1333
-
skristof #853 english sztem... -
skristof #852 azért van egyből a legelejére írva, h fusson a steam
és mielőtt a steamet vagy a gépet kikapcsolnád, írd vissza angolra, vagy csinálj neki ikont az asztalra (lsd #848) -
#851 őőő
akkor letölti a francia szinkront nem? -
mike369 #850 üres kulcs (asszem) -
#849 Allj! Ne mozdulj! Mi van a registryben? Üres kulcs, english, vagy English? -
#848 Hátha nem tudják soka, hogyan csináljuk regisztrációs kulcsot.
Amikor benne vagytok a Regeditben, jobb klikk Exportálás, ha frenchre átírtad, mondjuk french.reg néven az aztalra egy kulcs, majd átírod englishre, Exportálás englisg.reg néven az asztalra.
Mielőtt elindítodd a Steam-et, elindítod két kattintással az englisg.reg-et, leokézod, majd mileőtt elidítod a play hl2, akkor french.reget indítod el.
ennyi, és nem kell irogatni állandóan.
ui.
nekem az angol változattal nem ment a fenti módszerrel, de a franciával megy... -
D4nsz3r #847 MrDevilét most próbáltam, de nem műxik szóval még várhatunk! -
#846 Halleluja! Hamarosan frissítem a szöveget a CheatLanden. -
skristof #845 igen? az viszont gáz, erre nem gondoltam...
akkor megpróbálom még MrDevil módszerét is... -
skristof #844 azám
valvE -
#843 Csak mondom annyi a gond ha kilépsz a steam-ből utánna franciául indul el és letölti a franciát...
Ezért minden újbóli steam indításnál meg kell ismételni ezt a folyamatot...
Angolra állítod a steam-et és utánna ezt csinálod mielőtt indítanád...
HKEY_CURRENT_USER > Software > Valve > Steam és itt a Language értékét módosítsuk french-re!
Ennyi... -
#842 Lényeg az, hogy végre már nekünk is hajlandó volt beindulni!!!
-
skristof #841 jah télleg, most látom teis írtad :D -
#840 tessék...
Megmondtam hogy működik...
;) -
skristof #839 jah, abban a mappában is megvannak a fileok, de biztos, h a franciát használja most, mert a hl2_french mappába csinált egy maps alkönyvtárat is, szal.... -
#838 úgy is meg ahogy én is írtam...
:D -
skristof #837 így, ahogy írtam ;) -
skristof #836 nah, szóval nekem eredeti steames verzióm van, és így megy:
[b]
A Steam fusson!
SteamApps\%user_name%\half-life 2\
ide létre kell hozni egy hl2_french mappát, melybe egy resource mappát kell készíteni. ebbe kell belemásolni a letöltött magyarítás file-jait.
ezután írjuk be a start menü >> futtatás konzolba: regedit
keressük meg: HKEY_CURRENT_USER > Software > Valve > Steam és itt a Language értékét módosítsuk french-re!
A SteamApps\%user_name%\half-life 2\hl2\cfg mappában lévő config.cfg file cc_lang "" vagy cc_lang "english" sorát módosítsuk cc_lang "french"! Ezekután indítsuk a játékot, és élvezzük a magyarítást ;) -
#835 úgy ahogy írtam???? -
#834 hoppá ez véletlen volt! -
skristof #833 és igen, tényleg működik az eredeti Steam-es verzióval is -
#832 de de csak elírtam!! amúgy kösz -
#831 de de csak elírtam!! amúgy kösz -
#830 nem hl2_english ? -
#829 Na végre sikerült beüzemelni!!! akinek steames van és nem megy neki az probálja ki így:
steam\steamapps\"te neved"\half-life 2\ itt létre kell hozni egy hl_english mappát azon belül egy resource-t és ide kell bemásolni a fileokat!!! persze az angolt!! ja és configban nem kell semmit átírni! ha elsőre nem megy akkor pedig net nélkül probáljátok ki!!! -
#828 na én menntem is akkor, szerencsére 4 óra, most tartok a játék végefelé, ma kiakasztom, aztán majd újrajátszom immár full magyarban) ;) -
#827 Már látom a sok -t és a kérdéseket...
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok... -
#826 hát elég szarul hangzik :)
bár ha csinálsz 2 reg filet és kész egyet előtt egyet utána indítasz, jobb mint a semmi... -
#825 igaz...
de ha beállítod az angolt a steam-be...
Utánna nem lépsz ki...
és átírod a reg-be franciára...
és úgy indítod akkor müxik...
csak sajnos ezt mindig meg kell csinálni... -
mike369 #824 ettől tartottam... -
#823 Én már tudom a választ: a STEAM elkezdi letölteni a FRANCIA nyelvi fájlokat az áldozat gépére!!!
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok... -
mike369 #822 KÉRETIK TESZTELNI ÉS VISSZAJELEZNI, HOGY MŰXIK-E:
Steam-es verzió magyarítása:
1. Hl2/cfg/config.cfg fájlban ezt módosítsd cc_lang "" erre cc_lang "french"
2.User-Name/Half-Life2/ könyvtárban hozz létre egy ilyen mappát "hl2_french"
3. Azon belül egy "resource" mappát
4. És oda másold be ezeket a magyarított fájlokat: closecaption_french, gameui_french, hl2_french, valve_french
5. Majd végül a registry-ben módosítsd a HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam ben lévő "language" értékét "french"-re -
#821 úgy tűnik igen, ugyanis:
1. Warezzal igen
2. Online megvásárolt - te
3. Dobozos, Bronz - én -
#820 igen :D
Pedig yó...
A Magyarítás az összes hl2 verzióval müxik... -
#819 jah, jónak tűnik emléxem rá, csak itt még mindig sír pár Steames csak azért kértem...
de ha neked Steam-es és ezzel működik, akkor ők bénáznak, téma lezárva, csak akkor mondjuk a Cheatlandra is ki kellene rakni... habár ez kinnt van ha jól emléxem akkor mi is a gond? Csakmert az is ott kintt van, hogy Steam-essel nem működik... -
#818 1. akkor valszeg nem ér semmit
2. miértne segítenél másokon
3. igazad van. -
#817 #546
És működik... -
#816 nem titkos...
1. már leírtam ide... /csak vissza kellene olvasni.../
2. Aki akar magától is rá tud jönni...
3. Normálisan is lehet beszélni... ! -
mike369 #815 pl. engem is érdekelne... -
#814 most nem tudom mit kell játszani az okos embert, mond mit csináltál.
nekem nem kell, nekem megy, de lehet páran hálásak lennének. Most annyira titkos vagy mi van?