Civilization IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy kell csatlakozni?

elindult de egyelore meg csak a regi lett betoltve

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

felõlem mehet!
De hogy kell csatlakozni?

gergod
lassan indulhatna a szerver, és 8-ig várunk

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

mikor indul?

Captain Sparrow
lécci irjatok ha inditjátok a szervert

Sanko
ok....

a mohának mindig a déli oldala fás

Én órám szerint még nincs 8 óra. Megeshet hogy kések mert szar a netem, várjatok majd meg! Max 5 perc!
Sanko
mehet?

Zoltanoo
ááá...512 mb ram-om van és szaggat mint a tót anyja....ennyire igényes program ez, vagy mi...
Valaki írjon egy összegzést!

jó de legyen a kezdés fél hét vagy hét. Az lenne a legjobb!
Ha nyolckor kezdõdik akkoris megyek!

Hmuda
Ezt legközelebb egyetelen üzenetben intézd el.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Maradjon 20, de ez nem irc, elég lesz egyszer hozzászolni..
Elég lol hogy az amcsiknak két vezérük is van míg mezopotámiából (ahol a civilizáció mint olyan egyáltalán létrejött) nincs egy nép sem <#levele>

Jó béna leosztást kaptam, se vas se lovak nincsenek a területemen az amcsikkal kéne érte bizniszelni de õket viszont meg kéne lassan támadnom mert elzárják a terjeszkedésemet 22 csapdája.
Ja hogy teljes legyen a szívás spanyolokkal vagyok és a konquistadorokhoz már megvan minden kivéve a lovak és a vas 😛

Ne kezdjünk hamarabb? Mondjuk 19kor?
laslandes
Én is szívesen játszanék, bár még nem játszottam multiban!<#vigyor5>
Mikor kezdenénk? A név és a jelszó ugyanaz, ami lejjebb olvasható?<#vigyor0>

Captain Sparrow
jövök

Hmuda
Na akkor szvsz most szóljon aki tud jönni és ha nincs kettõnél több akkor legyen a régi, ha minimum három új jön akkor legyen új.

"Nekem volt igazam megint... 1500-ban vagyunk de még a puskapor sincs feltalálva..."
A magad nevében beszélj...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

én is beszállnék ha újrakezditek

Sanko
20:00 szuper....

és ha jön még pár ember akkor kezdhetünk egyet 0-ról....

de lehet folytatni is, de én a tegnapit "csak" tesztnek fogtam fel...tehát ha többen is jönnek kezdhetünk egy újat

I.C.ram
Állítsd be, hogy ne nõjjenek tovább, és építs sok egészséget adó épületet, meg szorakoztatókat is pl: colosseum, aquaduct, stb.
nyami
szerintem sehogy :/

_Atti_
A városok tulzsufoltságát (overcrowded) hogyan lehet csökkenteni? mert a falvak épitése nem nagyon segit..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

I.C.ram
Nekem volt igazam megint... 1500-ban vagyunk de még a puskapor sincs feltalálva... ezért nonszent a normal gamespeed. Epicben sokkal jobban kitolodik az idõ, és sokkal korhûbbek a találmányok is, mivel a találmányok feltalálási ideje nem nõ annyira, mint amennyivel tovább tart a játék.
Captain Sparrow
már én is jáccottam multiba szal tudom mit kell csinálni

Captain Sparrow
ha ujra kezditek vagy folytatjátok én beszállnék..

Server inditas: 20:00 ora

Server neve : HUN-SG
Server jelszava : sg-civ4

ha megfelel mindenkinek, es akkor a tegnapi folytathatjuk

amennyiben a tegnapi tarsasag megszavazza indithatunk uj jatekot is
a tapasztaltakbol kiindulva HUGE terkeppel a standard helyett, Pangea vagy Continent

az hogy minden este servert inditsak szinte kizart, hetvegen pentek vagy szombat vagy akar mindket nap, hetkozben max 1 nap

masra is kell a gep nem csak Civ-re 😊

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Szerintem, ezt befejezzük, 2 ember jöhet még.
Lacc
Szerintem is mehetne simán a ts. Bár nekem 8.
gergod
öööö végülis nem fontos....

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

gergod
Mi lenne, ha mivel 3 új ember is csatlakozna, elõrõl kezdenénk egy játékot?? <#vigyor5><#worship>

Minek?
gergod
Az esti partira valaki beüzemeltethetne egy TS servert?

okok
Sanko
jöhetsz....Izabella angollal szabad....

én csak este leszek....de 20 körül kezdhetübk....

gergod
Meg rám mindenki mindig k***ra annoyed. Pedig legutóbb még open bordert is kötöttem 😞

Az kellemetlen 😊

Hát, egyszer az én városomat vették be😄
gergod
Én is jönnék szívesen, csak a fél 12 már késõi kezdõ idõpont volt 😞

Amúgy nektek sikerült már várost átállítani magatokhoz, már volt, hogy szinte teljesen körbevettem területileg, de soha nem akart átállni 😞

Mert akkor ha kínához áll, akkor hamar kilép, és feladja.
Lacc
Ja ha csak így lehet akkor inkább nem kavarom össze a dolgokat 😊
Minek árultad el? 😊

Tölem jöhet, csak épp a kínaiakat gyapáljuk, úgy gyere😊
Mikor értek rá ma? Szerintem akár délután is mehet.
Elvileg belehet. Van ket AI által irányított nép a Kinaiak és az Angolok. A kettõ közül az egyik írányítását átveheted.

Természetesen akkor, ha többiek is beleegyeznek.

Titan
Vannak érdekes és vicces történeteitek a játékból? Nekem vannak sztoriaim, mikor könnyek szöktek a szemembe a röhögéstõl!
Pl. a tankomat szétverte egy buzogányos osztag..
vagy mikor Mózes megjelent Mátészalkán....

Lacc
Tegnap este nem voltam itthon, ma még be lehetne csatlakozni? 😊
Titan
Haha! Na, jah...<#eplus2><#vigyor>

I.C.ram
Idióta workerek mindenbõl városkát akarnak csinálni, még a baromi szántóföldekbõl is.
I.C.ram
Ezt elég hülyeségnek tartom... fõleg, hogy ezzel a módszerrel meglehet szerezni az értékes földeket is, ami elég hülye hangzik. Gondolj csak bele, akkor szépen lassan visszahódítanánk Erdély a románoktól! 😄
Sanko
workereket lehet autóra hagyni...úgy is minden lesz elöbb utóbb