Civilization IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az enyémbõl sem egy ilyen aki a legkisebb kritikára agyonsértõdik szóval 1:1
Viszont bárki mással nagyon nagyon szivesn jatszom bármikor 5után akár 1vs 1 et is
De nagyon nagyon örülnek ha mégis a 2vs 2 összejönne vhogy
dronkZero
Te meg inkább gyere TSre!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Az elõzõ üzenetet nem válaszként akartam ám írni, csak úgy sikerült<#idiota><#vigyor3>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Mi ez a széthúzás emberek.
Túl kevesen vagyunk ehhez, egy kis ttolerancia mindenki részérõl nem ártana.
A BF2-es klánomban is vannak arcok akiknek szokatlan a stílusuk, mégis megvagyunk és összetartunk.

Az, hogy nem jött össze a 2v2 nem azért volt, mert nem akarunk együtt játszani, hanem azért mert csak 3-an voltunk.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

LSSAHPAUL
Volt egy haverom aki olyan volt mint te. Állandóan össze-esküvés elméleteket gyártott. A vége az lett hogy kurvára igazságtalanul megvádolt valamivel... szal. a mai nappal én óvakodok ,ill. tartózkodok a társaságodtól. Nem haragszok,semmi bajom veled, csak nem hiányzik az életembõl egy ilyen ember.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ja hogy csak nem vettetej észre😄😄😄
Akkor bocs...csak ugy 1,5 órája probálkoztam...Szar ez igy mikrofon nélkül😄😞
Najo azt hiszem feladom...
Csak az a vki aki a 3 ember közül allergiás rám és soha nem akar velem 2 vs 2 õt játszaná megmondhatná hogy miért nem és mibaja velem bár tudom hogy nem lesz benne annyi gerinc,de hátha....
LSSAHPAUL
Én ráérek mostantól. are you ready ?

gergod
Lásd #3360 (bár angolul van)

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Okés nekem mostantol jó.
Meg holnap....😊
Lehet tudni, hogy milyen ujdonságokat fog hozni a Warlords kiegészítõ?Nem találtam róla itt a topicban sem semmit http://www.sg.hu/listazas.php3
dronkZero
Gyertek CIV4SG nevû szerverre, ha ráértek, 2v2v2v2, jelszó: civ4hu!
Uwuval elkezdjük AIk ellen, joinoljatok be, aztán megbeszéljük, mi lesz...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

A timlimitben bennevagyok amugy amennyiben nem állando hanem késõbb emelkedik majd
Nekem 6 utan barmikor jó ma szóval rajtatok mulik😊
ollie
Na, végre összejön ez Civ4 party? 😊))

LSSAHPAUL
Nekem meg Botinak 20.30-tól bf1942 meccsünk lesz, utolsó a nyáron, szal 20-22 óráig semmiképpen nem érünk rá, 22-kor meg már késõ van, de egyébként is hétköznap nekünk reggel 7re melózni kell menni, szal max éjfél az amit betudunk vállalni.

Az a gyanúm, hogy megint csak 3-an leszünk, kéne még agy ember.

Én benne vagyok, de legyen timelimit a körökre, a tegnapi játsuhatatlanul lassú volt.
És sokkal kisebb térképen kéne nyomni, mert amit tegnap elkezdtünk az kb 500 körös volt, de egy alkalomra 100 kör is sok szerintem.

holnap esetleg?Srácvok hozzunk már össze egy 2 vs 2õt😊
LSSAHPAUL
oks

mÉGIS JO MA ESTe 9 utan....akkor 2 vs 2?😊
Nemigen fog menni lévén holnapra ugy fogok beesni...Marad a beiras aszem😊😞
Holnapra szerezz egy mikrofont<#wink>

Total Realism modot nyomja vki? Amikor kiválasztasz egy egységet, az interfészen egy csomó uj gomb jelenik meg. Vörös kereszt, zöld kereszt, tank stb..
Tudja vki mik ezek?
Ma este még közbejön egy BF2-es war 19:30-tól, de elõtte és utána mehet.

