18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Tibbbor #17732 Ahol szerepel a már beváltott kódú item(esetemben a Blood Dragon Armor) van egy részletes leírás, mit kell csinálni, ha nem indulna el a letöltés magától. -
jocika #17731 És mit kellett trükközni? Hátha más is belefut... -
Tibbbor #17730 Köszi, megoldódott csak kicsit trükköznöm kellett az ott leírtak szerint. -
#17729 Ott lesz a játékban is a letölthető tartalmak között, csak aktiválni kell (de lehet hogy automatikusan aktiválva is van). A kód csak egyszer használható, mert a tartalom már ugyanúgy acchoz kötődik mint a többi. -
#17728 http://social.bioware.com/
Itt lépj be, és a registered game content alatt ott lesz, ha anno valóban regelted. -
Tibbbor #17727 Lenne egy kérdésem.Hosszú szünet után újraraktam az EREDETI játékot, amihez annak idején az összes letölthető tartalmat használtam, köztük a Blood Dragon páncélszettet.Egyelőre csak ez utóbbit szeretném megint megszerezni, de a redeem kódra azt a választ kapom, hogy már felhasználták.Még szép, hisz én voltam az évekkel ezelőtt.Ezek szerint a páncélt új játék esetén nem kaphatom meg? -
Kpierre74 #17726 Én küldtem hibajelzést a Witch Hunt kiegészítőből, és nagyon jó lenne ha elérhetővé tennéd a javítást is.
Lehet, hogy már nem sokan játszanak a játékkal, mert ez a fajta játékmenet már "lassú" és "nem trendi", meg nem lehet egy hétvége alatt végigjátszani, meg néha gondolkodni is kell benne és morális döntéseket hozni.
Szóval lehet, hogy már nem túl nagy a tábora ennek a játéknak, de akik a mai napig játszanak vele azok biztos nagyon örülnének a javításnak.
Anno amikor megjelent a DLC-kel nem játszottam, most hogy olcsón be lehetett szerezni steam-en megvettem én is az ultimate editiont és el kezdtem végigjátszani elölről, de még az alap történet végére sem értem el. /Mindent elolvasok, kiélvezem a sztori minden betűjét /
Ha a másik két dlc-ben nincsenek komolyabb visszautalások az alapjáték történetére, akkor neki ugrok és végig viszem, mert a Witch Hunt tényleg nem volt hosszú, sőt inkább azt mondanám, hogy nagyon rövid volt, amikor kezdtem belejönni már vége is volt.
Remélem eljutottál idáig az olvasásban mert itt is szeretném megköszönni a munkádat, mert így azoknak is érthetővé, élvezhetővé válik a játék akik nem értenek külföldiül.
Pontosan melyik az a 3 DLC? -
#17725 Májusban lett publikálva és csak a 3 DLC-t kell tesztelni/hibákat keresgélni. Az alapjátékkal és a hivatalosan fordított kiegészítőkkel nem igazán kell foglalkozni. Csak a 3 hobbifordításos DLC-k tesztelése érdekel, EZÉRT is került megosztásra a magyarítás, de ezt már számtalanszor leírtam. Nem az alapjáték érdekel! És ezen DLC-k végigjátszása nem igényel 40-50 órát, mert közel sem hosszúak.
Május vége óta még senki sem jutott el oda, hogy a 3 DLC-ből egyet is végigjátsszon és, hogy jelezze a hibákat! És ezek után még pazaroljak időt erre? Inkább nem...
(Persze május óta már frissítettem a fordítást, de az már nem fog felkerülni! Remélem megérted! Ha nem az sem baj...) -
jocika #17724 Egyetértek, hosszú a játék, szerencsére. És nem biztos, hogy mindent elolvasott, megnézett stb. a tisztelt játékos. Viszont eleve kedvét szegi, ha nincs magyarul, bele se kezd. Viszont most van egy lelkiismeretes fordítás, ami megérdemelné a tesztelést. És a visszajelzéseket a hibákról a fordító. Kéne egy kis időt hagyni. Itt a nyár, szabadságok, vakáció; inkább nyár végére, őszre lesz várható első javítandó reakció.
