Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Server inditás legyen mondjuk 11:30-kor
Server neve HUN-SG
Jelszava : sg-civ4
probakepen most is elinditottam, aki akar csatlakozzon
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
de most megyek vissza mert Napoleon nekem esett, pedig nem is bantottam, meg csak hatarosak sem vagyunk egymassal 😊
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
vmelyik nap láttam belinkelve egy cracket,de már nemtalálom
egyik barátomnak kéne,ha valaki megszánna egy linkkel légyszi privibe küldje el :S
köszi,és boccs a warezért de máshol nemtudok érdeklödni efelõl
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Tényeg szabad határ😊
Én meg nem mentem bele gondolván mit mászkáljon a területemen. Köszi ICRAM
Nem minden arany ami hörcsög.
Gyorsan el is foglaltam gondolván az az enyém😊
Mi értelme van ha egy csapatba támadom meg az enemyt?
Miért nem lehet diplomáciába üzletelgetni? Minden tiszta piros.
A kereskedelmi utak mi alapján jönnek létre? Elég felfedezni a cityt?
Kezdésnél ha a 2 city tengerparton van egybõl átadódik a luxuscucc is és a resocures?
Lehet a játékban nagykövetséget építeni?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
És ki volt a királyunk ? Horty Miklos vagy Kádár János ?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
meg a város nagyításnál shifttel lehet megadni több termelést...
auto end turn tényleg nincs sehol?
a mohának mindig a déli oldala fás
egyzsercsak alakult egy barbár város északon....megyek harci olifántokkal hogy kitapossam beluket....látom a város neve: HUN
áhhh...hisz ez a világökörség része kell hogy legyen...nem fogom lezúzni....még kizárnak az enszbõl....
de azért körbe vettem õket....biztos ami biztos....
szóval benne vannak a magyarok...
a mohának mindig a déli oldala fás
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
és talán tegnapelõtti vagy azelõtti hírek között van egy cikk hogy hogyan kell megcsinálni
nekem is ezt irta ki mert ATI kártyám an és ezt megcsináltam azóta jó minden
Mondom toljunk egy quick play-t..látom milyen kicsi a map....na mondom, biztos small méretû, csináltam egy maximális méretût, erre ugyanolyan kicsi volt, aszittem szívrohamot kapok!
Erre aztán szép lassan kezdett összemenni a kis keret a mini-map-on hehe 😄 <#nyes>#nyes>
Visszatérve a város nagyságához és a városok sûrûségére az szituácó függõ.. Pl nehezebb fogozaton a gép várhatóan nagyon pici területre fog beszórítani ezért nem mindig jó az ha minden várost tökéletes elrendezésben hozunk létre. Inkább legyen 8 db 8as mint 4 db 16-os. Vagy mondjuk randa területet kapsz: akkor a sivatagra vagy a hóra telepítel várost akkor ott normál várost kapsz igy egy randa területtõl megszabadulsz... Vagy csinálsz olyan várost pl "búzajel" mellé és ezt a várost csak arra használod hogy setlert gyárts- tehát ennek a városnak csak 3 kockára van szüksége..
Nem olvastam vissza , sorry , de ha nem gond plz mondjátok el hogy hogy an kell váltani valáást meg amit lehet ha nem te fejleszted ki elöször.Nem sikerült rájönöm.
Köszi
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
az infó képernyõkön látok megnemtámadási (vagy vmi hasonló dolgot), eddig még eztsemsikerült elérnem, pedig pár néppel elég jó viszonyban voltam...