Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol? Hol?????
Izé.
Véletlenül nem Special Edition-t akartál írni?
Collector Edition-ról nem hallottam.
Az az érdekes, hogy az amazonon, most mindkettõ $50.
Véletlenül nem Special Edition-t akartál írni?
Collector Edition-ról nem hallottam.
Az az érdekes, hogy az amazonon, most mindkettõ $50.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Szeszély? Elfojtott harag? Titkos összeesküvés?
Öööööö.... Mi az a legutolsó civic? Illetve egyáltalán mi a civic?
(Tegnap kezdtem az ismerkedést ezzel a civvel, meg melóhelyen vagyok és a civilopédiát nem tudom kinyitni.)
(Tegnap kezdtem az ismerkedést ezzel a civvel, meg melóhelyen vagyok és a civilopédiát nem tudom kinyitni.)
Asszem a legutolsó civic-nél lehet
Egyvalamit nagyon nem értek a diplomáciával kapcsolatosan. A kezdetektõl kezdve direkt jó viszonyt alakítok ki a szomszédos nemzettel, erre õ egyszer csak gondol egyet és látszólag minden ok nélkül megtámad, háborút kezd ellenem. Erre mi a logikus magyarázat?
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Tesom szerint államformafüggõ, hogy meg tudjuk-e venni az embereket/épületeket, de öö még nem játszott a cvi4el csak a 3al.
Tényleg, itt miért nem lehet megvenni az egységeket/épületeket?
Már korábban leírtam mi van benne, nézzétek vissza, vagy a weboldalon amit adtam szintén részletezve van a tartalma (képekkel is).
Zizz:
Azért nem érdemes, mert adnak hozzá egy ócska kis ragasztott kézikönyvet, DVD-tokot azt ennyi. Mint általában majd minden Mo-n megjelenõ progihoz. Coll. Ed. az igaz, hogy angol, de inkább az igény és a szótár, valamivel drágábban. Civ IV meg van olyan jó progi, hogy megérje így megvenni. Pl. San Andreast is annak idején Coll. Ed.-ben vettem és azóta se bánom.
Berakom a képet inkább:
És ha nem látszana, akkor az elérési útvonal: Coll. Ed.
Zizz:
Azért nem érdemes, mert adnak hozzá egy ócska kis ragasztott kézikönyvet, DVD-tokot azt ennyi. Mint általában majd minden Mo-n megjelenõ progihoz. Coll. Ed. az igaz, hogy angol, de inkább az igény és a szótár, valamivel drágábban. Civ IV meg van olyan jó progi, hogy megérje így megvenni. Pl. San Andreast is annak idején Coll. Ed.-ben vettem és azóta se bánom.
Berakom a képet inkább:
És ha nem látszana, akkor az elérési útvonal: Coll. Ed.
A civ3ba jó volt, hogyha sok pénzem volt meg lehetett venni bármit. Itt nemtudom elkölteni, mertha piros, akkor be se tudom rakni. Városba se tudok megvenni semmit. Civ3ba lehet, hogy odaadná valamennyiért a találmányt, vagy városba megvenni az épületet..(2dik képemröl jutott eszembe:])
Erröl nemtudok sokat elmondani..
Érdekes, hogy ott is van egy kis területem nem?😊

Érdekes, hogy ott is van egy kis területem nem?😊
Eygébként mi van a collectors editionban? Igazándiból azt kellene megvenni.
Kissebb technikai nehézségek után elindult tegnap a game.
Gyönyörû! <#worship>#worship><#wow1>#wow1><#worship>#worship>
Még csak ismerkedem vele, de szerintem a civilopédiával ki lehet igazodni. A vallások hasznát még nem igazán látom át. Kérek mindenkit hogy ne spoilerezzen, mert magam szándékozom felderíteni a játékot! <#violent>#violent> Ezt nem hagyom másra.
