18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
NiGhTM4R3 #17412 Köszi srácok, régen tudtam csak elfelejtettem. Most megint tudom. :D -
Chipii #17411 30-as cunning (dörzsöltség) is kell a legnehezebb zárakhoz. A képlet így néz ki: dörzsöltség-10+zárnyitás_szint*10, és 60-asak elvileg a legnehezebb zárak. -
#17410 Mert nem csak a zárnyitás képzettségtől függ, hanem leginkább a dörzsöltségtől. -
NiGhTM4R3 #17409 Esetleg hátha tudja valaki, hogy ha a zárnyitás 4-es szintre ki van fejlesztve akkor hogyhogy nem tudok minden ládát kinyitni? persze amihez nem kell kulcs.
Azt írja elégtelen képzettség, de ha 4 a max szint a zárfeltörésben akkor hogy lehet? -
NiGhTM4R3 #17408 Jó régen írtak ide utoljára..
Feltettem a játékot, javítások, dlck minden jó csak ékezetes betűket nem támogatja, van ötletetek mit lehet csinálni?
Régen csomószor végigjátszottam gond nélkül, most nem tudom mi a baja, újratelepítéskor ugyanez :/ -
Profi10 #17407 Sziasztok!
Elakadtam a boszorkány szigete mellett a térképen megjelenik egy bástya ahová mennem kellene. Viszont ha rákattintok akkor azt írja hogy ezt nem lehet betölteni. Mi lehet az ok? A válaszokat előre is köszönöm!!!
-
Bucsek #17406 Mondjuk, ha játékban rámegyek az "online profil" cuccra, megint azt hozza be, hogy nem található... na mind1, legalább működik :D -
Bucsek #17405 Na megvan a probléma, rémlett, hogy régen ugyanez volt...
azért leírom, hátha valakinek is előjön. Csak tudnám, egyszerű halandó ember, hogyan oldaná meg :\
1.) Press the windows key + R (or click Start and then RUN) and type in services.msc and press ENTER
2.) Locate the Dragon Age: Origins - Content Update in the list of services.
3.) Right click it and select START
Szóval működik minden, töltögeti le ami hiányzik :)
Megbékéltem, jöhet a játék. -
Bucsek #17404 pl a morriganes DLC-t is megvettem, a Witch huntot... azt pl nem is tudom hol lehetne letölteni... :\ -
Bucsek #17403 Meg van minden DLC- még régebben megvettem őket. Kamarás erődre is azt írja, hogy nem engedélyezett... pedig a saját accountomról töltöttem le a bioware honlapján, és ugyanazzal az email címmel jelentkeztem be a játékban.. o istenem. na nézem a fórumokat...
-
#17402 Mind nem lett ingyenes, csak a tárgy DLC-k, tehát minimum a küldetéseket látnod kéne... Bár szívás lenne ha az ingyenes DLC-ket meg azért nem látnád, mert ingyenesek...
Esetleg Bioware fórumon megnézni, nem panaszkodnak-e hasonlóra? Hátha igen, és ott van megoldás is. -
Bucsek #17401 és egyébként ezeket honnan lehet letölteni? mert link már nincs a bioware honlapján: Lakoma-napi ajándékok Dragon Age: Origins PC/Mac Lakoma-napi tréfák Dragon Age: Origins PC/Mac -
Bucsek #17400 Rendben, csak tudod gondoltam, hátha volt már valakinek ilyen problémája.
am, köszi -
Evoluti0N #17399 Mint mindig, most is a következőt tudom ajánlani: support. -
Bucsek #17398 Sziasztok, valami probléma lehet, eltünt az összes DLC-m újraraktam a játékot, be is tudtam jelentkezni a nevemmel, és eltűnt.... rámegyek hogy online profil, és azt hozza be, hogy nem található, PEDIG, külön a bioware honlapján betudok lépni... meg originen is... mi a baj??
De még azt se látom, amit meg lehetne venni...
vagy azért, mert ingyenesek lettek? :\ -
Evoluti0N #17397 Az összes DA 1-2 dlc ingyen. -
#17396 A következő 10 órában 9 euró az Ultimate edition Steam-en. -
#17395 Én úgy tudom hogy ahhoz nincs. A külön megjelent részek hivatalos magyarításait, illetve amik készültek hozzá házilag (Leliana, Golems) kell valahogy ráhekkölni. -
Dragonman #17394 Hali!
