Civilization IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Télleg jó kis menet volt, de majd innen kezd ám érdekes lenni a dolog. Pár száz év és jön a modern hadviselés. Húúáá!

ICRam: az a kultúraterjeszkedés miatt van. Ha egy városod kultúrálisan fejlõdött akkor egyre nagyobb lesz a határ és ha jobb a városod mint a szomszédos ellenséges város akkor bizony néha el lehet akár a város kockájáig tolni a határokat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
Azt nem értem, hogy a határokat miért lehet egymáshoz képest tologatni? Ezek nem fix országhatárok? Arra lettem figyelmes, hogy egyre jobban belelóg a határom a másik területébe, pedig nem építettem semmit.
I.C.ram
Bocs, de nem tudom a 10 workerem, 30 katonám háborúban 10 másodperc alatt mozgatni 😊
Sanko
hasonló este jó lenne esetleg kicsit korábban...22-tõ biztos jó

de bírjátok akkor lehet 20-is

a mohának mindig a déli oldala fás

Sanko
:-) jaja....így sokkal érdkesebb...csak pörgõsebbre kéne venni egy picit....

limitálni az idõt

I.C.ram
Jó kis játék volt 😊 Rohadt kínaiak jó szívósak.
Köszi a játékot emberek, holnap majd megdumáljuk mikor kezdünk. Jóéjt!
nyami
valaki leírná h hányféle módon lehet megnyerni a játékot, és mik ezek?

Sanko
MEGYEK

Gyertek már!
Jatek neve : HUN-SG
Jelszava : sg-civ4

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

I.C.ram
mi a játék neve?
a játek letrehozva, elvileg

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Na vagyok, és ti?
Sanko
szóljatok msn ha indul a game.....

[email protected]

Sanko
na mind1...szóval megy......akkor indít valaki servert?

Sanko
látjátok a gamét? HUN-SG néven? csak próba

Sanko
na sikerült...

de megint egy faszság......kellett egy new user a civ4-ben...ott megedtam a LÉTEZÕ! gamespy-t erre azt elfogadta...

Sanko
? kabaré...

Sanko
You Are Already Logged In!
You are logged in as SANKO ([email protected]) (verified). Use this page to edit your account or click on the "log out" button below to change accounts.

ilyenkor mi van? a gamespyid-n be tudok jelentkezni civ4-bõl nem.....nincs ilyen felhasználó, írja

gergod
csinálj egy úja nicket, kamu emaillel, nem kell hozzá valódi

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Sanko
ez egy muris dolog....mert ügye kértem hogy a jelszót küldje el...

elküldte ráadásul a nick nevemen szólított...khmm..ok..ezzel kezdtem...erre kiírja hogy ilyen nincs..... :-)

de szép az élet...no még 1 kör futás...

Hmuda
nem az emaileddel kell...azt írd be amit felhasználónak megadtál regisztrálásnál...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nem email cimmel kell bejelentkezni, hanem nick-kel

Sanko
hát én ezt nem értem.....tényleg nem tudok egy hülye kükacot benyomni a usernévvél a mulétiplayerben....

mivel amail címmel kell bejelentkezni ez elég egy hátrányos dolog....

5let? próbáltam nyelvet váltani (Hun/Eng...alt+shift) próbáltam alt+numpad számokkal...semmi...copy-t nem engedi...kapja be

Sanko
na sikerült....még él a loginom....

ZsZso
Játék MAIN MENU -> MULTIPLAYER -> INTERNET -> CREATE NEW ACCOUNT

Ha jól emléxem. Gyors beírod az infokat, aztán kész ... már elõ is jött a játékok listája.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

a jatekot elinditod, Multiplayer -> Internet -> es create account

semmifele gamespy klienst nem kell feltelepiteni

Sanko
gamspy oldalon nem látok ilyet hogy login....

