1333
  • Dankó
    Sziasztok!

Nekem a hl2 proper verzió van meg és tökéleteen megy a magyarítás!
    Semmilyen humbugot nem csináltam csak amit a telepítő írt.
    A menük az összes szöveg minden magyar.
    Nagyot alkottatok srácok elismerésem!!
  • TSL16b
    Csak a Telepites szöveg változott v0.61-től v0.63-ig.
  • TSL16b
    Köszi, beleírtam a telepítőbe.
  • Seeker666
    már megvan :D
  • Cormoran
    ezen az oldalon bazzeg....
  • MrDevil
    milyen kérdés ez???
  • Seeker666
    de meddig? :)
  • Cormoran
    olvass vissza.
    igen
  • Seeker666
    Steam-es verzióval működik a magyarítás?
  • dale3
    Hali! Nekem a felirat a Half-Life_2.WORKING-AXPi verzióval megy, de néha elszineződnek a textúrák és szétesik a kép. Ezután csak egy program újraindítás és steril felirat nélküli állás visszatöltésével lesz jó. Amíg még nem volt felirat játszottam vele egy darabig és nem volt ilyen jelenség.
    Tud erre valaki megoldást? (azonkívűl, hogy ne használjam : )
  • skristof
    ez már majdnem final!!! ;)
  • janos666 #882
    Mindegy. Nem betázok többet, egyenlőre nekem ez is bőven megfelel ha nagyjából ott vannak a szavak, valamennyit értek angolul is. Majd leszedem a finalt...
  • skristof
    jóvan, písz
    ezen nem veszünk össze
  • janos666 #880
    Először 2-be akartam, de mondom spórolok mert így is kurva sok az új hozzászólás. (ezért is nem olvasok vissza mi az újdonság ; azelőtt nyomtam a szerkesztésre mielőtt a te üzeneted megjelent volna nálam, vagyis közvetlen azután hogy az első 3 sor beküldtem - igen, szerkesztési mániám van mita ott a gomb, így megnézhetem hogy néz ki és utánna befelyezem) (de nehogy a kérdésre válaszolj)
  • skristof
    jah, csakhogy azt utolag szerkesztettted oda gecie!!!44!
  • janos666 #878
    Nem ezt csak úgy írtam megjegyzésképp. Az utólsó mondat a lényeg amiért megszólaltam.
  • skristof
    hűha, dejó
    és most te vagy az istenkirály, mi?
    gratulálok...
  • janos666 #876
    Deérdekes hogy ha visszaolvasok mennyien sírnak hogy nem megy.
    Én egyszerűen letöltöttem és kicsomagoltama resourceba és elsőre ment. Itt is többet kell kinlódniuk a boltban vásárlóknak...
    Amúgy az v0.61-hez képest mi az új a 0.62-ben?
  • alert
    Semmi. Csak ráérek :) Én olyanra gondoltam, hogy csinálok egy exe fájlt és amikor rákkatintasz indul a hl2 amikor kilépsz semmit se kell csinálni. Magyarul mintha warezos magyarításod lenne :D Csak überlamaknak :)
  • MrDevil
    nem tudom mi baj van az én módszeremmel !!! ott legalább nem kell a registy-t csesztetni!!!
  • Mr Manson
    sok hühó---
  • alert
    Ha befejeztük a hl2-t akkor elvileg vissza kéne állítani a nyelvet angolra a regeditben? Mert akkor ez így nehezebb :)
  • alert
    Thx ez elvileg elég :)
  • MrDevil
    A hl2.exe-jét hiába indítod azzal sohasem fog elindulni!!
    ezzel viszont kezdhetsz valamit: "C:\Program Files\Valve\Steam\Steam.exe" -applaunch 220 ez van a parancsikonjában!!
  • alert
    Ha valaki megmondja pontosan a hl2.exe útvonalát amivel el lehet indítani a hl2-t úgy hogy nem a steam-be kattintasz a listára (már ha így el lehet, de persze gondolom a steamnek futnia kell ekkor is) akkor tudok írni egy Indító progit hogy ne kelljen tökölni a regedittel.
  • skristof
    nash az faja
    htx
  • MrDevil
    hoppá csak 1 L
  • MrDevil
    a kollega már válaszolt is!!
  • MrDevil
    utána már megy rendesen is a cél az, hogy ő hozza létre azt a mappát!!!
  • alert
    Bocs, csak GCFScape.
  • alert
    A GCF Escape progival lehet kitömöríteni a GCF-et. http://countermap.counter-strike.net/Nemesis/ itt megtalálod.
  • DAeRK
    Hi!
    Milyen progival tömöritetted ki?
  • skristof
    utána jó nettel is, vagy csak offline?
  • MrDevil
    na csak akkor müködik a magyarosítás ha saját maga csinál hl2_englih könyvtárat!!! ha net nélkül indítod el akkor elvileg kell hogy kreáljon!! ha megcsinálja akkor kell létre hozni benne egy resource mappát és abba kell a magyarítást!
  • skristof
    köszi
  • TSL16b
    Köszi! Gyanítottam. Mert ha üres, akkor is angol, de nem nézi a hl2_english mappát. Legalábbis így gondolom.
  • MrDevil
    english ennek kell szerepelnie!!
  • TSL16b
    Lécci válaszolj! #849
  • MrDevil
    de így csináltad?? half-life 2\hl2_english\resource\ cuccok bemásolva closecaption_english.txt <---- ez! configban pedig csak ez legyen cc_lang "" !! ha meg nem megy akkor húzd ki a net kábeled és úgy indítsd el a gamet!! és utána elvileg csinál ő egy hl2_english-t
  • M@TriX
    na akkor mostmár végképp megnyugodtam, hogy neked is megy, mert mi próbálkoztunk már olyan régóta :)