-
#17723 Valahol érhető mert megcsinálja kiadja kéri hogy segítség az esetleges hibák felkutatásában és ahogy kivettem szavaiból a lőtéri kutya sem jelzett semmit.
Ennek szerintem egy oka van kibaszott hosszú a game.Ha még 4-5 órás fps-ről lenne szó azt mondom még ha nem is érdekel én is gyors végigtolom találok-e hibát de ilyen hosszú game-et nem sokan tolnak végig "újból" csak hogy a magyarítást teszteljék.
Mindkét felet megértem. -
jocika #17722 Szerintem a lehető legrosszabbat teszed azzal, ha leveszed a kezed a fordításodról. Vannak , akiknek nem kell, mert jól tudnak angolul, de vannak sokan, akik nem. Ráadásul maga a műfaj sem a legnépszerűbbek egyike, mert viszonylag sok a szöveg(könyv,tekercs,falitábla stb.) egy ilyen játékban és ha a játékos bele akar merülni, akkor azokat is el kell olvasnia. És ismét csak a kör vége, hogy nyelvtudás nélkül bele sem kezd. Tehát amit csinálsz az nem csak neked jó és játszó játékosoknak, hanem a leendőknek is.
Több fórumon is jártam mostanság, ahol a DA-ről van topic, és több helyen is láttam a linket a fordításodhoz. Véleményem szerint ez nem elhanyagolható eredmény. A steamen most nyári vásár van és az eladások első ötvenében ott a DAUe. Persze nem tudom, hány hazánk lány-fia vette meg. Én is megvettem, bár már az első kiadás is megvan. De így ki fogom tudni próbálni a fordításodat.
Ezt így, még nem tesztelve is, köszönöm. -
#17721 Csatlakozom Piszkos Fred és Totya4 hozzászólásához és én is köszönöm a munkáidat! -
totya4 #17720 Helló, én általában szoktam hibaészrevételeket küldeni magyarításhoz, ha hibákat látok. Ha mások nem, akkor hadd ragadjam meg az alkalmat megköszönni a munkádat! Sajnálattal látom hogy a magyarítások portál döglődik, ráadásul valami iszonyat ocsmány felülete lett, pedig a régi teljesen rendben volt. Szerintem inkább normális támogató rendszert kellett volna kiépíteniük a fordításokért, támogatás kijelzéssel(!). Pár száz forintba egy magyarításért szerintem senki sem hal bele, ha csak ezer játékos fizet vagy 300 ft-ot egy játék magyarításáért, akkor szerintem nagyobb kedvvel fordítanának a fordítók. Sajnos a mindent ingyen elmebaj nem vezet sehova hosszútávon. -
#17719 Nem az elismerésért és esetleges anyagi támogatásért csináltam. Egyik fordításomat sem emiatt csináltam. Az angol nyelv tanulása miatt csináltam és azért mert örömet okozott. Többnyire nekem csak abban kellene visszajelzés, hogy mely fordítások megfelelőek és melyek kevésbé megfelelőek, mert ezáltal lehet fejlődni. De, mivel sem ennél a fordításnál, sem a többinél nem igazán volt ilyen irányú visszajelzés (többnyire egy árva Köszönöm sem volt), így úgy hiszem fölösleges már ezzel foglalkoznom, hisz már-már mindegy, hogy milyen minőségű fordítással játszanak a játékosok, csak magyar szöveg jelenjen meg a képernyőn, a többi már nem fontos.
De ugye a továbbiakban már nem foglalkozom ilyesmivel, majd lesz más (vagy sem) aki intézi az ilyen jellegű dolgokat. -
#17718 Ha csak egy embernek oromot okozol/segitesz vele, hidd el, mar megerte. Azt pedig lathatod/olvashatod, hogy igy van.
Ha viszont csak az elismeresert csinalod, akkor maskor bele se kezdj, mert azt nem fogsz, vagy nagyon ritkan fogsz kapni.