Egyetlen hátrányt vélek felfedezni: kicsit a pályák. Kérem a moddolókat hogy lepjenek meg bennünket egy óriás nagy földtérképpel, mert egyébként hogy lesz megint 100 városom???? <#nyes>#nyes>
Gyönyörû! <#worship>#worship><#wow1>#wow1><#worship>#worship>
Még csak ismerkedem vele, de szerintem a civilopédiával ki lehet igazodni. A vallások hasznát még nem igazán látom át. Kérek mindenkit hogy ne spoilerezzen, mert magam szándékozom felderíteni a játékot! <#violent>#violent> Ezt nem hagyom másra.
Egyetlen hátrányt vélek felfedezni: kicsit a pályák. Kérem a moddolókat hogy lepjenek meg bennünket egy óriás nagy földtérképpel, mert egyébként hogy lesz megint 100 városom???? <#nyes>#nyes>
Hogy érted, hogy amit Mo-n adni fognak, megvenni sem érdemes?
Zizz szerintem most az egyszer legyél gonoszka és a nem beszélünk róla típusút, szóval azt ... és játsz. Mert amit itt Mo-n fognak adni azt lehet bizony megvenni sem érdemes. De végül is a te döntésed.
Ennél azért többet. Majd nézegesd, aztán meglátod. Civ IV-bõl meg a Coll. Ed. lenne érdekes, csak azt Mo-ra nem hiszem, hogy behozzák. Bár ki tudja. Sajnos már láttam a képeket amiket Coll. Ed. tartalmáról tettek fel a netre. (www.civfanatics.com) Azért írom sajnos, mert a szívem szakadt meg. Nagyon igényes... Ahhh... Na hamarosan kiderül, hogy mi az ami bederül 😊
Nem mintha meg akarnám venni, de az AoE III is elvileg ma jelenik meg Európában és az Automex is erre a napra ígérte - annak idején. Mára már világos, hogy november 15-e elõtt nem nagyon fog megjelenni az sem.
Ez az Automex egy tetû.
Ez az Automex egy tetû.
automex:
megjelenés: jövöhéten kedd-szerda
ár: 8990-9990
csomag: 1 dvd (biztos,) füzetecske(talán)
megjelenés: jövöhéten kedd-szerda
ár: 8990-9990
csomag: 1 dvd (biztos,) füzetecske(talán)
a mohának mindig a déli oldala fás
mit lehet ot olvasni?
hogy hogyan használjuk a billenzyûn a nyilakat a térkép mozgatására?
vagy hogy a búza fontos élelmiszer a lakosságnak?
tud már valaki valamit a magyar kiadásról? milyen extra lesz a dvd-n kívûl? renedes leírás? vagy csak egy epilepsziára figyelmeztetó fénymásolt cetli?
hogy hogyan használjuk a billenzyûn a nyilakat a térkép mozgatására?
vagy hogy a búza fontos élelmiszer a lakosságnak?
tud már valaki valamit a magyar kiadásról? milyen extra lesz a dvd-n kívûl? renedes leírás? vagy csak egy epilepsziára figyelmeztetó fénymásolt cetli?
Ez az a játék, ahol elõbb megtanulni, aztán játszani kell 😊
Egyéb esetben, feleslegesen kidobott órák mennek, mondjuk nem azt mondom, hogy kárba, de lelkiállapot szempontjából mindenképpen jobban jár az illetõ alany, aki leül elé.
Bár van egy olyan faktor is, hogy: Na faszom sem áll neki olvasgatni, usgyi gyerünk bele, hadd lássuk. Ennek 80%-ban vesztés lesz az eredménye 😄
Egyéb esetben, feleslegesen kidobott órák mennek, mondjuk nem azt mondom, hogy kárba, de lelkiállapot szempontjából mindenképpen jobban jár az illetõ alany, aki leül elé.
