Half-Life 2 magyarítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amúgy mikor érsz majd rá?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nekem eredeti dobozos HL2-van arra hogy kell feltelepiteni?
-mert nem lehet ugy feltenni ahogy le van irva.
Nem merem kipróbálni😊(még)
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
"2.User-Name/Half-Life2/ könyvtárban hozz létre egy ilyen mappát "hl2_french""
Ezt hol találom?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
most meló van 1000L
1. Hl2/cfg/config.cfg fájlban ezt módosítsd cc_lang "" erre cc_lang "french"
2.User-Name/Half-Life2/ könyvtárban hozz létre egy ilyen mappát "hl2_french"
3. Azon belül egy "resource" mappát
4. És oda másold be ezeket a magyarított fájlokat: closecaption_french, gameui_french, hl2_french, valve_french
5. Majd végül a registry-ben módosítsd a HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam ben lévõ "language" értékét "french"-re
6. N-JOY!
Ja, és a magyarítás naon állat !!!
thx 😄
Bemásoltam és átiram mindent ugy ahogy a txt fileban van, és hza inditom neki áll ujra tölteni a steam ....
😞
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
majd suli után
htx
football without ultras is nothing
addig találjatok vmi megoldást a problmere... 😉
hexaeditorosdit is jó nekem, a héten backupolom a fileokat...
football without ultras is nothing
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"