Szia Uwu már nagyon várnék egy multit ellened mert a tegnapi 3 as gameban megint csak enyém volt a vezetõ pozicio és mondtak többiek hogy te sem jatszol rosszul éppen😊
Ma nem vagyok,de holnap 3-4tõl nekem is jó lenne.
EGy aprocska gond van csak...a mikrofonom ugy ahogy van,tegnap megkrepált,én hallottam amit a többiek mondtak,de amit én mondtam azt õk nem:S
Uwu neked nincs MSN cimed esetleg?
Mert vhogy össze kéne egyeztetni holnap 4után mindenképp egy jó kis 2vs 2 es gamet😊
LSSAHPAUL
Én ráérek ma 4.20-tól kb 1-ig.

Én mostantól ezen a héten szinte bármikor tudok menni multizni, csak szóljatok.

No én ma délutan meg tkp este is ráérnék és bennelennék egy partyba😊Ha jönne vki
LSSAHPAUL
lol
Hát ha nem tudunk kommunikálni akkor hogy a picsába keressünk meg mégis?
Ezentúl ha valaki ráér írja ide, de nem úgy hogy 2 nappal ezelõtt irom hogy ma ráérek hanem aznap, szerintem kibirja ez a topik , nincs agyonirogatva.
A játékod miatt meg nem kell aggódj, szó sincs ilyesmirõl 😊 ! uwu az igen õ bár bizonyított.

Fasza...látom mivel az elõzõ civben tul jol ment nekem helybõl persona non grata lettem egyes személyek körében áhhh nem mondok semmit😊
szinte biztos h a normál játéksebesség miatt van és szerintem mással tudott üzletelni a gép pedig a tudományokat simán elcserélgeti egymás közt...
LSSAHPAUL
Én 1x kapcsoltam be az automata workert a játék vége fele mert sajnáltam rá az idõt, de nem volt benne köszönet 😊 Az autoépitkezést meg soha nem próbáltam, legalább akkor nézzek már bele a városba amikor megépül valami 😊

Kösz.Ilyesmi volt az én elképzelésem is
Nos hát elõrebocsájtom hogy én biza hatalmasnagy cottagebuzi vagyok😄
Egyébként meg ugye az hogy mire mit teszel,az nagyban függ legalábbis nálam attól,hogy milyenek a város körüli összes mezõ adottságai.
Ami engem illet,az elejen zéró automatizálás,jol is néznénk ki....
Aztán késõbb amikor már van 8-10 városom meg settlerem,és ugy a mezõk lassan felére és a lényegesebb dolgokra azt tettem amit akartam,onnantol beinditom az automata settlereket,elõször csak 2-3 at aztán szép fokozatosan a játék végére az összeset.Idõnként kiveszek 4-5 öt hogy korrigáljam a balfaszságait.
De mikor beáll az automatizmus kora,akkor is arra ügyelek hogy arra teszem a beállitásoknál hogy a gép ne irthasson erdõt és ne birálhassa felül a régi mezõk fejlesztéseit,mert amugy csinálna olyan dolgokat hogy a townokból sorozatosan elkezd farmokat épiteni<#idiota>
AMi meg a ma délutánt illeti be kõ mennem Pécsre<#levele>
És csak holnap este leszek.Viszont ez egyuttal azt is jelenti,hogy kedden nem kell,szóval hétfõ este 6tól meg kedden egész nap szinte nekem szabad a pálya,és ez most nem 80% hanem 100%😊
Szasz mindenki! Látom van itt pár komoly játékos,egy-két gyakorlati kérdésem lenne,igazábol azért mert lusta vagyok kiprobálni.Elsösorban a gazdaságrol:Mennyire szoktátok automatizálni?Pl workereket,a város jellegét(aranyat,népességet,ill kalapácsot termeljen)és tudja e valaki(tehát nem volt lusta kitötölni mint én<#vigyor3>)a városokban az erdö/farm/cottage optimális arányát?
Kösz elöre is
LSSAHPAUL
Tegnap miután elmentetek Botival kezdtünk egy gamét és most nagyon jól játszottam, úgy ahogy Uwu szokott 😊 Kiírtottam egy népet úgy hogy nekem csak 3 városom volt neki meg kb 10. Legyártottam kb 15 swordsmant aztán sorra elfoglaltam minden városát. Amikor egy várost elfoglatam ott mindig megpihentem pár körig, közben megérkezett némi utánpótlás és így tisztára sima ügy volt egy nép kiírtása.

