Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
4-es szintû képzetséggel ugyebár 4-es szintû (magymester) rúnákat tudok késziteni. Node láttam Masterpiece és Paragon tipusú rúnákat is. Ezeket. hogy lehet megcsinálni?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ez a magyar ha bejelentkezel akkor magyar nyelvû emailt tudsz küldeni, én is használtam anno mert az EA-nak szánalmasan mûködik a dlc felismerõ része és nem hiszem hogy sokan vannak akinek gond nélkül megy. Valószínû hétvégén újra telepítem akkor kezdõdik elõröl a dolog 😊
i have bought all dlc to Dragon Age but iam not able to download all so (ide a címeket). Please help me. (Esetleg mellékeled vásárlási kódokat).
A másik lehetõség felhívod az EA supportot az magyar. De elvileg az indító oldalról elérhetõ a magyar support ha nem másold be amit írtam és küld el az EA support email címére aztán meglátjuk.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Ilyenkor tényleg nincs más ha kifizetted a pénzt az EA-nak a dlc-kért és a link inactive írsz egy levelet a supportnak, megkérdezve milyen modon jutsz hozzá a kifizetett tartalomhoz.
Importált karakternél lesznek visszautalások az Origins eseményeire, de tulajdonképpen néhány jelentéktelen megjegyzés csak.
A villanásnyi idõre felbukkanó szereplõk (Anora, vagy Alistair, Wynne) is elég félszeg, de az igazi "csoda" hogy halott karakterrel is lehet folytatni a kalandozást.
Hogyan?
A Vezérdémon legyõzése után már nem lesz mentésed, onnan nem tudsz importálni, egy korábbi mentést kell betöltened.
Ebbõl aztzán lehet faramuco helyzet, mert bizony én is "tudományosan" harcoltam végig a végsõ ütközetet.
1 - a csata elõtt minden fölösleges cuccot eladtam, kiürítettem a harcosbérci ládát, a megmaradó cókmókot a hátizsákban vittem magammal.
2 - Az épületben összefutunk Szandállal, vele lehet utoljára kereskedni az Originsban - mentés.
3 - végigjátszás után az elõbbi mentést töltöttem be (ha nagyon akarod most a csapattagokról is leszedheted a páncélokat, fegyvereket), eladtam Szandálnak a fölös kacatokat - mentés
4 - Awakening importálás - az elõbbi mentést megkeresed, és átviszed a karaktert
Normálisan összehangolt játéknál a Vezérdémon legyõzése utáni mentést illene importálni, azzal a kitétellel, hogy halott kartakter nem tud tovább kalandozni...
Érdemes végigjátszani az Eszmélést, de ha mártírt importálsz, ezzel a visszássággal leszel kénytelen tovább kalandozni (nekem pl. nem volt hangulatom a halott harcosomat átvinni, inkább a szerencsevadász hõsömmel portyáztam tovább)
"The trees move. Do you not see it?"
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
http://www.mediafire.com/i/?hvta4nzzp9k1rfa
El lehet kezdeni az Awakeninget a kapott hõssel is, akkor 18-as szinten, 15 arannyal a zsebében indul a kaland, importált hõsnél pedig a múltad tudatában játszhatsz tovább, s a hátizsákodban lévõ cuccok jelentõs része is megmarad.
Amit érdemes átvinni:
- sok aranyat
- gyógyitalokat, mana italokat
- nagymesteri rúnákat
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
http://www.youtube.com/watch?v=tWDJrSKvd8s
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Volt végigjátszásom, ahol célzottan azért mentünk Lotheringbõl Orzammarba, hogy az iszákos törpét minél hamarabb "besorozzuk".
A mélyúti kalandot picit halasztottuk (bár Oghren így kevésbé beszédes, a fõhõs csak Branka megtalálása után tud párbeszédet kezdeményezni vele), Oghren tagja lett a Körtornyot felszabadító szakasznak.
Az Enyészetben enyhén kiakadt, hogy mi a fenét keres õ egy olyan helyen, ami nem is létezik :-)
Az itteni csapatodból csak Oghren lesz ott is melletted, bár a többen is feltûnnek epizódszerepekben, semmi jelentõségük nem lesz, a két rész "összefésülése" nem sikerült túl jól, de a történet érdekes, még akkor is, ha nagy titkokra nem derül fény.
A társak érdekesek, de bele kell törõdnöd, hogy igen komoly visszalépés a viselkedésük, románc nincs, s beszélgetni is csak akkor lehet velük, ha õk szólítanak meg (személyes küldetéseik kapcsán), s Oghren a közös múlt ellenére semmivel nincs közvetlenebb viszonyban veled, mint bármelyik másik újonc.
Mert akciós lett CD Galaxisban, megvenném, ha érdemes.
Elõfordulnak szójátékok, mint pl. a Csacsiga, de az sem gyenge, amikor Oghren káromkodik, büdös csigányokat emleget :-)
A csapattagok egymás közötti párbeszédére is érdemes idõt szentelni, hogyan viszonyulnak egymáshoz a többiek, azokban a párbeszédekben is rengeteg humor van.
Pl Oghren-Morrigan:
- Nekem nem tudsz ártani te boszorkány!
- Miért is nem?
- Immunis vagyok a mágiádra!
- Szóval azt állítod, hogy téged nem lehet tökön rúgni?
