Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Viszont arra kíváncsi lennék én is hogy ki hogy kezd, meg hány várost szokott összehozni😊 szal ha valakinek van kedve leírhatná a játékstílusát.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ha nincs húzva a kártya akkor az alap ventilátornak bírnia kellene, szóval ha túlmelegszik, akkor ventillátorcsere kell, mert leég a procija.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mekkora szortó van az egyes nehézsége fokozatok esetén?
Érdemes nagyobb nehézségen játszani, mert ahogy olvastam a gépnek nagy elõnye van
Nektek mekkora volt a legnagyobb városotok? (Nekem: (24) Berlin.)
Ahogy én hallottam, benne van. A CivIII fõcímzenéje átdolgozva visszaköszönt a Conquest kiegészítõben, és megint csak egy erõs "remastered" verzióban itt is jelen van. A zenei alap általában mindig marad ugyanaz. A fõcím az az "oroszlánkirályos" muzsika.
Custom -Game-n? vagy hogyan?
Én is folyamatosan nyomom a GAME-t 1 hete megállás nélkül.
Tegnap Monarchon vittem (volna végig) 3124 pontom volt 1955 körül ,de az ellenfél fellõtte az ürhajót, pedig sokkal több városom volt csak én csatázttam a kínaiakkal nyomtat a a népeket.
Asszem a SPACE victoryt kikacsolom, mert tönkre teszi a játékok (kevés a csata)
Nem tudja valaki hogy a fenébe lehet ,hogy a gép mire én elkészítem az elsõ settleremet már a 3 városánál tart?
Ti mit szokttatok kezdésnél én barack - warriror - worker -settelt híve vagyok + rámegyek arra ,hogy legyen valami state vallásom
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Sokka izgisebb menetkozben rájönni a dolgokra, meg szeretem magam kitálni a dolgokat. Annyira nem bonyolúlt játék fõleg annak, aki az összes részt "végig"tolta.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Azért annyira nem más mint az elõzõek. Mondjuk noble szinten verhetõ a gép a civ3 stratégiával.
Persze azóta átnyálaztam alaposan a civilopédiát 😉
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Civ IV_English_Manual.pdf 2.7MB
http://www.mytempdir.com/238269
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
klikk
http://rhyesciv.uw.hu/rhyesciv_file/globe0000h_BluTerrain45_20.jpg

A városok puszta léte is pénzbe kerül ráadásul minél több van annál többe darabonként, a fõvárostol való távolság is viszi a pénzt úgy általában mindenhez pénz kell 😉
Olvassátok el a civilopédiát csak pár óra de minden benne van, nélküle még hetek múlva is alap dolgokra fogtok itt kérdezõsködni és a játékélmény se az igazi ha nem tudjátok hogy mit miért csináltok, ez nem Starcraft itt tényleg nem lehet menet közben könnyen megtanulni a dolgokat 😊
Ja és még csak Civ1-3 se, egy csomó dolog megváltozott a 4-ben szal a veteránok is olvassanak 😉
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2. Megmûvelhetõ mezõk száma = város lakossága + 1 (mivel magaé a városé mindig az)
3. Happiness növelõ épületek, helyõrség, luxuscikkek, csodák. Hatások függ az államformától. Civilopedia - happy faces, unhappiness. Ezeket olvasd el.
annyi embert tudsz kiosztani dolgozni, ahányas méretû az adott város, vagyis hogy mennyien laknak benne.
túlzsúfoltságot (amennyire tudom) max megelõzni lehet, viszont az egészségi szint növelésével (vízvezeték, kórház, tehén-disznó-kukorica-stb bevezetése a városba, ill bizonyos wonderek és technológiák) ezt ellensúlyozni lehet. Ill. ha a vezetõd expanzionista, akkor minden városban kettõvel nagyobb lesz ez a egészség-szint.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Segítségre lenne szükségem. Még a 486os idõszakban rengeteget civeztem, az eggyel és nagyon bírom a játékot, nagyjából már képben is vagyok, kezdek visszarázódni, de van pár dolog ami még nem tiszta.
- Mire jó a lóvé, és miért kell belõle minél több.
- Mitõl függ hogy hány területen tudok dolgoztatni a város körül hoyg "hány embert" tudok kiosztani.
- Mit kell tennem ha a legtöbb embernek az a baja (attól sok a piros smile) hogy too crowded, szal túlzsúfolt a város? és a másik cucc is azért negatív, gondolom, mert ott meg csak ennyit ír hogy "population".
Egyenlõre ennyi, alap kérdések gondolom, de sokat segítenétek egy rövid válasszal.
Köszi!
Valaki, aki ért flash-hez, nem vállalja a nemes feladatot?<#rolleyes>#rolleyes>

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Grrr.....
Még audio cd-t is adnak hozzá! Tényleg, a civ4-bõl csak én hiányolom az eredeti Civilization fõcim dallamot? Elég sok régi szám köszönt eddig vissza itt-ott a játékban, de azzal sajnos még nem találkoztam. 😞