5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• GregSB
    Ha írtok neki ne feletsétek el felsorolni milyen Great Wondereket építettek a magyarok :D
  • LSSAHPAUL
    Valami ilyesmit kellene írni persze ne ilyen durvát..
    http://193.138.125.6/bbc.rtf
  • Sipocz
    Igérem nem bántom őket nagyon, egyébként is szokásom a leigázott városokat függetlenül attól megtartani hogy milyen módon kerültek hozzám. pl. a jelenlegi birodalmamban (ugyan kínaiakkal vagyok) is van 2 egykori barbár város a partusoké és az allemanoké és nagyon aranyosak, dolgozgatnak szorgalmasan.
  • LSSAHPAUL
    Emberek! Fogalmazzunk meg egy petíciót Sid-nek! Ő rendes csóka lehet hogy meghallgatna minket. Szóval lekellene írni hogy a magyarok attól hogy most már egy kis ország anno meghatározó hatalom volt európában. Mi állítottuk meg a tatárokat,törököket, vagy a Mátyás-királybéli magyarország a világ legfejlettem állama volt. Számos nagy találmány a magyarok nevéhez fűzödik! Attól hogy a franciák megépítettek egy világító tornyot vagy fúrótoronynak is nevezhetjük attól még nem biztos hogy többett letettek az asztalra..
    Nos összehozunk egy levelet ?
  • BladeW
    Egyebkent a magyarok tenyleg nem nevezheto civilizacionak, egy torzs volt a tobbi kozt (megyerek). Ha a varos neve pl Hungary lenne akkor jogos lehetne a felhaborodas.
  • bacsi5514

Ha már itt tartunk, mi sem teszünk sokat. A mod-ot is egy horvát srác írta...
  • BladeW
    Ne legyel veluk tul kegyetlen amikor leigazod a varost;)
  • Sipocz
    Már a Firaxis is sokat tesz a magyarság hírnevének öregbítésében, a jelenlegi gamámban a Magyar egy 5-ös szintü barbár város és a galleonom éppen hajókázik felé a (véhetően) annexiós sereggel a fedélzetén:), mindegy a lényeg hogy a gama szerin a magyar az egy barbár nép:)):((.
  • Sipocz
    A hivatkozott civfanatics.com site-on található olyan "lassító" mod (nem igazán az epic speed-et adják, mindösszesen a kutatgatás van lefogva főleg a reneszansz korabeli kultúrális bummedlinél) amit szívesen használnék, mit tudtok ezekról? Az egyik a "jaynus" által jegyzett "civ4 realism", a másik a "dearmad" által kreált "slowtech +..." mod. Az utóbbit most tesztelem és szvsz. nem rossz egyetlen dolgot kivéve: a dzsungelben nem lehet nyomulni csak a puskapor után és írtani sem lehet egészen a biológiáig, ez a dolog egy dzsumbujos pályán erősen visszavethet.
  • Admiral
    Én felraktam a patchet, kipróbáltam a játékot az egyik mentéssel, két kör után kilépett szabálytalan müvelettel... Úgyhogy ez a game sajnos felejtős :(
  • azirafael
    Aranyo, ahogy két magyr angolul irogat egymásnak, hogyan kelett vona átcsűrni a magyar modot egy angol fórumon ... De ez tetszett:

Magyar is Hungaryan right?

Hehehe ha már angol fórumra teszi fel a srác a modot, hogy nemzetközi hírnévre tegyen szert a magyar civ társadalom, akkor legalább angoul irta volna ki a nevét, mert így senki sem fogja tudni milyen népről is van szó...

• Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Feltétlen pecseljétek meg a játékot, az igért gyorsulást nem tudja de a stabilitása nő (főleg a multis) és tényleg javította a hivatkozott logikai hibákat.
    Hétvégén nem néztem be ide így most értesültem Tőletek a magyar civről, óriási és sok-sok az alkotónak.
    Nagygame!! és kiqr velem 1000-rel->rá kell szoknom a napközbeni álvaalvásra (mint Fülig James a Hono-lulusztáron:)).
  • Sanko
    pedig csak 1 óra lett volna....korai az alvás...
  • LSSAHPAUL
    Na most elég jól megy a game monarkon. AD 1000 van, kiírtottam a spanyolokat és a japánokat warelefánttal. Hihetetlen jó egység. A keleti országrészben volt egy kiképző jungel, mindig spanoltak a barbárok, és a háború vége fele a japánok hajóval partraszálltak és elkezdtek garázdálkodni a jungelben. 1 db elefántal még eltudtam érni egy nemrég elfoglalt 2.szintü barbár várost. Ugye beásni nem lehet hát csak vártam hogy jöjjenek. Egy kör alatt 4db lovas nyilast vert vissza!!!, pedig még nem érte el a 10expét.. mondom kadét volt még a drágám.. Mire vége lett a harcnak 17expéje lett.
    Vazze! már alig látok, holnap reggel meg meló, most lépek aludni :)
  • Zsotie
    Nekem 1990-ben elkezdene betölteni egy mozit, aztán desktop. Már többször kezdtem el, de mindig 2000 környékén ezt csinálja. Nem tudok tovább menni. A patch sem segített.
  • Sanko
    dds file= Direct Draw Surace
  • Sanko
    Yippíííí

van egy kis 2 mb os progi ami a *.dds fileokat megmutatja illetve konvertálja.... :-)

mondanom sem kell mint vezér már az én képem díszeleg a játékban :-
    )))
  • Sanko
    ja ok az is megvan....leaderhead...külön könyvtár
  • Sanko
    Egyszerűen csak becopyztam, felülírtam és tökre jól megy....

csak nincs képe Árpád apánknak....