Bár van egy olyan faktor is, hogy: Na faszom sem áll neki olvasgatni, usgyi gyerünk bele, hadd lássuk. Ennek 80%-ban vesztés lesz az eredménye 😄
Tényleg megéri "megtanulni", én végigtoltam a tutorialt aztán elkezdtem játszani hát nem igazán ment, végignyomtam a tutorialt mégegyszer (rájöttem hogy a megmûvelt mezõk száma a lakosságtól függ stb elég alap dolgok amik vhogy kimaradtak) megint elkezdtem játszani most már sokkal jobban ment aztán megnéztem valamit a civilopédiában aminek az lett a vége hogy az egészet elolvastam 😊
Most már nagyjából képöben vagyok de még van mit csiszolni <#vigyor3>#vigyor3>
Most már nagyjából képöben vagyok de még van mit csiszolni <#vigyor3>#vigyor3>
cicilopedia <#hehe>#hehe>
Ez igy van....Megjelentek hozzá sokkal jobb és frisebb hadjáratok anno azokat is végigtoltam na az kinszenvedés volt a sima campaignhez képest..És sokkal jobb is,kár hogy multiban (hot seat) csak 8-10 jatszthato pálya volt de azokat még pár éve is toltuk nagynéha....😊
Off vége:Mindenkinek ajánlom a cicilopedia nagyon részletes átnyálazását több órába kerül de nagyon megéri....Én emperoron kezdtem egyet (csakazértse adom alább) és eddig lekopogom,de nem állok tul rosszul.
Off vége:Mindenkinek ajánlom a cicilopedia nagyon részletes átnyálazását több órába kerül de nagyon megéri....Én emperoron kezdtem egyet (csakazértse adom alább) és eddig lekopogom,de nem állok tul rosszul.
PG? Két év az életembõl... 😊 PG2 az már csak 1. Civ4? Egyezzünk ki egy bõ 2 évben...
Sziasztok
Írja meg mindneki , hogy hány pontot szerzett eddig, milyen szinten milyen viccrotyval milyen pályán, milyen néppel:
Nálam
Indiaikkal Earth pálya - 2010 körül - Space victroy - nobel nehézség - 3200 pont
Németek - Earth Ice aGe pálya - 12220 körül - Space victroy val nyer a computer 84körön múlott az én sikerem) - Prince nehézség - 2500 pont
Most Kínával nyomom monarchon, de háborús életmódóz választottam (van egy jó kis íjászuk amivel lehet ütni) - már most (1500) több városom van mint a másik két fokozaton.
Nem tudja valaki, hogy az Earth pályan hogyan lehetne kikapcsolni a Space victoryt
Írja meg mindneki , hogy hány pontot szerzett eddig, milyen szinten milyen viccrotyval milyen pályán, milyen néppel:
Nálam
Indiaikkal Earth pálya - 2010 körül - Space victroy - nobel nehézség - 3200 pont
Németek - Earth Ice aGe pálya - 12220 körül - Space victroy val nyer a computer 84körön múlott az én sikerem) - Prince nehézség - 2500 pont
Most Kínával nyomom monarchon, de háborús életmódóz választottam (van egy jó kis íjászuk amivel lehet ütni) - már most (1500) több városom van mint a másik két fokozaton.
Nem tudja valaki, hogy az Earth pályan hogyan lehetne kikapcsolni a Space victoryt
Azt a Piramis okozza?? Azt hittem valami durva bug! <#banplz>#banplz>
érdemes olvasgatni a betöltésnél a tippeket....
pl egy városnál összerakod az építení kívánt dolgokat (shifttel) és azt el tudod menteni mint egy "séma"
asszem ctr+# és ezt más városnál lenyomod be is illeszti az építési listát....
és láttam kb 30 ilyet...de sose jegyzem meg...majd a hivatalos könyvbõl kinézegetem...
pl egy városnál összerakod az építení kívánt dolgokat (shifttel) és azt el tudod menteni mint egy "séma"
asszem ctr+# és ezt más városnál lenyomod be is illeszti az építési listát....
