Half-Life 2 magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnéztem: minden letöltés jól mûködik a lapon.

gpm
most meg igen, ha lesz ubinstall, akkor semmirol nem kell majd biztonsagi masolatot csinalni,mert vissza fogja allitani.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Mayday
Okes leszedtem.
Gondolom ugyanazon file-okrol kell biztonsagi masolatot csinalni, ami eredetileg is benne van a Cheatlend oldalon letoltheto verzioban.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Visszaolvastam, de nem lettem okosabb! Mindent az instrukció alapján csináltam, de semmi!
gpm
Mayday-nek ment #615

gpm
Warezzal biztos ,h mukodik. Probald ki,de uninstall meg nincs hozza igy magyar fog maradni!

hl2hun06b_inst_b01 (itt a telepito)

M@TriX
olvass vissza...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
jah lejött majd este megnézem... mert ez a lényeg nem a menük.. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

TSL16b
HJ most néz utána. Visszatettük az F-et is. Elvileg mostmár mûködik. F5.

Akkor mond már el, hogy kell rábírni, hogy menjen!!!
M@TriX
nyugi nekem dobozos van és megy.. (márha megkapoma fileokat) de már elõteszteltem...

LOL!
ez lesz az elsõ warez-only magyarítás! <#nyes>

M@TriX
az E verzió merre van, mert nekem a linkrõl még mindig csak a 190KBos zip jön le...

Nekem steames eredeti hl2 van és nem mûxik a felirat!
TSL16b
Alant olvasható volt, hogy miért nem ajánlatos átírni a Steam nyelvét, pedig a játékmenük magyarítása azon alapult. Az E (english) változat csak a feliratfájlt tartalmazza, és elvileg nem kell hozzá átírni semmit, csak be kell másolni a hl2/resource könyvtárba, és szorítani, hogy kegyeskedjen ezt használni a játék.

A "franciázás" nem jött be a Steam miatt, de továbbra is használható a szinkron-feliratok magyarítására a fájlban leírt módszerrel (cc_lang "french"). Elképzelhetõ, hogy még konzolból is mûködik, most nem tudom kipróbálni.

M@TriX
hol? én nem látom...

M@TriX
ismerek pár jk oldalt, szóval kimegy csak mennyen nálam is ha már nevem adom ;)

bentvagyunk a top 20ban(fc)! =) asszem mek kicsit szpemelni :DD

http://thenamelessphoto.com/

Mayday
En szivesen kiprobalom, ha atkuldod! :)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

gpm
Ok. Belinkelem majd ide ugy jo lesz?

IMYke2.0.0.0
Ha felteszed valahová én leellenõrzöm - 1 óra múlva indulok haza a melóból.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
Nem szeretnek nagyon idiotanak tunni, de kerdeznek:
Lentebb volt egy modszer, amivel az elso fenn levo magyaritast mukodesre lehet birni a nemwarez verzioval is. (Registry, francia beallitas, stb)
Most amit Te feltettel uj verziot, ezzel mit kell tenni a nemwarezosoknak?

hykao
ööö köszi, de nekem sajna nincs meg még, se ilyen, se olyan verzióban... :(
gpm
Kesz van a telepitõ betaja uninstall nelkul egyelore, warezverzioval mukodik, kiprobalhatnatok eredetivel is(nekem kolcsonbe van), persze ha erdekli a keszitoket...

hykao
Jóvan ne szomorkodj! :P
Ha minden igaz, kaptok ma egy örömteli bejelentést, de még nem akarom lelõni a poént... :))
hykao
tom, de ihletet adott... :)
TSL16b
Le vagyunk ám szarva méltóságteljes ívben. Kinn van a CheatLanden az átvakart angol feliratfájl. Menük késõbb.

Mayday
Namostakkor ez a verzio eredetivel is okes lesz?

