Half-Life 2 magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
ÁÁÁÁÁÁ

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nah, lökjed mit is csináltál????? 😊

football without ultras is nothing

M@TriX
ha nem nagy gond légyszi küld már át az egyik nyelvi fájlt, hogy megnézzem mûködik-e....
mert csak akkor lennék nyugodt...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
az a lényeg hogy nálam már mûködni fog a magyarítás 😊

M@TriX
csak aza gondom, hogy nem csináltam semmit vagy nem tudok róla.... ajjaj 😊
azt a clientet bemásoltam a resource-ba, majd teszt jeleggel kitöröltem. Majd most átírtam new játékra a menüpontot, a client már nincs a könyvtárba és most a menüm magyar lett 😊

M@TriX
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
mûködik!!!

M@TriX
csak akkor azt nem értem, hogyha ezt beolvassa, akkor a txtket miértnem?

M@TriX
mûködik vazz

TSL16b
Nagyszerû, akkor lécci próbáld már ki, hogy a CheatLanden közölt módszer a feliratok méretének csökkentésére mûködik-e nálad (vagy visszaírja a GCF-bõl).

nah látom vannak események

végre helyreállt a netem... fasza kis vihar volt/van itt is....

tetsztelõnek énis jelentkezem, a technikai problemre: egy eredeti Steam-es verzióval rendelkezem...

M@TriX
ajánlom 😊

Mayday
Hehh, ebben en is nagyon bizok! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

rudanjoe
remek, remek! Hajrá ckacok, remélem az eredetivel is menni fog a hunosítás.

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Mayday
Viszont a sima HL2 topikba beszurhatod ket "miert lett ai disabled?" koze... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Bocs egyszerre néztem a kettõt és rossz helyre írtam. sry😞

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

nemcsakfeel
ez csak magyarosítás topik!!!!

*hihi ** *

OFF: Most ért ide a vihar. 😊

ON: Telepítettem a 66.93-at erre nincs flashlight (zseblámpa) a játékban. Másnak is volt ilyen?

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Hali
Le lehet futtatni valahogy egy bencharmot a játékban, mert le szeretném tesztelni hogy fps számban mennyi különbség van a régi és az új béta driver között!
Köszi

M@TriX
én is behúztam egy kicsit a féket 😊

Hali
Mégis mikorra várható a magyarosítás, mert ha egy-két napon belül akkor addig nem kezdem el!

BaLeeX
Már alig várom!
Még nincs meg a HL2 talán ma lesz meg és lehet, hogy belenézegetek de a végigjátszásnak majd csak magyar verzióval állok neki.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

M@TriX
😊 az jó, ha kell teszter csak szóljatok, egy Legal verzsönnel állok rendelkezésre.

TSL16b
Ez az a bizonyos "technikai probléma". <#kacsint> Folyamatban van. <#lookaround>

M@TriX
legálissal is teszteltétek?

IMYke2.0.0.0
Automata mellett a kiscsaj törpének látszik - azaz: gagyik az arányok.
Készítõk rulez.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A Half-Life 2 magyarítás eléggé célegyenesbe fordult.
Van még pár technikai probléma, amit meg kell oldaniuk a készítõknek (Mr. Fusion + TSL16b) mielõtt lesz publikus verzió, de napokon belül már várható egy letölthetõ magyarítás.
Addig is itt megnézhetõek a screenshoot-ok a magyarításból:
www.cheatland.hu/hl2

ibrik
Én torrentrõl töltöttem, úgyhogy "leave me alone" a kéréseddel... <#mf1>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Maffya
Honnan lehet letölteni? Tudnál adni linket hozzácsak ne torrentet ?

M@TriX
én amúgy 2.sorban a MODok miatt is ruháztam be rá a CS:S miatt, szóval még így sem bántam meg. 😉
amúgy 8900FT volt, annyit sztem feltétlen megért, persze én sem szoktam hegyekbe veni az eredetit. 😉

ibrik
Nem volt semmiféle pesszimista megállapítás a részemrõl, csak a tényekbõl indultam ki.
Manapság a játékok zöme 10-20 ezer forintba is belekerül, és jóesetben a játékidõ talán továbbtart egy napnál - és akkor még itt vannak a hivatalos verzióknál ugyanúgy megjelenõ futtatási bug-ok.
Na ennyit nem ér a dolog.

