Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
De hogy kell csatlakozni?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Ha nyolckor kezdõdik akkoris megyek!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Jó béna leosztást kaptam, se vas se lovak nincsenek a területemen az amcsikkal kéne érte bizniszelni de õket viszont meg kéne lassan támadnom mert elzárják a terjeszkedésemet 22 csapdája.
Ja hogy teljes legyen a szívás spanyolokkal vagyok és a konquistadorokhoz már megvan minden kivéve a lovak és a vas 😛
Mikor kezdenénk? A név és a jelszó ugyanaz, ami lejjebb olvasható?<#vigyor0>#vigyor0>
"Nekem volt igazam megint... 1500-ban vagyunk de még a puskapor sincs feltalálva..."
A magad nevében beszélj...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
és ha jön még pár ember akkor kezdhetünk egyet 0-ról....
de lehet folytatni is, de én a tegnapit "csak" tesztnek fogtam fel...tehát ha többen is jönnek kezdhetünk egy újat
a mohának mindig a déli oldala fás
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Server neve : HUN-SG
Server jelszava : sg-civ4
ha megfelel mindenkinek, es akkor a tegnapi folytathatjuk
amennyiben a tegnapi tarsasag megszavazza indithatunk uj jatekot is
a tapasztaltakbol kiindulva HUGE terkeppel a standard helyett, Pangea vagy Continent
az hogy minden este servert inditsak szinte kizart, hetvegen pentek vagy szombat vagy akar mindket nap, hetkozben max 1 nap
masra is kell a gep nem csak Civ-re 😊
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
én csak este leszek....de 20 körül kezdhetübk....
a mohának mindig a déli oldala fás
Az kellemetlen 😊
Amúgy nektek sikerült már várost átállítani magatokhoz, már volt, hogy szinte teljesen körbevettem területileg, de soha nem akart átállni 😞
Mikor értek rá ma? Szerintem akár délután is mehet.
Természetesen akkor, ha többiek is beleegyeznek.
Pl. a tankomat szétverte egy buzogányos osztag..
vagy mikor Mózes megjelent Mátészalkán....