Half-Life 2 magyarítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Eredeti verzióm van.
Fight Club
football without ultras is nothing
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Legalább válaszolt valaki!! Tehát akkor nektek sem megy! azt hittem csak nálam szar!
Valaki aki steames segitsen ha neki megy!!
Ezt meg vedd figyelembe: #639
Nekem nem jó a fordítás, nem indul el!!MIÉRT???????
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Segíthet a gyors feliratváltásokon, ha a hangutánzó feliratokat nem rakatod ki, csak a párbeszédet.
A francia-kitérõ a Steam miatt nem ajánlatos. Hivatalos magyar verzióhoz a Valve beleegyezése és közremûködése (dll-frissítés) kellene, ezek híján az angol változatot módosítjuk. Nem túl elegáns, de mûködõképes.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
football without ultras is nothing
max annyit lehet hogy a szöveget lerövidíteni
*hihi ** *
Elso benyomasok: Csak az elejet neztem meg, de ezeket kene javitani!:
- Majdnem tokeltes forditas, kisseb ertelmezesi hibakkal-> at kene olvasni az egeszet 1! valakinek aki igen jol tud forditani es kijavitani a esetleges pontatlansagokat.
- Neha a szovegek nagyon gyorsan kovetik egymast, igy nincs ido elolvasni. Pl legeslegelejen a vasut allomason amikor a ket csavo beszelget a racs mellet, vagy egy masik mikor a csatorna rendszerben menkulunk es van 1 ijen gepfegyver lehejezve 2 muksoval( kell is hasznalni azt mert sorban jonek) Na szal ott van 1 radio de azt se lehet elolvasni.
- a beallitasoknal mikor akalmazni ALKALMAZNI(gomb) akarok valamit azt franciaul irja ki, meg meg 1 masik gomb is kilepesnel a cancel talan.
Igy hirtelen ennyit sikerult osszeszedni, de biztos lehet meg benne hiba. Amugy ha minden meg lesz csinalva nagyon kiraj lesz, es elvezetes igy jacani vegig a HL2-ot.(direkt erre vartam pedig mar vegigjachattam volna)
Egyebkent "abban" a verzioban attol meg benne lehet.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Csak erjek haza, es kiprobalom en is!
akkor a "mi a fasz" fordításom nem lesz benne..
*hihi ** *
Elindítottam a gamét, menü angol maradt(ez engem nem zavar), angolul dumálnak az NPC-k, de a feliratok magyarok.
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Ha erdekel, ha final lesz majd elkuldom a scriptet.
rudanjoe: HL2HUhuE.v0.60b.zip igen az, de #639 hsz. zorojeles reszet vedd figyelembe.
sztem közel a fele van csak kész, csak néhány paréj ember belekontárkodik a meglévõ szövege, ahelyett hogy a nem lévõket fordítani.
*hihi ** *
Beleneztem itt (persze jatek nelkul), es minden bizonnyal en asszem csak a feliratokat fogom magyaritani, menut nem.
Ezert most minden infot be akarok zsebelni, hogy otthon mar "kepben legyek" 😊
Registry meg config.cfg meg nem volt modositva!
#639 zarojeles resze fontos
a HL2\resources konyvtarban van egy closecaptions_english.txt, amit ha felulirok a magyaritottal, akkor kesz a feliratok magyaritasa?
Mert ez igy nem tunik tul bonyolultnak, de miutan mar egy csomo embernel nem mukododtt, tul egyszerunek tunik...
(olyanra valtozattal viszont nem mukodik, ahol mar modistva van a registry es a config.cfg, tehat aki teszteli, allitsa vissza az eredeti registryt es config.cfg allapotot)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Warezon mukodik, lehet eredetin is, a hangok angolok maradnak😊