Amúgy tök jó...ki csinálta ezt?
  • Sanko
    HOGY KELL EZT BERAKNI?
  • GregSB
    "The file was removed.
    Reason: Hosting period expired."

Valaki feltenné újra?
  • Lacee
    hogy kell berakni a játékba az ilyesfajta modokat?
  • Thanatos
    ovlasd el az ottlévő hozzászólásokat is ne csak az első sort... :sok midnen ki fog neked derülni :)
  • atomanty
    Ha ilyet németül is tudsz mutatni az igencsak jó lenne
  • bacsi5514
  • atomanty
    télleg azt elnéztem,de mi aza flavour unit?(Flavour unit: Tegetthoff Class Battleship(SMS Szent Istvan),bár ez lehet hogy csak kukacoskodás de vicces aza magyar huszár,cowboykalapban meg winchesterrel a kezében
    de tényleg a modok +civilizációkat adnak?
    meg leszedtem vmi fansite kits-et is(30M)az mire jó?
  • ghomby
    Üdv mindenkinek! Nem tud valaki egy helyet, ahol a user manual-ja meg van a játéknak? előre is köszi
  • GregSB
    A linkelt oldalon van egy fprum a lap alján, ott leírja a mod készítője mit csinált és miért. Mások is írták már neki a hajót, ha nem tetszik akkor ott is írd le a véleményedet, hátha ráveszed a készítőt :D
  • Lacee
    ööö, nem huszár a spec.egység? én úgy láttam: cavalry + commando upgrade.

kérdés: hogy kell felrakni? és ha meglesz, akkor egy másikat ír felül, vagy a magyarok lesznek a 19. nép?
  • Fejes021
    kevés játék foglal le enyire mint a civ4, nagyon király, nem gondoltam volna hogy ilyen jó
    Az hogy a hang nagyon halk és akadozik is az mitől van?
    integrált hangkártyám van. Azt nem szereti?
    Peccs megoldja?
  • atomanty
    Mátyáshoz én is ezeket raknám. Szent Istvánhoz meg pl org,rel
  • LSSAHPAUL
    Ja :D A hajóra direkt nem reagáltam mert biztos csak vicc.
    Mikor megjelent a game én már gondolkodtam rajta hogy mi legyen a magyarok specialitása.
    Egység : Huszár ( calvalry )
    Leader : Mátyás : Creative,Philosophical
  • atomanty
    Hát nem tom mért pont Kossuth,akkor már inkább Deák vagy Széchenyi,bár sztem Szent István,Mátyás lene az igazán ésszerű,de a szuperegységnek a hajót azt nem értem akkor már inkább egy hátrafelényilazó lovasegység,vagy vmi spéci huszár kellett volna,mert végülis lovas nemzet vagyunk nem?
  • NEXUS6
    Vagy Nagy Lajos, meg a 3 tenger!;)
  • NEXUS6
    Igen, így van! Folyó meg tenger volt.

Bakker, az ellen viszont épp most akadályozta meg, hogy az egységemet befejezzem, a civ3 ban legalább az éppen gyártás alatt levőt még elkészíthettem!

Szal a #1621-ben elhangzottak törölve;)
  • LSSAHPAUL
    Kossuth az ok, de Árpád helyett lehetett volna Matyi (de nem a rákosi :D )
  • BladeW
    Magyar civ
  • Morfi
    Volna egy olyan apró kis gondom amit nem tudok orvosolni, talán ti. Az miért van hogy Hot seat-ben az első játékos az tud árúval üzeletleeni meg várossal a második játékos pedig nem? Valami olyant ír a kereskedelmnél hogy: "they dont accept".
  • LSSAHPAUL
    Tévedés. Valszeg folyó vagy tó vagy tenger kötötte össze neked.
  • NEXUS6
    A civ3-hoz képest rengeteg egyszerűsítés van, amivel ott marha jókat lehetett játszani.
    Pl ott ha nem volt a városod útösszeköttetésben egy nyersanyaggal, akkor el kellett felejteni az adott nyersanyaghoz kapcsolódó egység építését. Itt csak egyszer kell egy városba bevinni a nyersanyagot és akkor már havaj dizsi van, mert minden városban lehet az új egységgel nyomulni.

Pedig ott marha jól ki lehetet csinálni egy nagyobb birodalmat úgy hogy leharaptál belőle kisebb részeket leválasztottad az úthálózatról aztán szép lassan elfoglaltad. Vagy az erőforrásait szigetelted el a nagyobb birodalomtól!!!

Úgy tűnik ez már nincs.
    Habár az egységek talán könnyebben jönnek, kicsit kevesebbe is kerülnek, szal lehet eszetlenül nyomulni!;(