Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mûxik a GIGANTIC MAP!!!!!
csak készüljetek, hogy a gép is bírja.....
helybõl 18 népet rak be... :-) akár mindegyiket külön szigetre...
a mohának mindig a déli oldala fás
:-)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Láma válasz 😊 mint IRL
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Ti milyen népekkel játszottatok végig játékot, és mi a véleményetek a népek bónuszairól?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mit tegyek hogy mukodjon?😊
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
elég picinek tünik a pálya vagy csak csaloka???
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Hehe nehezebb fokozaton ha Róma a szomszédod akkor te is az õ vallását akarod majd felvenni hogy ne azon a -3 diplomáciai kapcsolaton múljon hogy neked ugorjon a pretoriánokkal 😊
A vallás részt nagyon eltalálták tisztára mint a való életben, szinte semmi különbség közöttük de a "te miért nem abban hiszel amiben én?!" baromi jó ok a háborúra 😄
Hozzá kell tennem, hogy még nem játszottam végig a játékot.
Ráadásul pár ezer év után már a saját egységeimet is nehéz átlátni pláne ha még a többiek is ott kolbászolnak 😛
persze szigorú feltételek mellett....és fogadjunk hogy az 51-es körzet felett az oroszok se repkedhetnek.... :-)
ilyen van Románia és Magyarorzág között is asszem...
hat ezen jot rohogtem 😊
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Megépítettem a az ENSZ-et, és tök jó mókákat lehet vele csinálni. Pl lehet közös valutát alapítani, akkor kereskedelmi szövetséget, lehet olyat is, hogy mindenki egy adott rendszrre térjen át, stb. Mindenkinek a népe erõsségéhez mérten van x számú szavazata, és így a kérdéseket a szavazatok alapján döntik el. Jópofa.
Meg megnyertem ûrhajózással. Az nem votl valami nagy cucc... Elõzõ civekben sokkal jobb volt.
Másik, meg, hogy nekem nem lábatlankodjanak a területemen.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Resource-okat a diplomáciánál felsorolja, azt is írja, hogy mennyi van belõle. Szerintem ha valamibõl csak egy van, és elcseréled, akkor neked nem lesz. A vas az összes rákötött városba hat.
olyat is észrevettem, hogy ha csinálsz valamit...mondjuk settlerst de inkább mást kell akkor csak "félrarakja" majd legközlebb onnan folytatja a gyártást...
ez nem rossz
a másik pedig: van egy civic (talán a democracy, de nem biztos) , amelyikkel "meg lehet venni" az éppen folyó épületet. ezt hogyan csinálom? ha aváros menüjében rákattanok a nevére, akkor csak törli a listáról...
Más.
Ha van egy kõbányám és követ bizbiszelek a szomszéddal cukorért akkor onnantól a kõ resorceot én már nem használhatom? Vagyis kõvel csak akkor bizniszeljek ha minimum két kõbányám van?
Ha van egy vasbányám akkor az az összes rákötött városban engedélyezi a vas függõ egységek gyártását? 😮
akkor terjednek el más vallások, ha az ellen városa közel van és nagyobb a befolyása a városodra vallás terén, mint az államvallás ill domininás vallás
szintén elõfordulhat az, hogy vallásod elég erõteljes országodban ahhoz, hogy szomszéd hatalmak közelebbi vayg távolabbi városaiban elterjedjen
természetesen csak addig tudsz hivatalost választani míg nem térsz át a free religion-ra...
nekem volt olyan hogy egy városban nagyon erõs volt egy nem hivatalos vallás és 3 térítõt is kellett küldenem mire megtelepedett a hivatlos.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
1. Minden városodban meg kell lennie az adott vallásnak.
2. Ahogy felfedezel valami új vallást, azonnal a fõvárosba kell menni és elterjeszteni.
3. A jobb oldali pontoknál lehet látni az ellen vallásait. Elképzelhetõ, hogy nekem nem jelzi, mert a városoknál látható. Tehát az csak egy help, hogy az ellenfélnek milyen vallásai vannak.
Ezek vagy/vagy lehetõségek, mert én is gondolkoztam rajta.
Hogy lehet hadsereget építeni????
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar