Civilization IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
Civ 4 tankokkal ostromolni? 😊 Azonnal ASSAULT! 😊

Nem kaptam újat, jó vagyok. De olyan szép, nehogy már leszedjem. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Pedig mekkora királyság lenne a Civ4 stratégiai és Rome taktikai térkép egy játékban 😄

(jelentkezz ki a fórumról aztán jelentkezz be újra hogy végre eltûnjön a <#felkialtas> mindig nézem hogy megint kaptál egy újat vagy mi van 😊

hmm stack attack lehet hogy ez az majd megnézem thx

Én meg azt nem értem hogy miért NEM tudok vallást választani pedig már egy csomót megalapítottak 😮

dr Kotász
Sziasztok, lenne egy technikai (nem warez) problémám. Felraktam a játékot, elindítottam, futott is rendesen. Amikor másnap indítottam, a loading képernyõn megjelenik a CHECK XML felirat, majd az INIT AUDIO és itt egyszerûen eltûnk az egész. A task managerben sincs benne. Azóta folyamatosan ez a helyzet. Reinstall megvolt. DX9 reinstall szintén. Mi lehet a hiba? Légyszi adjatok valami ötletet, nagy civer vagyok, játszanom kell :-)
Tomalak
Én ezt az egyet nem szeretem a civekben, hogy számomra legalábbis teljesen elvan cseszve a "harcrendszer". Ha ez jobb lenne egyfolytában ezt tolnám.
Nc..😄DD
Én például alig irtam valamit, a többiek meg a barbárokat szidták.. Vagy a gyözikét😄 De amugy is, játszál, ne pedig azt nézd, hogy mit beszélgetnek.
Zz egyelõre nem világos, hogy miért lehet olyan vallási formát kiválasztani, amit nem én fedeztem fel elõször. Tudomásom szerint misszionárius nem járt a városaimban, és mégis lehet választani a kereszténységet, pedig még nem kutattam ki.

Szabi84
Légyszives szúrjatok be képeket!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Hmuda
Volt az options-ben egy group attack vagy valami hasonló, azt nézd meg. De ha követi a régi Civ-es hagyományokat akkor remélhetõleg csak egyenként lehet támadni, mint ahogy azt már megszokhattuk.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

_Atti_
de egyszerre mozogni lehet vhogy(van tán ikon is neki) az tuti mondjuk nemtom csatára van e hatása..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Fritz Von...
Háttõõõ ez nem Rome. 😊
Elvileg akárhány egységed van, egyik támad csak. A Civ3-ban lehetett hadsereget építeni, egy leaderrel. Eddig én még nem láttam rá lehetõséget itt.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Egy területen vannak és mind a három ki van jelölve de támadásnál csak az egyik indul meg, ha kinyírják akkor vége a harcnak és újra kezdhetem ezúttal 2 íjásszal stb.
Arra vagyok kíváncsi hogy hogyan lehet egyszerre a három lovassal támadni magyarul mind a 9 lövöldözzön ne csak az egyik

Lacc
Nem tudod a 3 lovast összevonni egy területre, és úgy támadni vele?
khm bitte #829
a netes cucc kitárgyalása közben vki szánjon meg egy válasszal plz

Lacc
Akkor kilátásba helyezhetnénk egy normális multit.
Hmuda
Csak eddig bírtátok? Szinte gondoltam hogy csak ennyi lesz. Benézek és öt üzenetbõl három tartalmazza a b*zi, sz*rrágó, roh*dtf*szú meg hasonszõrû szavakat. Rögtön elment a kedvem, mindig is utáltam ilyen "kármkodok mert az menõ" gyerekekkel multizni (akinek nem inge...).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Lehet játszani emilben is, nézzétek meg. De tetü lassú egy dolog, egymásnak küldözgetitek a save-eket.
De milyen emailos dolog?
Sanko
email....természetesen...

a mohának mindig a déli oldala fás

emeiles?
Lacee
FAQ-t gondolom még nincs értelme keresni, ugye? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

robotnyk
ha már így kívülállóként belepofázhatok, ez a játék igenis jó multira, viszont max 1-2 ember ellen (vagy velük együtt), akiket ismersz komolyabban is, nem csak fórumról, vagy random mód gamespyról.
Sanko
valszeg nem szabad nagy térképet....túl memória/proci igényes a CIV4.....és nem abszolválja az átlag PC+net a terhelést....

közepes térkép és egy pörgõs játékmenet reálisabb egy 1 estés menethez....

amúgy!!!!

kipróbálhatnánk az emeiles dolgot.....arra van mindenkinek 3 éve :-)

Nem értek veled egyet! Szerintem jó! Csak mindenkinek itt kéne ennie és aktivnak is, mint tegnap.
tovabbra se netre kitalalt jatek ez

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

tegnapi azért jobb volt, meg több ideig ment..😞
tobben is kihaltak, ujra csatlakozzon mindenki

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

gergod
nekem kifagyott ....

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

hé várjatok meg

Ha van 3 lovasíjászom és betámadok vele egy warriort akkor hogy tudok úgy támadni hogy a lovasaim EGYSZERRE támadjanak és ne egyenként? <#help>

Jó játékot, nemtudok menni a netem miatt, de majd bepotoljuk😞
azt írja :Conecting peer és nem csinál semmit

Lacc
Változatlanul nem jó nekem se 😞
Sanko
késöbb is be tudsz lépni..gyere majd

Sanko
új van

I.C.ram
Na én most nem jövök, nyugodtan játszhat valaki a népemmel, ha ugyanazt folytatjátok (perzsák)
Nemtudok bemenni, szerintem a szar netem miatt😞
Lacc
Sehogyse akar mûködni, na mindegy.
tuzfalakat beallitani

az enyemet leeresztettem

Sanko
próbáld most....5 en vagyunk már

nem lép be a gépem

Lacc
Nem tudok becsatlakozni, contacting peers azt írja, aztán visszadob :/
Sanko
Gyertek gyülekezzünk...20:05-kor indul

Sanko
20:00 ora

Server neve : HUN-SG
Server jelszava : sg-civ4

Sanko
KEZDÜNK ÚJAT!!!

MOST ÉPÜL A SERVER

és mi a server neve?

Captain Sparrow
uj játékot csináljatok lécci

köszi

Multiplayer - Internet - Create a new account

es csinlasz egy gamespy acc-t es bejeletnkezel