Reszemrol nem fogom hasznalni, mert nincs ra szuksgesem, de koszonom a belefeccolt enerigat es idot, es azt is, ha mindezt majd publikalod. Mert szerintem tedd meg, sok embernek fogsz segiteni ezzel. -
#17717 Az alapjáték igen, az Ultimate Edition NEM. -
#17716 Előttünk?
Emlékeim szerint csak nekem jutott eszembe így összeszedni és kijavítani/hozzáilleszteni mindent az Ultimate kiadáshoz.
2 éve elérhető volt már az Ultimate kiadás, én 2013 elején vásároltam meg az Ultimate kiadást és akkor döbbentem rá, hogy mennyire eltérnek a szövegek a korábbi verziótól. Ekkor kezdtem hozzá a dologhoz, teljesen egyedül. Egész addig senkit sem érdekelt.
Hónapokig foglalkoztam vele, amíg minden fájlt sikerült átülteti, átnézni és akkor még ott vannak a hobbifordítók által lefordított DLC-k, amelyek rengeteg hibát tartalmaztak. Persze fordítási hiba most is van benne (szerintem szép számmal, hisz csak 1 úton teszteltem a dolgot a többféle lehetőség közül), ezért is BÉTA néven fut a dolog.
Viszont úgy érzem, hogy nem érte meg ennyit foglalkozni vele, de ugye ezt hívják tanulópénznek.
Bár azóta már picit frissítettem benne néhány dolgot, de azt azt hiszem már nem kerül feltöltésre, sőt valószínűleg már befejezni sem fogom.
Mivel eddig sem érkezett semmilyen visszajelzés a dologgal kapcsolatban, így fölöslegesnek érzem, hogy a továbbiakban foglalkozzam vele.
Ennek ellenére, jó játékot! -
Lumania #17715 Ha jól tudom a Steam-es változat nem tartalmazza a fordítást. -
jocika #17714 Ez most milyen fordítás? Nem magyarul jelent meg az DragonAge? -
#17713 Jelents hibákat ha találsz, azzal mindenki jobban jár -
#17712 Jó lesz! -
Meridian #17711 Ha ez jó lesz, én hétszer meghajolok elöttetek...! :) -
Meridian #17710 Tegnap vettem meg az Ultimate Editions-t. Ebben az alapjátékot hogyan lehetne magyarítani - mivel az eredetileg magyarul is megjelent? -
jocika #17709 Miután olvastam a hsz-t megnéztem, hogy nálam mi a helyzet, mert én is jó régen telepítettem és játszottam vele. Ahogy írtad, az alap elérhetó volt az origin-en, de a kiegre azt írta, vegyem meg. Mivel megvan már minden eredetiben, ezért mentem az EA oldalára, bejelentkeztem és a profilomnál újra aktíváltam a kódot. Most már látja deluxe edition-ként a teljes játékot. De pl. a Kamarás erőd-re azt írja, hogy nincs meg. Megnéztem, és a Bioware Social Network-ről az account-omról letölthető az összes általam megvásárolt kieg és egyéb cucc.Ha megvannak az account-jaid és a kódod az Ébredéshez, nézz szét az origin-en és itt:
Bioware Social Network
Az oldal alsó részén van az account-hoz tartozó játék tartalom. -
Bucsek #17708 hát köszönöm, igyekszem kerülni ezt megoldást.. de neten se nagyon találok erre megoldást.. tényleg így elszeretkezték? : vagy én csinálok valamit szarul? :(
-
sata75 #17707 Nos én úgy oldottam meg anno a problémát, hogy letöltöttem a warez verziót és abba öltem 300 óra játékot. Az EA meg kapja be az originjét...
(És mielőtt virtuális köpködést kapnék, természetesen megvan eredetiben a járék, kiegestől DLC-stől. Az alap játék 2x is:) ) -
#17706 Hát akkor nem tudok neked segíteni.
Én csak beírtam az Awakening CD kulcsát újra a termékaktiválás menübe (hiába volt meg a játék már korábban Originen), és az alapjáték listájában rányomtam a kieg letöltésére.