Az ultimate editionhoz nem tudjátok, hogy van e teljes magyarítás? vagy ha nincs akkor készül e? -
Chipii #17393 Nighthmare-en én is nagyon megszenvedtem vele először, 200-akat sebeztek a csontik, hullott a party, nem volt egyszerű menet. Másodikra viszont a védelemre gyúrt Arcane Warriort szinte megütni se tudták:) -
#17392 Kb. igen. Én elég jól megúsztam, mert áthozott karakterrel folytattam (de éreztem, hogy nem könnyű csata, mindenki más halt). Próbáld meg majd te is hozott karakterrel, ha van, könnyebben boldogulsz. -
Anonymusx #17391 kóddal megoldottam közben, a gyógyital cheat nem működött, csak az örök élet. Soha nem szoktam kódokkal játszani, de ezt szerintem lehetetlen kb 10-15 gyógyitallal megcsinálni.. -
#17390 Kell healer.. -
#17389 Igen, importált karakter jókora előnnyel indul.
Átvinni nem lehet, némelyik DLC-s tárgyból megcsinálták az alapváltozatosat is, csak azokat lehet ott is használni (a letölthető tartalom-Telepített tartalmak-on belül tudod megnézni, mögötte van zárójelben (Vérvonalak, Eszmélés, stb.)) -
Anonymusx #17388 Fasza, most nézem ha importálom a karaktert akkor a felszerelést is átviszi. Azért ez elég nagy előny azokkal szemben akik új karaktert hoznak létre, nem mindegy van vagy 80 gyógyitalod, vagy csak 10.
Úgy tudom egy pár dlc-ben lehet tárgyakat szerezni, ezeket hogyan lehet átvinni az alap játékba? -
Anonymusx #17387 A The Golems of Amgarrak főellenfelére van valakinek ötlete? 24. szintű mágussal vagyok, az előbb sikerült nagy nehezen legyőznöm, úgy hogy meghalt 2 vagy 3 társam,és felhasználtam az összes gyógyitalomat, és egyéb dolgokat. Csakhogy utána meg átalakult, és egy csomó csonti is megjelent.. Ezt így lehetetlen megcsinálni.. Esetleg csak akkor ha lehetne venni gyógyitalokat, ami meg van az meg nagyon hamar elmegy.. -
#17386 Illetve az Eluvian a központi eleme a Morriganes DLC-nek. -
#17385 Ha Merill ismerte volna az Origines, dalish főkaraktert, az rossz hatással lett volna az egészségére, úgy pedig nem lenne benne a 2. részben. :ifknowwhatimean: -
#17384 Néhány, jelentéktelen szóban utalnak vissza az első részre, hogy ha nem a saját mentésedet importáltad, nem ta játszottad úgy a történetet, fel sem tűnik.
Ha az importált mentésed főhőse pagonyelf volt, Merill személyesen ismerte, Anders az Awakeningben kalandozott a kamarással - két pszcihiátrai eset -
Anonymusxx #17383 nem, de közben szerencsére találtam egyet ami jó az első résszel.. -
#17382 Az a második részhez való. Esetleg Steam/Origin save cloud-ba nem volt elmentve? -
Anonymusxx #17381 Eltűnt a mentésem, a fő játékkal pont végeztem, viszont jó lenne átimportálni a kiegbe, és a második részbe a mentést, nincs valakinek ötlete hogy hogyan lehetne egy mentést csinálni? Leszedtem egy save generátort, de azzal kifagy, lehet hogy csak a 2-hez jó.. -
#17380 Tükör simán. -
pike011 #17379 Sziasztok!
Szerintetek hogyan futna a notimon az origins?
Intel Core i3-370M (2.4GHz, 3MB Cache, 64-bit, 32nm, 35W)
4GB (1x4GB) DDR3, 1333MHz
Nvidia GeForce GT 540M, 1024MB DDR3 VRAM
-
Although #17378 Spolier..Ez se volt rossz hihetetlen de csak ez a beszélgetés 5 perc volt és kibírtam valahogy :D
http://www.youtube.com/watch?v=jxMWPNyMMnY&feature=related -
Although #17377 Épp gondolkodtam mely karakterek voltak a legemlékezetesebbek :) Amik eszembe jutnak.
Duncan http://www.youtube.com/watch?v=99NhyueG-m4
A másik a csuklyás nő a Kotor 2-ből :) -
#17376 Köszönöm a részletes infót :)
Hát, kétszer azért nem szívesen veszek meg játékot, de majd meglátjuk. Ha valami vicc áron lesz, akkor lehet hogy jobb pillanatomban azt mondom rá, hogy oké :) -
#17375 *és Steamen is megvenni. -
#17374 Szívesen.
Na még egy dolog eszembe jutott, ha más játéknál is gondolnál a Steamre:
Steamre regelhető játékok listája Viszont nem tudom friss(ül-e még).
Alapvetően az viszont igaz, hogy ha dobozos játék nem követeli meg már az indításkor a regisztrálást, azt később se fogod tudni "Steamesíteni". Lehet még olyat is csinálni (ha megér annyit), hogy kivárni egy jó akciót, és Steamen <b>is</b> megvenni. -
#17373 thx :)