Half-Life 2 magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és igen, tényleg mûködik az eredeti Steam-es verzióval is

football without ultras is nothing

MrDevil
de de csak elírtam!! <#smile> amúgy kösz

MrDevil
de de csak elírtam!! <#smile> amúgy kösz

Gordon Freeman
nem hl2_english ?

MrDevil
Na végre sikerült beüzemelni!!! akinek steames van és nem megy neki az probálja ki így:
steam\steamapps\"te neved"\half-life 2\ itt létre kell hozni egy hl_english mappát azon belül egy resource-t és ide kell bemásolni a fileokat!!! persze az angolt!! ja és configban nem kell semmit átírni! ha elsõre nem megy akkor pedig net nélkül probáljátok ki!!!

M@TriX
na én menntem is akkor, szerencsére 4 óra, most tartok a játék végefelé, ma kiakasztom, aztán majd újrajátszom immár full magyarban) 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

IMYke2.0.0.0
Már látom a sok <#lama>-t és a kérdéseket... <#hehe>

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

M@TriX
hát elég szarul hangzik 😊
bár ha csinálsz 2 reg filet és kész egyet elõtt egyet utána indítasz, jobb mint a semmi...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Gordon Freeman
igaz...
de ha beállítod az angolt a steam-be...
Utánna nem lépsz ki...
és átírod a reg-be franciára...
és úgy indítod akkor müxik...
csak sajnos ezt mindig meg kell csinálni...

ettõl tartottam...

IMYke2.0.0.0
Én már tudom a választ: a STEAM elkezdi letölteni a FRANCIA nyelvi fájlokat az áldozat gépére!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

KÉRETIK TESZTELNI ÉS VISSZAJELEZNI, HOGY MÛXIK-E:

Steam-es verzió magyarítása:

1. Hl2/cfg/config.cfg fájlban ezt módosítsd cc_lang "" erre cc_lang "french"
2.User-Name/Half-Life2/ könyvtárban hozz létre egy ilyen mappát "hl2_french"
3. Azon belül egy "resource" mappát
4. És oda másold be ezeket a magyarított fájlokat: closecaption_french, gameui_french, hl2_french, valve_french
5. Majd végül a registry-ben módosítsd a HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam ben lévõ "language" értékét "french"-re

M@TriX
úgy tûnik igen, ugyanis:
1. Warezzal igen
2. Online megvásárolt - te
3. Dobozos, Bronz - én

Gordon Freeman
igen 😄
Pedig yó...
A Magyarítás az összes hl2 verzióval müxik...

M@TriX
jah, jónak tûnik emléxem rá, csak itt még mindig sír pár Steames csak azért kértem...
de ha neked Steam-es és ezzel mûködik, akkor õk bénáznak, téma lezárva, csak akkor mondjuk a Cheatlandra is ki kellene rakni... habár ez kinnt van ha jól emléxem akkor mi is a gond? Csakmert az is ott kintt van, hogy Steam-essel nem mûködik...

M@TriX
1. akkor valszeg nem ér semmit
2. miértne segítenél másokon
3. igazad van.

Gordon Freeman
És mûködik...

Gordon Freeman
nem titkos...
1. már leírtam ide... /csak vissza kellene olvasni.../
2. Aki akar magától is rá tud jönni...
3. Normálisan is lehet beszélni... !

pl. engem is érdekelne...

M@TriX
most nem tudom mit kell játszani az okos embert, mond mit csináltál.
nekem nem kell, nekem megy, de lehet páran hálásak lennének. Most annyira titkos vagy mi van?

Gordon Freeman
de csináltam...
és müxik normálisan minden...
😉

M@TriX
akkor gratula és végképp kiszámíthatatlan ez a francos módosítás. 😉
te mit csináltál? vagy semmit? mert az gáz ... 😉

M@TriX
inkább a fennti link helyére a cheatlandost berakni...

Gordon Freeman
"A Steam nevû internetes ellenõrzõrendszeren keresztül letöltött és kifizetett változat nem veszi figyelembe a külsõ fájlokat, csakis a GCF-bõl dolgozik. Ezen felülkerekedni csak valamilyen javítással lehet."

Hülyeség...
Érdekes dolog hogy nekem steamrõl leszedett verzió van és a magyarosítással jáccok...

Hi !

A Half-life 2 magyarítás link alá nem lehetne egy dowload linket berakni?

