Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ICRam: az a kultúraterjeszkedés miatt van. Ha egy városod kultúrálisan fejlõdött akkor egyre nagyobb lesz a határ és ha jobb a városod mint a szomszédos ellenséges város akkor bizony néha el lehet akár a város kockájáig tolni a határokat.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
de bírjátok akkor lehet 20-is
a mohának mindig a déli oldala fás
limitálni az idõt
Jelszava : sg-civ4
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
de megint egy faszság......kellett egy new user a civ4-ben...ott megedtam a LÉTEZÕ! gamespy-t erre azt elfogadta...
You are logged in as SANKO ([email protected]) (verified). Use this page to edit your account or click on the "log out" button below to change accounts.
ilyenkor mi van? a gamespyid-n be tudok jelentkezni civ4-bõl nem.....nincs ilyen felhasználó, írja
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
elküldte ráadásul a nick nevemen szólított...khmm..ok..ezzel kezdtem...erre kiírja hogy ilyen nincs..... :-)
de szép az élet...no még 1 kör futás...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
mivel amail címmel kell bejelentkezni ez elég egy hátrányos dolog....
5let? próbáltam nyelvet váltani (Hun/Eng...alt+shift) próbáltam alt+numpad számokkal...semmi...copy-t nem engedi...kapja be
Ha jól emléxem. Gyors beírod az infokat, aztán kész ... már elõ is jött a játékok listája.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
semmifele gamespy klienst nem kell feltelepiteni
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Server neve HUN-SG
Jelszava : sg-civ4
IGEN???
megyek én is.....de tényleg csak gamespy-al menet? utána nézek...nekem az összes vírusírtó és adware jelzõ síkít a gamespy-ra...le is uninstalltam...tényleg nem tetszik hogy reklám özönöket csinál meg feltesz 1000 toolbart az iere....
csakis AllSeeingEye.....ott még nincs Civ4...
a varos neve elott a szam ha zold, novekszik, ha szurke stagnal, ha piros eheznek es csokken a varos merete ideovel
Create Accnál folyamatosan blokkolta a kapcsolatot a firewall ... most már sikerült a dolog. Csak azt nem értem mért emlegeti az ablak alján a www.gamespyid.com -ot ... mind1.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Próbálok bejelentkezni a GameSpyID -s accommal
ugye a gamespyid.com -on mail/pass kell ahhoz, hogy belépjek. Ott beállíthatom a nevem. Nem tudok CivIV -ben beloginolni, mert ha "LOGIN"hoz a Nicknevem írom, akkor azt írja ki, hogy "Username, you entered is invalid". Azt meg hogy [email protected] nem tudom beírni, mert a kukac a büdös életbe nem jelenik meg. (copy paste -tel sem). Hogy a túróba jelentkezzek be? (GameSpyID-s accom verified amúgy) Ennyire nem lehetek láma ...
egyenlõre gyenge fokozaton kezdtem, mivel tapasztalatlan vagyok. bc 4000ben kezdtem, epicen az egyiptomiakkal. 5 órás lett végül a játék, 2040-re összehoztam a space victoryt 😊
a FEAR és Fahrenheit elõtt nekem ez az év játéka.
menteni meg mentettünk, mikor félbehagytuk, csak nemtudom folytatni is tudjuk e...habár már az elején megütköztem az autosaving soron..hiszen multiban nemszokás ilyet tenni 😊
mondjuk a jassu játékmeneten lehet gyorsítani, ha mindkei kiveszi az animációkat meg mindent ami lassabbá teszi a játékmenetet, igy gyorsabban mozognak az egységek, zajlik a csata, nemkell várni anyit talán...
Vagy ezt lehet menteni és máskor folytatni?
Nem minden arany ami hörcsög.
ezért gondoltam hátha valaki ad pár tippet
Vagy hogy szoktatok multizni?
Nem minden arany ami hörcsög.