és láttam kb 30 ilyet...de sose jegyzem meg...majd a hivatalos könyvbõl kinézegetem...
http://civhu.uw.hu/
hát van még mit javítgani de a cél dícséretes....ami nahgyon nem tetszik hogy büszkén pisil szembe a széllel, gorillás optimalizálással...semmi értelme egy ilyen oldalnak "hösködni"....kb 8 év vissza az idõben....téma vége...
magyarítás MEGKEZDÕDÕTT!!!!:
http://pc.magyaritasok.hu/index.php?func=hirinfo&hir=492
elõre is köszi a mazoistáknak :-)))
hát van még mit javítgani de a cél dícséretes....ami nahgyon nem tetszik hogy büszkén pisil szembe a széllel, gorillás optimalizálással...semmi értelme egy ilyen oldalnak "hösködni"....kb 8 év vissza az idõben....téma vége...
magyarítás MEGKEZDÕDÕTT!!!!:
http://pc.magyaritasok.hu/index.php?func=hirinfo&hir=492
elõre is köszi a mazoistáknak :-)))
Ugyanugy mint Age 3 ba😊
CTRL tartása és jobbra-balra😊
CTRL tartása és jobbra-balra😊
Nem lehet valahogy limitálni a felfedezéseket pl hogy max a vaskori találmányok lehessenek csak? <#help>#help>
Megkellene gyõzni a fejlesztõket hogy tolják be a kiegbe a magyarokat is az uralkodók lehetnének Szent István vagy Szent László és Horthy pl.
Tegnap lefutott egy multi game. A 6 fos jetekban 3 human es 3 computer ur vett reszt. Ebbol 1 human elverzett. 1 human a japan computert szenvedte meg. A 3. human pedig a barbar allam alakulattal mokazott. A nehezsegek lekuzdese utan viszont a fejlodes utjara lepet a ket megmaradt human resztvevo. Viszont igy se erhettek a kinai computer nyomaba, aki vegjatekban egymasnak eso computerek kozott, megnyerte space victory-val a menetet.
A következõ multi szombat 20:00.
A következõ multi szombat 20:00.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Vigyázzatok mert a csodák már nem ugyanazt csinálják!!
A piramis pl megad álitólag minden államformát..
A nagykönyvtár is valami teljesen mást csinál..
A piramis pl megad álitólag minden államformát..
A nagykönyvtár is valami teljesen mást csinál..
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Én a Great Libary-tõl nem kaptam ingyen találmányt amikor franciákkal voltam mással meg még nem játszottam.
Áhhh eszméletlen ez a game...
A zoomolás elvárt már,a grafikara kritika se lehet,és hogy forgatni is lehet már a kamerát nyam...De a hab a tortán a jatek többi fontos része...
A 3 ba voltak jo dolgok,de a brutalis korrupcioval tönkretették az egészet,csak a legujabb kiegészitõ segitett rajta na az mar nem volt rossz.
Szóval....sztem a legjobb eddigi civ..
Najo az 1 után mert az örök a panzer 1 el együtt😊
Ismeri azt is vki még?
A zoomolás elvárt már,a grafikara kritika se lehet,és hogy forgatni is lehet már a kamerát nyam...De a hab a tortán a jatek többi fontos része...
A 3 ba voltak jo dolgok,de a brutalis korrupcioval tönkretették az egészet,csak a legujabb kiegészitõ segitett rajta na az mar nem volt rossz.
Szóval....sztem a legjobb eddigi civ..
Najo az 1 után mert az örök a panzer 1 el együtt😊
Ismeri azt is vki még?
Hmm.. Megépítettem a Great Libary-t de nem történt semmi. Elméletileg kapnom kellett volna két "ingyen" találmányt. Vagy?
Elkészült a Civilization 4 elsõ magyar weboldala!!
- Játékleírás, letöltések és fórum melett még sok érdekes dolog egyhelyen!
WWW.CIVHU.UW.HU<#eplus2>#eplus2>
- Játékleírás, letöltések és fórum melett még sok érdekes dolog egyhelyen!
WWW.CIVHU.UW.HU<#eplus2>#eplus2>
Kicsit körbenézegettem. A 2 és 3. részhez már van fordítás. (itten van ni) Ezek alapján remélem lesz ehhez is 😊 Vagyis nagyon reménykedek.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