Dr. Fontos János netes álneve...<#phone>

IMYke2.0.0.0
Valószínûleg egy feltûnési viszketegségtõl szenvedõ tini.

hykao
én ezt írtam: "...az ügyben" ...tehát nem minden ügyben... 😊
Kandurex
Ki a nyavaja ez a Maxtreme?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

M@TriX
nah a Gamestar alkotot...
"Nemrég beszámultunk. arról, hogy a Half-Life 2 magyarosítása terv szerint halad, hamarosan befejezõdnek a munkálatok. M@Xtreme tájékoztatott minket, hogy ezek a bizonyos munkálatok befejezõdtek, a Half-Life 2 magyarosítás elérhetõ."

nem tudnak olvasni, hogy 99,9% és hogy nem minden verzióval mûködik... ajh.

jajjjajjjajj!
ne bánts!!!<#puszi>

M@TriX
😊 nincs BOCSÁNAT! BANN! 😉

nem látom a feliratot!
pedig az elõbb bekapcsoltad... <#idiota>
(bocsi!)

M@TriX
jah igaz, szóval itt SZINKRON OFF

FELIRAT ON

ibrik
Azért ide írunk, mert ha észreveszed, most nem konkrétan a szonkronról beszéltünk, hanem arról, hogy maga a magyarítás valószínûleg csak MOD-ként fog jól mûköüdni a hivatalos/steam-es verzióknál - ide kapcsolódott megemleítve, hogy akkor már a szinkron is valószínûleg csak MOD-ként jöhetne szóba.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

hykao
Könyörgöm a SZINKRON topikba írjon már mindenki az ügyben, mert ez így nagyon rossz, hogy 3 topikban kell cseverészni...

a #751-be beraktam a linkjét. az a topik direkt erre lett létrehozva...
IMYke2.0.0.0
Pontosan.

hykao
Hogyne gondoltam volna! Ezért kérdezõsködtem az SDK-ról! Mindenképp mod-ként kell elkészíteni a szinkronos magyarítást!
Már csak a jogi problémákat elkerülendõ is!
IMYke2.0.0.0
Én nem esküdnék arra, hogy a Valve segít...

M@TriX
A DOBOZOSNÁL RENDESEN MEGY, DE A WAVAL IS LETESZTELHETEM HA MONDJÁTOK MINT MÁSOLJAK BE ÉS MEGNÉZÜK DOBOZOSSAL MI A HELYZET, DE SZTEM AHA SZINKRONIZÁLVA LESZ, AKKOR A vALVE BIZTOS SEGÍT.

bocsi capslock be volt lõve sorry, nincs kedvem újraírni 😊

IMYke2.0.0.0
Én elsõsorban az eredeti verzióval rendelkezõkre gondolok. Ezért forszírozom azt, hogy MOD legyen belõle. Az ugyanis MINDEN verzióval mûködik ill. mûködni fog. Az eredeti fájlok átírása - mint a jelenlegi helyzet is mutatja - galibákat okoz!

igazság nincs és nem is lesz, tudhatnád már... ;PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

TSL16b
Tanulni sosem árt. De akkor az ellenõrzés szelektív, mert a closecaption sem akkaora, mint az eredeti, és azt nem piszkálja, csak beolvassa, mint a kisangyal.

TSL16b
Majd megtanulják, milyen is az a magyar virtus! Minket nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni. <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Mármint nem fogja elviselni... a CD/DVD/STEAM ugyanúgy felmászik a netre, ha problémát észlel a telepített STEAM kliens.
Márpedig a megberhelt verziójú játékokkal rendelkezõk egy része jelezte (ugye a franciára átállítás eléggé kontúrozott példa), hogy felkúszott és töltögetett vmit...
Amennyiben nem az eredeti méretekkel rendelkezõ wav-okkal találkozik a STEAM, szerintem ugyanígy fog eljárni - bár ne lenne igaz ez a sejtés!
Tehát, mindenképpen meg kell - újra kell - tanulni a MOD készítést a SOURCE-engine-re!!!

IMYke2.0.0.0
Hát, nagy igazságtalanság lenne a "sors"-tól...

megoldás: mindenki cserélje le az eredetijét warez verziora... 😄DDD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

IMYke2.0.0.0
Szerintem nem fogja - SZERINTEM.

TSL16b
A CD-sben biztos vagy? Mert a closecaption_akármi.txt-ket nem bántja, hátha elviseli a wavokat is.

IMYke2.0.0.0
Arra senki sem gondolt - elsõsorban a szinkronnal foglalkozókra gondolok! - , hogy amikor az elkészült hanganyagot "belopjuk" a Játékba (legyen ez eredeti CD/DVD-s, STEAM-es vagy warezos) az nem biztos, hogy egyformán fog mûködni a 3 verzióval?
- STEAM esetében pl. ha angol ehlyére "tesszük", akkor a STEAM egyszerûen érzékeli a különbséget és elkezdi FELÜLÍRNI újra az anyagot!
- CD/DVD-s esetében dettó
- warez esetében epdig tuti mûködni fog.