Half-Life 2 magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TSL16b
Annak már nagyon örülnénk. 😊

MrDevil
Csak azt nem értem, hogy a buzi valve-osoknak mért így kellet megcsinálniuk !!!!<#shakehead>

Kandurex
Magyarítás csak a warezosok kiváltsága <#idiota><#vigyor3><#vigyor5>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MrDevil
Valaki letudná írni, hogy hogyan kell müködésre bírni a steames verzióval????

Sajnos nekem sem mûködik<#zavart2>
Eredeti verzióm van.

Fight Club

nemcsakfeel
:#651

*hihi ** *

Ez sem jó!
janos666
Ha a topiccím linkjénél található fordítás oldalon csak 63,6% van kész akkor a 0.60b mibõl lett összerakva 99,9%-osra? Van köze a 2-nek egymáshoz? El van írva a %?

football without ultras is nothing

gpm
Most probald ki... azota valtozott, eredeti registry es config.cfg kell hozza.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Na végre!!
Legalább válaszolt valaki!! Tehát akkor nektek sem megy! azt hittem csak nálam szar!
TSL16b
Összefoglalva: a Steam jól betett nekünk. Eddig senki nem jelezte, hogy Steames verzióval mûködne, de még reménykedünk.

TSL16b
Valamit lehet azért állítgatni... Nem szívesen vágnánk a szövegekbõl önkényesen. Esetleg némileg tömöríteni, vagy idõben széthúzni, ha lehet (van egy <len:6> parancs), de akkor meg lemaradna a felirat a sztorihoz képest.

Ezeket már próbáltam és le is irtam, hogy nem jó!!
Valaki aki steames segitsen ha neki megy!!
gpm
Probald ki: #628 😊
Ezt meg vedd figyelembe: #639

Elhiszem, hogy jó tippeket adtok egymásnak csak akkor foglalkozzunk azokkal akiknek steames van, mint például velem!!
Nekem nem jó a fordítás, nem indul el!!MIÉRT???????
Nekem bolti változat van és müködik.A menü is magyar.

IMYke2.0.0.0
<#wink>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
...és erre egyéb okból is szükség lesz, nagy valószínûséggel.... 😊
TSL16b
Várhatóan megszûnnek majd a sztoriidegen benyögések, amikor a fordító is végigtolta a játékot. (Szerintem õ olyan, aki igen jól tud fordítani.) Addig is küldheted neki, vagy nekem a konkrét javaslataidat, javításaidat.

Segíthet a gyors feliratváltásokon, ha a hangutánzó feliratokat nem rakatod ki, csak a párbeszédet.

A francia-kitérõ a Steam miatt nem ajánlatos. Hivatalos magyar verzióhoz a Valve beleegyezése és közremûködése (dll-frissítés) kellene, ezek híján az angol változatot módosítjuk. Nem túl elegáns, de mûködõképes.

IMYke2.0.0.0
A rövidítés a járható út.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ezzel nem vagy egyedül sajnos....

football without ultras is nothing

nemcsakfeel
a feliratok idõzítését sztem nem lehet állítani..
max annyit lehet hogy a szöveget lerövidíteni

*hihi ** *

Namost nekem a következõ a problémám!! :Steames kuponos hl2-m van és nem megy a felirat! ugyanazt csináltam mint a #653-as és nekem semmi!! Ugyanúgy angol a felirat!!!!
na firs post

Elso benyomasok: Csak az elejet neztem meg, de ezeket kene javitani!:

- Majdnem tokeltes forditas, kisseb ertelmezesi hibakkal-> at kene olvasni az egeszet 1! valakinek aki igen jol tud forditani es kijavitani a esetleges pontatlansagokat.

- Neha a szovegek nagyon gyorsan kovetik egymast, igy nincs ido elolvasni. Pl legeslegelejen a vasut allomason amikor a ket csavo beszelget a racs mellet, vagy egy masik mikor a csatorna rendszerben menkulunk es van 1 ijen gepfegyver lehejezve 2 muksoval( kell is hasznalni azt mert sorban jonek) Na szal ott van 1 radio de azt se lehet elolvasni.

- a beallitasoknal mikor akalmazni ALKALMAZNI(gomb) akarok valamit azt franciaul irja ki, meg meg 1 masik gomb is kilepesnel a cancel talan.

