Half-Life 2 magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hát ez durva!!!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

akkor erre varrjatok gombot bassza meg.....

football without ultras is nothing

hát ez nagyon érdekes....
Steam-es original változat:

M@TriX
szuper!!! na mondtam én!! Köszönöm-köszönöm-köszönöm-köszönöm-köszönöm

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
bocsi, szóval az ATWrõl csak így lehet:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
talán így:

M@TriX
nem jön be mi az?

M@TriX
jah, biztos 100%, mert nem biztos, hogy mûködik a "verzióm" csak egy 5let...

Lacus83

Half-Life2\hl2\resource\gameui_english.txt -ben
118. sor: "GameUI_GameMenu_NewGame" "NEW GAME" -t írtam át

(az EMPORIO -s változat van meg)

Az elérési út, vagty könyvtárnév biztos helyes? Hogy volt a gcf-ben, s hogy adtad meg?

hát rossz hírem van..... 😞
a gameui_english.txt -be kicsit belefordítottam. kikerestem benne a NEW GAME menüpontot, mert az ugye egybõl föltûnne, ha magyar lenne HA az lenne
de sajna nem...
még majd azért próbálkozok, meg esetleges ötleteket várok a megoldásra. esetleg külföldi fórumokon is szét lehetne nézni

M@TriX
jah majd teszteld én nem tudom. pl. tudom más gém, de a 18 WOS-nál is így volt, hogy a kintit nézte, az volt a felsõbrendõ és a CS alatt is ha valamit a könyvtárába raktunk akkor az volt a felsõbrendû. És jó lenne ha ez a verzió mûködne, mert nem tudom a steam mit reagálna egy újraforgatott gcf-hez, meg ha valami frissül akkor nem írná e felül, stb. Az lenne a legtisztább ha ez az elméletünk mûködne. Szorítok, jó lenne magyar aláírással nyomni...

annyi a kérdés, h melyik a "felsõbbrendû"
azaz nem írja-e felül a gcfben levõ a 'kinti't?!?!
ma este kiderül... 😉

IMYke2.0.0.0
Jogos. <#alien>

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

M@TriX
khm, én nem is azt mondtam, de gondotlam megemlítem, hogy nem feltétlenül kell visszaforgatni a gcf-be ennyi...

ha esetleg visszaolvasnál. #350
má tegnap óta fennt van nálam....

Lacus83
ibrik
Nos, ahogy én látom, a játékban tökéletesen szerkeszthetõ TXT fájlokban vannak a szövegek (\hl2\resource mappa) - ráadásul a hosszú "õ" és "û"-ket is támogatja a játék.

Viszont ezt az online "fordítást" lellenõrizhetné már valaki, mert igen nagy vala az káosz abbévül... - legalábbis, ami a kitett szövegkönyvben olvasható.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

IMYke2.0.0.0
Nem spanyol viasz... <#hehe>

M@TriX
köszönöm. 😉majd említsetek meg a creditsbe ha mûködik. 😉

ez érdekesen, egyúttal logikusan is hangzik.... 😉
otthon csekkolom, szóval lehet tûkön ülni 😄

M@TriX
a CS:S-ben az mûködött, hogyha a játék alkönyvtárába rekonstruáltam egy könyvtárszerkezet és oda bemásoltam bvalamit akkor azt hívta be.
pl. hangok a sound könyvtárba vannak, akkor oda ha bemásolok egy a gcf-ben lévõ hangot, akkor a könyvtárban lévõt indítja el.
Ha jóltom, de lehet tesztelni...

IMYke2.0.0.0
Ha nem tudod visszaimportálni akkor nulla esély a magyarításra - nemdebár?

IMYke2.0.0.0
<#buck>

source engine.cfg-ben rákerestem az english szóra....
ezeket dobta ki, jó sok szövegfile, ugyhogy jo az esély a teljes honosításra....
visszaimportálni még nem nagyon tudtam, de elõször backupolnám az anyagot, mielõtt elbaszom 😊

hykao
Amúgy meg: !!! 😛PP
hykao
IMYke, M@TriX! Félreértettétek! 😄DD

Mivel a mondat végén felkiáltójel volt, így óhajtó-sóhajtó mondatként értelmezhetõ!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tatyla
Bocsi a lámaságért!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

M@TriX
igaz még nekem is 😊
de annak örülök hogy talán már lesz is magyarítás, azzal mégis csak kényelmesebb lesz 😊

IMYke2.0.0.0
Ne bántsd - reggel van még <#hehe>

M@TriX
pár hozzászólást kellene csak értelmezni 😊

Tatyla
Mikor lesz letölthetö a honositás!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TSL16b
Nagyon köszi! Ha jól sejtem, a halflife_content (vagymi) fájlban találtad meg, több szerencsével, mint én, aki csak a fájlnévre bukkantam rá benne. Meg is tutdod változtatni úgy, hogy mûködõképes maradjon a játék?

english textek

egyelõre ezeket találtam
sztem ha ezeket le tudjátok fordítani, akkor már fasza a gamma....

MrDevil
source engine

miben van, hol?

MrDevil
kinek küldjem el?

MrDevil
megvan a felirat file!!

MrDevil
Nekem az új driver baszik menni!! 8(( legalábbis az újabb fajta!!! régen ment de egyszer beszart aztán nem ment többet!!!

dehülyevok télleg
hiszen most szedtem le ATi driver miatt....
htx 😉

MrDevil
Microsoft Net Framework 1.1-t rakd föl és menni fog!!!

én próbálnám megkeresni az említett txt-t de sajna a GCFScape-em nem szeresse a gépemet...
vmi hülye hibával leáll...
(winxp+sp2)

Jelenleg ki próbálja és hogyan?

TSL16b
Az elõzetes feliratfájl le van fordítva, most a játékba próbáljuk behekkelni.

pontosan! <#vigyor>

Spenser
Hi skacok akkor most hogy is néz ki ez a magyarosítás van vagy nincs?

Lehet hogy hülye kérdés <#crazya>
De van már magyar felirat vagy esetleg szinkron a HL2 -höz ?
TSL16b
Régebben volt olyan file, hogy 'closecaption_english.txt'.
Aztán eltitkosítódott, most meg megszûnt, vagyis nyilván bekerült valami kollekcióba. Unicode-os kereséssel meg lehet találni, ha nincs titkosítva. Valami szóra kellene keresni, ami a feliratokban elõfordul. (Én csak holnap kerülök játékközelbe, de jó lenne ennyivel is elõrébb lenni.)

tomper melyik fileból szedte ki a szövegeket?
és mivel is? (valami gfc valami a progi neve, nem?)

nekem a half-life 2 mappám cirka 190mb....
a többit minden bizonnyal 'on-line' kódolja ki a gcf-ekbõl
és ez biza gáz...