Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • BryceHUN
    "karakterek nincsenek olyan mélységig kidolgozva, mint az Origins-ben"
    Minden csak nézőpont kérdése. Az Origins karaktereivel a legnagyobb probléma az volt, hogy "dark fantasy" létére a játékban szinte(!) csak "fekete-fehér" karakterek voltak.
    A DA2-ben már egy fokkal javultak a dolgok, elég megnézni a csapatársainkat: Van itt Szexuális pillangó, Rabszolga, Renegát mágus, Dilis elf, és egy vallási fanatikus is. Természetesen ezek is sablonosak (ahogy mostanában az egész fantasy műfaj), de már inkább egy dark fantasy érzetét keltik bennem, mint az 1. rész csapattársai. Ettől még nem lesznek rosszak az Origins karakterei, mégis a DA2 ebben az egy dologban képes volt javulni.

Javíts ki ha tévedek, de nekem úgy rémlik, hogy az Origins-ben is volt szó a szarvas kúnáriakról. Az hogy Sten-nek (most már Arishok), miért nincs az jó kérdés. Én még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a 3. részben megmagyarázzák, hogy azért nincs szarva, mert ember volt az anyja. Az tudjuk, hogy egy ember-elf románcból ember gyerek születik, de egy ember-kúnári kapcsolat végtermékéről semmit nem tudunk.
    Ettől eltekintve, a DA2 dizájnja nekem sem tetszett.

Lehet hogy egy kib*szott Nostradamus vagyok, de én tudtam, hogy nem fogják ez ellőni/kiegészíteni a 2. részben. A WH-ban történtek a Wardennel történtek meg, így várható volt, hogy ha a DA2 nem az ő történetét viszi tovább, akkor csak a "nagy egészben" (= DA3) lesz szerepe.