A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    A mostani gámém nekem is elég érdekesen alakul. Egyrészt az elején 1 kontinensen egyedül voltam néhány jókedvű, ámde meglehetősen erőszakos barbár társaságában, akik mellesleg 3 várossal is megajándékoztak. Habár úgy tűnt ez egy veszett helyzet, még is sikerült 12-13 várost is alapítani. Mire kapcsolatba kerültem másokkal, addigra viszont eléggé lemaradtam a tudományban, de meglepetten tapasztaltam, hogy ez alatt az AI-k csak 5-6 várost építettek!!!!
    Szal jó pár száz év alatt simán behoztam őket, mert népességben és területben is űber vagyok.
    Amúgy nálam szabad vallásgyakorlás van és úgy tűnik, hogy a városomban elterjedt vallások más más pozitív dolgot hoznak, aranyat egészséget stb.
    Lehetséges ez vagy elnéztem valamit?

Ám az Alexander gyerök aki meglehetősen hátul szerepel a rangsorban egyszercsak betámdott. Az első tömeges csapását mint Neo Szmisszügynököt, fél kézzel hárítottam, viszont csak nem akart a harcikedve lohadni, szal a gránátosaim sajna elvéreztek, a városom meg elveszni láccik.
    Most újrabetőlt, és megy a sakkkozás!

Valakinek van valami ötlete, hogy lehet egy város védelmét pár kör alatt felgyúrni, vagy töltsek be inkább háború elötti állást és egyezkeggyek Sanyival?