Civilization IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://dcplusplus.sourceforge.net/ - Dc++ nevü ingyenes fájlcserélõ, akár tûzfallal is futtatható (passive módban), ajánlott alap 30 giga megosztás vagy kevesebb, hubokra (serverekre) felcsatlakozva tudsz tölteni a serveren tarózkodó emberektõl...

http://www.majomparade.com - magyar torrent oldal, faq-val soksok segítséggel... Részletesen leírja mit használj, hogyan, stb...

És innentõl ne halljak több "honnan töltötted le" kezdetû nyavajgást... Találjátok már fel magatokat pls, különben érvénybe lép a természetes kiválasztódás..
Thx, amugy nagyon jó a game. Elösször nagyképûen szartam a tutorialra, de nemtudtam semmit, ugyhogy muszáj volt megcsinálnom a tutorialt.😊
gergod
igen. bár a workereket nyugodtan automatizálhatod(a). Elég jól csinálják maguktól.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Hy!
Bocsi a lámaságomért, annyit szeretnék kérdezni, hogyha setlersen vagyok a körök azt jelentik, hogy oda érdemes várost csinálni? És ha workeren vagyok akkor a körök azt jelentik, hogy ott kell valami farmot vagy bányát vagy akrámit csinálni?
Captain Sparrow
a multiba is van egy jó nagy bug
a képernyõ közepére berakja piros betükkel egy hibát és nem lehet eltüntetni
nemjön elõ csak néha..de másoknál is ezvan
valami sync-es hiba

Sanko
ühye 1 helyen van a két file...és pl a nevüket nem változtattad meg

civilization4.mds
CIVILIZATION4.mdf

a mohának mindig a déli oldala fás

Sanko
Demon 3.47?

gergod
Ami szintén baromság, hogy a helikopter nem tud víz fölé menni. Másik kontinensre pl transporttal kell vinni, és a partközeli hajókat sem tudja támadni. Úgy kellett volna megoldani, hogyha valaki nem figyel és a víz fölött fogy el a mozgásipontja akkor megsemmisüljön, de ez így azért elég röhejes.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Köszi a file-t Sanko megérkezett de sajna nem vagyok beljebb mivel az mds-file-t valamiért nem hajlandó bemountolni sem a daemon sem az alkohol ugyhogy most keresek egy dunát és....<#bdead>
Sephi
Nos feltelepitettem es csodalatosan megyen semmi gond nelkul 😄
Naon teccik bar szerintem is sokkalta konnyebb az elozo reszhez kepest....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Gondolom akkor ütheti le, ha a cobrának szinte nulla az ereje. Bár még így is baromság... max elfogyott az üzemanyaga, leszállt, és szétverték mint a jöttünk láttunk visszamennénkben a postás kocsiját 😊
Egy korábbi videóban (ign-es asszem) a lovag leütötte a cobrát az égrõl, remélem ezt azért kivették.

Mivel az egy review video, a végleges játékból készült, tehát benne van a lehetõség efféle furcsaságokra. A cikk, vagyis az írásos review egyébként egy külön bekezdésben tárgyalja is ezt a témát.

Sanko
hiába ha elkezded a civ4-et.....

Sanko
Bocsi most néztem csak a postát....2 email is ment.....remélem még idõben....

Sanko

Sanko
adj egy emailt

hat annak en is orulnek.
sajna nem talaltam semmit(civilization4.mdsre keresve), megis hogyan keressem?
(nem vagyok egy PC profi)
zinternetrõl...
könyörgöm irja be valami illetékes banner alá hogy az ilyeneket mellõzük már 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

thx sanko!

es honnan kaphatnek .mds filet? mert ha jol latom neked is az kellett es a s4hide-val elindult
I.C.ram
😄

20ezerben kezdodik? de akkor milyen a találmányok, meg az épület? barlangrajz, meg tûz? 😄
Na lassan szunya de az IceAge scenariót még megnézem idõ elõtt 20000-ben kezdõdik <#idiota>

Egy korábbi videóban (ign-es asszem) a lovag leütötte a cobrát az égrõl, remélem ezt azért kivették.

Sanko
OLVASS VISSZA!! DE TÉNYLEG!!!

nem lebaszás csak tanács.....keress a hozzászólásaimra...

I.C.ram
Civ I votl a legjobb. Abban Sztalin is benne volt 😊 Hitlerm ár asszem nem, de ebben meg már sztálin sincs benne 😞
I.C.ram
Nincs sajna 😞 De nekem a pályák tök kicsinek tûnnek. Már idõszámítás elött 3000-ben is találkozol a civek 60-70%ával... Úgy lenne a jó, hogy kb 1400 körül találkozzan a népek.
I.C.ram
Persze, hogy belehet. belehet állítani a victory conditionnél, hogy mi legyen, diplomáciai, háborús, kultúrális, stb.
A scenariók közül melyik a teljes Föld minden néppel? <#help>
(már ha van ilyen egyáltalán)

Fejlõdés rulz kiváncsi vagyok a Civ5 hogy fog kinézni <#circling><#hehe>

hi
tudnatok segiteni sehogy sem akar elindulni a civ 4, probaltam s4hideot leall h hibat eszlelt, probaltam antiblaxxot( az elso inditas utan kiir vmi hibat de ettol fuggetlenul lehet hasznalni) leirna vki h kell beallitani mert nagyon szeretnem kiprobalni a gamet...
ui: sot meg a regedites sz.rral sem mukodott
Hát eléggé elszomorodtam. 2000-es amd, 768 ram, FX5200. Nem egy ütõs konfig, de eddig egy darab játék se szaggatott, erre pont a civ... Már az intró is szaggat, tudnám mi a franctól. Ha a Doom3 elfut 1024*768-on, mediumon akkor a civ-tõl is elvártam volna legalább ennyit. Tény, nagyon szép lett a grafika, de egyszerûen nem hiszem el hogy ilyen magas a gépigénye? Mitõl? A bugok nálam is jelentkeztek: például kék csíkok ha messzire zoom-olok.
Na mindegy, jövõhéten veszek egy új videókártyát, remélem akkor már nem lesz gondom vele. Addigra talán kiadnak egy patchet is. Vagy kettõt.
Bltban?

BaziJoe
Szerinted!!!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Elnézést kérek a kérdésért de nektek honnan van meg a game?

XML ügy - Valóban a regionális beállításokkal volt a gond. Nálam angolra volt állítva, de custom beállításokkal a szám és dátum formátumok. Valamelyik ezek közül zavarta, de az is lehet, hogy a custom beállításokra nem készítették fel a programozók...
Nekem antiblaxx-al mukodott. Siman feltelepitettem, a telepites soran frissitettem a directx-et az install cd-rol.
Ja es ati kartyam van, amd3000+ laptop, 512 ram, ati express 200 (nem valami utos...) 128 mega ram.
BaziJoe
Bocs de ehez én kevés vagyok!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Captain Sparrow
jjee végre jó mán a civ...
egész délelõtt ezt basztam aztán délután meg nem tuttam vele sokat jáccani
majd most
szerintem tök fasza lett

Hmuda
Hát ha megírod, feltöltöd akkor berakom a banner alá. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

BaziJoe
A warezos részre gondoltam mert látom szinte errõl szolaz egész topik.

bocsánat

Hmuda
Civ-hez FAQ? Még egy komplett fordításnál is keményebb feladat lenne. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Már mondtam: privátban beszéld meg az illetékesekkel vagy menj egy erre létrehozott topicba.

BaziJoe
Lehet,hogy valakinek kéne csinálni egy FAQ-t!!!!

leveskocka
ohh,bocsanatot kerek az uraktol/holgyektol...elnezest az offtopic beszolasert...
Hmuda
Na mostantól fogva a különbözõ torrentes problémákat privátban beszéljétek meg, mert semmi szükség rájuk.

rendben

INTERNETROL
és az honnan kellene hogy legyen?

robotnyk
én is mindig magamat okoltam, hogy miért nem tetszik ez nekem, de akkor még más volt az ízlésem talán. gondoltam ezzel teszek egy próbát, és bejött 😊

antiblaxx+daemon, én így használom
jolvan

mintha a falnak beszelnenk...