Az se egy gyenge jelenet, amikor Wynne és Oghren összehaverkodnak, miután kiderül, hogy a mágus is szereti a sört :-)
nem használtam soha (nekem mindig elég volt), szóval nem tudok így ajánlani.
Sok szöszmötöléssel jár a taktikázás, illetve annak a kisérleti része: mit érdemes beállítani, melyik képességek mûködnek jól, melyeket érdemesebb kihagyni, másképpen alkalmazni, stb.
A kisérletezgetésnek igazán elõnye több végigjátszáskor lesz, ha a játékos idõt szán a taktikázás kiismerésére, a következõ játékban már rutinból be tudja "táblázni" a csapatot.
Normál ellenfelek ellen rémálom szinten is képesek megnyerni a csatát komolyabb beavatkozás nélkül, bossok ellen viszont kell a kézi vezérlés.
azért annyira nem bugyuta egyik karakter sem, hogy legalább ezeket ne hajtsa végre, vagy ki lehetett volna külön emelni más taktikai opciók közül...
A második részben sztem(!) ez talán jobb...talán ez az egy.
Tök jó érzés mûködés közben nézni amint jó taktikával mennyire eredményesen harcolnak.
De nem egyszerû, és elég sokat kell szöszölni mire jó..finomítani.
De egyre jobb és mindenképpen megéri, jóval élvezhetõbb és pörgõsebb lesz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Köszönöm! 😊
Ha ezek megvannak jöhet a gúnyolódás😄.
Taktikában, a viselkedésnél lehetõleg ne agresszív legyen a mágusoknak beállítva, ne álljon le pofozkodni (óvatos, távolságtartó - valami ilyesmi rémlik)
Sokan nem szeretnek a taktikai beállításokkal szórakozni, manuálisan irányítanak minden karkatert.
Én elég sok idõt szántam a kisérletezésekre, elég jól be lehet lõni a taktikai beállításokat, de az elit ellenfeleknél mindenképpen a "space" lesz a fõ taktikai gomb.
Ami a lényeg: a gép föntrõl indulva végigfut a beállításokon, s ha talál végrehajtható mûveletet, azt teljesíti (mindíg az elsõt, nem mérlegel)
Ebbõl kiindulva, az elsõ sor a gyógyital vedelés (te magad - egészség - kisebb 10% - tárgy használata - kis gyógyital)
Mágusoknál a második sorba a mana ivás kerülhet, majd jönnek a képességek.
Fenttartott képességeket érdemes állandóra hagyni, ne a csata kezdetén kezdjék magukra szedni a buffokat a karakterek.
A többi képességnél mérlegelni kell, melyiket tartod fontosabbnak, az kerüljön elõrébb.
Elég sok "okosságot" ki lehet lesni az ajánlott beállításokból, de mindegyiket nem érdemes taktikába rakni.
Ellenségektõl körülvetten jó az elmecsapsás (sor elejére), de a fagykúpot ne bízd a taktikára, mert a csapatodat fogják szétfagyasztani a mágusok, ezt a képességet manuálisan használd.
Alap gyógyítás minden mágusnak javasolt, illetve a gyógyitalokból, mana italokból a többféle kiszerelés.
Csata kezdetén: space.
Attól függõen kik vannak a csapatodban, illetve milyen ellenfelekkel néztek szembe, s milyen terepen (pl. vannak-e csapdák) érdemes kiosztani az elsõ feladatokat.
Általában ilyenkor a tankot elõre küldeni, aki magára vonja a tömeget (gúnyolódás, fenyegetés), mágusokat elsõ lépésben érdemes szétszórni (mozgás), ne egy csomóban álljon a szakasz.
A tank maga köré gyûjti az ellenfeleket, mehetnek a tömegpusztító varázslatok, illetve ha mágusok vannak az ellenség soraiban, azokat kell minél gyorsabban eltakarítani.
És van egy organizációs panel ahol stratégiát állíthatsz a karaktereknek milyen szempontok szerint mozogjon én fõleg csak a defenziv azt hiszem meg ilyen dolgokat állítottam be illetve még jó pár dolgot, át kell nézni. De ha véletlenül elindul ilyen nálam is volt akkor pause és felülbírálod visszafutással. De ahogy elnéztem itt nagyon profi emberek vannak és ha benéznek akkor nagyon részletes tanácsokat fognak adni. 😊
ha pofozkodós alfaj, akkor pedig legyen sok-sok hp-d, és pörögjenek Arcane Warrior fenntartott képességek.
Szóval pl az AOC is ilyen. A lényeg az hogy a mágus komoly páncél nélkül és bûvharcos spec nélkül hamar megfekszik ha ráütnek tehát ne nagyon hagyd hogy megüssék. sokszor biza itt meg kell állítani a space-l a dolgokat és újratervezni. A tank az tank viszi a balhét, a rouge dps az már kap valami páncélt relative magas a dps értéke de még õ se az akit a bikafej elé kell állítani. a tank az bírja az ütéseket és relative alacsony a dps értéke. Kb ennyi ez egy ilyen játék. 😊 tehát ez csapatmunkán alapul. Ez egy spec fajtája a rpgnek. Nem olyan mint a skyrim ahol te vagy a nagy hõs ez teljesen más. Persze össze lehet hozni jó buildot idõvel de az eleje az szopatós 😊
Tanácsokat kérek!