Sanko
az van ...bár nem vagyok 100% biztos hogy mi....nincs ez online? hogy beizzítsam a logint?

gergod
nem kell a gamespynak installálva lennie. Simán játékból tudsz browse-olni, csak létre kell a játékon belül hoznod egy gamespy accot

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Sanko
Server inditás legyen mondjuk 11:30-kor
Server neve HUN-SG
Jelszava : sg-civ4

IGEN???

megyek én is.....de tényleg csak gamespy-al menet? utána nézek...nekem az összes vírusírtó és adware jelzõ síkít a gamespy-ra...le is uninstalltam...tényleg nem tetszik hogy reklám özönöket csinál meg feltesz 1000 toolbart az iere....

csakis AllSeeingEye.....ott még nincs Civ4...

Naon egyszeru csak azt kell elerni, hogy tobb kajat termeljen a varos mint, amennyit a lakok elfogyasztanak. Leginkabb farmok telepitesevel a varos korul.

Titan
Aham THX! ...és ezt mivel érdemes növelni? Lehet,h ez láma kérdés, de talán mégse...

varos neveben a narancssarga szin a varos novekedeset mutatja, valamitn az hogy kb meg mennyi idore van szukseg, hogy eggyel nagyobb legyen
a varos neve elott a szam ha zold, novekszik, ha szurke stagnal, ha piros eheznek es csokken a varos merete ideovel

Titan
Sajna a tutoriálra, ha rábökök akkor kilép a játékból de ezen nem csodálkozokom, mert a "biztonsági másolatok" már csak ilyenek...😉

Titan
Skacok, a városnevekben a narancssárga csík az mit jelõl?

ZsZso
Oké, semmi ... télleg láma vok 😊
Create Accnál folyamatosan blokkolta a kapcsolatot a firewall ... most már sikerült a dolog. Csak azt nem értem mért emlegeti az ablak alján a www.gamespyid.com -ot ... mind1.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Nem értem ...

Próbálok bejelentkezni a GameSpyID -s accommal
ugye a gamespyid.com -on mail/pass kell ahhoz, hogy belépjek. Ott beállíthatom a nevem. Nem tudok CivIV -ben beloginolni, mert ha "LOGIN"hoz a Nicknevem írom, akkor azt írja ki, hogy "Username, you entered is invalid". Azt meg hogy [email protected] nem tudom beírni, mert a kukac a büdös életbe nem jelenik meg. (copy paste -tel sem). Hogy a túróba jelentkezzek be? (GameSpyID-s accom verified amúgy) Ennyire nem lehetek láma ...

robotnyk
nah, lejátszottam az elsõ civilizationös játékomat 😊

egyenlõre gyenge fokozaton kezdtem, mivel tapasztalatlan vagyok. bc 4000ben kezdtem, epicen az egyiptomiakkal. 5 órás lett végül a játék, 2040-re összehoztam a space victoryt 😊

a FEAR és Fahrenheit elõtt nekem ez az év játéka.
passz, multi tapasztalatom meg nincs

hosszupuska
ja és a kérdésre is válaszolva: sokáig szerintem

menteni meg mentettünk, mikor félbehagytuk, csak nemtudom folytatni is tudjuk e...habár már az elején megütköztem az autosaving soron..hiszen multiban nemszokás ilyet tenni 😊

hosszupuska
hát mi haverral kezdtünk egyet du. vmikor, 3 gép ellen..de olyan lassu volt a játékmenet, hogy beleuntam hamar😊 de azért még megpróbálom párszor

mondjuk a jassu játékmeneten lehet gyorsítani, ha mindkei kiveszi az animációkat meg mindent ami lassabbá teszi a játékmenetet, igy gyorsabban mozognak az egységek, zajlik a csata, nemkell várni anyit talán...

Meddig tart náletok egy ilyen party?
Vagy ezt lehet menteni és máskor folytatni?

Nem minden arany ami hörcsög.

vagy sem

hosszupuska
de gondolom ez csak eredetivel megy...vagy sem ?😛

hosszupuska
kösz, az tengernyi szöveg és az angol kicsit nehezenm egy még 😊

ezért gondoltam hátha valaki ad pár tippet

nem IP cim,hanem szepen a menuben raboksz, hogy Multiplayer - > Internet , letrehozol egy gamespy id-t es utan fogo latni a lehetseges servereket

Mi az ip címed?
Vagy hogy szoktatok multizni?

Nem minden arany ami hörcsög.

nembiztos hogy hazaérek de oké.