A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
JLH Fans #3785 " saját játékomból tudom, hogy védekezni sokkal könnyebb, mint támadni (főleg ilyen turn-limiteknél)"
Örülök hogy kipróbáltad a multit:)
Egyébként sztem legkésőbb pénteken fogunk játszani,de felőlem pl már ma is:)
Arra azért készülj fel hogy TS (Team Speak) nevű progi +1 mikrofon kell hozzá hogy tudjunk kommonikálni game közben.
Továbbá a játék sebessége mindig QUICK lesz.
Ami a time limitet illeti,az azért vmennyit emelkedik folyamatosan az idő előrehaladtával.Amugy engem is idegesit hogy legtöbbször a 15 workeremből kb 5 nek tudok parancsot kiadni de ez van.
Na de jöjjön az ami miatt kiemeltem az idézeted...
Szóval még pár multi és rá fogsz jönni hogy nemhogy könyebb védekezni mint támadni hanem pont forditva,sőt több mint forditva.
védekezni nemcsak lehetetlen hanem tilos is,csak támadni szabad.
A multi arról szól hogy ki tudja lerohanni előbb a masikat.
Ha egyszer körbeállják a városod egységekkel onnan te már ki nem jössz lévén a workereid nem tudnak még dolgozni se,leromboljak az összes improvemented stb egyszóval lassu halál,na és csak archereket tudsz gyártani...
Még ha nem is tudnak elfoglalni azonnal,csak idő kérdése,catapult elég hamar van ,azzal meg kiirtanak.
De amugy nyugi nem vagy ezzel egyedül minden egyes multira átállós játékosnak azt a legnehezebb megszokni hogy gyakorlatilag csak akatonát szabad gyártani meg az elejen kötelezően bronze+iron working majd animal husbandryt kell kutatni azonnal.
EGyébként szoktunk játszani continenseken és szigeteken is,ott mivel a csapattársak külön kontinensen vannak (jó esetben) ezért majd csak galleonokkal (astronomy) lehet átmenni az ellenséghez és megtámadni,szóval ott azért van idő felkészülni