Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont bárki mással nagyon nagyon szivesn jatszom bármikor 5után akár 1vs 1 et is
De nagyon nagyon örülnek ha mégis a 2vs 2 összejönne vhogy
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Túl kevesen vagyunk ehhez, egy kis ttolerancia mindenki részérõl nem ártana.
A BF2-es klánomban is vannak arcok akiknek szokatlan a stílusuk, mégis megvagyunk és összetartunk.
Az, hogy nem jött össze a 2v2 nem azért volt, mert nem akarunk együtt játszani, hanem azért mert csak 3-an voltunk.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Akkor bocs...csak ugy 1,5 órája probálkoztam...Szar ez igy mikrofon nélkül😄😞
Csak az a vki aki a 3 ember közül allergiás rám és soha nem akar velem 2 vs 2 õt játszaná megmondhatná hogy miért nem és mibaja velem bár tudom hogy nem lesz benne annyi gerinc,de hátha....
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Meg holnap....😊
Uwuval elkezdjük AIk ellen, joinoljatok be, aztán megbeszéljük, mi lesz...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
És sokkal kisebb térképen kéne nyomni, mert amit tegnap elkezdtünk az kb 500 körös volt, de egy alkalomra 100 kör is sok szerintem.
Tudja vki mik ezek?
Ma nem vagyok,de holnap 3-4tõl nekem is jó lenne.
EGy aprocska gond van csak...a mikrofonom ugy ahogy van,tegnap megkrepált,én hallottam amit a többiek mondtak,de amit én mondtam azt õk nem:S
Uwu neked nincs MSN cimed esetleg?
Mert vhogy össze kéne egyeztetni holnap 4után mindenképp egy jó kis 2vs 2 es gamet😊
Hát ha nem tudunk kommunikálni akkor hogy a picsába keressünk meg mégis?
Ezentúl ha valaki ráér írja ide, de nem úgy hogy 2 nappal ezelõtt irom hogy ma ráérek hanem aznap, szerintem kibirja ez a topik , nincs agyonirogatva.
A játékod miatt meg nem kell aggódj, szó sincs ilyesmirõl 😊 ! uwu az igen õ bár bizonyított.
Egyébként meg ugye az hogy mire mit teszel,az nagyban függ legalábbis nálam attól,hogy milyenek a város körüli összes mezõ adottságai.
Ami engem illet,az elejen zéró automatizálás,jol is néznénk ki....
Aztán késõbb amikor már van 8-10 városom meg settlerem,és ugy a mezõk lassan felére és a lényegesebb dolgokra azt tettem amit akartam,onnantol beinditom az automata settlereket,elõször csak 2-3 at aztán szép fokozatosan a játék végére az összeset.Idõnként kiveszek 4-5 öt hogy korrigáljam a balfaszságait.
De mikor beáll az automatizmus kora,akkor is arra ügyelek hogy arra teszem a beállitásoknál hogy a gép ne irthasson erdõt és ne birálhassa felül a régi mezõk fejlesztéseit,mert amugy csinálna olyan dolgokat hogy a townokból sorozatosan elkezd farmokat épiteni<#idiota>#idiota>
AMi meg a ma délutánt illeti be kõ mennem Pécsre<#levele>#levele>
És csak holnap este leszek.Viszont ez egyuttal azt is jelenti,hogy kedden nem kell,szóval hétfõ este 6tól meg kedden egész nap szinte nekem szabad a pálya,és ez most nem 80% hanem 100%😊
Kösz elöre is
Lezs ma is multis vadulás?
Mert olyan 5-6 ig itthon vagyok.Ugyhogy addig igen.
Szerintetek ilyen van?!
Hát van csak még most sem hiszem el😞
Játszottam egy alapot (2 kontinens vóót large map 9player és csak MONARCH fokozat normal game speed)
Namármost eleve ugye alapban 6-7 várost tudsz letenni annyi helyed van a gépektõl,meg aztán az elejen ugy Kr.u párszázig zséd sincs nagyon többre.
Néha le tudsz 8-9 et is,akkor könyebb dolgod van.
Na most ird és mondd én letudtam 4!!!! azaz 4 et,de már azt is szúkösen és 2 kikötõváros lett belõle (jo kereskedelem szinte zéró termelés)
jó,enyém lett a piramis ha az nincs akkor max futotta volna 3értelmes városra a 2helyett.
A terep is moelék vóót se kõ se márvány de még happyfacenövelõk sem..
Nade tapazatalt civ játékos lévén nem adtam fel.
Végülis csaknem 20 óra játék után enyém lett a teljes kontinens,42% a a lakosságnak az enyém a világból (1% kellett volna a dominationhoz)
és az Enszben is pár szavazat kéne a diplomation victoryhoz...
Erre fel...Kedves Asoka király MONARCHON!!!! 1882 ben!!!!! fellövi az ûrhajót.
Persze mikor kb1700 ban találkoztam vele (utoljára a népek közül) mindenki elõtt vezettem ugy 2-10 technologiával õ elõttem volt ugy 6-7 el😊)))
Behozni már nem tudtam mindvégig megmaradt neki ugy 3-4😞
Még a végén is 2.
Különösebb kárt se tudtam benne tenni lévén a masik kontinensen volt és elég sokaig huzodott azért a kontinensem uralásáért vivott háboru.
Szóval szerintetek ilyenkor mi a halál van?!😄😞
Pedig amugy már emperoron is nyertem 1-2 õt,gondoltam kipróbálom az amcsikat is,de óvatosságbol visszavaszem monarchra legroszabb esetben túl könnyû lesz...Hát ez lett belõle😊
ip: 81.182.1.44
Indíts egy game-t megyek.