Igy hirtelen ennyit sikerult osszeszedni, de biztos lehet meg benne hiba. Amugy ha minden meg lesz csinalva nagyon kiraj lesz, es elvezetes igy jacani vegig a HL2-ot.(direkt erre vartam pedig mar vegigjachattam volna)
Mayday
Nagy veszteseg lesz... 😊
Egyebkent "abban" a verzioban attol meg benne lehet.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Lehet, hogy meg a francianak? Mert az magyarit menut is!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Okes, koszonom a segitseget mindenkinek.
Csak erjek haza, es kiprobalom en is!

nemcsakfeel
ja 😞<#csodalk><#csodalk>
akkor a "mi a fasz" fordításom nem lesz benne..

*hihi ** *

gpm
Most melyik verzionak csinaltam telepitot?<#conf>

rudanjoe
closecaption_english.txt, ClientScheme.res, FILE_ID.DIZ, ezeket a filokat másoltam a "szokásos" resource könyvtárba é-sanyi.
Elindítottam a gamét, menü angol maradt(ez engem nem zavar), angolul dumálnak az NPC-k, de a feliratok magyarok.

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

gpm
Amit kivalasztasz telepitesi opcionak azt magyaritja.
Ha erdekel, ha final lesz majd elkuldom a scriptet.

rudanjoe: HL2HUhuE.v0.60b.zip igen az, de #639 hsz. zorojeles reszet vedd figyelembe.

Mayday
Kozben van egy ettol fuggetlen verzio, ami teljes!

Mayday
Es pontosan hogyan csinaltad? Milyen file-okat csereltel le?

nemcsakfeel
amúgy a 63 % elég átverés nek néz ki.
sztem közel a fele van csak kész, csak néhány paréj ember belekontárkodik a meglévõ szövege, ahelyett hogy a nem lévõket fordítani.

*hihi ** *

rudanjoe
menü angol(kit érdekel😊), duma angol(király), feliratok magyar(remek!)

rudanjoe
ez-> HL2HUhuE.v0.60b.zip

Mayday
A telepito mit fog felulcsapni?
Beleneztem itt (persze jatek nelkul), es minden bizonnyal en asszem csak a feliratokat fogom magyaritani, menut nem.

Mi az az E verzió???
rudanjoe
E verzió mûxik a bolti dobozos verzsönnel.Hatalmas thx a fordítóknak.

Mayday
Nem, mert melohelyen vagyok, es otthon nincs netem meg vagy 2 hetig.
Ezert most minden infot be akarok zsebelni, hogy otthon mar "kepben legyek" 😊
Registry meg config.cfg meg nem volt modositva!

Nekem a hl2/resource könyvtárban alapon csak ez a 3 fájl van: game.ico, halflife2.ttf, hl2crosshairs.ttf! Nincs closecaption_english.txt
gpm
kiprobaltad a telepitot?
#639 zarojeles resze fontos

Mayday
Most javitsatok ki, ha tevedek, de:
a HL2\resources konyvtarban van egy closecaptions_english.txt, amit ha felulirok a magyaritottal, akkor kesz a feliratok magyaritasa?
Mert ez igy nem tunik tul bonyolultnak, de miutan mar egy csomo embernel nem mukododtt, tul egyszerunek tunik...

gpm
Semmibe nem kell beleturni a wareznal, elvileg eredeti HL2-nel sem, de ez majd kiderul,ha vki teszteli.
(olyanra valtozattal viszont nem mukodik, ahol mar modistva van a registry es a config.cfg, tehat aki teszteli, allitsa vissza az eredeti registryt es config.cfg allapotot)

M@TriX
jah az jó lenne...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

TSL16b
Legalább a registrybe nem kell belenyúlni, csak a config.cfg-be. 😊

gpm
OK, ha kell addigra megcsinalom a final telepitot(meg kb 20 min munka)
Warezon mukodik, lehet eredetin is, a hangok angolok maradnak😊

TSL16b
Persze hogy érdekel, amint nem kell naponta változtatgatni az anyagon, és lesz egy minden változaton mûködõ módszer.

M@TriX
pontosan, #626-ban már észleltem 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.