Már mindenki elmondta a megoldást:
EMPORIO verzió plussz a repack plussz internetre kapcsolódás megakadályozása

Azóta éjszaka kijött az EMPORIO-shoz egy újabb megoldás (kibontva egy csinos kis 38 MB-os fájlcsomag), ami állítólag már minden problémára megoldást jelent, ami a warez verzió alapváltozatával megtörténhet.
Az említett csomag ezen a néven fut: Half-Life.2.NOSTEAM.READNFO-iND

M@TriX
nem a magyarításért vettem meg a gémet, szóval ne aggódj. 😉 inkább segítenél, mint pesszimista hozzáálásoddal rontod a levegõt. Így értettem... amúgy meg reggel van, annyi önismeretem van, hogy ilyenkor érzékenyebb vagyok, sorry 😉

ibrik
Neked meg mi bajod van?
Rosszat álmodtál?
Tele gyomorral ne játsz HL2-õt, mert rosszul fogsz aludni... <#mf2>

M@TriX
amúgy a fordítás hogy áll? Ha sikerülne a betét, akkor már kész is lenne?

M@TriX
büszke is lehetsz a hozzászólásodra.
sokat segítettél...

ibrik
Na ezért nem veszek meg egyetlen játékot sem.
Az eredeti verzióknál sem biztos, hogy minden faxául klappol...
Gondolom, még külön a neten (steam-en) keresztüli ügyködései is belezavarnak a dologba.

M@TriX
jah pedig tuti, a /media ba rakott "StartupVids.txt"-t beolvass ugyanis egy másik avit játszik le amit beleírtam... kapják be szivatnak itt minket. 😉

hát akkor nagyon nem értem mi a fasz van.....

M@TriX
csak kibont, ha jól látom...

M@TriX
nem nem írja felül, sajnos, akkor ez lenne a megoldás, de hozzá sem nyúl.
a kilépés után is ott van a fileben, hogy új játék...

Lacus83
Nincs benne *.gfc fájl, kb 40ezer fájl van a HL2 könyvtárba

tipp az eredetihez:
ha vissza lehet csomagolni a gfc-be a szövegfájlokat, akkor lehet hogy offline módban indítva mûködni fog

http://countermap.counter-strike.net/Nemesis
gcfscape progi

ugy tudom csak kibont, de nem biztos, nincs meg a gcfscape és gfc fájlom sincs

M@TriX
új infók:
ha a "media/StartupVids.txt-t kiextratctolom és bemásolom a könyvtárszerkezetbe és átírom, hogy egy x.avi-t játszon le ne pedig a valve.avit, megteszi... szóval ebben a könyvtárban úgy mûködik, ahogyan várjuk...

M@TriX
egy kis infó, ha letörlök valamit, akkor azt a játék indulásánál létrehozza, pl. valve.avi. Szóval van valami infofile, amiben megvan neki, hogy mit kell kipakolnia és mit nem. A gui nem tartozik azok közé...

esetleg tegyük írásvédetté a txt-t?!?!? 😊))

M@TriX
na, gyerek szedhetjük a Warezt 😊 na jó nem, biztos van megoldás...
a legal verzió, mindig úra kipakolja a resource alkönyvtár tartalmát amik ott vanak, mindig frissül a dátumok. ebbõl ki lehetne indulni...

M@TriX
ajajj másolgattam mindenhova, de nem 😞

gondolokozni kell, fiúk 😉

várom...
tûkön ülve várom basszus....

M@TriX
nyugi biztos van rá logikus magyarázat...

köszi már láttuk közben

nagyon érdekes, mert ha lejjebb nézel, láthatod h erre énis rájöttem, h ezt kéne csinálni, meg is csináltam, de semmi....

ez a warez verzió is dekódol gfc-kbõl?!?!?

Lacus83
egy screenshot a magyar menürõl

http://www.simpe.atw.hu/file/hl2_hun.jpg

ezt bemásolva meg tudod nézni

az lesz a nevetséges, ha a warez verziósoknak lesz csak honosításuk 😄