LSSAHPAUL
Ja. Bizony hogy lesz! Én, Boti, Jlhfan is ráér ma ,szal 2v2 lesz 😊

Sikerült úgy intézni a dolgaimat, hogy mégis ráérjek ma civezni.
Lezs ma is multis vadulás?

Kár hogy az elsõnek ilyen csonka vége lett pedig ennyire többet az életben nem fogok vezetni nem sokan állitottak volna meg mostmár😊
LSSAHPAUL
holnap reggeltõl is nyomni fogjuk 😊

LSSAHPAUL
reggel óta nyomjuk none stop.. kb 5-6 ig

Hány óra körül?
Mert olyan 5-6 ig itthon vagyok.Ugyhogy addig igen.
LSSAHPAUL
Tudnál jönni egy multira ? Mert vagyunk 3-an , ha jönnél tudnánk 2v2 õt játszani.

JAh ezt még elfelejtettem kiirni hogy MOnarch ide vagy oda a gép 1210 ben találta fel a liberalizmust és szinte az összes csodában beelõzött persze volt olyan is amikben 1 vagy 2 körrel😊
Bocs hogy tegnap nem jöttem de baromira felhuztam magam....
Szerintetek ilyen van?!
Hát van csak még most sem hiszem el😞
Játszottam egy alapot (2 kontinens vóót large map 9player és csak MONARCH fokozat normal game speed)
Namármost eleve ugye alapban 6-7 várost tudsz letenni annyi helyed van a gépektõl,meg aztán az elejen ugy Kr.u párszázig zséd sincs nagyon többre.
Néha le tudsz 8-9 et is,akkor könyebb dolgod van.
Na most ird és mondd én letudtam 4!!!! azaz 4 et,de már azt is szúkösen és 2 kikötõváros lett belõle (jo kereskedelem szinte zéró termelés)
jó,enyém lett a piramis ha az nincs akkor max futotta volna 3értelmes városra a 2helyett.
A terep is moelék vóót se kõ se márvány de még happyfacenövelõk sem..
Nade tapazatalt civ játékos lévén nem adtam fel.
Végülis csaknem 20 óra játék után enyém lett a teljes kontinens,42% a a lakosságnak az enyém a világból (1% kellett volna a dominationhoz)
és az Enszben is pár szavazat kéne a diplomation victoryhoz...
Erre fel...Kedves Asoka király MONARCHON!!!! 1882 ben!!!!! fellövi az ûrhajót.
Persze mikor kb1700 ban találkoztam vele (utoljára a népek közül) mindenki elõtt vezettem ugy 2-10 technologiával õ elõttem volt ugy 6-7 el😊)))
Behozni már nem tudtam mindvégig megmaradt neki ugy 3-4😞
Még a végén is 2.
Különösebb kárt se tudtam benne tenni lévén a masik kontinensen volt és elég sokaig huzodott azért a kontinensem uralásáért vivott háboru.
Szóval szerintetek ilyenkor mi a halál van?!😄😞
Pedig amugy már emperoron is nyertem 1-2 õt,gondoltam kipróbálom az amcsikat is,de óvatosságbol visszavaszem monarchra legroszabb esetben túl könnyû lesz...Hát ez lett belõle😊
LSSAHPAUL-al elkezdtük gyilkolni az AI-t, ha ráértek csatlakozzatok.
ip: 81.182.1.44

Nekem is van is most van idõm játszani.
Indíts egy game-t megyek.

LSSAHPAUL
Ma ráérnék egy multi-ra. Tegnap haverral nyomtuk gépek ellen hát elég gáz még monarchon is.

Botond
Azonnal must have. Nyaralásból pont hazaérek aug elejére amikorra itthon is kapható lesz.