konkrét infóval nem szolgálhattunk, mára azonban talán egy kicsivel több jut. Annyit lehet ezidáig biztosan tudni, hogy a kiadó a híres neves Firaxis Games, és hogy 2005 végére ígérik a játékot. Tudom nem sok, de több, mint a semmi :)
info:Gamestar -
#24 thx -
#23 Stratégia, számos aljátékkal fűszerezve: dance dance revolution-on alapuló táncolás, hajócsata, kardvívás és minden, ami csak a karib tengeri környezetbe bele lehet ágyazni. -
#22 és amúgy konkrétan
stratégiai, szerpe, körökre osztott ...stb -
#21 Úgy konkrétan odabaszós :) Talán ez az első olyan remake, amit 100%-osan sikerült átültetni, értsd: a mai köntös mögött minden megvan - beleértve a játéklehetőségeket, a hangulatot és úgy zusammen ami csak volt. -
#20 Úgy konkrétan a Pirates milyen játék? -
#19 Egyetértek, én is Pirates-ezek éppen. Gyerekkorom két kedvenc játéka a Civ meg a Pirates volt... -
#18 Ha lesz/lenne, mindenképp világgá kürtölné mindenki, ez fix ;) (mellesleg: nemrégiben Pirates-eztem egy egézségeset - mondhatni az egész múlt hétvége - s Meier úr átemelte a civ alapjait a szárazföldi harcokba. NAGYON élvezetes volt, a 3D-s motorral szembesülve az ember mindjárt jobban megbarátkozik az új Civ epizóddal!) -
#17 van új infó ? -
#16 ajaj!! Előre félek mennyi időt fog elrabolni az életemből!! -
#15 Így van, lesz itt még pezsgés... -
#14 Információ nélkül elég nehéz beszélgetést kezdeményezni a témáról... -
#13 még egy kicsit menjünk előre -
#11 úgy más,
de szerintem előbb fog jönni -
#9 elég hamar hamvába halt a topic -
#8 Ezek a képek mondjuk elég gyatrák... -
#7 Klafa!
De jó lenne ha végre real-time is lehetne játszani, nekem nem annyira jön be ez a körökre osztott stratégia. Mondjuk ennek ellenére imádtam a Civ3-at, egész éjszakákat végignyomtam vele :-) -
#6 naon vájom máj!!!!! -
#5 reméljük meg is jelenik
nagyon várom -
#4 Ha Sid bá' csinálja akkor rossz nem lehet :) -
#3 Nos, kinek mi a véleménye a látványvilágról: Bár még gyk semmit sem láttunk, én azt mondom, hogy a váltás sikeres volt: sikerült megőrizni a hangulatot, a táj változatosságát és a funkcionalitást (a méretarányok eltúlzása szerencsére bennemaradt) -
#2 "Bár a Civilization licensz vásárlójának kilétét még mindig homály fedi, a 2005 januári PC Gamer magazin hasábjain tucatnyi új információ és az első képek is feltűntek a közelgő negyedik epizódról. A cikk tanúsága szerint a project a legendás játékot kiagyaló Sid Meier patrónálásával folyik. A mű ezúttal egy teljesen három dimenziós, saját fejlesztésű motort használ, az izometrikus nézet alapfunkció, a kamera viszont szabadon mozgatható. Az egységek immáron tapasztalati pontot gyűjtenek, upgradelésen mennek át, valamint bizonyos egységekkel szemben speciális képességeket szednek fel. A tankok végre nem feküdnek meg egy izmosabb lándzsás egység támadásától, az átszabott tech-tree pedig szabadabb fejlődést engedélyez. A multiplayer opció ezúttal gyári tartozék, erőteljes co-op opcióval megtámogatva. Az adatok a folytatás esetében flexibilis XML-file vannak ágyazva, a Python szkriptelési nyelv használatata miatt a modkészítők ezúttal a kód MINDEN részébe belenyúlhatnak - a combosabb programozói tudással felvértezett userek akár a mesterséges intelligenciát is kedvükre módosíthatják. Megjelenés 2005-ben, várhatóan január végén pedig az első látnivalók is feltűnnek egy kövér mozgóképes anyag társaságában!"
from HC.Gamer
-
#1 Cilization rula :)