Utána minden rendben működött, ott volt az életútak között az Eszmélés. -
Bucsek #17705 jaja, eddig is így volt nekem, egybe van. viszont most töröltem le a fenébe az egész játékot, dvd-ről felpakoltam indítom, ott van a eszmélés, de kilépek majd bemásolom a mentéseimet és utána már nem látja...
originen pedig MEGINT ott van a dragon age... megőrülök... nem tudom mit tegyek hihetetlen. köcsög origin miatt játszhatatlan az egész. -
#17704 A napokban változtattak az Originen többek között a Dragon Age és a kiegészítője kezelésén. Eddig külön-külön játéknak tekintette, és egymás mellett jelenítette meg a kliensben.
A módosítást követően az Eszmélés bekerült az alapjáték INFO gombja által előhozható listába. Akinek korábbról regisztrálva volt a kieg, annak törölték a serial számát a fiókjából, azaz újra be kell regisztrálnod az Originbe, bekerül az alapjáték kiegjeinek listájába, és a kliens automatikusan letölti neked. -
Bucsek #17703 hát akkor marad, a dvd-ről install :
azért köszi. -
#17702 Nem, új játéknál kínálja fel ahogy Evoluti0N írja.
Nincs ötletem miért nem indul. -
#17701 Más életutak... -
Evoluti0N #17700 Elméletileg amikor új játékot indítasz, akkor ki kellene jönnie két képnek, az egyik az alapjáték, a másik a kiegészítő. (ha jól emlékszem) -
Bucsek #17699 Sziasztok, segítsetek légyszíves. Originen megvan a Dragon Age, és a kiegje, az Awakening. Most vittem végig az originst (nem tudom már hanyadszor :D) és indítanám a kiegészítőt, erre elindítja megint az alapjátékot. Hát gondolom akkor talán a további életutakban lehet, de ott sincs semmi, csak a DLC-k... :(
Nem tudom mi lehet a probléma lövésem nincs, eddig DVD-ről installáltam a játékot, mikor játszottam vele, kieget is, akkor ment. Most originből installálom (21. század, már lassan gyorsabb a netem, mintha dvd-ről másolnám fel), de semmi... Megvan a játék, felismerte a origin (kieget is), de valamiért nem akarja a kieget behozni. Újraraktam de semmi..
Valakinek volt hasonló problémája? Tudtok segíteni, előre is köszönöm.
Jó éjt! -
Although #17698 Annyi biztos ez az egyik legnagyobb mod amit valaha csináltak ezen a téren. Ha jól tudom a fő szerző magyar. -
#17697 Van Dragon Age Nexus is, ott aztán belefulladhatsz a modokba. Top100 mondjuk elsőre, azért azok csak nem olyan rosszak. -
Although #17696 Alaphangon +80-100 órás játék. Legfeljebb elsőre grafikai modokat tennék fel csak a helyedbe esetleg az advanced tactics-t. Meg persze kérdés angolul vagy magyarul nyomod. Ez elsősorban egy kicsit modernizált coop alapú rpg. A hivatalos játékpiacon talán az utolsó ilyen volt. Nem tisztán, jó vagy rossz döntések vannak, morális szinten van leprogramozva. Érdemes elolvasni az előzmény könyvet is előtte, úgy teljesen más az élmény is. -
#17695 Hali! Na eljött az idő hogy én is kipróbáljam ezt a a játékot. A kérdésem az lenne, hogy mi a helyzet mod téren a játékkal. Azt tudom, hogy jól modolható találtam egy oldalt ahol 18 modot felsorolnak, ezeket próbáltátok már? -
#17694 Azzal csak az a baj hogy nem olyan régen (valójában pont egy éve májusban) fejeztem be újra az egészet DLC-stül, kimaxolósan (kb. a 6. karakterrel), úgyhogy kicsit már megcsömörlöttem DAO-tól. Ezert nem is írtam rögtön, amikor bejelentetted a bétatesztet. -
Sőt még az egész játékot is végigjátszhatod!