IMYke2.0.0.0
Direkt vót...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
Wrong Topic!!! - hehe új .gif ötlet a BAN PLS mintájára... :)))
hykao
hát mondjuk annyiba, hogy nyilván mielõtt bármit is letölthetõvé tennének, lektorálniuk kellene...(de hát a Frei ott is biztos találna egy magyart...kérdés, mennyire tudna magyarul ez a magyar...)
IMYke2.0.0.0
Topik TOP 20:

01. Battlefield 1942 - 76262 db
02. Soldier of Fortune 2 Multiplayer - 63795 db
03. Counter-Strike (x) - 55675 db
04. America's Army - 43184 db
05. Lineage 2 - a MMORPG - 36100 db
06. Az Invictus uj jateka - Street Legal - 34607 db
07. Dark Age of Camelot - 32834 db
08. RUNESCAPE - 30100 db
09. Half-Life 2 - 27304 db
10. NASCAR Racing 2003 Season - 26815 db
11. Call of Duty - 24563 db
12. Morrowind - 22392 db
13. Need for Speed Underground - 21833 db
14. GTA: Vice City - 20755 db
15. DOOM 3 - 20008 db
16. Tibia - 18466
17. Játékmagyarításról tudtok-e? - 17822 db
18. Magyar LFS bajnokság - 16259 db
19. R6: Raven Shield - 15693 db
20. Far Cry - 14140 db

hykao
lehet, hogy ezügyben inkább a hazai forgalmazót kéne zargatni, õket talán válaszra méltatná a Valve...
M@TriX
pedig sztem nekik nem sokba kerülne...

hykao
pedig mily szép lenne, ha a steamen keresztül (is) letölthetõ, és választható lenne a magyar nyelv... :)
M@TriX
nem de majd küldöm még1x, mert pénteken küldtem és lehet nem vették észre

habár úgy tûnik így menni fog midnnekinek...

hykao
A Valve amúgy nem válaszolt lokalizáció ügyben?
M@TriX
húú, akkor köszi, megkönyebbültem, köszi. ;)

M@TriX
mert ha belenézel egy sor francia egy sor angol, ha jól emléxem az angolba csak angol szövegt van, d emondom majd megnézem fejbõl nemtom.

TSL16b
Medve anyám! Ezekre nem gondoltam! <#wow1><#csodalk>

Senki ne állítsa át a registryben a Steamet franciára! Nekem nincs fenn Steam, tehát bátran megtehettem, de ezek szerint a fiúk a Valve-nál komolyan vették a dolgukat lokalizáció-ügyben, csak éppen a nyelveket korlátozták túl kevésre, és a többit egyszerûen kizárták.

Készül az angol eredetit felülíró változat (az volt leghamarabb), de így szebbnek, "hivatalosabbnak" látszott. Hamarosan fent lesz.

gpm
szvsz mukodni fog mindkettovel:)

hykao
eredeti/warez opcióval?
gpm
A lelkes magyaritoknak felajanlom, h csinalok egy telepitot(uninstall included).

Mayday
De a file-okban nem csak a neveben, es a txt file-ok elejen van ott, hogy language = french ?
Es ha azt atirnank? Mert alapbol is az angolbol van forditva.
Szoval: mik vannak a txt file-okba, amibol "francianak hiszi"? :)

M@TriX
ami tletöltesz a francia fileokat cseréli le...
de még nem tudtam otthon megnézni nem lehet-e...

Mayday
Ha a leirtak alapjan, de az angolra csereled? Vagy ez igy nem megy?

M@TriX
hát igen, ezért nem túl jó 5let volt, hogy a franciára lett rászerkesztve a magyar szöveg, de ez van, legfelejbb soronkán átkopizgatom ;)

Gascoigne
Na jelentem, mûködik, a gyári HL-al is. Mindent az itt leírtak alapján csináltam, csak egy gond van, hogy a duma az francia viszont a felirat tökéletesen mûködik. Gondolom, a francia hangokat töltötte egy órán keresztûl. Nincs rá vmi megoldás, hogy angolul menjen a duma, és úgy a felirat?

Ps3 ID: Gascoigne74

IMYke2.0.0.0
Ugyanis a PROPER verzió nálam hiba nélkül fut.

IMYke2.0.0.0
SDK-t feltehetné nekem valaki és akkor én rászánnék egy kis idõt a buherálásra...